Reklama

Meridia

Alfonsa (St, 9. 4. 2008 - 12:04)

ahoj děvčata,tak vám to tady študuju myslím i to že Ráďa se šla podívat na ty čokotky je druh tělocviku je to chůze a to je plus?!Když vidím ty vaše váhy tak vám závidím když jsem já měla takovou ba i míň tak jsem brblala jak mám tlustá stehna a teď mít tu váhu tak jásám.Kéž bych se k té váze dokopala.Tak nějak si ale myslím že tady s Vámi všemi se budu víc snažit.Mějte se už zas musím letět.

kubi11 (St, 9. 4. 2008 - 12:04)

Gábi: omlouvám se ale pak už jsem se na počítač nedostala. Jinak toho šmakouna jsem dělala asi jako ty jen jsem tam přidala čínské zelí.

Taky často dělám salát:

kukuřice plech,čínské zelí, sůl, pepř,lžíce majolky nebo kys. smetany a doplním to bílím jogurtem activia. Měli by tam být vejce na tvrdo, ale teď je vynechávám abych nepřekročila limit kj.

Je to dobré netučné a zasytí.

Taky si často dělám houbové rizoto.

Houby upravím jako na smaženici, přidám víc koření jako grilovací a sojovku, nedávám vejce a jen smíchám s rýží.
Houby mají minimum kj a dlouho se tráví, takže nemám brzy hlad.

Jak budu vědět zase nějaký ten receptík odzkoušený hned písnu.

Pa holky a držte se. Držím palečky všem i nově příchozím.

Jana (St, 9. 4. 2008 - 12:04)

:o)) tam to taky znám. Já holky já jsem napnutá jak kaťata co to se mnou udělá celkově nejen váhově.

Ráďa (St, 9. 4. 2008 - 11:04)

já Bohunice :-))

Jana (St, 9. 4. 2008 - 11:04)

Ráďo jééééééé já takyyyyyyy z Líšněěě :o))

Ráďa (St, 9. 4. 2008 - 11:04)

Sím, já jo!

Jana (St, 9. 4. 2008 - 11:04)

máš úplně stejnou váhu jak jáááá teď :o)) jojo taky jsou tak hodní a furt nabízejí :o)) je někdo holky z brna???

Ráďa (St, 9. 4. 2008 - 11:04)

Ty kindre tyčky, to jsem byla já :-)) U nás to vypadá podobmě, manžel i starší kluk pomlsávají pořád a ještě jsou tak hodní, že mi pořád nabízí. Tak uďobávám tomu mladšímu, ten se zatím cpe jen kukuřičnejma křupkama. Po první těhu 63, ale po druhým už 81, teď už mám 74,5kg.

Jana (St, 9. 4. 2008 - 10:04)

Ráďo já tomu pevně věřím. Nástrahy na mě teda číhají všude, jak už někdo psal, zrovna kinder tyčinky čokošky to je můj mor a číhají na mě všude, malá má ještě od velikonoc dvě velký misky plný čokoládek vystavený na baru takže mazec, furt na ně koukám a co myslíš, že Ti moji opičáci doma. Včera si v sedm zalezli k telce a jeden v ruce velkýho čokoládovýho zajíce a druhá velký lentilky a já na ně koukala a brblala jak je to nespravedlivý. Tak prý manža ať si vezmu, tak jsem mu řekla, že to určitě, že nevezmu, že bych ráda prošla dveřma :o)) A kolik vážíš????

Ráďa (St, 9. 4. 2008 - 10:04)

To jsme na tom stejně mám 173cm a chtěla bych aspoň tech 65kg. Snad se nám to povede!!

Jana (St, 9. 4. 2008 - 10:04)

Ráďo
170-169cm někde mám napsaný tak někde tak :o)) a já se přímo sama neměřila :o)) no ideál bych brala 60kg, ale i ta 65kg bude úspěch

Ráďa (St, 9. 4. 2008 - 10:04)

Jani, koukala jsem,že tvoje vysněná váha je 65kg, kolik měříš?

Jana (St, 9. 4. 2008 - 09:04)

Ráďo mám úplně stejné poznatky, taky 30 minut před cvičením a žádný efekt

Ráďa (St, 9. 4. 2008 - 09:04)

Andy, jeden čas jsem brala CARNITINE 50.000, ale efekt moc velkej nebyl i když jsem to brala asi 30min před cvičením a to jsem se mořila i hodinu na rotopedu. Ptala jsem se známého, co má posilovnu a řekl mi, že aby to mělo opravdu efekt, musela bych dřít v posilovně aspoň 4x týdně a pěkně si dát do těla.

andy (St, 9. 4. 2008 - 09:04)

dobry Rádo ,sikulka ze jsi odolala .

Ráďa (St, 9. 4. 2008 - 09:04)

Ahoj holky,tak si pročítám příspěvky od včerejška co jsem nečetla,až jsem se dostala k tomu Gabčinýmu. Gábi,seš jednička, to je neskutečný, co jsi dokázala! Holky, musím se pochválit, včera, bylo asi 22h, jsem najednou dostala chuť na Kinder tyčky našeho malýho, byla jsem se na ně i kouknout, ale... ANO, vydržela jsem to!! Takže holky,pevnou vůli a ať jsme na léto krásné :-)

andy (St, 9. 4. 2008 - 09:04)

dobre ranko holky , chystam se na vase mejliky ale do drbarny chci hogit diskuzi BERETE NEKDO SPALOVACE TUKU? a jestli tak jake a poznali jste vysledky? jabrala karnitin ale nevim jestli to melo nejaky ucinek , dekuji a preji krasny den. jo a Sarah ja beru meridii po snidani , jelikos delam na dvanactky tak se to meni.

Návštěvník (St, 9. 4. 2008 - 09:04)

Napíšu svůj zhruba jídelníček. Snídaně většinou bio chleba či fit slunečnicový atd. s lučinou nebo nějakou domácí tvarohovou pomazánkou či cotagge atd. Sváča mandarinka či jablko. Oběd si většinou vařím doma (vařím totiž i manžovi) a nikdy jsem nevařila tučně, takže jim třeba zahustím a sobě třeba néé. Nejím tučně, ale defakto od všeho si dám trochu, nejím knedlíky, když dělám maso dávám si ho se zeleninou. Když třeba dělám zelí, tak si dám nezahuštěný kysaný jen s bramborem a čistým kouskem masa atd. Nebo jen zeleninový saláty s masem či šunkou, sýrem :o)) Na sváču něco a večer už se snažím jen mrkvičku něbo jen tak něco úplně lehkýho :o)) Celý den hodně piju, střídám vodu, čaj zelený neslazený sem tam džus :o)) jo a rozhodně sem tam i na rady dietoložky proložím třeba po obědě řádkem čokolády :o))

Jana (St, 9. 4. 2008 - 09:04)

Gabčo teda koukám, to je mazec, takhle to dát dolů. Míry máme skoro stejný, jen já mám o 3cm víc v nohách a váhu o 4kg větší :o)) a doufám, že se dostanu na 65kg kéž by níž :o))
Těch první deset kilo jsem dala dolů opravdu poctivým cvičením v posilce a změnou jídelníčku. Ted si tělo zvyklo, takže už to nechce jít. Nemluvě o tom, že jak holky píšou, když člověk to má s kým zdílet a podporuje se navzájem, jde to hned líp. Já jsem takhle chodila na diskuzi a půl roku to byla fakt radost ze všeho, kor když jste někoho potkaly a on jaká je to změna. Pak diskuze upadla, já změnila práci, stres atd. a hup váha o půl nahoru a ted jsem ji čtvrt roku zas shazovala a níž se prostě nemůžu dostat. Tak poprvé zkouším nějaký preparát, no uvídíme sama jsem zvědaváááá hrozněěěě.

Návštěvník (St, 9. 4. 2008 - 09:04)

Ano ano jsem to já a ted začínám :o)) ikdyž s cvičením a jídlem jsem začala už cca před rokem a zatím mám dole plus mínus deset kilo.

Reklama

Přidat komentář