Reklama

Meridia

Ráďa (Pá, 11. 4. 2008 - 13:04)

zelva3: Ahoj, vítám tě tu. Vedlejších účinků se neboj, já měla jen sucho v puse a studený ruky. Uvídíš, že to bude bez problémů :-)) Přeju hodně úspěchů a fuj kil dolů

zelva3 (Pá, 11. 4. 2008 - 13:04)

ahoj holky,jsem tu nová,mám brát od pristiho tydne Meridii,tak tu ctu a schanim ruzne přispevky.bude mi v lete 30let a moje vaha na 170cm je 91kg.nejak se mi nedari dat ty mizerny kila dolu.jen mam strach z tech vedlejsich ucinku.Písnete mi neco pozitivního at do toho jdu bez strachu,diky.petra

jája (Pá, 11. 4. 2008 - 13:04)

pro bobeš: z jakého důvodu nesmíš tyhle suroviny? Je to kvůli obezitě, nebo ze zdr. důvodů....

Káťa78 (Pá, 11. 4. 2008 - 13:04)

Ahojky, tak já ovoce jím a to i odpoledne, brambory taky jím a docela hodně, proto mi to hubnutí jde tak pomalu, ale kdybych to nejedla, tak mám strach, že až nebudu brát meri a dám si banán, že přiberu:-(

jája (Pá, 11. 4. 2008 - 13:04)

Mihinko, držím Ti strašně moc palečky, určitě to dokážeš. V takovém případě už nejde myslím ani o estetiku, ale dokonce už i o zdraví. Vím o čem mluvím a poznávám to už i sama na sobě. Vždycky jsem vážila okolo 60 +- a najednou takový bum 95kg-no ono to nebylo najednou, ale v průběhu asi 5ti let a můžu říct, že mě občas bolí klouby a rozlezla se mi lupenka, měla jsem ji v sobě už od malička, ale vždycky jsem ji držela tak nějak v útlumu-jeden brmbolec na koleni, ale teď už se na ni musím léčit a nevypadá to fakt moc hezky..boubelka a ještě rapatá no děs!!! Snad se mi taky za pomocí Meridie podaří zhubnout-nejsem náročná, stačilo by mi 20kg. Jo ještě jsem zapoměla dodat, že nejsem moc vysoká měřím 158cm, tak si to dovedeš asi představit!

bobeš (Pá, 11. 4. 2008 - 13:04)

Ahoj holky tak jsem se u paní doktorky dozvěděla že nemám jíst:brambory kvůli škrobu,knedlíky,tak nám zbejvá jen rýže,no ale jíst jí pořád no nevím.A dále ovoce je tam hodně cukru a samozřejmě sladký atd... no hrůza.Když jsem to tak poslouchala tak nesmíme jíst nic, myslím teda že o jídle to nebude.Že se může vše ale s mírou.Pa a držte se.Přeji hezký den a nějaké kg dolů.

Petra (Pá, 11. 4. 2008 - 13:04)

Ahojky holky v úterý jdu na kontrolu k doktorce, u které hubnu, tak jsem zvědavá, co mi řekne. Držte pěsti :-)

Ráďa (Pá, 11. 4. 2008 - 13:04)

Mihinko, stát se to může každýmu,že nabere kila, ale přiznat si to a chtít s tím něco dělat, to chce kus odvahy a odhodlání. A ty ho mš, samo za všechno mluví už jen to, že jsi odolala koláčkům. A těch 20kg za 2 měsíce je také dost výmluvný.
Kubi11: děkujeme za receptíky,co jsem zatím zkoušela podle tvých rad,bylo mňam :-))

kubi11 (Pá, 11. 4. 2008 - 12:04)

Dášenčí: děkuji za dodání odvahy.Já určitě budu případ který nabírá po lécích ,ale nevzdám to, naučila jsem se jíst dietně, nevadí mi to a i docela chutná.

Dneska recept:

3ks prsní řízky
2ks bílá activia nebo jiný jogurt
sůl, pepř,kari, gril. koř., sojovka,česnek
bretaňská zelenina

Vše smíchat a dát do zapékačky, nemusí se vymazávat.

Péct přikryté asi 50-60min na 180°C-200°C.
Dobrou dietní chuť.

mihinka (Pá, 11. 4. 2008 - 12:04)

jájo já jsem nikdy v životě štíhlá nebyla,a vím že ani nebudu.takyto velmi dobře znám,ten syndrom.po dětech jsem se uctihodně držela na 127 kilech,a to celých 5 let.veškerý stres nebo problém jsem řešila jídlem.ve 30 se mi podařilo zhodit na 90,což byl velký ůspěch,ale znova jsem se vyžrala na 112.takové jsem prase víš.tak ted jsem se do toho opravdu obula,a vím že to zvládnu.budu štastná když budu mít 80,nejsem náročná.a moc mi pomáhá když vím že na to nejsem sama!!!!!!!!!!!!!!!!!
já ti měla kdysy v kartě u doktora napsáno morbidní obezita.to je mazec.fůj,až se mi zvedá kufr z toho názvu.ale byla to bobužel pravda

jája (Pá, 11. 4. 2008 - 11:04)

Mihinko, no hlavně že vydržíš, už před tím klobouk dolů..já mám totiž syndrom přejídání se, to je taky důvod proč jsem přibrala 30kg-jé jaká já jsem byla štíhlá, ale pak se to nějak zvrtlo, byla jsem doma na MD a už to jelo, prostě pevná vůle na bodě mrazu-vůbec jsem si nedokázala pomoct, prostě jsem pořád mlela hubou-no děs!!!! Teď při meri vůbec nemám hlad a právě proto se bojím toho, že ho začnu mít a tím pádem je semnou konec:-( Jo a s tím kouřením-žádný zmetek nejsi, taky hulím jak závodník a ted snad ještě víc-asi mi chybí pocit že potřebuju mít něco v puse :-))

Dášenčí (Pá, 11. 4. 2008 - 11:04)

Ivča:jak říká Ráďa,určitě máš zadrženou vodu.To se mi stává celkem často-je to hnus,připadám si zase jako těhotná,ale když pak splasknu,mám pocit,že jsem zas o něco hubenější.Ale pro jistotu nelezu na váhu-abych nebyla náhodou pak zklamaná,ale posuzuju to podle hadříků.

Dášenčí (Pá, 11. 4. 2008 - 11:04)

kubi11:mám taky štítku v háji,ale neboj,jen co se ti vrátí pomocí léků do normy,tak budeš moci pokračovat v Meridce.Ohledně tloustnutí po lékách-to je sporný,já po nich nabírala,ale na někoho to působí opačně.Každopádně zdraví je opravdu přednější než sexy tělíčko.Je fakt,že jsem byla děsně naštvaná,proč zrovna já mám tuhle blbou nemoc,ale co nadělám.Jen to hubnutí máme obtížnější než kdyby jsme byly fit.Ale nevěš hlavu,nejsi v tom sama.Pa a držím palečky

mihinka (Pá, 11. 4. 2008 - 11:04)

Ivi,mě se to nestalo,to teda čumím.a to se vážím taky každý den,prostě to nevydržím!ale každopádně si z toho nic nedělej,v klídku pokračuj,zítra ho máš určitě dole.hajzla jednoho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ráďa (Pá, 11. 4. 2008 - 11:04)

Ivi, mě se to stává, hlavně JEDNOU DO MĚSÍCE, když zadržuju vodu, jsem vždycky jak balonek nafouklá. Ale vodu můžeš zadržovat kdykoliv.

mihinka (Pá, 11. 4. 2008 - 11:04)

Jájo u mě to tak je,že hlad mám,a to hlavně večer.jím nejpozději v 5,ale někdy taky ve 3,včera v půl 3.a pak tady večer chcípám.ale vydržím,hodně piju a taky kouřím.já vím jsem zmetek,ale nejíst a nekouřit mi dohromady fakt nejde.no jo no,každý máme nějakou neřest.drž se

Ivča (Pá, 11. 4. 2008 - 11:04)

Ahoj holky,už se vám stalo že jste při braní Meri přibraly?Dnes jsem stoupla na váhu(vím že jsem neměla,ale za včerejšek sem měla pocit že jsem nic nesnědla)a 1kg na hoře!!! No hrůza děs. Teď jak se otepluje spíš jen piju a mám problém něco sníst, tak si myslím že to pujde snáš dolů a ono prd. Mihinko ty ,,rumové,,koláčky voní snad až k nám.

jája (Pá, 11. 4. 2008 - 11:04)

Ahojky holky, dneska je to týden, co beru meri a mám dole 4kg. Vím že to jde ze začátku rychle a pak se to vleče,ale i tak to potěší. Ty jo 20kg za dva měsíce-to je paráda, taky bych to tak chtěla a hlavně potřebovala. Zatím na mě ty prášky působí pořád stejně, to zanmená, že nemám hlad-ale jak říkám, je to teprve týden. Napište mi, jak dlouho to na vás působilo taky tak-slyšela jsem, že po nějaké době meri začíná účinkovat o trochu míň a začíná se objevovat i hlad. Díky moc Jája

Ráďa (Pá, 11. 4. 2008 - 11:04)

Sem se nějak utla! Mě donutí každý ráno se sebou něco dělat, že chodím s tím starším synem do školky. Ale těm koláčkům bych fakt neodolala, je to bylo moje koláče e koblížky. Kdeže loňské sněhy jsou. Mě chtla nějaká nostalgie, nebo co. TZak jsem se radši dala jen ten pomeranč :-)

mihinka (Pá, 11. 4. 2008 - 11:04)

Rádo tak to jsme na tom stejně.dneska jsem si teda aspon upravila vlasy,kdyby náhodou!já jsem kdysy sežrala třeba i 10 těch koláčků najednou,to mi fakt problém nedělalo.ted né,nechci to pokazit.

Reklama

Přidat komentář