Reklama

Antikoncepční tělísko Mirena

Ziita (So, 2. 5. 2009 - 11:05)

Kamarádka má už druhou, je jí 49, během první Mireny shodila 16 kg (cíleně, omezením jídla). Já mám první, 1,5 roku ale s váhou mám stejné problémy jako bez Mireny. Vždy jsem třeba 10 kilo shodila, pak nabrala atd takže ted jestli mám o 3 kila víc než před Mirenou, určitě to není Mirenou.

Pavla (So, 2. 5. 2009 - 11:05)

Jo a mirenu jsem měla 1 rok a přibrala jsem 15 Kg.Doktor mi říkal,že peníze mi nevrátí.No čert to vem, hlavně že se citím dobře.Stála mě 5 500Kč.

Pavla (So, 2. 5. 2009 - 10:05)

Ano po měsíci jsem taky začala hubnout.Teda přesně po první menstruaci po vyndání.A to jím stejně a dokonce ani tak moc necvičím.A hlavně vím kdy ta menstruace bude a jak dlouho bude trvat.Nosit několikrát týdně vložku a chodit nafouklá jak balon to bylo o nervy.

lena (Pá, 1. 5. 2009 - 18:05)

ja taky to same ,pribrala sem 17kg za rok,zpusob zivot stylu stejny,pujde ven a hotovo,a kamoska taky 13kg,a plet atd,,,na nic,uz nikdy vic jo a zname po vyndani po mesici fakt zacly hubnout tak doufam,,,,,,,,,

Míla (Pá, 1. 5. 2009 - 16:05)

Ahoj všem... No čtu tu všechno možné,ale pravdou je,že i já jsem po Mireně přibrala. Ať si říká kdo chce co chce,neměnila jsem jídelníček ani nezlenivěla.přesto jsem za 11 měsíců přibrala 10 kg. Jsem z toho zoufalá. Uvažuji o vyndání. A taky nedoporučuji Mirenu po císaři. Je to šílená bolest. Jaké máte zkušenosti s váhou po vyndání...?

Evča Brno (St, 29. 4. 2009 - 22:04)

já jsem byla dneska na zavedení mireny. Nezdařilo se, pravděpodobně vadný produkt. Po dosti bolestivé aplikaci musela doktorka tělísko vyjmout. Za měsíc na to mám jít znovu. Nevím, nevím.

Jana Petra (St, 29. 4. 2009 - 20:04)

Určitě se to podaří, ženy tu psaly, že to normálně vyšlo, tak jistě to bude OK. Jinak co se týče hubnutí, tak nic jiného skoro nedělám (tedy o o nic jiného se skoro nesnažím), než to bříško "vyfouknout". Co bříško, niórmální polstář mám na břichu, a hodně mě to štve! Tak holt musím se snažit dál, co se dá dělat. Ale jak se říká - když nejde o život, jde o ... víte co. Hezký večer přeju.

Jana (St, 29. 4. 2009 - 11:04)

Moc děkuji za přání, zatím jsem v klidu dávám tomu čas do konce roku, tak snad se podaří. No já v průbéhu mirény za těch 5 let přibrala 8 kg, ale nebudu to na ní svádět, teď už mám 5 dole, ale je pravda, že jsem se snažila hubnout i před tím, a vůbec to nešlo, teď bez mireny to jde opravdu lépe, tak možná nějaký vliv tam bude....

Jana Petra (St, 29. 4. 2009 - 11:04)

Ahoj, Jani, taky jsem se snaila "nesvádět" přibírání na váze na mirenu, ale jinak to být nemůže, protože jím hrozně málo a navíc hodně dietně, cvičím, dodržuju pitný režim atd. a na břichu mám pneumatiku. Nikdy jsem s váhou neměla potíže, naopak, byla jsem hodně štíhlá, hubená, i po dětech. Tak nevím. Jinak držím všecky čtyři palce, aby se miminko co nejdříve povedlo a všecko bylo v pohodě!! :-)

Jana (St, 29. 4. 2009 - 11:04)

AHoj holky, měla jsem mirenu 5 let, byla jsem maximálně spokojená od prního dne. Teď budu mít mirénu vyndanou 3 měsíc, menzes jsem dostala po 62 dnech, 5 dnů a žádné velké krvácení, bála jsem se co po 5 letech absence bude a bylo to v pohodě. Snažíme se o mimčo, tak uvidíme jak dlouho to bude trvat.....Dokto říkal, že 2 měsíce se tělo stejně chová jako kdyby mirénu mělo v sobě, tak to by odpovídalo. Jo a s váhou mám 5 kg dole, ale víc cvičím a moc nejím, mirenou to asi nebude, ahoj Jana

Jana (St, 29. 4. 2009 - 10:04)

AHoj holky, já mám vyndanou mirénu skoro 3 měsíc, menzes jsem dostala po 62 dnech, normální - 5 dnů. Váha mi po 3 měsících kleska o 5kg, ale cvičím víc než při miréně a trochu jsem omezila i jídlo tak to asi vyndáním nebude. Jinak teď se snažíme taky o mimčo, tak uvidíme jak dlouho to bude trvat, snad už se tělo vzpamatovalo, Mirénu jsem měla 5 let a byla jsem maximálně spokojená od prvního dne. Zdravím

Helena (Út, 28. 4. 2009 - 11:04)

Mám 5 týdnů vytaženou mirenu a zatím jsem nedostala měsíčky,mám stále nafouklé břicho.Je to normální?Jinak váha né a né jít dolů a to cvičím.Ale co mě překvapilo jak mám po vyndání takové lehčí nohy.

Káča Nováková (Po, 27. 4. 2009 - 13:04)

Ahoj,no to mi ani neříkej,myslela jsem si,že mi jí odstraní a budu moc hned otěhotnět,jak to tu tak čtu,tak to bude asi běh na dlouhou trať,co?

Káča Nováková (Po, 27. 4. 2009 - 13:04)

Ahojky,mirenu mám už 3 roky a bez problémů,po roce mi úplně vymizely měsíčky a jsem nad míru spokojená....

Jana Petra (Ne, 26. 4. 2009 - 16:04)

Ježkovy zraky - nevIděla, to se mi nestalo ani ve 4. třídě základky, to je překlep hrůza, asi z toho rozčilení. :-)

Jana Petra (Ne, 26. 4. 2009 - 16:04)

Ahoj, Sáro, to je normálně běžné, že doktor v případě vyjmuté Mireny prašulky vrátí? Ptám se proto, že po těch sedmi měsících co se to nezlepšilo, naopak špiním pořád, přibírám ač nežeru a cvičím, uvažuji čím dál víc, že na gyndu zajdu, aby mi to vyjmul, přece musí existovat jiný způsob léčby myomů, tím spíš, když ta zatracená Mirena je jen zastaví, ale nezmizí po ní, navíc mám k nim cystu. Takže se ptám, jestli by mi případně těch 6.500,- taky vrátil. Kéž by! Vyhozenější peníze jsem ještě nevyděla, fakt, to radši nakoupím kraviny! Díky za odpověď.

Jana Petra (Ne, 26. 4. 2009 - 16:04)

Ahoj, Sáro, to je normálně běžné, že doktor v případě vyjmuté Mireny prašulky vrátí? Ptám se proto, že po těch sedmi měsících co se to nezlepšilo, naopak špiním pořád, přibírám ač nežeru a cvičím, uvažuji čím dál víc, že na gyndu zajdu, aby mi to vyjmul, přece musí existovat jiný způsob léčby myomů, tím spíš, když ta zatracená Mirena je jen zastaví, ale nezmizí po ní, navíc mám k nim cystu. Takže se ptám, jestli by mi případně těch 6.500,- taky vrátil. Kéž by! Vyhozenější peníze jsem ještě nevyděla, fakt, to radši nakoupím kraviny! Díky za odpověď.

Sára. (Pá, 24. 4. 2009 - 13:04)

Ahoj holky.Dnes mi mudr vrátil po 3 měsících kačky.Stále mám ale po mireně mastné vlasy,pleť a bolí taky oči.Tak sem zvědavá kdy to konečně ustane k normálu.

nela (Út, 21. 4. 2009 - 16:04)

Zdravím všechny, taky se podělím o zážitky s "MIRČOU8-)". Mám ji už 2 roky. Začnu od začátku...Zavádění bylo naprosto v pohodě. Měla jsem 2 roky po porodu. tak p. doktoř říkal, že jsou ty cesty ještě roztáhnuté. Potom 3 měsíce děs běs horor, na střídačku špinění a krvácení, ale po 3 měsících jak když utne nic. Teď už jsem neměla skoro 2 roky menzes vůbec!!! Jen za ty 2 roky dvakrát slaboučké jednodenní špinění. Přibrala jsem hlavně na břichu, ale to nemůžu na 100 pro napsat, že za to může Miréna8-). Jedině co mi vadí je opravdu hooodně zhoršená pleť! No ve finále bych ale do Mireny šla znovu, protože ta žádná menzes mi neskutečně vyhovuje!!! Už vím jak se cítí chlapi8-). Nic neřešit před každou dovolenou atd. Všem přeju hooodně štěstí s MIRČOU nebo bez8-))))

Radka (Út, 21. 4. 2009 - 08:04)

Tak Mirenu mám od včerejška,můžu říct že zavedení není tak šílené,ale každá jsme jiná,bylo to trochu nepříjemné,ale ta chvilička se dá vydržet...........v životě jsou horší věci:-))pán doktor byl moc šikovný vlákna střihl tak že můžu používat i tampony,kdyby náhodou nesedla tak do půl roku se penízky vrací,ale věřím že jí půjdu vyndat za 5let :-)).........

Reklama

Přidat komentář