Reklama

Fisting

MilanXD (Ne, 28. 3. 2010 - 23:03)

No tak to je mazec... S tím fisterem musím napsat reportáž :-))))

Leo (Ne, 28. 3. 2010 - 22:03)

To je můj sen, aby mi to tam chlap narval po rameno ! Mňam. Zatím to jde asi do půlky lokte. Gay fist je supééér !!!

oprava (Pá, 19. 2. 2010 - 02:02)

Bajecne jsme se [email protected]

FISTER (Pá, 19. 2. 2010 - 02:02)

Bajecne jsme se pobavil :))

takze z vlastni zkusenosi vam mohu rici ze ruka po loket skutcne neni problem uz jsme si ji tam nekolikrat ohrejval :-)) defacto jsou prsty v trojuhelniku zeber :-)) ted bych rad sehnal diru co pojme po rameno a jsou takove !! neni to kec !!

Jinak jsme rad ze jsem tuto stranku nasel !!

Pro zajemce jak to vypada i v realu se muzete mrknout na http://sweb.cz/chlap-hleda-chlapa a ten kdo neveri tak at napise na chlap-*[email protected] celou akci mam na videu .. je to jenom asi 75 minut ale staci

Normalni chlap (Út, 19. 1. 2010 - 19:01)

Najed si na tema Zasunuti prstiku do zadecku-najdes tam co hledas a zaroven se pobavis,jestli jsi normalni.

Míra (Út, 19. 1. 2010 - 19:01)

Co to tady probíráte? Proč...Xenie naprosto Ti rozumím mám úplně stejný pocity.A nejlépe se uvolňuji,když si to dělám taktéž sám.Proto hledám někoho koho by bavilo se u zasouvání dívat na druhého!

Xenie (Pá, 8. 1. 2010 - 06:01)

Co to tady probíráte? Proč sem pletete nějaká vyšetření? Tohle se týká sexu a né,že tady budete radit,at si někdo zařídí kolonoskopii či rectoskopii!

Mě se fisting líbí moooc,ale né vždy. S partnerem jsme to vlastně zkoušeli jen párkrát,protože mám problém se pořádně uvolnit a nestydět se, ale sama, to bych si tam klidně vrazila i dvoulitrovou lahev :-D prostě ten pocit maxima zaplnění,ta slabá bolest co to způsobuje,to je něco! Ale do zadečku bych to takhle nevydržela, tam jsem kolikrát ráda,že přežiju partnerovo nářadíčko.

MilanXD (Út, 5. 1. 2010 - 11:01)

Nepleteš si to s rectoskopií? Kolonoscop má na konci sotva 2cm průměr a vůbec není problém s roztažením, ale s délkou - celá kamera se dostane až k tenkému střevu a to je docela bolestivé. Vyšetření rekta se dělá přes rouru, která má průměr o dost větší.

Marcel (Út, 5. 1. 2010 - 03:01)

Tak hluboky fisting jsem na...když to chceš zažít odborně bez rizik, objednej se na kolonoskopii - v našem národě se to dělá často, protože je u nás nejvyšší výskyt rakoviny tlustého střeva ve světě. Když chceš opravdu, musíš si při OK testech dát do jednoho či dvou vzorků trochu krve a pak tě tam automaticky pošlou. A abys to mohl prožívat, tak se nenech omámit injekcemi, řekni, že to chceš bez nich - a budeš mít po čem toužíš a čeho se mnozí bojí. Navíc budeš mít jistotu v jakém stavu je tvé tlusté střevo.

Já jsem muž:) (Út, 5. 1. 2010 - 03:01)

Jaké nejasnosti ohledně té...Rozhodně penis není náhrada ruky, to opravdu ne.. Spíš ruka je náhrada penisu:)

Hana (Út, 5. 1. 2010 - 03:01)

pravdu díš.. Snad jen,...Jaké nejasnosti ohledně té náhrady máš, nevslovila ses přesně.

Anna (Út, 5. 1. 2010 - 03:01)

Máte někdo zkušenosti s...Já tohle zažívám s manželem také, ale nechtěla bych to za předpokladu, že by to on považoval za zvrhlost jako váš přítel. To nemá cenu, mně by to nic nedalo. Když vím, že se to manželovi moc líbí a vzrušuje ho to stejně jako když zasouvá úd a možná svým způsobem i o něco víc, pak i já si ten fisting lépe prožívám. Jsem náruživá a teču a roztáhnu se dobře za chvíli a on se tím více vzrušuje. V

Hano, (Út, 5. 1. 2010 - 03:01)

do pochvy ano, do konečníku...pravdu díš.. Snad jen, ohledně té náhrady mám určité nejasnosti:)

Hana (Út, 5. 1. 2010 - 03:01)

Máte někdo zkušenosti s...Přesně to se mi také líbí.

Hana (Út, 5. 1. 2010 - 03:01)

Zajímalo by mě,zda je fisting...do pochvy ano, do konečníku mi to přirozené nepřipadá. Pochva je určena k zasouvání pohlavního údu a tedy možno i toho, co je v mysli muže jakousi náhradou - jeho ruky. Konečník není od přírody k zasouvání určení a je to podle mne zvrhlost.

Jana (Po, 4. 1. 2010 - 16:01)

Zajímalo by mě,zda je fisting...Mně osobně do připadá do pochvy docela přirozené - je to jeden ze způsobů milování - za předpokladu, že mi to dělá muž a že já s tím souhlasím. Do konečníku bych tedy ruku nechtěla, tam nakonec se normálně nepatří nic strkat, kdežto do vagíny je to přirozené.

Jana (Po, 4. 1. 2010 - 16:01)

myslím že je to mučení co...Miloši, mučení to bylo možná ve válce, kdy tam ženám při znásilnění rovnou vrazili pěst a třeba i několik chlapů po sobě. To byla ta žena ale sevřená strachem a oni zcela jistě neměli trpělivost, aby to dělali postupně, aby použili lubrikační gel, nebo počkali, až sama žena hodně zvlhne. V tom je rozdíl mezi násilím a milováním.

Renata (Po, 4. 1. 2010 - 16:01)

když ji ma holka dobře...Každá zdravá holka nebo i starší paní ji má dost velkou na to, aby rodila , tak ji má dost velkou i na vložení ruky nebo v extrémnějších případech, kdy je hodně náruživá, teče a snadno se roztahuje i obě ruce partnera se vejdou, ale musí k tomu on přistupovat citlivě a vnímat, co ona chce. Nehodí se to pro ženy, které měly jakýkoli zákrok gynekologický , třeba i menší, které někdy už měly zánět apod. Bez problémů to snesou ženy, které nikdy neměly žádný gynekologický problém.

paraplegikmarek (Po, 15. 4. 2013 - 06:04)

a co dělat když s tím s...Musíte pomalu,nenásilně a opatrně.V případě,že se krev znova objeví,se neboj zeptat gynekologa.

paraplegikmarek (Po, 15. 4. 2013 - 06:04)

Já se při fistu vždy...To se stává,že se počůráš.Jestli tě to potěší,já jsem počůraný pořád,nejen ,když mi přítel fistuje.

Reklama

Přidat komentář