Reklama

noční pomočování - enureza

mm (St, 20. 3. 2013 - 13:03)

kde si zohnala gumove kalhotky na velke dieta?

katka (St, 20. 3. 2013 - 13:03)

dobry den prosila bych o... LIDKO Mám se synem stejný problém,vrátila jsem se k osvědčené látkové plíně a gumovím kalhotkám.Taky jsem se ho snažila ptát a hlídat,ale moc se mi to nevedlo.Má od doktorky omluvený tělocvik,tak je to s plínkama v pohodě,ze školy jde domů.Pokaždé má plenky uplně mokré tak že ho po příchodu domů musím přebalit.Doma ho nechávám jen v plínkách a gumovích kalhotkách a přes ně mu dávám klasické kalhotky.Snažím se ho doma hlídat,ale spíš mi řekne že má mokrou plínku.Po lékařské stránce tam prí není problém.Jsme ve třetí třídě tak uvidíme.AHOJ KATKA

mm (Út, 19. 3. 2013 - 21:03)

tak som zohnal latkove...a ake su to plienky,vies dat nejaky link?

ROMANA (Út, 19. 3. 2013 - 20:03)

Dobrý den všem, mám malou...STEJNÝ PROBLÉM MÁME TAKY .CHODIL PERFEKNE NA ZACHOD A Z NICEHO NIC SE POCURAVA A NEREKNE SI.A TO SE HO I PTAM JESTLI CHCE NA ZACHOD A PAK SE POCURA

Tatana (St, 16. 12. 2009 - 02:12)

Moje nevlastni dcera se pocurava a nikdo z toho nikdy nedelal zadnou vedu.Do 7 let byla v pohode pak se jeji otec rozesel s jeji matkou a prislo to. Kupujou ji jednorazove pleny a specialni vlozky pro duchodce ktery se daj sehnat na internetu.Zadrzej az 4 litry moci a promenej tekutinu na gel tudiz nehrozi prosaknuti.A taky ma na matraci igelit,pac jak prosakne matrace tak zacne casem smrdet pokoj. Jen blazen muze kazdej den prat prosteradlo.

Zadny drasticky vysetreni nikdy neprodelala, doktor hned rek ze se to ztrati v puberte podobne jako ekzemy a jiny sracky. Muj stryc se taky pocuraval do puberty a zadny takovy kraviny jako odmitani piti nebo tresty nikdy nezabrali a ani nikdy nezaberou.

Karel Lukáš (Út, 15. 12. 2009 - 22:12)

Pro Andreu. Tak zkus na noc jednorázové plenky.

asha (Po, 30. 11. 2009 - 15:11)

Já jsem se taky počurával do dospělosti. Máma mě pořád každý večer dávala bavlněné plenky a dvoje igelitové kalhoty. V 14 letech mě je přestala dávat a měl jsem je jen připravevené na posteli. Od té doby ji je beru pořád sám. Jsem v nich spokojený a jistý.

PETRA (Čt, 26. 11. 2009 - 17:11)

dobrý den,já osobně jsem měla...Já věřím a doufám že i bez lékařů to s dcerou zvládneme a že jí už po doktorech nebudeme muset honit pokusila jsem se vžít do její situace, a už nikdy jí takto nechci stresovat.KAždá máma by si měla uvědomit jestli problém s počůráváním nejde řešit jinak než potomka předhodit doktorům jako snadné sousto pokusného králíka!Když nezabírá toto tak se pokusíme s tímto!A co psychika děcka,to je asi něco cizí!UŽILY JSME SIPONIŽOVÁNÍ A URÁŽEK DO SYTOSTI!!!!!

Tomáš (Út, 24. 11. 2009 - 19:11)

Dobrý den. Můj šestiletý syn...Dobrý den Veroniko reaguji na vaší prozbu a pomohu vám sám pomůcky jenž scháníte od této společnosti používám a mohu je všem jen doporučit .

http://www.inkontinence-v-bavlnce.cz/

anna (Út, 24. 11. 2009 - 10:11)

Mám šestiletou dceru a...dobrý den,já osobně jsem měla stejný problém a přešlo to samo,ale až v pubertě,když přišla menstruace

PETRA (Čt, 19. 11. 2009 - 09:11)

já tím to trpím, ale při... Pravdy trochu na každém šprochu,pediatrička říká že se to během puberty spraví,navíc dcera také odmítá další pokusi tak jí do ničeho nenutíme.Něco jsme doma dohodly a velmi neradi bychom sklamaly dceřinu důvěru v nás.Po každé návštěvě doktora se ujištuje s brekem že nepůjde na nějaké vyšetření.Petra

lucecitka (St, 18. 11. 2009 - 21:11)

Mám šestiletou dceru a...já tím to trpím, ale při porodu jsem byla přidušená, tím pádem to vzniklo. Měla jsem Adiuretin, mictonorm, nic nezabíralo.. Zeptejte se na minirin, me to hodne pomohlo..Drzim palec :-)

marcela (St, 18. 11. 2009 - 20:11)

Mi jsme alarm přestaly...Připadám si jako velký propagátor alarmu, ale ještě k příspěvku Petry. Syn se 2 týdny také počůrával totálně a někdy se ani nevzbudil, ale v návodu je popsaný postup a ten jsme dodržovali. Takže i když už nepotřeboval, tak šel na toaletu a pěstoval tak návyk - podmíněný reflex. Jak jsem už psala, syna to nakonec začalo bavit a dodržoval všechno ukázkově.

Marcela (St, 18. 11. 2009 - 20:11)

Zajímám se o alarm a chtěla...My, resp. syn se přestal počůrávat po 14-ti dnech. Od té doby se díky alarmu nedočůral a stále se zlepšuje. Po 6-ti týdnech používání má 2x do týdne malou nehodu, zbytek dní se vzbudí a jde na toaletu, nebo ani nepotřebuje. Nedokážu si to vysvětlit jak, ale u něj alarm způsobil 90% obrat k lepšímu. Uvidíme co dál. V návodu je, že terapie trvá 1-3 měsíce, tak dám vědět. Já osobně jsem ráda, že jsme se pro alarm rozhodli, ale těžko někomu radit, nebo doporučovat. Každý případ je jiný.

PETRA (St, 18. 11. 2009 - 16:11)

Zajímám se o alarm a chtěla...Mi jsme alarm přestaly používat protože se neosvědčil,dcera ho měla měsíc ale bohužel bez úspěchu.Buď se zbudila pozdě nebo vůbec,tak že jsme stejně převlékaly postel i dceru,látkové plenky a gumové kalhotky se nám osvědčily a i dcera se psychicky zklidnila. Petra

marta (St, 18. 11. 2009 - 12:11)

Zajímám se o alarm a chtěla bych vědět , jestli opravdu funguje ?
Myslím tím , jestli mi ,může někdo potvrdit , že jeho dítě se od té doby co ho má , už vůbec nepomočilo a nebo , nebo dokonce jste přestali tento alarm používat uplně ?

Marcela (Pá, 13. 11. 2009 - 14:11)

Pro Věrku
Enuretický alarm je maličký přístroj. Malá placatá destička - senzor - se dá do kalhotek/slip, praktikovali jsme to podle návodu a senzor vkládali do tenké slipové vložky a tu vlepili do slipek. Když se syn počůral ozvala se druhá část přístroje - alarm. Pípá do té doby, než ho dítě vypne a pak si dojde na toaletu. Prvních pár nocí, kdy syna alarm budil, byl počůraný totálně. Dalších cca 14 dnů se jen učůrnul a vzbudil. Pak začal dokonce obden, resp. obnoc být suchý. Začal se budit sám a chodí v noci na toaletu. Je to vlastně založené na principu reflexu.
Drželi jsme se návodu, vše probíhalo v klidu. Určitě je důležité, aby dítě pochopilo princip a chtělo samo na sobě pracovat. Na stránkách, které jsem uvedla minule jsou všechny potřebné informace.

Jitka (Pá, 13. 11. 2009 - 14:11)

Četla jsem několik lékařských názorů na enurézu, resp. na její léčbu. Více informací dokonce na zahraničních web. stránkách. Rozdíl je ten, že v zahraničí se tento problém řeší nejdříve konzervativní cestou, na alarmy dokonce přispívá pojišťovna. O enurektických alarmech jsem se na českých stránkách vyhledala stále se opakujících pár článků a dokonce i opakovaný názor, že alarm se u nás moc nevyužívá, neboť vzbudí celou rodinu. Nechápu.
Díky naší paní doktorce, která nám alarm doporučila jako první možnost - dokonce bezdrátový, se dcera enurézy zbavila po 9 týdnech.

Věrka (Čt, 12. 11. 2009 - 20:11)

Už jsem psala o svém synovi...chtěla jsem se zeptat co to enuretický alarm je je to že informuje o tom že se počůrala.Někde jsem četla že se enureza rozděluje na primární a sekundární my jsme v tom primárním jedem v tom pořád ale i když někam jedem a usne tak se počůrá pije strašně málo večer vůbec a stejně to stihne několikrát za noc mám strach akorád o ni je to cíťa pleny na výlet a co puberta já jsem měla strach že mě nikdo nebude chtít ale tak zas my ji podporujem nemůže za to přemýšlela jsem i nad nějakými homeopatiky ale nevim

Marcela (Čt, 12. 11. 2009 - 18:11)

Už jsem psala o svém synovi asi před 14-ti dny tom, že mu pomáhá enuretický alarm. Určitě ho všem doporučuji. Neberte to jako hokus pokus, úspěšnost je tam vysoká, alespoň co jsem četla. Syn má už 10 dní suchou postel, a to po cca 4 týdnech používání. Je pravda, že alarm máme už druhý. Ten první před 2 lety syn schválně rozbil. Nyní dozrál k úplně jinému přístupu, vše si přečetl na www.medifrank.cz/anzacare.php
a dokonce ho to bavilo praktikovat. Cena je vyšší, ale nám se vyplatila. Přeji všem hodně úspěchů.

Reklama

Přidat komentář