Reklama

Léčba přístrojem Zapper

Craft (Pá, 14. 3. 2008 - 13:03)

Tak to je mazec. Můžeš uvést mirku zdroj?

Petr (Pá, 14. 3. 2008 - 11:03)

Tohle popsal už Tesla a myslím že ta jeho zbraň měla fungovat na podobném principu. Doufejme, že se to těm vojenskem magorům nepovede.

mirek (Pá, 14. 3. 2008 - 09:03)

Je to delší článek ale dost možná souvisí stématem-

ELF a fotony smrti

Craft (Čt, 13. 3. 2008 - 09:03)

To je jako ve školce :-)

Petr (Čt, 13. 3. 2008 - 07:03)

Mireček-blbeček. Ať se smějou i ostatní :-)

Mireček (Čt, 13. 3. 2008 - 07:03)

To jsem se zase nasmál, jak jsou lidi hloupí.

Petr (St, 12. 3. 2008 - 09:03)

Tenhle super zapper de luxe od drclark.com je docela dobrej - ale zásadní vady - pásky na ruce místo elektrod,napájení 2 tužkové baterky, nutnost programovacích klíčů - jinak bez nich pracuje jen na 33 kHz a taky ta cena není nic moc vzhledem k tomu, že ty klíče jsou nutný.

Pavel S. (St, 12. 3. 2008 - 02:03)

Mám zapper a několik program drivers, vše koupené na www.drclark.com. Pokud se do tohoto přístroje zasune např. program driver common parasites, změní se zásadně jeho režim. Běží více než hodinu, postupně v 16 krocích, každý krok trvá 2-7 minut, mezi kroky je vždy 1 minuta pauza. Během jednotlivého kroku je frekvence nepatrně měněna nahoru a dolů.
Obracím se na čtenáře tohoto fóra, zda by se někdo nenašel, kdo by byl ochoten změřit:
1) jaké dává přístroj kmity (sinusové, obdélníkové, offset)
2) na jaké frekvenci v tomto režimu pracuje (třeba pouze v 1. kroku)
Můžete mi také napsat na mail pavel.stav(zavináč)seznam.cz. (elektrotechnice vůbec nerozumím)

V každém případě zdravím všechny přátele zapperu a zapperování.
Pavel S.

Craft (Po, 10. 3. 2008 - 00:03)

Tak tady někdo asi trpí rozdvojením osobnosti nebo mě unikají souvislosti :-)

got.wather"sezn (Ne, 9. 3. 2008 - 18:03)

zap jsem si sbastlil někdy 1991,chodí dodnes jak hodinky.Kdo neviděl,co to po 10 min. udělá s žouželí na skle pod mikroskopem,neuvěří.Ted jsem dal 8 klacků za ten ravo typ- nast. frekv. s rozmítáním už nepostavím,mám špatné oči na současné šváby.Učím se s tím a proto prosím, pošlete tu tabulku.dík.folk

got.wather"sezn (Ne, 9. 3. 2008 - 18:03)

vy Jste ho zakázal?Já si ho postavil v r. 1991,takže to mne snad stíhat nebudete.A co Jste zakázal ještě,?

got.wather"sezn (Ne, 9. 3. 2008 - 18:03)

jak dopadly Vaše testy?já si to postavil někdy 1991 a ok. Teď si koupil za 8tis. kč zap říz. poč.,s nast.frekv.,a rozmítáním.Je to paráda a felčaři jsou zbyteční.-pominu-li chir. zákroky po úrazech.

got.wather"sezn (Ne, 9. 3. 2008 - 18:03)

českou versi používám uspěšně od r. 91.Skepticim at si udělají na mikroskop. sklo třeba nálev ze sena a do těch potvor pustí zaper pulsy. po cca 10 min budou civět jako já před lety.

mirek (Ne, 9. 3. 2008 - 15:03)

In the Mp3-Zapper Plus the most used frequencies were converted to Mp3-format. The small voltage is amplified and is passed on to a cleaner circuit which produces a perfect square wave. The frequency is very precise and beside the pre-programmed frequencies we deliver also software to generate your own frequencies. The range goes from 0.1 Hz (=1 pulse pro second) to 18 kiloHerz (18,000 pulses pro second). The Plus version is a new improvement of our standard MP3-Zapper. By using a DC/DC converter the voltage is increased to 15V with the advantage of higher penetration depth into the body. The strength of the current can be regulated with a dial. A multicoloured led indicates the state of the battery and the strength of the current going to the body.

Craft (Ne, 9. 3. 2008 - 11:03)

Ravo:
Ha, tak tohle mě nenapadlo, že to stejně playery na výstupu zmrší i když si vytvořím v podobě wav souboru přesně naeditovaný průběh signálu. Přiznám se, že jsem to neměřil a žil v domnění, že by tohle neměl být až takový problém. Každopádně u PC generátoru jsem používal modul zesilovač/tvarovač, který signál ze zvukovky zesiloval a tvaroval na obdelník s duty cycle 50/50 a tady problém nebyl - měřeno na osciloskopu. Každopádně bych tu max. frekvenci z audio výstupu zvukovky než začne poněkud "chlupatět" viděl na 17-18kHz.

Ravo (Ne, 9. 3. 2008 - 10:03)

Gusta>
Jenze wav i mp3 a cokoli z prehravace je stridavej signal a Clarkova rira, ze ten nezapperuje. A navic je to prinejlepsim jen do 20kHz. A i kdyby jste si naeditovali kladnej signal, tak na vystupu prehravacu jsou kondenzatory, ktery to stejne posunou na stridavy prubeh.

Petr (So, 8. 3. 2008 - 18:03)

mirku, neber všechno na netu vážně. Bez vlastní zkušenosti je to o ničem a psát nesmysly a bít se v prsa za Clarkovou je pitomost. Ona přinesla hodně informací ale plno z nich jsou doslova blbosti.
To ovšem nesnižuje v žádném případě její zásluhu na tom, že o léčbě tímto způsobem seznámila milióny lidí a mnohým z nich zachránila doslova život. I kdyby to byl jen jeden člověk, tak to stálo za to.

Craft (So, 8. 3. 2008 - 13:03)

mirek:
sorry, ale brát Clarkovou ve všem úplně doslova je trochu naivní. Netvrdím, že nemá v mnohém pravdu a že zapper jako takový negunguje, viz. třeba zajímavé informace od uživatelů Ravo zapperu. Možná přišli na něco, co Clarkové v době vydíní její knihy "Revoluce v léčení nemocí" uniklo a nepokládala za důležité.

Craft (So, 8. 3. 2008 - 12:03)

Vinc:
Zapper jako zapper :-)
Je to naprosto jednoduché, nakonec už princip tady napsal mirek. V dnešní době PC si lze snadno pomocí PC a nějakého SW generátoru vyrobit potřebné frekvence v podobě wav souborů a nahrát je na nějaké médium, vzhledem k jejich velikosti nejlépe na DVD a pomocí nějakého výstupního zesilovače ten signál zesílit a připojit na elektrody, dle mě je to ale dosti absurdní a o ničem. Znám člověka, který měl angínu a zkoušel do sebe tímto způsobem pouštět různé frekvence, snad 6 hodin a vůbec nic a nebyl to žádný tech. analfabet. Já užíval variabilnější myšlenku, používat PC přímo jako zdroj signálu, co by kvalitní a přesný tónový generátor a přes modul (zesilovač/tvarovač) jej pouštěl do elektrod, ale bylo to omezeno pouze na frekvence od 20Hz-18kHz, dle možností zvukové karty v PC. Sice jsem zaznamenal nějaké drobné nuance, ale nemohl jsem je dávat jednoznačně do spojitosti s PC zapgenem. Pak jsem zkoušel variantu modulu (zesilovač/násobič) pro výstup signálu od 0,1Hz do 1MHz, ale byl zde problém s rychlostí přeladitelnosti obvodu a zařízení už bylo dosti komplikované, vhodné spíše pro jednočip, které předpokládám používá i Ravo zapper.
Takže tolik mé experimenty v oblasti specifických konstrukcí generátorů :-)

P.S. Všechny kompresní audio formáty snad kromě FLACu (ale i tady to není pravidlem), je jedno jestli je to komerčně rozšířený mp3, mp4 nebo méně známej ogg, mpc a další komprimuji signál způsobem, že prostě odstraňují některé složky ze signálu, které jsou pro lidské ucho nepostřehnutelné, takže dochází k úpravě signálu, které lidské ucho nepostřehne, viz. třeba zde http://cs.wikipedia.org/wiki/Mp3

Vinc (So, 8. 3. 2008 - 08:03)

Craft:
Myslím, že by toto bylo na nové vlákno. Můžeš mě a možná i jiným trochu objasnit o co vlastně jde. Že existuje MP3, to jsem už zaregistroval. Už existuje i MP4, ale jak se dá provádět zapping pomocí MP3 či DVD to mě není jasné. Možná jsou někde k mání informace na netu. Můžeš uvést adresu? Díky

Reklama

Přidat komentář