Reklama

Léčba přístrojem Zapper

Haidy (Út, 1. 4. 2008 - 10:04)

O přístroji slyším prvně..můžete mi k němu sdělit několik informací? 1. Na co všechno je účinný a po jaké době? 2. Kolik stojí? 3. Je pro člověka nějak nebezpečný? 4. Jaké s ním máte zkušenosti? Děkuji...

Vinc (Út, 1. 4. 2008 - 08:04)

Craft:
Je to přesně tak. Ale nchci zde na vláknu odvádět pozornost od zapperu. Když tak mailem, nebo na Tvých stránkách:-)Ta "identifikace" těch "potvor" mne samotného dost překvapila:-)

Craft (Po, 31. 3. 2008 - 22:03)

Vinc:
Ahoj Vinci, upps, ty tvoje infa u mě mi nějak ušla, před pár dny jsem teprve dodělal svůj generátor KS a dělal jsem na něm všechen svůj volný čas, tak jsem aktivitu na netu poněkud minimalizoval :-)
Musím se tentokrát pochválit, po neúspěších s různýma konstrukcema zapgenů, generátor KS šlape na jedničku a kvalita je prvotřídní a hlavně je dosti variabilní v různých nastaveních i co se elektrod a množství výroby KS týče. Hodím pak k sobě nějaké tech. info a fotky, protože i díky tobě a petrlk se mi podařilo doladit detaily. Taky se mi stala zajímavá situace u jedné zkušební várky, ale podrobnosti uvedu radši u sebe ve fóru, ať někteří puritáni zase neprskají :-) Jinak asi už víš, že KS na našem trhu už zřejmě definitivně odzvonilo, co se jeho prodeje týče a žádná další firma licenci k jeho prodeji jen tak asi nezíská.

A teď zpátky k Ravo zapperu.
To jsi Vinci ty parazity lokalizoval Biolazem nebo něčím jiným? Co to je universální frekvence, pokud si pamatuju na imunitu tam byli pouze dvě, takže tyto? Jinak jsem na sobě vyzkoušel tu imunitu 835Hz pouze 1x 20min. a taky střeva o sobě dala vědět, za ten den jsem trůnil aspoň 4x :-)

Martin:
Klasické schémata i vlastní návrhy zapperů nebo zapgenů, a že jsem jich taky vyzkoušel, jsou opravdu na prd, kdybych nevyzkoušel účinnost ravo zapperu, taky bych tomu nevěřil, ale fakt umí to, co jiné ne, tj. má rychlej a znatelný efekt. Takže už věřím tomu, co tady někteří jako Petr a Vinc popisují, bez osobní zkušenosti bych tomu ale taky nevěřil, viz. starší příspěvky zde. Takže mi nezbývá nic jiného než na něj začít šetřit :-)

Petr (Po, 31. 3. 2008 - 21:03)

..a je ještě zajímavá věc - sotva někdo tady v diskuzi něco vychválí, hned má "obvinění" že to propaguje..
Martine, Ravozapper je vyjímečný několika funkcemi a jednou vychytávkou, která ho posunula v účinnosti před všechno, co je ve světě k mání. Je to ale chráněno proti okopírování a běžný uživatel ani zkušený elektronik na to nepřijde. Ví o tom údajně jen tři lidi a prý se to velice přiblížilo k funkci rifeho generátoru. Proto je jeho účinnost poněkud jinde než běžné generátory/zappery. Tvoje konštrukcia, je ztráta času, a s 555 toho moc nezmůžeš. Ale dělej jak myslíš.

Vinc (Po, 31. 3. 2008 - 18:03)

Craft, Mirek:
Tak jsem zase po delší době na vláknu. Již jsem něco uváděl na Tvých stránkách (Crafte), tak tady pro zopakování. Použil jsem jednu elektrodu na nohy do masážní vaničky, kde je voda s vyhříváním a vzduchovými bublinkami atd. Dá se tam dát i nějaká sůl atd:-) Tedy nohy - a obě ruce +. Nastavil jsem frekvence univerzální na posílení imunity. To jsem dělal 2 dny. Projížděl jsem ty frekvence po sobě, tedy ne každou 3x, ale za sebou. To celé opakovaně po 2 dny. Pil jsem jak velbloud, ale druhý den jsem byl jako zbitý. Pak jsem se měřil a zjistil, že jsem, že jsem zlikvidoval coxsackie a několik dalších potvor. Měl jsem jich v tělě plno. 2. den po zappování jsem už zase byl "happy". Teď jsem byl na cestách, takže jsem nic nepodnikal, ale ta bradavice, kterou jsem před časem 2x zappoval a která se po týdnu hodně zmenšila teď upadla úplně. No a další budu sledovat.

Martin (Po, 31. 3. 2008 - 18:03)

Takže po celej tejto diskusii o "výhodnosti" Ravo zapperu sa púšťam do svojej konštrukcie. Pre ostatných na inšpiráciu: jednoduchý generátor s prepínačom na 6 al.12 rozsahov (napr. s 555) + dostatočne presný merač frekvencie (napr. http://www.avelmak.sk/index.php?lm=144&pg=det&article=15529) + jednoduchý zosilňovač s oddelovacím optočlenom. Schém na inete je viac než dosť...

Petr (Po, 31. 3. 2008 - 17:03)

To Mirek - "nikdy bych si nedovolil tvrdit, že je něco blbost" - no, Mirku Mirku. Co takhle Cimrman - vyfukováním cigaretového kouře do umyvadla nzlato nevznikne. Tak ani o tomhle by jsi se neodvážil tvrdit, že je to blbost? (-: Nebuď esoterik a člověk pravdy.. mysli.
To Craft - ta účinnost je daná detailním propracováním posunu frekvence, minimálním zdeformováním signálu po zatížení (uchopení elektrod) a hlavně vyšším napětím na elektrodách. To co to dělá s lidma, který mám kolem sebe a oni mají další známé atd.. je stejně neuvěřitelné, jako tvoje zkušenosti. Zase je ale třeba s Mirkem souhlasit s tím, že samotnej přístroj nic moc nevyřeší - člověk musí na sobě zapracovat i jinak. Potom je efekt dokonalej a doktoři i s Julínkem si můžou políbit. Musel jsem před týdnem se svým pětiletým synkem k doktorům a je to něco neuvěřitelnýho, co se ve zdravotnictví děje..

Craft (Po, 31. 3. 2008 - 16:03)

Gusta:
Propagátorem ani ne, jenom sděluji své zkušenosti s několikadenní zápujčkou od kamaráda, to je celé, od toho jsou tady jiní :-)
Už jsem jej, což mě mrzí ale nestihnul změřit na osciloskopu, jak se projevuje signál při připojení se na elektrody, takže tady nemohu nic bližšího povědět, protože nevím. Těžko říci jestli je větší účinnost v oblasti kladného pólu, spíše je to dle mě tím, že vždy u kladného pólu to má na nižších frekvencích tendenci znatelněji brnět než na záporném a u někoho to může vyvolávat nějaký dojem většího účinku.
Já kdysi používal kombinaci ruce+/- a nohy -/-, ale dle mě je lepší aby signál šel od rukou +/+ k nohám -/- nebo opačně a ne se zmateně křížil, ale to je pouze moje ničím nepodložená domněnka ;-)
Každopádně nevím proč ravo zapper vyvolal takový monstrózní efekt, když u mnou zkoušených generátorů nic hmatatelného, fakt nevím.

Gusta (Po, 31. 3. 2008 - 10:03)

Oprava: používáš nohy -- a ruce ++.

Gusta (Po, 31. 3. 2008 - 10:03)

Craft:
Vidím, že jsi se stal propagátorem Ravo zapperu. Mohl by jsi tedy odpovědět na své otázky z 28.1. V čem je kromě komfortu účinnější od generátoru s možností rozmítání a nastavení offsetu?
Clarková používala generátor se sinusovým výstupem, obdélnikový průběh je používán u univerzálního zapperu protože je složen z řady sinusových kmitočtů s různou frekvencí.
Je obdélníkový průběh Ravo zapperu pro konkrétní frekvenci výhodné?
Dále uvádíš, že používáš nohy ++ a ruce --. Setkal jsem se s tvrzením, že působení je účinnější v oblasti blíže ke kladnému pólu a z toho plynoucí doporučení nohy ++, ruce +- a při každém opakování ruce vystřídat. Co ty na to?

Craft (So, 29. 3. 2008 - 12:03)

Sice nemám rád reklamu typu světová novinka apod., to už samo o sobě na mě působí přesně opačným dojmem, ale v případě Ravo zapperu musím uznat, že fakt umí a po koloidním stříbře je to druhý prostředek, který opravdu dosti znatelně funguje.

Měl jsem možnost jej vyzkoušet a aplikoval jsem jej pro věrohodnost u své mamči, která na rozdíl ode mě alternativu moc neuznává. Má totiž problémy s klouby na nohou a rukou (opuchání) a dlouho nevydrží užívat alternativní prostředky, protože je netrpělivá, už mě to stálo hodně domlouvání, ale marně. Tak jsem u ní ze zvědavosti vyzkoušel Ravo zapper a navolil dle CAFL několik patogenů, o kterých jsem si myslel, že by se mohli na jejím zdravotním problému podílet (mimo jiné i candidu), ale nečekal žádnou výraznou změnu.
Jaké bylo mé překvapení, když mi na druhý den mamča s nadšením telefonovala, že jak se ráno probudila, otoky byly pryč a dokonce i na ruce, kde už ji to ani nepřišlo, že nějaký otok má. Jak jsem se mohl sám přesvědčit, opravdu otoky značně ustouplily. Další den ráno bylo dle ní vše při starém, za několik dní jsem ravo zapper u ní aplikoval znova a ráno stejný účinek jako při první aplikaci, což jsem do té doby u žádného zapgenu/zapperu nezažil, ani vlastní konstrukce. Nečekal jsem žádný zázrak, ale tohle mě opravdu přesvědčilo, že Ravo zapper je opravdu funkční tak, jak o něm jeho výrobce tvrdí a už věřím, že i týden na zápujčku je dostatečná doba na projevení se nějakých účinků. Dokonce přesvědčil i moji mamču o jeho pořízení, což bych u ní nikdy nečekal :-)

V aplikaci Ravo zapperu jsem ale vsadil na mé předešlé zkušenosti a aplikoval nožní elektrodu vlastní výroby z nerez plechu, pokrývající obě chodidla, do které jsem vedl záporný pól a mé dvě ruční elektrody, rovněž v nerez provedení, kde jsem vedl pouze plus pól, čili pokrytí těla bylo značné, (dle mě však nemá vliv jestli se póly v elektrodách prohodí).

Bohužel tady mi dosti vadí ne variabilita konstrukce Ravo zapperu a musel si nejdříve vyrobit pro tento způsob aplikace elektrod vlastní rozdvojku se zvlášť vývodem na kladný a zvlášť na záporný pól, což by lehce odstranily další 2 paralelní výstupy v podobě cinch (RCA) provedení. Jak již tady autor přístroje Ravo sám uvedl, že stačí rozdvojka třeba z GME, tak ta tady nic neřeší, dostanu akorát jeden společný výstup navíc a ona vyrobená rozdvojka mi přijde daleko variabilnější a účelnější. Má sice ještě několik nedostatků, ale snad je časem jeho prodejce vychytá ke spokojenosti uživatelů.

mirek (Pá, 28. 3. 2008 - 22:03)

No to je právě ono,o tomhle se pře spousta lidí.Já jsem vyzkoušel taky spoustu modelů,a fungovaly všechny.Nikdy bych si nedovolil tvrdit že je něco blbost,a už vůbec bych si nedovolil tvrdit že někdo nemá pravdu.Nikdo totiž pořádně neví proč to funguje.A jesliže někdo tvrdí že to ví, tak neříká pravdu.Prošel jsem net ,a všude jsou pouze domněnky jakým způsobem zapper funguje.A proto se vymýšlejí různé varianty a vylepšení,aby se obhájila lepší účinnost.První zapper který jsem vyrobil byl podle Clarkové a hodně mi pomohl.a pomohl taky jiným,jenže to chce taky ještě něco jiného než používat zapper-potrav.doplňky ,dieta,byliny,detoxikace.A to je kámen úrazu,Všichni chcou být za týden zdraví.Vy tady testujete různé přístroje a píšete-tenhle mi pomohl,tenhle ne.Jenže on většinou nepomůže za dva dny.Někdy to trvá i rok a dýl-podle nemoci, a s detoxikací.Kdo z vás si vyčistil ledviny a játra před použitím přístroje.Používám zapper na posílení imunity ,a funguje protože jsem nebyl ještě nemocný-potom ale nemůžu tvrdit že na tuhle nebo jinou nemoc nefunguje,protože jsem jí neprodělal.
Výborně funguje na opary.Bez zapperu 2týdny,se zapperem 24hodin,ale musí se chytit začátek.
Funguje i na další nemoci co mi lidé hlásí.
Bolesti končetin,kloubů,zlepšení krevního obrazu,alergie,malárie,borelioza atd.Teď se uvidí co to udělá s rakovinou.
Moje teorie,a nejen moje je,že zapper významným způsobem posílí imunitní systém a organizmus nakopne,a celkově oslabí parazity.

Petr (Pá, 28. 3. 2008 - 21:03)

Mirku, nemáš pravdu. Je nesmysl tvrdit, že použiješ-li jakýkoliv přístroj, tak to funguje. To je blbost.

mirek (Pá, 28. 3. 2008 - 19:03)

Jenže je tady jeden problém-nikdo neví jak to vlastně funguje,jestli jsou účinné selektivní frekvence nebo harmonické a subharmonické,nebo se posílí imunitní systém za použití jakékoliv frekvence obdélnikového průběhu.Pročetl jsem spoustu diskuzí na netu a všude se hádají a dohadují co je lepší,jestli 30kHz nebo 2,5kHz,nebo generátor,a výsledek je-že nikdo to neví.Ale funguje to,a to je důležité.Ať použiješ jakýkoliv přístroj,vždycky to funguje,ale nikdo neví proč.Ví to někdo z vás?

Craft (Pá, 28. 3. 2008 - 10:03)

Martin:
Jenomže cena součástek je u takových přístrojů mnohdy zanedbatelná. To za co se platí je konstrukce a čas, který byl vynaložen na testování.
Nakonec nic ti nebrání si to schéma navrhnout, nakoupit součástky a dát dohromady :-) Jelikož jsem těm návrhům, konstrukcím a laborování se zapgeny/zappery už věnoval nemálo času, vím o čem mluvím.
Pravda cena je trochu vyšší, ale když si kupuješ ledničku, tak taky ty peníze za to dáš a výrobní cena je mnohem nižší.
Takže je to o pohledu a prioritách.

Martin (Pá, 28. 3. 2008 - 08:03)

Petr:
Úplne s tebou súhlasím :))
Mimochodom, môžeš môžeš vyvrátiť to, že súčiastky na Ravozapper stoja aj v maloobchode cca 2.000 korún a že jeho zostavenie a odladenie nezaberie viac než 2 hodiny času?

Petr (Pá, 28. 3. 2008 - 00:03)

A auta by neměly stát víc než 50 tis a benzín 10 Kč. ... Martine, Martine..

Škrťa (Čt, 27. 3. 2008 - 23:03)

Po milonech se dělají proto, že si je může každý dovolit.

Ravo (Čt, 27. 3. 2008 - 16:03)

Jenomze zehlicky se delaj po "milionech"...

Martin (Čt, 27. 3. 2008 - 10:03)

ad Ravozapper:
súhlasím, je to dobrý prístroj, len keby nestál tak ve?a. dnes už aj do žehličky dávajú PIC, tak by nemal stáť viac ako 5 tisíc...

Reklama

Přidat komentář