Reklama

Léčba přístrojem Zapper

Petr (Čt, 10. 4. 2008 - 21:04)

Mirku,Mirku...

Eva (Čt, 10. 4. 2008 - 16:04)

Ďakujem Mirek za povzbudenie, ja ho už mám pol roka, no nemohla som ho odskúšať, lebo po týždni používania som otehotnela. Tak musím ešte do augusta počkať.

mirek (Čt, 10. 4. 2008 - 09:04)

Eva-Nebuď smutná funguje i tenhle.
Clarková píše v knize Léčba pro všechny rakoviny-Zapper používejte klidně i několikrát denně ,třeba i každou hodinu do vymizení příznaků nemoci.-Jeto jen hrubý překlad.

Eva (St, 9. 4. 2008 - 21:04)

my sme si vtedy objednali ten základný zapper, a kým nám prišiel, tak sa na stránke objavil ravo. Keby sme vedeli, tak by sme chceli ten nový, no čo už. Máme k nemu aj nádobu na nohy. Snáď postačí aspoň pri nachladnutí.

Eva (St, 9. 4. 2008 - 21:04)

my sme si vtedy objednali ten základný zapper, a kým nám prišiel, tak sa na stránke objavil ravo. Keby sme vedeli, tak by sme chceli ten nový, no čo už. Máme k nemu aj nádobu na nohy. Snáď postačí aspoň pri nachladnutí.

Návštěvník (St, 9. 4. 2008 - 21:04)

Mě by zajímalo jaká je frekvence na aftu a co jí způsobuje???!!!

Jeník (Út, 8. 4. 2008 - 22:04)

Tak proč ho ale PetřeE pořád nabízejí? Copak to nevědí, že ta základní verze, kterou dělají a nabízejí za Kč 2650, moc nefachá?

Petr (Út, 8. 4. 2008 - 21:04)

Evo, ten nestačí. Ravozapper je o několik tříd výš a působí přímo na to, co potřebuješ. Ten základní je spíš na nějakou prevenci ale cíleně moc nefachá.

Eva (Út, 8. 4. 2008 - 16:04)

Ďakujem Rado, máme doma zapper, Mikroprocesorem řízený Zapper (základní verze zapperu s pevnou frekvencí 33 kHz),myslíš že by postačoval?

Pája (Út, 8. 4. 2008 - 00:04)

A afty v ústech se dají zlikvidovat i když se ty elektrody drží jen v rukách?

Rado (Po, 7. 4. 2008 - 23:04)

Ty afty by mohly být eventuelně herpetického původu (herpes viry),často reagují na kyselé potraviny tvorbou puchýřků. V RavoZapperu jsou 4 programy na Herpesy, které by se mohly vyzkoušet.Otázka je, jak to pak překontrolovat, že je to opravdu pryč.
Asi to opět otestovat citrusem.
Herpetické viry se ale musí trápit několik dní, možná i nějaký týden, než se dostatečně polikvidují. Jsou dosti otravné a dovedou otrávit život i jako původce hemeroidů, kdy se "vyvrbí" v oblast tlustého střeva nebo konečníku a dovedou nastartovat i zhoubné procesy. To je pak každý Zapper dobrý...

Eva (Po, 7. 4. 2008 - 20:04)

Môjmu manželovi sa tvoria v ústach afty, vždy po zjedení citrusových plodov. Mohol by mu pomôcť zapper?

Návštěvník (Čt, 29. 5. 2008 - 14:05)

Vanda
Děkuji za Vaše odpovědi, velmi si ich cením. Takže teď to chce najít ten správný diagnostický přístroj, který vyhodnotí patogény i s jejich frekvencemi. Firma Zapper se nechystá přijít na trh s takovýmto přístrojem? Dle vaší rady otestuji oba dva přístroje. Jinak si myslím, že v případě léčby je lepší nejdřív zkusit bylinné léčivé směsi, protože nemoce si do života přitahujeme díky nějakému našemu nesprávnému vzorci chování a bylinky nám dokážou na nevědomé úrovni lépe pochopit,kde děláme chybu. Až pak bych zkusila zapping. Nejsem si totiž jistá jestli zapping dokáže ovlivňovat i naše emoce. Naštěstí jedna léčitelka mi dokáže vždy říct, který patogen mi zpúsobuje nemoc, takže se doposud s celou rodinou léčíme jenom čajíkmi TČM. Ale na některé patogeny čaje nemá, tak chci použít zapping a už se něj moc těším.
Byla bych ráda, kdyby se pan Vinc vyjádřil k možnostem pťístroje Oberon.

Craft (Út, 1. 4. 2008 - 23:04)

Vinc:
Díky za upřesnění těch typů frekvencí :-)

Craft (Út, 1. 4. 2008 - 23:04)

Rado:
To je dobrá zpráva, ale od jednoho pisatele, který mě celkem s velkým zápalem i poněkud mimo téma vlákna napsal 2 příspěvky, které pokud se o ty potvory zajímáš podrobně zjistíš, že nepíše z cesty. Takže teď je otázka, na které stádia chlamidií je ravo vlastně účinný???

Tady to vkládám pro úplnost ony příspěvky:
S těma chlamkama/předpokládám že řešíš Cpn/ zatočí bohužel trvale jen kombinace Doxy,Roxy ,Entizol,-což je Wheldonův upravený protokol Stratona./asi znáš../. Koloidní stříbro dobrý, ale vzhledem k nemetabolickým přechodným formám je to podpora-tohle ale nemá smysl řešit tady, na webu k tomuto tématu vhodném zas jakýkoli jiný pokusy než Wheldon- Straton z principu nesnáší. Kéž by to stříbro dokázalo...ale jako podpora soustředěného útoku dobrý.
Zapper taky..Když je infekce hodně potlačená Wheldovovou kombinací,
to stříbro se zapperem by mohlo řešit přechod na běžný stav a dobít ten zbytek...
Chlamky jsou příšerně urputný díky složitýmu vývojovýmu cyklu-což medicína jaksi velkoryse přehlíží, a o nanobakteriích , kam chlamky v podstatě patří,radši neříká skoro nic.Ona to v podstatě není bakterie, spíš něco mezi virem a bakterií s ohledem na omezený typ metabolismu a zálibě v parazitování na mitochondriích-proto ta chronická únava-no pít léta koloid stříbra taky není žádná sranda..

Crafte,chlamka Cpn/v podstatě respirační onemocnění podobné chřipce se
přechodí a z plicní nákazy vesele expanduje dál, jen někdy a jen u někoho,v tom je ten háček/ má v podstatě tento cyklus:retikulární tělísko
/něco jako spora/ courá v krevním řečišti-nemetabolizuje, takže je to v téhle fázi spíš vir./Napadá ho ACC -acetylcysteinum,nabourává jeho obal a nutí ho zalézt do buňky.Když to udělá, změní se v metabolickou formu,zde
je nutné vykrýt dvě cestyv DNA -to dělá tetra řada + makrolidová řada
/obvykle doxy jako tetra,a roxy nebo lépe azitro jako makrolid-na obchodním názvu příliš nezáleží.Tyto látky jsou metabolitické blokátory,nezabíjejí Cpn jako třeba jed, brání metabolismu.Cpn vyblokovaná touto trojicí má poslední možnost-přejít do kryptického stavu, zde je opět nemetabolitická,a zde a pouze zde je likvidována přímo
preparáty na bázi entizolu-obchodní název je podružný.V metabolitické formě je chlamka Cpn intrcelulární infekcí, parazituje obvykle právě z důvodu krádeže ATP na mitochondriích.Pokud zabiješ velké množství
gram-negativních bakterií najednou, dochází z důvodu toxicity rozpadlých
stěn k Herx.reakci-toxická kaskádová reakce.Z toho důvodu se navrhují
protokoly, které útočí na celou vývojovou řadu.Funkční jsou protokoly Vanderbiltovy university -Straton,upravil Wheldon-léčil sebe a svou ženu-úspěšně.Entizol se podává v tzv.pulsech-obvykle 5 dní za měsíc.Cokoli jiného-třeba stříbro, útočí na metabolismus jednoho stádia, kryptostádium vesele přežívá.Ještě existuje šetrnější protokol Marshallův
-ano objevil bakterie žaludečních vředů.Cokoli jiného je dočasné.Na ukončení pro jistotu dává Straton s Wheldonem antituberkulotika.
Cpn bývá průvodním jevem roztroušené sklerosy a je hlavní podezřelou.
/Ne jedinou s polu s dalšími vlivy/.

Rado (Út, 1. 4. 2008 - 18:04)

26. 2. 2008 16:13:05, Craft:
Chlamydia trachomatis v Ravo zabírá na všechny tři chlamydie, pokud jsou přítomny:
Chlamydia trachomatis
Chlamydia pneumoniae
Chlamydia psittaci
Testovali jsme to EAV.To ukazuje mj.,že když ji norn¨málně "volně"nenajdeme v cholesterolu ty chlamydie najdeme téměř u většiny lidí. NELEKNĚTE SE, je to odhadem 80-90% populace středního věku, které kontrolujeme. Mají velmi často marker vrozené infekce, tudíž nebývá dobrá imunitní odpověď.
Po aplikaci zapperu se část chlamydyií, která vyběhnou do volně měřitelných infekcí zlikviduje, které utečou zase najdete po cca 30min zase zpět v cholesterolu. Takže můžete Zapping opakovat...pak lymfu,... pak krevní oběh,... pak ledviny...pak toxin z chlamydie najdete v moči.

Vinc (Út, 1. 4. 2008 - 15:04)

Craft:
Zapoměl jsem doplnit ten program, tedy jedná se o "univerzální frekvence pro zlepšení celkového zdravotního stavu (7 kroků Rife/Bare pro udržení zdravotní rovnováhy)"

Craft (Út, 1. 4. 2008 - 12:04)

qad:
Je to dáno kapacitou pamětí v Ravo zapperu,čili je možné mít nastaveno 85 vlastních nastavení frekvencí, ovšem za cenu přepisu těch původních (továrních), další volné místa tam nejsou. Třeba výrobce bude uvažovat o nějakém rozšíření, ale to je potřeba adresovat dotaz přímo na něj.

qad (Út, 1. 4. 2008 - 11:04)

Nepomohla by na likvidaci dalších generací parazitů původní myšlenka dr. Clarkové aplikace 3x7 min a mezitím 20 min pauza? Nebo jste tento režim měřili EAV?

qad (Út, 1. 4. 2008 - 10:04)

Na RAVO Zapperu jsem naprogramoval program na artrózu od 9 - 10 Hz (podle CAFL 9,6 Hz)po 0,01 Hz 3x 7 minut s 20 min. přestávkami. Musel jsem ale vypustit program na Akné, což nás v současné době netrápí. Nevíte, zda je možné zřizovat nové vlastní programy? Nebo je jen možné mít těch 85 původních a tyto přeprogramovávat?

Reklama

Přidat komentář