Reklama

Léčba přístrojem Zapper

to QAD (Út, 10. 2. 2009 - 17:02)

Mylné až lživé informace podáváte vy:

k membránám:
Operujete s plošnou kapacitou tam, kde jde o zjevný nesmysl (až naleznete buňku s membránou 1m^2, jste žhavý kandidát na přední biologická ocenění). Průměr prokaryotní buňky je obvykle do 10 um, její povrch tedy řádově v jednotkách 10^-10 m^2, tedy 10^-6 cm^2, tedy kapacita (skutečná ploche krát plošná kapacita) 10^-12 F, ale pouze v případě, že by se buňka rozvinula. Tento údaj se však týká buňky jako celku a biomembrány, která je zcela nespecifická.

specifické struktury:
Jediné jakž takž specifické a přitom citlivé struktury jsou proteiny - a jejich rozměry jsou minimálně o 4-5 řádů nižší než rozměry buňky - z toho lze usutovat, že jejich maximální možná kapacita bude v řádu 10^-15 F.

A jsme u toho - asi si zkuste také pořídit malý doktorát z fyziky a biochemie, možná pak nebudete tvrdit tak průhledné nesmysly jen ta účelem prodeje panacey.

QAD (Út, 10. 2. 2009 - 16:02)

Jen velmi rychlá recenze po internetu uvádí hodnoty kapacit buněčných membrán zcela jiné než uvádí anonymní "odmítač zappingu" na tomto fóru. Z těchto svých mylných základních informací pak provádí přesný (?) výpočet neúčinnosti zapperu. Tak jak to tedy je?

Biofyzika uvádí kapacitu buněčných membrán Cm = 1

QAD (Út, 10. 2. 2009 - 15:02)

to Zapadlo to, Zapperofil

"na struktuře s kapacitou řádově max. 10^-15 F"

Aby se s Vámi dalo rozumně diskutovat, sdělte napřed, odkud berete výše uvedený údaj a k jaké struktuře se vztahuje. Jedná se snad o kapacitu buněčné membrány jedné buňky? Nebo o něco jinéHO? A o co tedy?

Maruška (Út, 10. 2. 2009 - 00:02)

Dejbe, na co se mám ptát kamarádky? Kamarádka na to pěje samou chválu, tak se jí ptát nemusím, a o čem je to že něco vyhrála? Já se ptám tebe a pana číňana whooowa. Vy jste ten ravo zkoušeli a měli ho fyzicky v ruce? A opět se tedy ptám, on podle vás nefunguje? A panu whoow děkuji za lekci marketingu. To jsem opravdu netušila že to takhle funguje. Já tedy nic neopevuji jen se snažím zjistit názory jiných lidí než mé kamrádky. A jak vidím, tady asi žádnou radu nenajdu.

Dejv (Po, 9. 2. 2009 - 23:02)

Milá Maruško, a proč se nezeptáš té: "Moje kamarádka ho má" to trošku nechápu. Možná je s ním tak spokojená, že zapomněla, kde ho vlastně koupila. Aha, asi z druhé ruky. Nebo ho vyhrála, že... Nehul už marušku, Maruško.

whooow! (Po, 9. 2. 2009 - 09:02)

No jo vsichni, kdo ten kram neopevuji, jsou hned zakomplexovani, zatimco ty patris mezi hlavy pomazane, vid? :D Vsak co ti brani Marus si ten zazrak koupit :D
Asi nechapes, co jsem tim chtel rici. Tak jeste jednou a pomalu. Podobne chvalozpevy muzes cist na spoustu vyrobku, ale nikde nevidis, ze by jej vedlo vicero lidi, bud jsou to pouze jakoze dopisy spokojenych zakazniku a nebo neco ve stylu fora, teda spise blogu. Forum je neco, kde diskutuji lide, jako treba tady. A kdo z tech lidi otevrene prizna, ze za ty penize cekal mnohem vice. Malokdo, protoze se boji, ze se mu budou ostatni smat a nebo si rika, ze neco dela spatne (strach ze svoji mozne neschopnosti, kdyz je to prece pro ostatni, tak jasne) a kdyz kamaradce Verce to prece funguje :D. Takze az budeme k sobe navzajem uprimni, tak potom ma smysl se o tom bavit.
Apropo, anglicky umet nemusis, staci ti na to internetove prekladace. Pokud neumis nakupovat pres eshopy nebo nechces, chvilku pockej, nebo si tu dej svuj email, urcite se ti ozve hromada prodejcu :D
Otevri holka oci, zazrak jmenem Ravo neni nic moc extra oproti jinym zapperum, ale za nim stoji reklama a marketingovy prodej. Takze se zkus zamyslet. Asi nechapes princip prodeje. To mas stejne jako treba s reklamou na holici strojek, kde pridaji jednu planzetu a je to hned revolucni holeni, protoze prece strojek se dvema planzetama nemuze holit lepe nez se trema planzetama, to je prece jasny a lidi jdou a kupuji to, protoze tomu veri, stejne to mas s Ravem :D

Maruška (Ne, 8. 2. 2009 - 22:02)

pane whooow, víš že je v čechách plno lidí, který numějí anglicky a na internet nechodí? A taky si to ta firma asi nedovolila vydat bez autorských práv od majitele těch stránek? A ještě prosím, napiš mi tady nějaké spojení na prodejce ravozaperu. Nikde jsem nikoho nenašla, jen eshopy. A ten ravozap nefunguje, nebo co? Moje kamarádka ho má a neslyšela jsem od ní, že by si na něj stěžovala, naopak. Mám pocit, že kdokoliv napíše něco kladného o tom přístroji, tak je automaticky pasován na prodejce, což je směšné. Podle mě jsi whooowe malinko zakomplexovaný. Co ? :-)) Nebo jsi Mirek? :-))

Dejv (Ne, 8. 2. 2009 - 21:02)

Nevím o tom, že bych někoho napadal. To, že neskáču radostí z nablblých a okázalých marketingových kreací ze mě dělá typického závistivého Čecha, pak jsem rád, že jím jsem. Děkuji.

whooow! (Ne, 8. 2. 2009 - 19:02)

To neni forum, ale spise prodejce ravo zaperu bloguje (site admin ziusudra) a je celkem snazivy na to, ze si zalozil nick teprve 31.1.09. Ovsem nejlepsi je to, ze si sam dava otazky a sam si na ne odpovida, fakt jsi me Eliz pobavila :D

Elíz (Ne, 8. 2. 2009 - 18:02)

Tak som zistila, že zappertechnology.sk už má vlastné fórum, ktoré je iba v začiatkoch. Uvidíme ako sa vydarí, kto bude ochotný poskytovať odborné rady.Na tomto fóre sú už viacerí znechutení neustálym napadaním.

whooow! (Ne, 8. 2. 2009 - 15:02)

Každý majitel Ravo Zapperu by tuto pomůcku pro dokonalé využití svého přístroje měl vlastnit.

A co kdyby kazdemu, kdo vlastni ten jejich predrazeny kram, tu publikaci dali treba zdarma :D

Tak stále čekám (Ne, 8. 2. 2009 - 15:02)

Spočítej si, jak velký úbytek napětí může být na údajně ovlivněném organizmu - vyjdou maximálně desítky mikrovoltů. A i kdyby nakrásně docházelo k rezonanci s nějakou buněčnou strukturou (na které by byl úbytek napětí ještě o dva až tři řády nižší) vychází ti, že na struktuře s kapacitou řádově max. 10^-15 F úbytek napětí řádově max. 10^-7V, tedy maximální možná energie přenesená za podmínky rezonance je řádově max. 10^-22 J (směšných 10^-3 eV - tedy zhruba energie rovnající se spálení stovky molekul vodíku) - i z pohledu jednoducháho proteinu je to jen takové lehké upšouknutí si.

whooow! (Ne, 8. 2. 2009 - 15:02)

Ti podnikavci ze zaperu uz fakt nevi, jak by na tech lidech videlali.

Tady je to ke stažení v pdf zdarma:
http://www.electroherbalism.com/Bioelectronics/FrequenciesandAnecdotes/CAFL_2007-05-16.pdf

http://www.electroherbalism.com/Bioelectronics/FrequenciesandAnecdotes/NCFL_2007-05-16.pdf

Batles (Ne, 8. 2. 2009 - 15:02)

Pro Elíz: Toto jsem okopíroval ze stránek Ravo Zapper:
30.1.2009 Kniha "Celosvětový seznam ověřených léčebných frekvencí" právě vyšla !

Tato kniha, která vychází poprvé v Evropě v tištěné podobě, obsahuje mnoho nových informací a bude jistě pro všechny majitele Ravo Zapperu nesmírným přínosem. Kniha je v ČJ a obsahuje celou řadu užitečných informací, podrobný návod k uložení jiných frekvencí do Ravo Zapperu a další informace - ale hlavně přes ! 1500 ! nemocí nebo jejich původců s frekvencemi, kterými můžete proti těmto neduhům působit.

Každý majitel Ravo Zapperu by tuto pomůcku pro dokonalé využití svého přístroje měl vlastnit.

Objednávky posílejte na e-mail petr"zapper.czTato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny nebo telefonicky na tel.: 776 397 843

Cena knihy - 380,- Kč.

Elíz (So, 7. 2. 2009 - 09:02)

Som obyčajná užívate?ka Rava v dôchodkovom veku, trochu natvrdlá v pochopení systému nastavovaní predvolieb.Nemám sa na koho obrátiť o pomoc, tak tu vysielam zúfalé výzvy o informácie ako narábať s RAVOM. V manuáli je toho minimum /viz otázky iných/, na stránkach www.zaper.cz sa prakticky nedozviete nič o rôznych variantách zmeny predvolieb. Takže keď sa niečo nového dozviem, podsuniem to tady, snád pomôžem aj druhým neználkom.

pro Lege a Dejv (So, 7. 2. 2009 - 08:02)

Nemyslím, že by Elíz byla nějak spojená s výrobcem Rava. Co by z toho asi měla? Občas se tu chováte jako ten klasický obraz "čecha" - závist a zloba. Proč?

Kalusova J. (Pá, 6. 2. 2009 - 07:02)

chcela by som vediet ake vysledky ste dosiahli pouzivanim pristroja Ravo-Zapper,ci sa Vaseho vyskumu zucastnili i pacienti s diagnozou karcinom prsnika

Zapadlo to ;- (Pá, 6. 2. 2009 - 06:02)

Spočítej si, jak velký úbytek napětí může být na údajně ovlivněném organizmu - vyjdou maximálně desítky mikrovoltů. A i kdyby nakrásně docházelo k rezonanci s nějakou buněčnou strukturou (na které by byl úbytek napětí ještě o dva až tři řády nižší) vychází ti, že na struktuře s kapacitou řádově max. 10^-15 F úbytek napětí řádově max. 10^-7V, tedy maximální možná energie přenesená za podmínky rezonance je řádově max. 10^-22 J (směšných 10^-3 eV - tedy zhruba energie rovnající se spálení stovky molekul vodíku) - i z pohledu jednoducháho proteinu je to jen takové lehké upšouknutí si.

Lege (Pá, 6. 2. 2009 - 01:02)

Koho myslis tatou? Eiselta, co prodava Ravo? Takovyho tatu bych mit teda nechtel.

Dejv (Pá, 6. 2. 2009 - 00:02)

Ano, moc pěkné :-) Obecně bych se ovšem přimlouval za to, aby se diskuze o zapperu nepřeklápěla na jeden konkrétní předražený výrobek, ale aby se týkala podstaty samy. Manuál a konkrétní uživatelská řešení ať si zveřejňuje a rozvíjí výrobce překombinované krabice doma, s těmi boháči, kterých se přímo problematika geniálního přístroje týká. Táto.

Reklama

Přidat komentář