Reklama

Léčba přístrojem Zapper

whooow! (Po, 16. 2. 2009 - 22:02)

Alergik:
S Ravem nevim, pouzil jsem u ni tonovy generator a skokove jsem u ni projizdel frekvence od 350kHz do 477kHz s vyvedenim na dve rucni elektrody. Bylo to spise z hecu. V te dobe nic jineho nebrala, ani zadne doplnky, takze jednoznacny ucinek zappingu. Ekzem byl na obou rukou, konkretne na prstech a dlanich. Drive brala kortikoidni mast a po vysazeni se to rychle vratilo a bylo to jeste horsi a furt to melo tendenci se rozlizat a dosti ji to svedilo. Hned po prvni aplikaci byl do druheho dne pozorovatelny ustup. Ohraniceni ekzemu zesvetlalo a zacalo se ztracet. Druhy den se zastrupatil a po nekolika dalsich aplikacich uz mizel sam do uplneho vymizeni. Pokud uz mas Ravo vyzkousej si na nem tenhle rozsah, bude to i rychlejsi. Lepsi ale bude jej rozdelit na dve poloviny, treba 350kHz - 410kHz a druhy 410kHz - 480kHz.

Treba nam tady pablb Formol na to neco genialniho doporuci, nejspise kortikoidni mast, kterou uz kazdy zkousel :D Je jasne, ze tomu syfonovi nemá smysl nic psat, furt bude mlit to svoje dokola :D Asi mu ten zaping musi hodne lezet v zaludku a nebo ho tim poveril nekdo z klubu syfonu :D
Jenom lidi doufejme, ze ten magor Formol nedostuduje a nebude zamestnan tam, kde bude moci skodit ve jmenu vedy. Jo diky za jmeno toho exota, takte cist jmenovky, nez vstoupite do ordinace nejakeho noveho lekare :D

?? (Po, 16. 2. 2009 - 10:02)

Ojojoj, Mrdko-Buzno-Formole !
Ted jsi mi to nandal ! Jsi hvezda ! Za odmenu si vyndej umelou prdelku a ulev si, nejak ti to tlaci na to, co u sebe blahove nazvas mozkem ...

Formol (Ne, 15. 2. 2009 - 23:02)

To už tu dlouho nebylo, takže si dovolím konverzační pár otázek: Stále nosíš plíny? A pomáhá to? protože když z tebe horem padají takové sračky, co teprve musí lézt dolem..... Nelze totiž nepředpokládat, že topé, co projevíš tolik odvahy, že zcela sám a hrdině anonymně zaspamuješ svým zvratkem, neudržíš samou odvahou stolici.

?? (Ne, 15. 2. 2009 - 23:02)

Hovado, které se podepisuje Formol je Jaromír Šrámek, bytem Uhelná Příbram, vyhozený z techniky a který teď s bídou dostudoval lékařskou fakultu se slibem, že nebude léčit, píše o sobě:
zdravotní stav výborný, vlastnosti: spolehlivost, kritické a analytické myšlení, flexibilita, ochota učit se (dodal bych, že exceluje tolerancí k jiným názorům, slušností a skromností vystupování, jako pravý lékař).
Tento psychopat napadá všechny diskuze, kde si normální lidé chtějí něco sdělit, se svou flexibilitou a ochotou učit se vnucuje lidem své myšlenky a ohání se Med Pub, pokud to nestačí tak vědeckým poznáním. Jeho vzorem je agresivní spolek zamindrákovaných Sisyfos, jehož další zastánce prof. Mornstein jej vzal pod svá křídla na fakultu v Brně. Formol v duchu Sisyfa otravuje vzduch, kamkoli se dostane a zničil vsechny diskuze.

Takže prosím NEREAGOVAT, je to stejně zbytečné. Pokud mu přesto chcete odpovědět, použijte diskuzi Krása mládí a moudrost stáří se spojili u Sisyfa (http://diskuse.abecedazdravi.cz/alternativni-metody-lecby/krasa-mladi-a-moudrost-stari-se-spojily-u-sysifa) a neničte ostatní diskuze.
Jsou pro ty, co se chtějí něco dozvědět a třeba i zoufale čekají na radu.

Formol (Ne, 15. 2. 2009 - 23:02)

pravil odvážný anonym, není co dodat

Formol=mamrd (Ne, 15. 2. 2009 - 23:02)

Formole = Zmrde - tvoje galantnost a osobitá elegance dostoupila vrcholu. Divím se, že takovýmu čůrákovi tady vůbec někdo odpovídá a na principu tvého zmrdství je ochoten si nechat zvracet na záda tvoji vyblitou mrkev, čůráku.

Formol (Ne, 15. 2. 2009 - 23:02)

životopis a výmysly bulvárního podvodníčka Seifera jsou dvě věci. Nejsi hloupá, jsi naprosto blbá.

Maruška (Ne, 15. 2. 2009 - 22:02)

Pane Formol, doporučil jste přečíst si životopis génia Tesly. Takže malý výňatek,
str.157 z jeho životopisu:

Nervózní a neustále vyčerpaný Tesla začal experimentovat s léčivými vlastnostmi oscilátorů a brzy začaly prosakovat po celé zemi zprávy o pozoruhodných terapeutických účincích těchto přístrojů. Tyto vysokofrekvenční "posilovače vitality" vyzařovaly "univerzální léčivý prvek", který - když se správně aplikoval - pomohl tělu "setřást všechny choroby," prohlásil dr. F.Finch Strong. " K výsledným účinkům patří zvýšení síly, apetitu a váhy, navození přirozeného spánku a odstranění škodlivin z těla.""
"Mé vysoké frekvence" říkával Tesla,"mají antibakteriální účinky". A tak se každý den v laboratoři svlékl, stoupl si na své přístroje a zapnul proud.
(Marc J. Seifer - Nikola Tesla, vizionář - génius - čaroděj)

Psal jste, že Rife byl šarlatán.. takže Tesla už asi taky ne? Nebo jste si jeho životopis jen tak prolistoval a koukal jen na obrázky? Já jsem ale jen hloupá ženská, že jo? Ahoj.

Marko (Ne, 15. 2. 2009 - 15:02)

Tie OPTICKÉ mikroskopy Ergonom
tá stránka je: www.grayfieldoptical.com
a nie www.grayfield.com

Alergen (Ne, 15. 2. 2009 - 13:02)

možná by pomohlo občas si ten zadek umýt a především změnit prací prášek (pokud si vůbec pereš)

Alergik (Ne, 15. 2. 2009 - 12:02)

Promin, napsal jsem "muzes mu", melo to byt "muzez mi", protoze jemu nema cenu nic psat.

Alergik (Ne, 15. 2. 2009 - 12:02)

Whooow, muzes mu popsat detaily jak se s Ravem zbavit ekzemu. Mam takovy hruby ekzem na zadku. Mam jen zakladni sestavu Ravo, tedy dva valecky do rukou, pripadne je muzu mit pod nohama. Co to je za ekzem presne nevim, zas tak moc mi nevadil, tak jsem to jen jednou ukazal kozarce. Ta to podrobne studovala asi 0,5 vteriny a dala mi nejakou kortikoidovou mast. Precetl jsem si na co vsechno mi muze mast ublizit, presto jsem to pro jistotu nekolikrat zkusil, ale nepomohlo to.

Tak jeste jednou, mohl bys mi napsat jak zapper pouzit, jake frekvece a pod? Nebo co delala tva pritelkyne.

Predem diky

Formol (Ne, 15. 2. 2009 - 10:02)

Výborně, dodatek - funguje, protože to vztekle vříská bláznivá hysterka. To je skutečně věrohodný důkaz, zejména ve spojení s předešlými....

whooow! (Ne, 15. 2. 2009 - 10:02)

Bla,bla,bla.
Hele Formole jdi uz s prominutim do prdele a prestan tady jenom hloupe zvanit. Vetsiho nadutce clovek jen tak nepotka. Ty vis samozrejme vsechno nejlepe a veris slepe vsemu, co je ve skolnich ucebnicich uvedeno a tzv. schvalenym zivotopisum. Ty budes naivnejsi nez jsem si myslel.
Jednoznacne ZAPING jako takovy funguje, viz. ekzem moji pritelkyne, kde lecba, kterou tady obhajujes podle moderni vedy naprosto selhavala. Moje pritelkyne ti vzkazuje, ze jsi stejny pitomec, ktery jenom blbe zvani protoze nic nevi, jako ti doktori ke kterym chodila a stejne ji nepomohli. Oni pravda na tu svoji chytrost nebo spise hloupost maji skoly, ale k cemu jim jsou, kdyz neumi vylecit ani ekzem a pomoci zapperu se toho za nekolik dni uplne zbavila. Verim, ze to lidi jako ty nasere, kdyz neco tak nevedeckeho pomuze, takze uz tady neopruzuj blbostma z ucebnic a bez si radoby intelektualne onanovat do jineho fora!
Tyhle slova si zapis za usi, ZAPING FUNGUJE a stejne to nabubreli idioti ze sysifos klanu nezmeni :D

Formol (So, 14. 2. 2009 - 21:02)

Výborně, takže ty jsi pamětník Ignáce a víš, že všechno bylo jinak...

Takže si to shrneme - takže na to, aby Zapper fungoval, je třeba připustit, že věda stojí na špatných základech. To se "dokazuje" tím, že anonym na webu tvrdí, že některé okamžiky historie se odehrály úplně jinak (bez důkazů), zapper zázračně funguje (podle tvrzení anonymního "génia" na internetu) a vlastně nic (medicína, počítače, energetika, fyzika, mol.biologie,..) nefunguje, jde pouze o spiknutí. Omlouvám se, že jsem tvrdil, že čteš jen Meduňku - i ta je totiž na tebe příliš intelektuálně náročná.

whooow! (So, 14. 2. 2009 - 21:02)

Tohle sis urcite precetl ohledne Semmelweisve ve skole v ucebnici a naivne tomu veris, jako spouste jinym hloupostem :D Klasicka ukazka prekrucovani historie. Holt pametnici vymrou a do knih se zapise, ze to bylo uplne jinak, klasika.
Vrchol Formole je to, ze o zapingu nic nevis a furt tady oblbujes vecma ze skoly klasicke mediciny.
Malej priklad ucinku zappingu. Moje pritelkyne mela ekzem na rukou a kortikoidni sracky a podobne vedecke vymozenosti mediciny pomohly vzdycky jenom na chvili a furt se to vracelo a rozlezalo a nic nezabiralo, tak jsem u ni vyzkousel zapping a uz po dvou aplikacich doslo ke znatelnemu ustupu a vymizeni a kdybych to nevidell na vlastni oci, asi bych tomu jen tak neveril a ted mudruj ty hlavo skopova, vlastne sysifosacka :D
A propo, precti si neco o Teslovi i zjinych zdroju, nez z tech skolnich, naivko a uz tady neotravuj, tve prispevky jsou tady pro ostatni kolem zappingu opravdu prinosem, takze si bez opruzovat jinde a vykladej ty svoje chytrosti tem nemocnym, kterym klasicka medicina nepomohla. Dale uz je zbytecne ti neco vykladat o zappingu, stejne si budes stale mlit tu svou obehranou pisnicku.

Formol (So, 14. 2. 2009 - 19:02)

:D:D:D:D:D:D
Pro tvoji informaci, se Semmelweisem to bylo tak, že on sice tvrdil, že za horečku omladnic mohou porodníci, ale nebyl schopný to nijak dokázat (= publikovat). Ostatně, tak nějak ti uniká fakt, že se antisepse velmi rychle ujala, takže jsi vybralo špatný příklad.

Srovnávat šarlatána Rifeho s geniálním Teslou (mimochodem, přečti si jeho životopis a neplácej) je skutečně vrchol.

A konečně - příklady toho, že některé myšlenky se prosazují obtížně (zcela v souladu s Humeho břitvou - pro mimořádné tvrzení je třeba mimořádných důkazů), nicméně které se skutečně prosadily (a poměrně rychle) je jen logickým klamem ("důkazem" správnosti tvrzení, které je v rozporu m.j. se zákonem zachování energie (viz. anonym), má být jen logický klam "ad Copernicus").

Mimochodem, nauč se používat mozek a protipříklady.

whooow! (So, 14. 2. 2009 - 18:02)

Hele Formole, to sis nevybral zrovna dobrej priklad s tim porodem, pokud ti neco rika jmeno Ignaz Semmelweis. A jak skoncil? Jasne dnes je v ucebnicich vychvalovan a ma dokonce i svoji sochu, ale ve svoji dobe to byl odpadlik, ktereho vedecka spolecnost zavrhla, jenom proto, ze se snazil prosadit myti rukou pred porodem, coz delala v te dobe, kde jaka porodni baba a pouzivala horkou vodu a ciste prevarene platno. Tak zacal Semmelweis pit a skoncil v blazinci a kdo mu k tomu pomohl? Prave ona vedecka spolecnost, protoze se mu jen vysmivala a povazovala jej za blazna a hlupaka, presto to byl nekdo, kdo se nevahal postavit takovym jako ty na odpor. Takhle podobne smutne konci mnoho nedocenenych hlav, mimo jine i Rife, Tesla a dalsi. Nebyt jeho obeti, tak jeste dlouho rodicky pri porodu umiraji, protoze dle vedeckych hlav a lekaru v te dobe, to byla hloupost a Semmelweis byl stejny nevzdelanec, jako dneska ti, co uznavaji zapper. A pritom to bylo tak snadne, zacit si mit jenom ruce.
Nechapu, ze sysifos zapper tak drazdi, ze by se bali jeho ucinku? :D

Formol (So, 14. 2. 2009 - 16:02)

omg! Další expert, který čte o vědě pouze v Meduňce. Jak tak koukám, nic se nezměnilo.

Ostatně, vzhledem k tomu, že ta podle tebe špatná věda umožňuje, že tvoje matka nezemřela při porodu, ty jsi až dosud nezemřel(a) a ani neřveš hlady v jeskyni, že si můžeš vozit zadek v autě/vlaku/..., že můžeš sedět u počitače a psát kraviny, že si můžeš pustit TV a v ní poměrně spolehllivou předpověď počasí, že si můžeš uvařit vodu na čaj v konvici, že máš vůbec okna a v nich sklo a ne prosolený kozí žaludek, že nemáš proti mrazu postel obloženou hnojem,...... a spousta dalších "nepodstatných" že, tak asi ten základ bude správný.

whooow! (So, 14. 2. 2009 - 13:02)

Otazkou ovsem zustava, zda zaklady, na kterych dnes biologie stoji je spravna. Problemem vsech vedcu je to, ze se prave opiraji o tyto zaklady a mnohdy, tak preslapuji na miste bez vysledku, zatimco jedinci, kteri na tyto zaklady neberou ohledy, vysledku dosahuji. Ale tohle zase ona vedecka spolecnost neuznava a ma to pouze za dilo nahody ,protoze je to absoultne nevedecke a tudiz tyto lidi povazuje za hlupaky. Ale kdo je tady vlastne potom tim hlupakem, stoupence sysifos klanu?

Reklama

Přidat komentář