Reklama

Léčba přístrojem Zapper

Dejv (Čt, 9. 4. 2009 - 19:04)

Tak to se omlouvám, ale vlastně nevím. Na faktuře mám své IČO+DIČ, takže to mám "podnikatelsky". Zkusil bych se zaregistrovat (mají tam krátký formulář) a pokud vás to pustí dál bez uvedení IČO+DIČ tak by to mělo být v poho.

PS (Čt, 9. 4. 2009 - 16:04)

Dejve, chci se zeptat, na té uvedené adrese je možný i odběr nepodnikatelskou fyzickou osobou, nebo musíš být právnická osoba? Díky za odpověď.

Elíz (Čt, 9. 4. 2009 - 11:04)

Napíšte prosím ako sa užíva / v akom množstve/ ten Magnesii Sulfas. Zapper mám, knihu nie, neviem o čom je reč. Mám žlčové kamene,ale bojím sa,že oliv. olej nedokážem polknúť v doporučovanom množstve. Tá vaša metóda detoxu bude prijatelnejšia. Vďaka

alt1 (Čt, 9. 4. 2009 - 00:04)

Batlesi, souhlas, ja jsem taky delal jen jatra a fungovalo to. Samozrejme paraziti by se k tomu hodili, ale nemam moc cas se tim zabyvat.
> Já byl vždycky takový zesláblý a manželka také. Možná je to tím, že je mi 58 let,
Jsem trochu starsi, takze tim starim to neni, ze jsi byl zeslably:-))). Mozna ta tezka smazena jidla, jak pises? tedy ja si myslim, ze je lepsi rozumeji jist, nez to pak zappovat a MMSovat, ale zase si vic uzijes:-)

Dejve, dik ze zdroj siranu, je to vyrazne levnejsi, ja jsem dal dost za dopravu.
Jeste az budes delat ta jatra, tak samozrejme to chce pred volnem, rekneme v patek vecer a v sobotu to z tebe bude vychazet. A doporucuju tu sobotu moc nezacinat s jidlem ani od okamziku, kdy uz to Hulda povoluje a nebo jen nejake ovoce. V tom pripade mas sanci, ze se neco uvolni treba jeste i v nedeli. Jidlem ten proces bud zastavis nebo ucpes streva a uz nezjistis, jestli se jeste neco vyloucilo.

Batles (St, 8. 4. 2009 - 22:04)

Ne, to ne, Clarková tím myslí dokonalou likvidaci parazitů a všech jejich stádií. Očista jater se týká hlavně vyčištění kilometrů žlučovodů v játrech. Síran otevře záklopky, proto člověk nemá bolesti a olivový olej s grapefruitovou šťávou před ulehnutím vyburcují játra k vysoké produkci žluče a to vytlačí kaménky a kameny ven. Kolem těch kaménků jsou i paraziti, ale ve střevech je tato procedura nezlikviduje. To právě dokáže ořešák, pelyněk a hřebíček.

Dejv (St, 8. 4. 2009 - 19:04)

Ne že bych chtěl dělat reklamu, ale Magnesii Sulfas Heptahydricus jsem koupil na: http://www.penta-chem.cz/farmaceuticke-suroviny-kat.php?subcat=41&pism=M&PHPSESSID=f5233a0a1235a854dadc394252485f3c Tedy ne, že bych jim chtěl dělat reklamu - ale na druhou stranu proč ne. Ceník je přístupný jen pro registrované - 1000g stálo Kč 105,- bez DPH 19%. Jenže je tam navíc Kč 50,- exped. polatek a 30,- inkasné od dopravce. Možná je jednodušší koupit v lékárně, ale pro víc lidí nebo na delší dobu se asi vyplatí takto. Přibral jsem aspoň ještě 300g vit. C. Ale hlavně mě potěšily vaše pozitivní zkušenosti a co nevidět do toho tedy vlítnu. Jo a v českém překladu Clarková je to zřejmě nastejno s tím ořešákem+hřebíček+pelyněk.

Batles (St, 8. 4. 2009 - 17:04)

Dejdve, dej se do toho, ale nech si ten další den volno. Já byl vždycky takový zesláblý a manželka také. Možná je to tím, že je mi 58 let, takže celé tělo dostalo zabrat. S tím spaním jak píše alt1 je to pravda. Žádné problémy s usnutím.
Síran hořečnatý jsem koupil normálně v lékárně 10 dkg asi za 60 Kč. Před tou akcí jsem pořádně zapoval ledviny tak 3dny 3x denně, abych je měl aspoň nějak ošetřené.
Koukněte se na www.emms.cz
Předevčírem mně to přišlo a od zítřka to vyzkouším na manželce pár dní a pak teprve já, kdyby náhodou nepřežila :)

alt1 (St, 8. 4. 2009 - 01:04)

Dejve, kde jsi koupil ten Sulfas, jestli to nemas levnejsi? Ja jsem to kupoval u prodejcu chemikalii. V lekarne na mne koukali jak na blbce, ale nekde pry to maji.

Ja jsem to delal prvne pred pul rokem a od te doby jeste asi 3x a rovnez nekolik mych znamych nekolikrat. To s tim spanim myslim Clarkova trochu dramatizuje. Ja usinam okamzite i bez prasku, ale moje znama jednou moc nespala, tak sla v noci 2x na zachod, ale jinak nic. A procedure plne fungovala, spousta kamenu.

Kdyz jsem to delal prvne tak jsem neznal nikoho, kdo uz to absolvoval, tak jsem z toho taky nemel uplne dobry pocit, ale vsechno fungovalo bez problemu, a kazdemu kdo to delal, tak 10 lidi, rovnez. Co se tyka negativnich poznatku, tak jedna pani (81 let) si stezuje, ze po tom zhubla. Ale je maximalne vitalni a nema sebemensi problemy. Co se tyka pozitivnich vysledku, mne nic nebylo pred tim a ani po tom, ale kdyz jsem videl co ze mne vyslo, tak to asi smysl melo. Jeden znamy ma ted misto tucnych jater jatra normalni a rovnez se mu pry srovnala slinivka, rikala mu to doktorka. A jedna holka se zrejme po teto procedure zbavila blbyho ekzemu a snizil se ji vyssi tlak. Dal to delaji znami mych znamych a kdyby se neco nepovedlo, tak bych to vedel.

Clarkova nekde psala, ze je nejdriv treba likvidovat parazity oresakem, pelynkem a rebickem (pokud jsem to dobre prelozil), nevim, jestli to je i v ceske knize. Zabyvali jste se tim nekdo?

Dejv (St, 8. 4. 2009 - 00:04)

Jo, jo, právě jsem zakoupil kilo téhož - Magnesii Sulfas Heptahydricus v lékopisné kvalitě. Už tady na tu škatuli ale pět dní čučím a neměl jsem zatím odvahu to do sebe vpravit. Mimo jiné mě odrazuje ta poznámka Clarkové o "nejhorší noci vašeho života" pokud si nevezmete cosi na spaní. Tak nevím. popiš prosímtě Batlesi i negativní poznatky, pokud nějaké jsou.

Batles (Út, 7. 4. 2009 - 23:04)

Tak jsem si během měsíce 2x udělal podle Clarkové vyčištění jater (síran hořečnatý atd) a musím říct, že to byla síla a stálo to zato. Můžu každému doporučit. Co ze mne vycházelo nebudu radši popisovat, ale moje lejna už v míse neplavou, jdou ke dnu. Přesně jak píše Clarková, no a cítím se skvěle i po těžkých smažených jídlech.
Přeji všem hezké dny.

Návštěvník (Po, 6. 4. 2009 - 18:04)

Zkus na ty příšery analogový zapper,ne digitální-myslím si že tady bude ten problém,ale možná se mýlím

PS (Po, 6. 4. 2009 - 17:04)

pro wolf: to je velice zajímavé. Kromě toho, že zapper nefunguje mne napadá ještě několik jiných možných hypotéz.
1. píšeš, že jsi nabral škrkavky a motolice, můžeš prosím blíže specifikovat (optimálně latinský název), o jakou motolici se jednalo (v češtině je název motolice často používán pro představitele odlišných rodů)?
2. jakou jsi konkrétně použil frekvenci (omlouvám se, jestli jsi to už uvedl v některém předchozím příspěvku, ale teď se mi to opravdu nechce pročítat, navíc by tak mohlo dojít ke zkreslení této informace).
3. teplota v "lázni" ???

Dáša (Po, 6. 4. 2009 - 17:04)

Možná právě proto, že se to parazitům nelíbí, tak se lépe dostanou z těla ven.

wolf (Po, 6. 4. 2009 - 09:04)

Nevim proč záleží na červech,normální pěkný živý hád?ata z tůně,taky motolice.hlavně s nima RAVO nehnul ani na max V a různý frekvence,jenom se jim to trochu nelíbilo.Ve firmě Zapper se k tomu nechtěli vyjadřovat..Tak kde jsou nějací koumáci?

mirek (Ne, 5. 4. 2009 - 08:04)

http://www.homeopatie.cz/clanky/ruzne/12.htm

M. (Út, 31. 3. 2009 - 17:03)

Jaký jsi měl škrkavky :-)

M (Pá, 27. 3. 2009 - 15:03)

To Wolf-jaký jsi měl Zapper

F. (Pá, 27. 3. 2009 - 12:03)

Princip si vycucej z prstu a bude to fungovat úplně stejně ;-)

WOLF (Pá, 27. 3. 2009 - 11:03)

Zdravim,chtel bych si pořídit zappicator ale přijde mi zbytečne drahý,vypadá to jak sluchátko,nevíte někdo ten princip?Píšou severně orientovaný magnet,asi v tom bude kmitat membrána?A ještě mi nikdo od zimy nevysvětlil proč zapping škrkavek v misce lehce osolený i čistý vody ty zvířátka ani po několika desítkach minut nezabije.Když jsou prakticky mezi elektrodama,to mi vzbuzuje nedůvěru,přitom Clark údajně likviduje v misce i větší živočichy.Hřebíček je složil do minuty,urina ještě rychleji.Mějte se a čau

Matapuna (Út, 24. 3. 2009 - 12:03)

To Elíz: Díky za dobrý tip na www.zappertechnology.sk! To je ono! :)
Tam me hledat nenapadlo! :-[

Reklama

Přidat komentář