Reklama

Léčba přístrojem Zapper

Tonda (Ne, 19. 7. 2009 - 14:07)

ROLFE nemohl by jsi zdělit lelou pravdu o těch GM potravinách? díky
odpovídám na příspěvek z 13.6

Návštěvník (Ne, 19. 7. 2009 - 08:07)

Dobrý den,

chtěl bych se Vám nejdříve krátce představit, jsem profesionální fytoteraput a zabývám s alternativní medicínou, mám za sebou více než stovku úspěšně vyléčených pacientů a to zejména co se týče:akné, migrény a jiné bolestí hlavy, alergie, bolestí zad. Osobně jsem sám sebe vyléčil od těžkých migrén a akné. Vzhledem k tomu že se na mně v poslední době často lidé obracejí s prosbami o pomoc a o poskytování léčení přes internet nabízím tyto služby i Vám, pokud nemáte čas nebo se bojíte navštívit léčitele osobně je tohle ideální příležitost pro Vás, stanovím dle Váších potíží diagnosu a předepíší vhodné léčebné přípravky které jsou snadno dostupné v každé lékárně popř. na internetu. Obory léčitelství kterými se zabývám: fytoterapie, homeopatie, Bachova květová terapie, Tradiční čínská medicína, Peruánské byliny. Nejsem žádný podvodník kterému jde o zisk ale chci být Vaším partnerem v oblasti Vašeho zdraví, které máte jen jedno a je to ten nejcennější dar který člověk má, zaslouží si Vaší pozornou péči. Pokud máte zájem o léčbu nebo se chcete jen na něco zeptat, PROSÍM jsem zde pro Vás. Pište na mail: naturalmedical"seznam.cz

__utma=22592180 (Pá, 17. 7. 2009 - 15:07)

Dobrý den,z důvodu finanční tísně prodám RAVO ZAPPER,ještě rok záruka,nožní elektrody,cena 6500kč.Tel 776341696

Návštěvník (Pá, 10. 7. 2009 - 20:07)

A navíc- Rife pracoval pouze s analogovými přítroji a využíval harmonické frekvence.....
digitální tohle neumí
V jednoduchosti je síla....

Craft (Pá, 10. 7. 2009 - 12:07)

Už jsem tady dlouho nebyl, ale vidím, že nic zajímavého a konstruktivního tady nepřibylo. Tak tady něco přidám.
Dle mojich vlastních a ověřených zkušeností je honba za frekvencemi s přesností až na tři desetiny zcela zbytečná a mylná. U diagnostiky snad, ale u samotného zapingu nikoliv. Vyrobil jsem totiž prototyp zapgenu, který se dosti vymyká zažitým mýtům kolem zapingu a je to zatím to nejúčinnější na poli zapingu, co jsem kdy mohl vyzkoušet. S diagnostickým přístrojem Oberon to značně zametá a vyvolává v těle doslova ATB efekt. Stejně jsem testoval i Ravo s cíleně aplikovanou frekvencí a to i projížděním frekvencí, ale účinek byl nesrovnatelně menší, skoro zanedbatelný. Užití Rava nebylo znát bezprostředně po zapingu ani po 24 hodinách. U vlastního prototypu došlo ale k velmi zajímavému efektu, kdy cíleně aplikované frekvence s přesností na pouhý 1Hz na určité parazity způsobily bezprostředně po zapingu jeho doslova odmaskování (na přístroji Oberon se projevil doslova 99% shodou) a po 24 hodinách byl výskyt tohoto parazitu již téměř zanedbatelný. Záleží samozřejmě jak moc je daný parazit v těle přítomen, což je podmíněno také opakováním zapingu. Nicméně už na jedno použití dosti zajímavý výkon :-)
Co z toho plyne? Clarková má sice v mnohém pravdu, ale také se v některých věcech kolem zapingu dosti plete a pouhé papouškování jejich teorií není zde rozhodně přínosem. Ten na jehož poznatcích se dá opravdu stavět, byl Rife. A tu přesnost frekvencí až na nesmyslné 3 desetiny mají na svědomí spíše lidé, kteří vytvářejí nebo si rádi kupují luxusní hračky :-)

Jiří B. (Po, 6. 7. 2009 - 18:07)

K zappingu.To že si každý může sám vyhledat zviřátko co mu dělá neplechu FG versus čítač ,knihu Clarkové s tabulkami zvládne pochopit také každý,po chvíli vlastním experimentováním to zvládne opravdu každý.Chci psát o zcela běžném mikrokoktejlu se kterým si velmi špatně lékař poradí.Výraz kandidoza u meteorismu není zcela přesný.Každá diagnostikovaná kandidoza má uzskou symbiozu s herpesy ,pyloridis,coxsackii,antraxem.Rozsah je fatálně velký.Od Artrozy,coxitidu,Crohovu n. až po revmatoidní projevy,podágru,hemeroidy,nedomykavost chlopní způsobené herpesy,2.glomerulnef.filtrace,záněty šlach.Jako běžná rýma,chřipka,angina ,střevní infekce pak dílo zkázy rychle nastartuje.U zappingu proto zmíněné nepodceňujte.A máte-li při zappingu pocit ,že příslušné frekvence pracují, pak to tam je.Jo a jinak fetujeme elektrický proud a proto akumulátorová technika přestávek pro nabíjení a vybíjení tělových akumulátorů by měla být alespoň 10 minut mezi jednotlivým zappingem a nejdelší přestávky 25 minut.Po přestávce 30 minut si raději zapping znovu zopakujte v zájmu vlastního zdraví.

Jiří B. (Po, 6. 7. 2009 - 17:07)

Pro Laca:FC 3000 ,data jdou na počítač XP v exelu.Čítač stojí 12.600 v prodejně AMT měřící technika, Leštínská 11,Praha 9 H.Počernice.Tel 281925990.Při spuštění se sám testuje na přesnost.Přesnost je u 3OO,111kHz v rozmezí 300,115kHz což je slušné a použitelné.Osmimístný displej.

Zoidberg (So, 4. 7. 2009 - 22:07)

Fetujete elektrický proud?

Laco (So, 4. 7. 2009 - 01:07)

Pro pana Liřího B. někde výše mám e-mailovou adresu, jenom prosím ťukněte-jedná se o čítač. Detaily to je to co potřebuji, dle H. Clark na asi 50 patogenů to má vliv, dle mne asi navíc, nebojte se mě kontaktovat.

Laco (So, 4. 7. 2009 - 00:07)

Pro mě už je to nezvykle pozdní hodina, ale dám něco do placu: absolutně souhlasím s panem Jiřím B.co se týče fytoterapie, ta je jedna ze základních nauk, která nám ukáže cestu, kterou by se měli ubírat všichni lidé od narození až do konce života. Jestli jste si všimli co každý rok roste kolem vás? Co vloni, nezdálo se vám, že v okolí roste daleko více pryšce, ať chvojka nebo mandloňolistý, oba dva představují stínovou rakovinu, je nemocné lidstvo nebo příroda? A co letos, kdo z vás si všiml kolik bylo a je vlaštovičníku-proč asi? Mezi lidmi stoupá nervozita, agrese, je to předzvěst toho co bychom měli užívat v jakékoli podobě čaj,tinktury, gemo, homeo, je toho hodně co nám příroda nabízí-stačí jenom sáhnout a udělat to. Ve své knize H. Clark poukazuje na čaj, který má z těla odstranit jak těžké kovy,tak i ostatní nežádoucí škodliviny, včetně rtuti-jestlipak jste se o toto někdo zajímal? Essiac tea najděte to na netu, jeho výroba není tak složitá, ale užívání je docela složité. Kdo se do toho pustí, prosím dejte vědět. Mám to připraveno pro několik lidiček-upozorňuji, mám to jen pro své nejbližší milé,. pro nikoho jiného. všechny informace o tomto produktu naleznete na netu jen zadejte "Essiac tea". Ještě pro vás mám připravenu tibetskou očistu ledvin-je to jednoduché a velice účinné. Jak se připravíte na zimu, kdy je vláda ledvin a močového měchu? Připravte se na podzim. JÓ a kdybych zapoměl dejte vědět. Nemám jenom vás. Neodpovídám na děje, které nejsou v souladu s děním v přírodě. Laco

Jiří B. (Ne, 28. 6. 2009 - 11:06)

k čemu.

Jiří B. (Ne, 28. 6. 2009 - 11:06)

Nevýhoda správného dávkování při jídle je, že petržele pažitky atd. by mělo být okolo 20 % aby léčebný účin měl u jídelních sestav vůbec nějaký význam.Ze všech zubních past ,, flora ,, její zaměření a další kurdějová profilaxe kysané zelí má své opodstatnění.Pak už ten zapping má slušný výkon.Jo ořešák americký to je ta správná pitná kůra.Nech si vypreparovat amalgány i amalgánové černoty v zubech ,dát slušné kompozity A tak 300-500Kč.Ani nevím k čmu jsou tak po 30 ti letech tak drahý?

Jiří B. (Ne, 28. 6. 2009 - 11:06)

Karel Bo.Čistíš si zuby?Když jsi na tom takhle, opravdu po každém jídle ?Co takhle kysané zelí ráno a večer,balkán sýr,česnek a červené víno,file na česneku se zapečenou zeleninou mírně posypanou a zamíchanou majoránkou,pažitkou,petrželí.Nasekané pampeliškové listy,karbinec-je cítit rybinou.

Jiří B (Ne, 28. 6. 2009 - 10:06)

Velmi jste mne potěšili,reakcemi na mé osvěžení stránek a podotýkám k prohlídce chrupu horního a dolního patra jen toto:Jde o prastarý způsob zjišťování odolnosti organizmu.Čím více osídlení bylo k moři tím lepší mělo chrup z mořských ryb a zeleniny,tím méně deformací chrupu i fyzických funkcí.Od moře tak do 300 km pevniny.Máte-li pocit,že jste do něčeho takového sklouzli rodově pak to zdařile vyrovnáte právě zeleninou a mořskými rybami.Už dávno se mohla objevit na trhu mořská sůl s rozemletými mořskými rybami sušenými a rozemletou sušenou zeleninou.Podravkové glutanáty jaksi ne.Ginkoo jinan otoky hlavy mozku zmenší ale glutanáty zvýší.Z našich bylin si s otoky slušně poradí bělotrn.Na místo si ho nalakovat a strčit za obraz jako dekoraci ,je lepší odvar vypít.Otoky hlavy jsou od děravých zubů a hnízd.A opět bych citovat Huldu.Jinak k příspěvku štítná žláza,jde o velmi křehký orgán v těle a je situován až příliš blízko amalgánové zrůdnosti světové stomatologie.Karbinec,bříza,přeslička,č.bez a širokolistý jitrocel,mochna a občas pití pýru,pampelišky.Jo jo Hulda,kde jsme mohli být tady v Čechách brát ji vážně.Obeslal jsem v Praze 3 nemocnice a osobně obšlápl jejich 3 tiskové mluvčí i dětskou onkologii v motole,motolic podíl na onkologii zatvzele odmítali.Osobně jsem viděl jak do 6 letého dítěte jak krevní konzervu z jedné strany do něj lili a ze všech otvorů z něj zase vytékala.V dohledu,žádný lékař jen odbornice sestry.Korespondeční kurz Huldě přejte ,ta ty pavědecké cnosti ješitnosti v nich musela potkávat při studiu až se jí ježily vlasy ale bez těch blábolů by ji ke zkouškám ti slovutní a ješitní ani nepustili.

Návštěvník (So, 20. 6. 2009 - 23:06)

nějaké informace jsou zde-http://tinyurl.com/lrq9qd
v sekci štítnážláza
podstatou je se zbavit amalgánu v chrupu a následné detoxikaci

Bobobo (So, 20. 6. 2009 - 12:06)

Jedině na endokrinologii.

Karel Bo. (So, 20. 6. 2009 - 10:06)

Zajímá mne léčba štítné žlázy.Poradíte mi_?

Návštěvník (So, 13. 6. 2009 - 18:06)

Ps. ještě pro ty, kteří se k detoxikaci odhodlají, dodržujte jí přesně dle rospisu. V tomto případě zmýlená neplatí. A olivový olej si raději kupte velmi kvalitní 0,5l 150,- a výše. Určitě se vám to vyplatí a opravdu na tom nešetřete, vždyť ho spotřebujete jako na smažení řízků pro čtyřčlenou rodinu, ta proč si nedopřát.

Návštěvník (So, 13. 6. 2009 - 18:06)

Batles děkuji moc za přání pevného zdraví, toto moc mezi lidmi není a je to velmi potřebné.Píší sem lidičky, kteří potřebují nějakým způsobem pomoci k tomu aby mohli normálně žít. Já jsem zastáncem jednoduchosti ve všem, nemám rád šťouráníse ve věcech, které velmi dobře fungují. Teď trochu z knihy H. Clark(je to můj zkrácený názor na věc). Všichni a to všichni, kteří se chcete dopracovat k nějakému cíli a to je pro většinu lidí dobré zdraví, začněte nejdříve očistou(detoxikací) jinak je to jenom natírání rezavého plotu. Tělo si na chvíli dokáže pomoci samo od všech parazitů, tím že játra dokážou detoxikovat všechny metabolity parazitů, i parazity samy, tím , že je obalí cholesterolem no a jestli se tento cholestrol udrží buď v játrech nebo ve žlučníku, nemáme šanci se na něj dostat zapingem tuk je vpodstatě nevodivý. proto nejprve zkusme vyloučit tyto cholesterové kamínky nějakou kúrou. Ubývá nám Měsíc, kdo z Vás už začal. Já jo. Včera jsem začal a dnes skončil, přesně dle H. C. Je to již moje třetí detox jater a žl.. Výsledek? Dvojí úmrtí v rodině nikomu nepřidá -smutek, stresy, obavy a tak dále, vše půl roku negativní, to se taky projevilo na počtu smaragdů vyloučených během detoxu. není co dodat, bylo jich asi 400. Přihodí někdo víc? Ať vám vše jde dobře.

pro 22.49.36 (So, 13. 6. 2009 - 09:06)

na jaké škole jsou takoví zlí, že pláčete nad neuznáním vlasních názorů?
Ono se třeba z MFF UK, FJFI ČVUT, VŠCHT a podobných kvalitních!!!! škol vyhazuje kvůli neuznání jediného správného názoru?, spíš ti lidé nedají matiku...

Reklama

Přidat komentář