Reklama

Streptococcus

polygymax (St, 18. 6. 2008 - 22:06)

Chcem sa spytat,uzivam POLYGYMAX-vag.kapsule-ATB...pred spanim si zavediem vaginalnu kapsulu,hlboko...no vzdy ked rano vstanem mam to vsetko na intimke a vyteka to aj pocas dna...robim nieco nespravne alebo je to normalne a splni to svoj ucinok?...dakujem velmi pekne za odpovede...ak to zavadzam zle ako to mam zaviest?

hana (Po, 12. 5. 2008 - 08:05)

děkuji Justyno za odpověd. No jo, ale já už beru 4. ATB od února, jsem pořád unavená, ale nejhorší jsou silné bolesti nohou-i v klidu. Pan doktor mi bral krev-zatím neznám výsledky,snad je to tím kokem, nebo Tamoxifenem, prý snad mám chron. únavový syndrom nebo štítnou žlázou? Byla jsem ozařována 33x.

justyna (Ne, 11. 5. 2008 - 20:05)

tak na streptoköka určitě atb., jednou se mi stalo to samo co tobě, měla jsem v krku nějakýho bacila-názvy už nevím, dostala jsem atb, po dobrání kontrolní stěr, ten minulý bacil už tam nebyl, ted se tam objevil streptokok, takže na přeléčení další jiný atb. co se dá dělat, ale streptokokové jsou prevíti, můžou napadnout třeba srdeční sval, takže je nutné je přeléčit

hana (St, 7. 5. 2008 - 22:05)

dobrý den, prosím o Váš názor: mám dg. C 50.9 a v posledních 2 měsících mi byl zjištěn v krku zlatý stafylokok-léčen Amoxiklavem, potom byl stěr neg. a nyní zjištěn pro změnu streptokok. Mám brát opět ATB nebo stačí antiseptika? Léčím se s lymfedémem ruky. Děkuji za odpověd

Radka (Út, 22. 4. 2008 - 11:04)

S kapucínkou neboli lichořeřišnicí při likvidaci streptokoků mám bohaté zkušenosti. Jako bylinu samotnou ji nepoužívám,ale v lékárně se běžně dostanou kapky např. do firmy Herba Vitalis..lahvička cca 60 Kč. 3x denně 15 kapek nechat volně vstřebat na jazyku. 15 min před a po užití nejíst, nepít. Za 5 týdnů máte streptokoka pryč.

katka (Po, 31. 3. 2008 - 14:03)

Dobrý den, řadu let jsem trěla chonickou angínou (čepy na mandlích, pobolívání v krku). Před měsícem a něco jsem dostala hnisavou angínu, která se mi po dobrání PNC vrátila. Ani po následných injekcích jsem se necítila zdravá, zůstala mi zvýšená teplota a mandle vypadaly přímo děsne, vadily mi i při mluvení. Zašla jsem si na ORL, kde mi doporučili tonsilektomii. Po 14 dnech, kdy se z ní zotavuji a již jsem mohla trochu jíst, mi natekla tvář-závěr: zánět 8. dolního zubu. Jsem z toho nešťastná a nemůžu se ubránit pocitu, že ve mně bakterie prostě zůstaly a jen si vybírají rlzná působiště. Pokud jdu ale k odborníkům, vždy vyřeší jen "svůj" problém a dál je již nezajímám. Co mám dělat, abych se už konečně uzdravila?? Máte s tím někdo zkušenosti? Po angíně jsem měla moč i krev v pořádku, oředtím tam byl streptokok.

Peter (So, 5. 1. 2008 - 23:01)

Mne už dva roky pomáha zapper a koloidné striebro. Som technik, a tieto metódy mi spočiatku pripadali "babské" (akoby z 18. storočia) Avšak pomohli mi od helicobactera, i od chronického zápalu pankreasu. Netvrdím, že je to všeliek, ale nestretol som sa s nikým, kto by po používaní zapper-u a koloidného striebra povedal, že sa mu zdravotný stav nezlepšil. Pozrite stránku:
http://cxc.sk/sauning/ine.htm

anda (Ne, 18. 11. 2007 - 00:11)

mám tytéž problémy,neustále užívám vakcíny ,stále mám nález ,pálení a nucení na wc bolí mě klouby možná to nejsou jen klouby ,ale i svaly je to hrozné po tom co jsem si přečetla tyto informace ,
anda"seznam.cz

Honza - aloe"a (Ne, 11. 11. 2007 - 17:11)

Na www.aloe-gel.cz v rubrice "infekce" najdete pojednání na toto téma i zkušenosti. Zde jen část na úvod :
Obvykle jsou tyto koky bakterie v klidu a pod kontrolou imunitního systému. Při porušení rovnováhy trojúhelníku zdraví, kdy jednotlivé strany tvoří imunitní, nervový a hormonální systém, dojde k rozmnožení koků a také nástup mnohých kvasinek, které tyto koky schovají a IS na ně nedosáhne. Nastává invazní infekce, která napadá kde co v těle. Obvykle ale napadá místo, kde došlo k největšímu oslabení IS. Projevuje se to v počátku na epitelu, na sliznicícch, pak následují svaly, klouby, kosti a další orgány. Konkrétně mluvíme o zánětu svalů, kloubů, projevují se větší otoky, ale následuje také zánět srdečního svalu a zápal plic. Většinou se tato infekce spustí po oslabení chřipkou, anebo jiném výrazném snížení IS. Může to být také stresem, nebo zavlečenou infekcí. Dosti často je to i zánět tlustého střeva.
Jak z toho ven ? Musíme vytvořit v těle především takové podmínky, aby se nedařilo rozvoji kvasinkám. Musíme dáti do pořádku střeva pomocí probiotických bakterií, na příklad laktobacilů a bifidobakterii. V dobrých pro bio podmínkách se kvasinkám nedaří a proto soustředí do jednoho místa všechny koky. Jejich činnost se tak utlumí a neatakují ostatní orgány. Prostě se uloží k spánku, anebo dokonce se podaří je vypudit z organizmu úplně. To se ale stane, až když jsou koky odhalené a přístupné imunitnímu systému, který je dovede zničit. Proto organizmus potřebuje dobrý imunomodulátor, kterým je například Aloe Vera gel. A dále Lycium ( kustkovnice činská)
V každém případě je nutná změna stravy.

Romana (Ne, 11. 11. 2007 - 14:11)

Pane Jardo, jsem na tom úplně stejně, také již několik let mám streptokoka a též mě začínají pobolívat klouby a nikdo neví co s tím. Prosím napiště na romana.simek"seznam.cz, ráda bych se dozvěděla více

Jarda (Pá, 9. 11. 2007 - 19:11)

Prosím o radu jak vyléčit moji ženu, výtěry z krku a nosu jsou na sreptokoky negativní,dentista vyloučil primární fokus v dutině ústní, avšak opakovaně je zvýšené ASLO kolem 700 bez poklesu po dobu cca 3 roků.Oběvuji se již kloubní bolesti.Jak moji ženu vyléčit ?

Martina (Čt, 6. 9. 2007 - 23:09)

Je to vl. spálová angína, nutná přeléčit antibiotiky. Dříve se s ní léhávalo v nemocnici, protože se jí může nakazit jiný oslabený člověk z okolí nemocného, hl. dítě. Velmi důležitý je klid na lůžku, užívání léků a rozhodně léčbu nepodceňovat a nechodit s ní nedej boře do práce, mohla by sednou pak na srdce nebo ledviny apod.

Veronika (Čt, 6. 9. 2007 - 13:09)

dobrý den mému bratrovi nasli při vyteru z krku spálového streptokoka o co se vůbec jedná a jak moc je to nebezpečné

AAAAA (Pá, 20. 7. 2007 - 15:07)

o kvasinkách se dočteš na www.candida.unas.cz a streptokoka ti vyléčí www.nadeje-byliny.eu

lucka79"post.cz (Čt, 19. 7. 2007 - 17:07)

Ahoj,ja mam problemi s candidou a streptokokom uz 4 roky a neviem sa toho zbavit,raz mam vysledky lepsie a inokedy horsie.Ked nejem sladke a ani nic z kvasnic tak sa mi to zlepsuje,lenze sa to neda vydrzat vecne.Chceme mat s manzelom 2 babo,ale nedari sa nam,skusame to uz cez rok,a nic.Lekar am neposiela na niake vysetrenia,vraj sa dockam.No som zvedava....Mala bude mat v decemrbi 8 rokov.....dokody mame este cakat?.......Hrozne.......Chcel by som vediet ako si dopadla pri porode a ako bolo na tom babo a ci je vsetko v poriadku.Velmi pekne dakujem.Lucka

dada (Pá, 22. 6. 2007 - 10:06)

dobry den, gynekolog mi v kultivacii objavil betahemolytickeho streptokoka a nasadil mi tabletky-ako si citam, je to beh na prilis dlhe trate-chcem sa ale spytat-odkedy mi ho zistili mavam zvlastne nedefinovatelne bolesti v podbrusku a nafukuje mi aj cele brucho. s liecbou ATB som zacala len dnes- chcem sa ale spytat, ci tento streptokok moze vyvolavat aj problemy v traviacom trakte, alebo mam ist na vysetrenie, ci v tom nie je nieco ine? dakujem!

Návštěvník (Čt, 24. 5. 2007 - 10:05)

Mám také streptoccocus v pochvě a léčím se již druhý měsíc a pořád se vrací. Bojím se, že se stále bude vracet a léčba bude zbytečná.

Návštěvník (St, 18. 4. 2007 - 17:04)

Lichořeřišnici koupíš v obchodech se zdravou výživo. Tam jí aspoň kupuji já.

Návštěvník (Út, 20. 3. 2007 - 08:03)

vytrzeni mandli pry se presune nakaza jenom na prudusky, takze to by nepomohlo.

helo (Ne, 14. 1. 2007 - 04:01)

posílit imunitu a začít s klasickou homeopatií nebo autopatií! www.homeopatie.cž

Reklama

Přidat komentář