Reklama

Co vede muze k tomu, aby podvadeli?

Marťa (Pá, 31. 10. 2003 - 10:10)

Díky pane K.,ale jak zde píšu můj manžel byl stejně starý a měl přítelkyně a nynější mladší,známe se skoro 3 roky,mě samozřejmě taky může opustit,ale pozor na věku podle mě nezáleží.Do manželství jsem vstupovala s ideálem,že je to láska až do smrti a vše se změnilo.Teď jsem si díky manželovi svůj názor pozměnila a vím,že záleží jen na tom,zda jsem šťastná a to teda jsem.Pokud mě opustí,tak se to prostě stane a já jsem na to už prostě lépe připravená díky manželovi.Lásku si budu chránit!Pa pa a krásný den.Pane K.nebuďte už takový bručoun,zdá se mi,že tvrďáka ze sebe jen děláte,ale ve skutečnosti toužíte lásku dávat,je v každém z nás jen ji pusťte ven!Stojí za to!

Honzaa (Pá, 31. 10. 2003 - 00:10)

Člověk není nikdy žárlivější, než když začíná ochabovat v lásce. pak už nevěří tomu druhému, protože cítí, jak málo se dá věřit jemu samému. Franz Grillparzer

Honzaa (Pá, 31. 10. 2003 - 00:10)

Člověk má být stále zamilován. To je důvod, proč se nemá ženit Oscar Wilde

Honzaa (Pá, 31. 10. 2003 - 00:10)

Snažte se zdát se věrnou-ým a já se vynasnažím vám to věřit Moliére

Standa (Čt, 30. 10. 2003 - 22:10)

Já si myslím,že všechny ženy co tady psaly ty okouzlující hovadiny nemaj pravdu.Každá žena je hodná na svého partnera jen do té doby,než toho svého uloví,nebo-li zplodí s ním díte a nedej bože aby se vzali.Pak už jen baby diktujou a diktujou a brečí jak jim ten jejich starej vůl nerozumí a tak.Naštěstí jsem homosexuálmí buzerant a tak se mě takové škaredosti netýkaj,za což našemu stvořiteli moc děkuji.Ono totiž udělejte něco ze žebra a vyjde z toho cosi jako tvor,nebo-li žena.

Zajoch (Čt, 30. 10. 2003 - 22:10)

Myslíš dole??? Nebo v partnerském životě??

V. (Čt, 30. 10. 2003 - 22:10)

Ty jsi ale chytrolín, v´?d, Zajochu, a jak Ty jseš na tom, co?V

Zajoch (Čt, 30. 10. 2003 - 22:10)

Jste všechny do jedné líné hospodyně a jeptišky. Přál bych vám žít ve středoveku. Ale za vaší nudou jsou zase chlapi, myčky nádobí, pračky, hotová jídla až do domu, no a pak se nudíte a píšete nesmysly, žena je od toho aby plodila děti, nejste náhodou všechny odkopnuté milenky či manželky???

pan K. (Čt, 30. 10. 2003 - 22:10)

Marťo vcelku s tebou souhlasím, ale ještě jsi nenapsala jak dlouho trvá vaše láska, přeji ti aby to vydrželo, ale pomni: mladší partner, co bude za 10 let?? Budeš stále tak statečná a velkorysá? Apropo milé dámy toto je příklad negatívní vámi zmiňované nevěry. Přeji Martě aby jí to vyšlo a hodně dlouho. A už mně nenadávejte jinak za trest nic už nenapíšu!!!

pan K. (Čt, 30. 10. 2003 - 22:10)

A ještě pro Terezku: když si to musí dělat sám, tak proč tě má??? Na praní žehlení, nebo na ozdobu??? A nebo budeš dědit??? K čemu je mně žena, která se nechce milovat??? To je přímo omluvenka na nevěru!! Tak přemýšlej......

pan K. (Čt, 30. 10. 2003 - 22:10)

Pro Ivu, jestli se nekdo trápí tím, že je podle sebe osklivý tak je blazen, chtěl jsem ty hlupačky trochu nadzdvihnout, a proto tento příspěvek, o souložení se švagrovou jsem nikdy neuvažoval, ale super téma, a jak vidí se dobře chytilo, původní zpráva pro klub ošklivek:Holky netrapte se moje stara je taky hrozny strasidlo, ale ja ji presto nezabiju, je to dobra hospodyne a v posteli je to nejlepsi milenka jakou jsem mel, tak si zhasnu a je to, no a do spolecnosti ji radeji netaham, kvuli ostude. Ma cervenej rypak od chlastu. Tak nemejte komplexy muzi to s vami mysli opravdu dobre, miluji vás hlavne zevnitr a hlavne kdyz je tma. Hezký večer.

pan K. (Čt, 30. 10. 2003 - 22:10)

Ja jen dodavam, že život je boj a rozhodně není takový jaký jej chcete mít, ale na to přijdete samy.... zatím bojujte děvčátka... dokud máte za co.

kapka (Čt, 30. 10. 2003 - 20:10)

výjimkou....pane K., dokonalost neco stoji, tak preju dobrou noc, a at to stoji za to

Marťa (Čt, 30. 10. 2003 - 20:10)

Jsem nevěrná svému manželovi,je mi 36let a nikdy bych nikoho nevyhledávala,pokud bych byla v manželství šťastná.Záleží totiž na obou.S manželem se znám od 15 let a 16 let jsme manželé.Manžel začal před 10 lety podnikat a život se nám změnil.Začla jsem být pro něj stará,obdivoval dvacetileté slečny,které spíš zajímaly jeho finance.On si užíval a já se doma starala o dvě děti a celou domácnost,prakticky jsem se naučila a zvládla i mužské práce,neboť jsem byla často doma sama a někdo to udělat musel.Manžel byl spokojený,ale mé srdíčko tolik toužilo po lásce.A stalo se!Náhodně jsem se setkala s mladším mužem(já stará) a jiskra přeskočila a manžel začal vyhrožovat a stopovat a karta se obrátila,ale to co předváděl bylo silné kafe.Dnes vím,že s přítelem mám krásný vztah a naučila sem se vážit sama sebe.Podle manžela jsem ta nejhorší a prostě jsem odpad lidské společnosti.Já,s druhým mužem mého života.Vím,že se od manžela asi nikdy dohodou nedostanu,ale vydržím!Láska je krásná a ať si každý myslí co chce žiju jen jednou a chci být milována a lásku si budu chránit.Nenechte se podvádět a zneužívat od mužů,pokud se k nám špatně chovají,netrapte se a dejte mu volnost a neponižujte se!Nestojí to za to!Mějte se fajn!

karel (Čt, 30. 10. 2003 - 18:10)

Podle mě, s vyjímkou egoistů a egoistek a všech ublížených, musí ostatní uznat, že téma by mělo znít "co vede muže a ženy k tomu, aby se podváděli?" a to někdy jeden druhého, někdy se oba navzájem. Jsem středního věku, nebyl jsem ženatý a měl jsem dost (nebo snad lépe řečeno více) partnerek, či milenek (vdaných). Nikdy jsem se těch vdaných neptal proč jsou nevěrné, ale přišlo mi divné, když jsem slyšel "to by si ten můj mohl zkusit, být mi nevěrný...". Proto se ptám, co vede ženy k tomu, být nevěrné? A rád bych podotknul, že většina vdaných milenek nebyla dle vlastních slov nešťastná v manželství a často po rozchodu se mnou navázaly tyto dámy další milostný vztah.

Tereza (Čt, 30. 10. 2003 - 10:10)

Pro Pana K: Ja mela prvni vztah 8 let a druheho chlapce znam 5 let, takze jsem taky trochu neco vydrzela. Vztah je o vzajemne duvere a porozumeni a to plati i v sexu. Kdyz jsem nemela chut nebo naladu, patner to proste pobral a neresil to nejakymi ulety. A kdyz se hormony ozvaly treba v noci a ja u toho nebyla, tak si na tu chvili jednoduse vypomohl sam. Od ceho je nekdy onanie, ze. Precetla jsem si kopii od Ivy, co jste napsal a taky jsem nahodou narazila na rubriku o svagrove, urcite budete vedet. Pusobite na me jak podprumerny a sobecky typ.

Charlie (Čt, 30. 10. 2003 - 10:10)

Proč muži sepisují psychobláboly a ženy je nadšeně čtou aneb kritický pohled na novodobou "bibli" mezilidských vztahů, kde každý nalezne jednoduché, pohodlné, důvěryhodné a falešné vysvětlení všeho, čemu kdy na mužích a ženách nerozuměl. A všechno je to hlavně "vědecky dokázáno", takže není potřeba již dále přemýšlet, pochybovat, argumentovat... Takhle to prostě je a my tedy můžeme ukončit tuto úplně zbytečnou diskusi a věnovat se něčemu smysluplnému. Howgh!

iva (Čt, 30. 10. 2003 - 07:10)

Teda pane K...vy si nevidite ani na spicku nosu...prominte, ale pro jistotu jsem okopirovala a umistila pod moji reakci, co jste psal v jine rubrice...tak na co si stezujete? Ze ma rada jen klasiku a je nejlepsi milenka jakou jste mel?Ja uz chlapum vubec tedy nerozumim... Co pro vas zena znamena? jen matraci? je jen nastroj, jak se udelat? Chvilku jsem mela tady pocit, ze je to vice, ale ted zase citim, ze je vic chlapu, kteri ji vnimaji jen jako sluzku, pracku, zehlicku, kucharku, uklizecku, pecovatelku, hospodyni a obcas, kdyz nebude zbyti, tak se s ni pomiluji, aby se nereklo, ale nebudu na ni plytvat sily, aby zbylo na milenky...nepotesim slovickem, nepohladim, nepolibim, neudelam radost nejakou malickosti...to je pouze souzeno milenkam.... Holky netrapte se moje stara je taky hrozny strasidlo, ale ja ji presto nezabiju, je to dobra hospodyne a v posteli je to nejlepsi milenka jakou jsem mel, tak si zhasnu a je to, no a do spolecnosti ji radeji netaham, kvuli ostude. Ma cervenej rypak od chlastu. Tak nemejte komplexy muzi to s vami mysli opravdu dobre, miluji vás hlavne zevnitr a hlavne kdyz je tma. Hezký večer.

iva (Čt, 30. 10. 2003 - 07:10)

Ale pane K, proc by si ona hledala G-bod? ja myslela, ze ten chcou najit jen chlapi? A take si myslim, ze v te posteli to muzete ridit i vy a klasiku zmenit na neklasiku, ne?Dik za vysvetleni terminu...cervenam se z neznalosti...

pan K. (St, 29. 10. 2003 - 23:10)

Ještě maličkost, felace, to je kouření, nebo jak se tomu slušně říká

Reklama

Přidat komentář