Reklama

Minulé životy

Granvin (St, 8. 10. 2008 - 18:10)

Lavi
Nepodporuji nevěru, nepodporuji rozvracení manželství, ale lásce by se nemělo bránit. Pokud cítíš, že máte být spolu, tak bych byl spíš pro to, abyste spolu byli.

MichaelaB. (St, 8. 10. 2008 - 18:10)

Věřím na minulé životy, nechala jsem si je zjistit a spoustu věcí se mi tím objasnilo. Zdravím.M

nonik (St, 8. 10. 2008 - 17:10)

ti pánové to vůbec neberou teda v pohodě, ale holt co mají dělat, když jste to takhle zamíchaly. Nakonec proč se hádat se svým bráchou, je to vlastní krev, za to žádná ženská nakonec nestojí. V podstatě ti chlapi přijmou daný status, hluboce raněni, s pocitem že každá ženská je kráva.

Lavi (St, 8. 10. 2008 - 16:10)

Ahoj Ájo,víš proč jsem se Tě ptala jestli mezi Váma byla ještě nějaká překážka,protože mezi náma je.Nejen,že je to brácha mého přítele,ale taky mu je 24 let a mě je 33 let,takže další překážka je věkový rozdíl.Jenže já vím,že je to ten pravý.Já děti ještě nemám,ale moc bych si je přála.S přítelem jsem žila pět let a s jeno bráchou jsme byli kamarádi,ale poslední rok se náš vztah začal měnit v něco víc,bylo to celkem zajímavé odhalení.Dokonce se mi přiznal,že se mi začal jeden čas vyhýbat a jen proto,aby na tu lásku,kterou ke mě cítil zapoměl,ale srdci se poručit nedá.Ohromě si rozumíme a baví nás to spolu,máme podobné zájmy atd...,ten s kterým jsem žila mě má taky rád,ale pořád jsem myslela a myslím si víc na jeho bráchu.Tak co myslíš má ten vztach šanci i když je mezi náma víc než jedna překážka?,výjde nám to ?a můžem založit i rodinný život?A moc děkuji za rady,sama už nevím...

ÁJA (Út, 16. 9. 2008 - 16:09)

Lavi,tak rodina byla samozřejmě překvapená,ale vzali to skvěle a můžu ti říct,že kdyby jsi byla moje bývalá snacha,taky bych to vzala.Každý normální člověk musí uznat,že lásce neporučíš.Je jedno jestli miluješ Petra nebo Pavla,ale hlavní je že ho máš ráda a nebudeš s ním jen ze soucitu,to by on ani nechtěl.Já bych ocenila hlavně tvou odvahu a upřímnost.Ptáš se jak na to ten dotyčný reagoval.Myslím že ho to překvapilo,ale byl rozumný a pochopil,že i toto se může stát.Jsou se svým bráchou stále při sobě a věř,že čas vše srovná,jen se nesmíš bát.Taky by ti ten druhý měl pomoci.Neboj a pokud je rodina trochu rozumná,tak vás pochopí.Dnes mám dva dospělé syny a netajím před nima nic,vědí,že jejich strejda mě taky měl rád a tak to prostě je.Držím ti pěsti a neboj se jedná se o váš celý další život a to je hodně.Ještě se ptáš jestli mezi náma bylo ještě něco.Tak myslím že nic zvláštního,jen hned po prvním setkání jsem věděla kdo je ten pravý.Stále jsem doufala,že se mi jeho brácha něčím zprotiví,ale nestalo se tak.Je to můj současný muž a za nic bych ho nevyměnila i když mě někdy štve,ale to už sem nepatří.Lavi tak do toho,čekám co napíšeš a držím pěstičky,ale ty to zvládneš.

Lavi (Út, 16. 9. 2008 - 11:09)

Ahoj,Lolo a Ájo děkuji Vám za radu.Chtěla bych zeptat Ájo,píšeš,že jsi prožila to samé co já,tak by mě zajímalo,jak to vzal tenkrát přítel to,že miluješ jeho bráchu? a co rodina těch bratrů,jak na to reagovala? Abych pravdu řekla tak já mám celkem strach stoho jak to všechno dopadne.Taky by mě zajímalo,byla mezi Váma ještě nějaká překážka,než jste se dali dohromady?Ptám se,protože mě zajímá na co se mám připravit.

ÁJA (Čt, 11. 9. 2008 - 22:09)

PRO LAV-Já jsem prožila přesně co ty,chodila jsem s jedním,ale začala jsem milovat jeho bratra.Ted jsme spolu už asi 30let a jsme všichni štastní.Ten orvní si našel jinou lásku a jsou spolu taky štastní.Neohlížej se a jdi za svým srdcem,jinak nebudete štastní nikdo.Nemůžeš stavět štěstí na soucitu toho druhého,to by byla veklá chyba.Dříve nebo později by ste se stejně rozešli.Přeji vám všem hodně štěstí a napiš jak jsi se rozhodla.

Ája (Čt, 11. 9. 2008 - 20:09)

Přesně tak LOLA má pravdu.Jdi a neohlížej se za sebou,musíš udělat to co tvoje srdíčko cítí,jinak nebudeš štastná nikdy.Já vím o čem mluvím.

Lola (Čt, 11. 9. 2008 - 20:09)

Nevím o čem přemýšlíš, pokud je to tvoje osudová láska, tak běž do toho a nezahej za nos svého současného přítele. K čemu je to dobré? Chceš abyste promrhali tento život všichni tři?

Lavi (Čt, 11. 9. 2008 - 11:09)

Já jsi na svou lásku z minulosti vzpomínám,protože se mi to zjevilo a potvrdilo,tohle není žádná fantazie je to vzpomínka na minulý život a jak jsem k tomu přišla a tak to je na dlouhé vyprávění,hlavně podstatné je to,že vím,že se mi zjevilo to,že bratr mého současného přítele je můj muž z minulého života a prožila jsem sním v minulosti,tak krásný partnerský vztah na který se nedá jen tak lehce zapomenout,je to hromada citů,co k němu chovám,snad proto jsem právě tuto lásku hledala,tedy i v tomto životě.Ano,to je pravda se svým současným partnerem nejsem zcela spokojená a ani se necítím naplněná,on mě má sice rád,ale já sním uplně štasná nejsem,má jiné zajmy než já.Například já chodím ráda do přírody a raději bych žila na vesnici a on chce žít ve městě a do přírody je líný se mnou chodit a je toho trochu víc co nemáme společného.Když jsem poznala bratra mého současného přítele jako by znovu procitla moje duše.V minulém životě to byla obrovská láska a můj muž a já jsme spolu travily hodně času v přírodě a žily jsme spolu na vesnici.Ano taky v tomto životě chce žít bratr mého současného přítele na vesnici a má rád přírodu,dokonce jsme se šli i do ní spolu projít,samozdřejmně jsme zatím přatelé,on neví,že je můj muž z minulého života,on si to nepamatuje tak jako já,ale vím,že ho velmi přitahuji,dokonce jsme si málém jedou dali polibek,ale já utekla do druhého pokoje a tam pravě seděla jeho máma.Potom jsme se chovali jako by se nic nestlo,já jsem po tom polibku taky toužila,ale já věděla,že nesmím a v tom druhém pokoji seděla jeho matka a já jsem rychle přišla k rozumu.Důvod proč nejsme ještě spolu jsou překážky,které se vyskytly v tomto životě a to je například to,že můj současný přitel a můj muž z minulýho života jsou v současným životě bratři a taky mají i společnou mámu a rodinný přibuzenstvo,to je dost velký důvod,jak by na náš vztah reagovaly,myslím si,že by to nedělalo dobrotu a co současný přítel jak na to bude reagovat,vždyt je to jeho bratr.Já jen vím,že pro mě je v tomto životě důležitý.Já vím,že jsem pro něj taky důležitá,ale překážky jsou překážky.Jinak bratr mého současného přítele zatím ženatý není a o přitelkyni zatím nevím.Přala bych si sním být,ale nevím jak,jsem stoho všeho jenom zoufalá.Poradíte mi prosím,děkuji.....

Natálie (Út, 2. 9. 2008 - 18:09)

A bratr tvého přítele má momentálně partnerský vztah? Přítelkyni, manželku?

Natálie (Út, 2. 9. 2008 - 17:09)

Lavi,
"Důvod proč nejsme momentálně spolu je ten,že se vyskytly překážky,které nedovolí tomuto vztahu,aby byl naplnen..."...z čeho tak usuzuješ?
A proč jsi vůbec hledala svou lásku z minulosti? Necítila ses ve svém současném vztahu spokojená a naplněná?

Lavi (Út, 2. 9. 2008 - 15:09)

Já nevím jestli ho budu chtít v dalším životě,protože si třeba nebudu pomatovat tento život a život před tímto životem,tak mi to bude jedno a nebudu ho třeba ani znát,ale ted mi to jedno není,protože si vzpomínám na city k tomuto muži z minulého života a cítím k němu to co jsem cítila tenkrát,že ho chci a že je mi sním prostě dobře,když sním nejsem stýská se mi po něm.Nehodlám se celý svůj život ustýskat,člověk musí bojovat za to co chce,pokud mě v minulém životě hluboce miloval musí ho ke mě stále něco táhnout.Když se do mě tenkrát zamiloval,bylo to protože se mu na mě něco líbylo,mám pocit,že i v tomto životě ho vábím stejnou příchutí jako tenkrát,určitá jedinečnost duše se změnit nedá.Důvod proč nejsme momentálně spolu je ten,že se vyskytly překážky,které nedovolí tomuto vztahu,aby byl naplnen,možná to chce čas,možná je to krutá zkouška.Jedno vím miluji ho,žarlím na něj,nedovedu si ho přectavit s jinou,že by měla mít to co bylo moje,ten pocit mě ničí.Poradte mi někdo prosím,jak ho mám získat nějak rozumně zpátky,věřím,že naději mám.

CtenarX (St, 27. 8. 2008 - 22:08)

Jestli to neco znamena, tak nanejvys, ze byl tvym muzem v minulem zivote. A ani to neni jisty. Copak zensky nemaji vic chlapu treba i za jeden zivot? A ty bys chtela byt fixovana na jednoho na vecny casy? Proc?

Lavi (St, 27. 8. 2008 - 21:08)

Nepodstoupila jsem žádnou regresní terapii,ale před pár lety se mi podařilo vydět obrazy ze svého minulého života,bylo to takové zvláštní a pravdivé.Poslouchala jsem relaxační hudbu a chystala jsem se zrovna ke spánku,byla jsem velmi uvolněná,přišlo to tak nenuceně a spontálně.Vyděla jsem tváře velice neznámé a přitom tak známé.Ty tváře byli osob které znám v tomto životě,ale v tom minulém vypadaly poněkud jinak.Např-stejné rysi v obličeji,ale poněkud jiná výška,stejný tvar očí,ale poněkud jiná barva atd....,také ty lidé byli v jiném postavení než jsou nyní.Např-moje kamarádka byla mým rodiným příbuzným.Vlastně jeden kamarád a je to zajímvý,tomu se jeho role nezměnila,protože mi byl kamarádem i tenkrát.Dlouho jsem pátrala po svém manželovy z minulého života a dlouho ho nemohla najít a až nyní po pár letech jsem opět zažila ten nenucený pocit,když jsem poznala bratra mého přítele,nebylo to hned a dokonce jsem se tomu i bránila,právě,protože je to bratr mého přítele,jenže jsme spolu musely zažít v minulém životě dost hlubokou lásku,jelikož i jeho to táhne citově ke mě a je ztoho hodně zmatený,jenže jeho bratr ten skterým nyní žiji je velmi hodný člověk a má mě hodně moc rád a dokonce mě znají i jeho rodiče.Tak ted mám problém,protože v přítely mého bratra poznávám svého manžela a mám strach,že ho v tomto životě ztratím a upadají na mě těžké deprese.Bratr mého přítele je taky dobrý člověk a taky mě má víc než rád,i když v minulé životy nevěří tak ho právě toto pouto ke mě přitahuje.Jenže si to nepomatuje tak jako já a tak dává ,což je logický přednost svému bratrovy a rodičům a snaží se na mě zapomenout,bojuje sám ze sebou.Já ho miluji a chci ho zpátky,poradí mi někdo?,jsem dost zoufalá,je to přece můj muž s minulého života a to něco znamená.

Lavi (St, 27. 8. 2008 - 21:08)

Nepodstoupila jsem žádnou regresní terapii,ale před pár lety se mi podařilo vydět obrazy ze svého minulého života,bylo to takové zvláštní a pravdivé.Poslouchala jsem relaxační hudbu a chystala jsem se zrovna ke spánku,byla jsem velmi uvolněná,přišlo to tak nenuceně a spontálně.Vyděla jsem tváře velice neznámé a přitom tak známé.Ty tváře byli osob které znám v tomto životě,ale v tom minulém vypadaly poněkud jinak.Např-stejné rysi v obličeji,ale poněkud jiná výška,stejný tvar očí,ale poněkud jiná barva atd....,také ty lidé byli v jiném postavení než jsou nyní.Např-moje kamarádka byla mým rodiným příbuzným.Vlastně jeden kamarád a je to zajímvý,tomu se jeho role nezměnila,protože mi byl kamarádem i tenkrát.Dlouho jsem pátrala po svém manželovy z minulého života a dlouho ho nemohla najít a až nyní po pár letech jsem opět zažila ten nenucený pocit,když jsem poznala bratra mého přítele,nebylo to hned a dokonce jsem se tomu i bránila,právě,protože je to bratr mého přítele,jenže jsme spolu musely zažít v minulém životě dost hlubokou lásku,jelikož i jeho to táhne citově ke mě a je ztoho hodně zmatený,jenže jeho bratr ten skterým nyní žiji je velmi hodný člověk a má mě hodně moc rád a dokonce mě znají i jeho rodiče.Tak ted mám problém,protože v přítely mého bratra poznávám svého manžela a mám strach,že ho v tomto životě ztratím a upadají na mě těžké deprese.Bratr mého přítele je taky dobrý člověk a taky mě má víc než rád,i když v minulé životy nevěří tak ho právě toto pouto ke mě přitahuje.Jenže si to nepomatuje tak jako já a tak dává ,což je logický přednost svému bratrovy a rodičům a snaží se na mě zapomenout,bojuje sám ze sebou.Já ho miluji a chci ho zpátky,poradí mi někdo?,jsem dost zoufalá,je to přece můj muž s minulého života a to něco znamená.

Radka (Po, 5. 5. 2008 - 23:05)

Včera jsem viděla film Goyovy příznaky. Vždycky jsem toužila po regresi do minulých životů, ale teď si říkám zlatá amnesie! Představa, že jsem žila v době inkvizice a jaké mohly zážitky ve středověku mně děsí.

marketa (So, 1. 12. 2007 - 16:12)

hgfzdugzudfvgsdofztdztzfzfztzdzufteaosuygfvbůdfjgfdfufhgudfgzfid

Nikoleta (Čt, 1. 11. 2007 - 16:11)

Tomáši,mám hrůzu z mučení lidí ve středověku ale přitom mě jeho historie strašnlivě zajímá a upoutává,strašně jezdim na hrady a zámky,zajímám se o esoteriku a období inkvizice ale když je nějaký film hist. např, kladivo na čarodějnice tak jakoby jsem to cejtila,tu bolest....myslíš že jsem byla v minulém životě něco takového jak dřív říkali "kacíř"???

Evelyn (Čt, 2. 8. 2007 - 18:08)

Jani,
neohlížej se na to, zda on se mění či je stejný, zda splácí dluh či nikoli, to je jeho věc. Tebe by mělo zajímat pouze tvé chování vůči němu. Pokud se cítíš slabá, najdi pomoc. Jen počítej s tím, že ten největší díl práce musíš udělat ty sama. Pomoc zvenčí bude jen ukazatelem směru či inspirací, jak na sobě pracovat. Zvládneš to. Drž se.
:)))

Reklama

Přidat komentář