Reklama

Minulé životy

Granvin (Pá, 10. 10. 2008 - 12:10)

Týna
Pokud máme nějaký blok z minulého života a víme o něm, tak se k němu musíme v myšlenkách vrátit a rozpustit ho láskou, tu vzpomínku změnit, aby měla pozitivní konec. Poté se odstraní i bloky, které se přenesli do tohoto života. Pochopte, že jedna nevěra neznamená nic v porovnání s celým životem v lásce. On, pokud je to skutečně tak jak říkáš, byl ukřivděný kvůli tomu, že on je ve válce riskuje život a ty si mezitím užíváš. Postavil lásku k člověku nad lásku k Bohu, což v něm vyvolalo podvědomou agresi, žárlivost. Proto muselo být tohle jeho lpění narušeno tím, že jsi ho podvedla. Ale poté jste udělali řadu chyb.
Za 1. ty se tím stále trápíš. Správně jsi měla s láskou požádat o odpuštění a téhle situace se odprostit a více se jí nezabývat. Takže se v ducho vrať do té situace a láskou rozpusť své výčitky.
Za 2. On to měl s láskou přijmout - stalo se, je to blbé, ale je to tak a nějaký důvod to mělo. On tenhle poklesek nepřijal a spíš měl v sobě agresi vůči světu, jak se mu to mohlo stát. Takže je pro něj důležité, aby se v duchu vrátil do té situace a s láskou ji přijal, a tím rozpustil negaci i staré bloky.

Týna (Pá, 10. 10. 2008 - 09:10)

Máš pravdu astrologie není blbost,stím stebou souhlasím.Věřím taky na minulé životy a mám i vlastní zkušenosti a důvody proč tomu věřit.Dobře tedy-když jsou dva lidé,kteří se v minulém životě mají hodně moc rádi a partner jí třeba odejde do války a ona ho mezi tím stačí podvést,jen úlet s jiným mužem,i když toho potom strašně moc lituje,dobře stalo se a neomlouvá jí to,vím,prostě podlehla,byla sama,nechala se svést.On se jí pak vrátí z války , přesto co mu provedla si jí vzal za ženu, mají spolu krásné děti a jsou spolu zase štasni.V tomto životě ví o svém minulém životě a pomatuje si jen něco málo,ale ví,že měla manžela a že existuje,dokonce ví,že ho podvedla,to jak k tomu všemu přišla je na dlouhé vyprávění,nezná však jeho tvář,prostě si jí nepomatuje.Je možný,že v tomto životě ho ona moc dlouho hledá a čeká na něj,těší se a ani nezná jeho tvář,jenom ví,že sním byla štasná,pořád ho nemůže najít,když ho však najde vzpomene si i na jeho tvář,konečně ví víc,ale stejně mezi nima jsou překážky,třeba jí minulém životě tvrdil,že jí to odpustil,ale ve své duši jí to nikdy neodpustil,kdo ví jestli to vůbec věděl,třeba mu to neřekla, protože ho nechtěla ztratit.Ale věděl to její kamarád s minulého života,kterému se svěřila o nevěře, je možný ,že mu to řekl on.V tomto životě mezi nima tedy nastaly překážky a oni i když by chtěli,nemůžou spolu jen tak lechce být a nejhorší je to,že když už konečně svého partnera z minulého života opět objevila,tak měla už delší dobu jiného přítele o kterým si myslela,že je ten pravý z minulého života,jenže to byl její velký omyl,nechápe jak se mohla tak splíct,snad,protože neznala toho pravého a neznala jeho tvář z minulého života,ale později přišel,sice později,ale přece jenom přišel,poznala toho opravdu pravého i s jeho tváří, tak ted si je jistá,že to už omyl není a nebude, má opět pocit, že ho podvádí,jenže ona,když začala chodit s tímto přítelem omylem neznala a nepomatovala si ještě toho svého pravého partnera z minulého života,to jí snad omlouvá,začala chodit s omylem,když neznala toho pravého,ale najednou ho opět poznala a chce ted kvuli němu opustit přítele tedy ten omyl,ale nejde to tak lechce,protože má pocit,že ublíží v tomto životě dalšímu muži ,který jí má opět rád.Nechce ubližovat,mrzí jí to.Ona je má ráda oba,ale ten z minulého života je pro ní důležitější,toho miluje,čekala na něj hodně dlouho a nemohla se dočkat a když ho našla tak ho nemůže mít,prostě velké překážky,mezi nima.Jak napravit chyby z minulého života? Poradí mi někdo prosím.Předem děkuji.

MichaelaB. (Pá, 10. 10. 2008 - 00:10)

Astrologie není blbost. Pokud Tě nezajímá, nechoď sem.8-)

Návštěvník (Čt, 9. 10. 2008 - 23:10)

Astrologie je blbost,s vesmírnými vlivy na naší biosféru a fotoperiodismus nemá žádnou souvislost,taktéž duševní,ani spánkové procesy neovlivňuje,principy,jakými je vysvětluje,to je ta potupa vědy zvaná astrologie.

MichaelaB. (Čt, 9. 10. 2008 - 21:10)

For Natura -
o astrologii se zajímám, sice ne do hloubky, ale znám plno lidí, co se tím zabývají do hloubky a pokud to oni dokáží z lunárních uzlů rozluštit a mě následně kyvadlo potvrdí zrovna tak u partnerských dvojic karmické zatížení, tak proč takovým lidem nevěřit, co se v astrologii vyznají a nejsou to žádní amatéři.

Granvin (Čt, 9. 10. 2008 - 21:10)

Sám jsem byl svědkem několika takový případů, takže vím o co jde a vím, že pro ní to není žádná sranda.

Jj, děti jsou dar.

Natura (Čt, 9. 10. 2008 - 20:10)

Granvine,
jistě může odejít, ale jestliže ji tam "něco" drží, tak ještě asi "nemá splněno". Asi ještě nepochopila.

Víš jak je to u nemocí. Někdy se snažíš sebevíc, a nejde nic. Pak příjde příhodná doba a málem bez práce je hotovo.

Mám to tak u dětí, pochopila jsem, že nesmím tlačit na pilu. Když jsem je chtěla něco naučit, nešlo to (pitomé zavazování tkaniček, třeba). Prostě ať se snažili sebevíc, nechápaly, neuměly...uběhlo pár měsíců a samy přišly, že to umí. Dozrály.

Jo, děti jsou velká škola, když ji v nich umíme vidět...

Natura (Čt, 9. 10. 2008 - 19:10)

MichaeloB.
karma z lun. uzlů? S dovolením o astrologii něco vím. Ale toto bych si tak jednoduše tvrdit nedovolila.
Nepoznáš karmu druhých z horoskopu. Ani ten nejlepší astrolog v ČR. Prostě uzlům se přiřadila karma, stejně jako retrográdním planetám, ale nikdo nikdy nevysvětlil JAK by to asi mělo ukazovat. Zajímalo by mě, jak jsi to tedy vyčetla Ty.

Granvin (Čt, 9. 10. 2008 - 19:10)

Natura
Dle diagnostiky karmy minule ponižovala spíš ona jím. Anebo v něm muži pohrdala, anebo muži pohrdala v tomhle životě. Kdo ví.
Řešením není v tom manželství zůstat, ale očistit si svou duši a odejít.

MichaelaB. (Čt, 9. 10. 2008 - 17:10)

Moje matka také trpěla ve 2 manželstvích, sice zdrhla, ale nervy si zničila a ani s jedním manželem mezi sebou zatíženou karmu neměla. Tohle je opravdu případ od případu. Karmická zátěž se u partnerů dobře pozná z lunárních uzlů.

Natura (Čt, 9. 10. 2008 - 17:10)

Mám jednu kamarádku, která dobrovolně zůstává v manželství, kde ji muž ponižuje. Kdoví, jak to bylo "minule", a jen nesklízí, co zasela... Jinak by od něj prchala. Ale ona ne, ona to trpí. Třeba ví proč.

MichaelaB. (Čt, 9. 10. 2008 - 17:10)

Znám několik případů ve svém nejbližším okolí, kdy současní manželé mají mezi sebou karmickou zátež, v min. životě byli rovněž partnery a nechovali se k sobě hezky - většinou se jednalo o vzájemné bití, hrubé chování, slovní nadávky a nevěry. tímto si mezi sebou vytvořili špatnou karmu, kterou musí v tomto životě napravit. U těchto párů s evětšina chyb z min. života opkauje i v životě současném a mají velkou práci vše napravit. Nejhorší je, když jeden z partnerů se snaží a ten druhý ne.

Týna (Čt, 9. 10. 2008 - 16:10)

Michaelo B,myslíš,že by se mohlo třeba jednat,že partnerka byla partnerovy v minulém životě nevěrná a partner jí to nikdy neodpustil.

pro Michaelu B (Čt, 9. 10. 2008 - 15:10)

myslíš,že by se mohlo třeba jednat,že partnerka byla partnerovy v minulém životě nevěrná a partner jí to nikdy neodpustil.

pro Michaelu B (Čt, 9. 10. 2008 - 15:10)

myslíš,že by se mohlo třeba jednat,že partnerka byla partnerovy v minulém životě nevěrná a partner jí to nikdy neodpustil.

Lavi (Čt, 9. 10. 2008 - 15:10)

Ahoj Ájo,Tvé rady jsi beru opravdu k srdci a vážím si jich.Děkuji.

Tenna (Čt, 9. 10. 2008 - 15:10)

ahoj ml,myslela jsem si,že to tak nějak souvisí s DNA a že se jedná o geny,které jsi předci předavají.Moje babička říkavala,že naše podoba oči ,vlasy,nos či vzhled se dědí až z pátého kolena. Dám jenom příklad.Já říkám nemusí to být pátý koleno,ale třeba až například 25 nebo 38 koleno,třeba i jiné číslo,ale spíš si myslím,že viší než niší.Např.Člověk narozený roku 1820 vede normální život pak se ožení a ma pět dětí a těch pět dětí má zase pět dětí a ty mají vlastní rodiny atd.....koloběh.Je snad jasné,že jsi nemůžeme pomatovat předky s xtého kolena a ještě ktomu když rozházely své kmeny tedy rozšířily své rodiny.Jedno však mají nesou celou dobu DNA našeho příkladu člověka z roku 1820 ,takže jejich potomci přežily a už je např rok 1980 a narodí se člověk geneticky podobný člověku s roku 1820 není to vzhledově naprostý klon,i když podoba tam značná je,ale má naprosto zděděnou genetickou povahu a vlastnosti,člověka s roku 1820. Tak ml takhle si to vysvětluju já a je toho víc co vím.A ne jen tak. Položme si otázku.Jestli pak víš proč jsou všichni lidi vzdalení příbuzní,říká se bratři a sestry a proč jsou si někteří lidé jsou tak naprosto podobný,ano jde o první lidi,myslím pralidi,kteří se mezi sebou spojovali a tvořily své děti a jejich děti tvořily zase děti a tak to šlo celá staletí až vzniklo lidstvo,jak už jsem zminovala jde o koloběh.Nic jiného v tom není než jenom geny a dědičnost.

ml (St, 8. 10. 2008 - 20:10)

Ahoj,nechoď za tema blbama.Jsem tu.Co se tohoto týče,nevím-jen jsem nechal vypracovat rodokmen,a zjistil jsem,že předkové byli z Itálie.A kuchyně u nás přetrvává 200 let z té doby.Pozor,žádné špagety.Ale všem!! Víte,jak vznikla pizza?? Chlebové-zbytkové těsto se rozválelo,a na to se daly všechny zbytky-co dům dal!A dnes je to hit:-)) Ale taková je skutečnost,žádná reinkarnace,či jak.Můj praděd bojoval v 1.světové za Italy.Mám fotku-a jsem to já!! Ta podoba.Je to převtělení? Na vojně já byl úspěšný,a vše chápal,i techniku boje či technické strany věci.Co Vy na to??? Dík za odpověď.

MichaelaB. (St, 8. 10. 2008 - 18:10)

Když to dva k sobě neustále táhne i přes velké překážky, může to ukazovat na karmickou zátěž z min. života, kdy si ti dva něco dluží a musí to v tomto životě sobě navzájem splatit. Znám několik takových případů ze svého okolí, není to nic neobvyklého. Pa.M

Ája (St, 8. 10. 2008 - 18:10)

Já si myslím,že bys měla poslechnout hlas svého srdce,jinak stejně budeš pořád na něj myslet a váš vztah co ted máš se tím stejně naruší.Věkový rozdíl,tak s tím nemám zkušenosti u nás je to právě naopak,manžel je o 10let starší a funguje to,ale moje teta je o 11let starší než její manžel a můžu ti říct,paráda.Myslím si že je to o něčem jiném,hraje tu roli tolerantnost,důvěra atd.Ženy mohou být starší proč ne,myslím,že je to lepší jak naopak,chlapi dříve dědkovatí,jsou pohodlní.Já si myslím,že bych do toho šla.Čekala jsem tě,že se ozveš,ale trvalo ti to.Nic neuspěchej a hlavně se pořádně rozhodní,at něco nepokazíš.Držím ti pěsti,pa

Reklama

Přidat komentář