Reklama

Líbí se mi, když má dívka hodně chlupaté přirození

Kuba (Po, 2. 1. 2006 - 01:01)

To máš fakt blbý... Mně to nic nedělá...

Kuba (Po, 2. 1. 2006 - 01:01)

Po více než čtyřech letech si dovolím reagovat na váš příspěvek. Nikdy jsem neviděl reklamu, která by kohokoliv nabádala k holení přirození.. Lidé si pouze připadají čistší a dámy jemnější - proto to dělají. A i spousta mužů si dnes zkracuje chlupy kolem svých pohlaví, pokud si je dokonce nevyholuje. Výhody: nenecháváte chlupy úplně všude, ani v partnerčiných ústech, nepadají vám do pisoárů, nemusíte se neustále drbat v rozkroku a něco rozmotávat, nedrží se vám zde nepříjemné pachy, atd. atd. atd... A k vašemu dogmatu o hrubnutí porostu: jedná se o nesmyslný mýtus našich babiček, který je dávno vyvrácen. Vlas je MRTVÝ kožní derivát, a tudíž NEMŮŽE reagovat na jakýkoliv sestřih. Opticky se porost zdá hustší jen proto, že chlup je seřízlý, a tak nezužuje se směrem ke konečku. Pokud ale jakmile chlupy dorostou zpět do původní délky, tak už díky jejich přirozené obnově nepoznáte vůbec nic. Toť vše.

|Petr (Út, 27. 12. 2005 - 18:12)

No vidíš jak si blbej..

L (Út, 27. 12. 2005 - 15:12)

vcera jsem se na nekolika denni nalehani me pritelkine nechal oholit. Nechala me jen takovou vetsi chocholku nad penisem. Auu, ja se z toho snad zblaznim, jsem uplne odreny, opruzeny, picha to jak blazen. Brzo rano jsem vstal, abych si to vypral v hermanku a mesicku lekarskem, jen co jsem prisel do prace tak jsem bezel do lekarny na zasyp na tu opruzeninu co mam pres prave trislo a prave stehno, rudy podlity krvavy flek, ktery po chvilce chozeni zacne mokvat, zasyp pomuze vzdy jen na hodinu, porad se to skrabe do ruda, staci udelat par kroku. Zima na krku a ja mam po zavodeni, nevim, co reknu trenerovi, zavodne beham na bezkach a s tim je tedka konec. Ten me zabije. Uz jsem se musel omluvit s dnesniho treningu ze me neni dobre. Fakt si neumim predstavit s tim sporotvat. Po dnesku v praci, budu moc tak akorad loupat kuzi jak pomeranc. Az prijdu domu, tak ji zmazu prdel tak, ze si na ni nesedne aspon ctrnact dnu. Aby ji ty kraviny presly. Takhle se odrovnat, chlapy, jednoznacne, neholte si nic nebo budete litovat, mozna tak jestli neprovozujete jediny sport a to gaucing. Ale pro normalniho aktivniho chlapa ktery jezdi na kole, nebo beha na bezkach ci honi micudu po hristi, tak ten je po takove hlouposti odepsanej!To je vse, co jsem chtel napsat k tyhle blbosti jako je se holit mezi nohama.

Nykkytta (Čt, 1. 12. 2005 - 13:12)

Strašná blbost.Chlupatější ženské nožky znamenají jen to,že dotyčná na sebe nedbá,nebo je to zažraná feministka.Protože to,co ty považuješ za znak jakéhosi sexuálního temperamentu,tj.vyšší hladinu hormonů a s tím spojené hustější ochlupení,může mít i do hlaďounka depilovaná holka.Takže porost jako znak sexuální aktivity je opravdu nesmysl..Holení je z estetického i hygienického hlediska mnohem lepší.Ale pokud se sejdou dva lidé stejných názorů,pak samozřejmě DE GUSTIBUS NON DISPUTANDUM!:-)

Janna (St, 30. 11. 2005 - 09:11)

ha ha, to je ale krávovina.

Jech (St, 30. 11. 2005 - 09:11)

Nemáš pravdu. Chlupatější, ženské nožky předpovídají větší erotický temperament. A je vždy příjemnější, když je žena živá, než když leží jako líná lemra a čeká "udělej mi to"!

Janna (St, 30. 11. 2005 - 07:11)

A ženy, co mají chlupaté nohy atd., se líbí jen homoušům, protože jsou jako chlapi.

Bret (St, 30. 11. 2005 - 06:11)

Další pedofil, který se zde snaží psát jako ženská. Dejte už pokoj, pedofilové. Normálnímu muži se vždy líbily chlupy a jinak tomu nebude.

kel (Pá, 25. 11. 2005 - 13:11)

Svatá slova! Amen.

Miloš (Pá, 25. 11. 2005 - 12:11)

Vyholování je jen současná móda. Chlupy mají svou funkci.Stačí přistřihovat a upravovat. Jiné je to v podpaží, kde sice chlupy mají také svou funkci, ale tělo si na vyholení rychle zvykne a lépe to vypadá, s tím souhlasím. Pokud se žena nebo muž pravidelně nemyjí, ani vyholení nepomůže.

Jarka (Pá, 25. 11. 2005 - 11:11)

Já se sice částečně holím (třísla) a podpaží, ale vadí mi názory "holičů", že chlupatí smrdí. Můj přítel se neholí nikde a nesmrdí.

Lucy (Pá, 25. 11. 2005 - 10:11)

Mně se to nelíbí, příteli taky ne. Souhlasím s názory, že se stačí umýt, aby nic nesmrdělo (chlupy na to nemají vliv). Hlavně je nepříjemné dorůstání chloupků, případné pupínky atd. Když už, tak podle mě stačí zastřihnout a holit se jen podle potřeby v tříslech.

Iva (Pá, 25. 11. 2005 - 10:11)

My jsme minulý týden s manželem trochu popíjeli a on si mě vyholil. Ne, že by to preferoval, nebo se mu to nějak líbilo, prostě někdy tak blbneme. Už se ale nemůžu dočkat, až zase zarostu. Strašně se mi to nelíbí a že bych více voněla, nebo před tím méně,to se říct nedá. Dodržuju hygienu pořád stejně. Asi je to o postoji každého jednotlivce.

zdena (Pá, 25. 11. 2005 - 08:11)

no jo, tak to hokt preferujes ty a jiny zas preferujou neco jinyho..

xy (Čt, 24. 11. 2005 - 18:11)

Teda pardon, jsem zena, ale prijde mi uplne nechutny, kdyz se po aerobiku sprchujou zenske ve sprse a z klina jim kouka malem paruka, tfujtajbl, tak ja bejt panem, se z toho pobleju... je nechutny, jak takovyhle chloupky vypadavaji ve sprse a zustanou na dlazdicich, kdo po tom ma chodit, nebo zustanou na zachodovem prkynku v praci po kolegyni ... preferuju uplne vyholit, i u panu.

Kačka (Čt, 24. 11. 2005 - 17:11)

Tak ja nevim,ja se holim cela,uz dlouho.Ale ted jsem si nasla o deset let starsiho milence a ani me nenapadlo ,ze by se mu to nemuselo libit.Von se neholi.

Linda (St, 23. 11. 2005 - 18:11)

Mít vyholené přirození je dnes úplně normální a muži by si měli také zkracovat své chlupy. Vypadá to hned líp, než když jim z houští čumí drobeček...Byla jsem na výstavě J.Saudka a byla jsem dost překvapená. Jedna chlupatice vedle druhé, úplně mě to šokovalo. A vůbec se mi to nelíbilo. Sára tam stojí se svým bobrem, kterej ji sahá až málen na stehna.No jasně, jsou to fotky od padesátých let a hned jsem si říkala, jak je to príma, že teď je zcela jiný trend. Tak se pěkně holte, zkracujte a užívejte si. A hlavně postarší bobr i určitě i ten mladý musí pěkně smrdět od moči.I po umytí,protože urina je cítit... Zato vyholená pipina se sama nabízí ke krásným praktikám. Alespoň můj přítel mi to pěkně dokazuje...

Kopřivka Pepan (St, 16. 11. 2005 - 18:11)

Jaroslave každý jsme jinak debilní a ty musiš být dost blbej,holá kunda nebo chlupatá,hlavně když je kam a do čeho stříkat,mě to nikdy nechybělo.Znám blbečky který si nezapíchali a nebo jenom málo.Je mi už dost roků a takový starosti jsem nikdy neměl! Ojebal jsem půl podniku.

Kopřivka Pepan (St, 16. 11. 2005 - 18:11)

Jaroslave každý jsme jinak debilní a ty musiš být dost blbej,holá kunda nebo chlupatá,hlavně když je kam a do čeho stříkat,mě to nikdy nechybělo.Znám blbečky ktarý si nezapíchali a nebo jenom málo.Je mi už dost roků a takový sterosti jsem nikdy neměl!

Reklama

Přidat komentář