Reklama

Líbí se mi, když má dívka hodně chlupaté přirození

Eva (St, 29. 10. 2003 - 20:10)

Zdá se že to Marek zkouší,kde se dá:o)To ho zrovna nešlechtí:o)Zajímalo by mě kolika holkám v týhle diskusi psal...

ivka (Po, 27. 10. 2003 - 20:10)

Evo, já jsem to měla při seznamování jednodušší. Marek mi hned v odpovědi na můj inzerát napsal, jaký je jeho požadavek v tomto směru. To jsem sice ještě netušila, že se tak seznamuje s každou, ale aspoň jsem věděla, že ho v tomto směru nezklamu.

Lenu (Po, 27. 10. 2003 - 19:10)

Tak to jsem fakt ráda,že se to pořád ještě klukům líbí,protože já mám svoje přirození až moc chlupatý...kdybych to chtěla oholit,tak si snad ztupim žiletku :/ Jenomže můj teď už bývalý kluk strašně chtěl,abych se oholila..no,nakonec jsem to nestihla,protože jsem se s ním rozešla. A asi to ani dělat nebudu,jak to tak sleduju :) Mějte se hezky...

Eva (Čt, 9. 10. 2003 - 09:10)

Ahoj Marku.Děkuji za tvou zprávu.Četla jsem o té problematice okolo depilace hodně příspěvků a hodně holek s tím nemá dobré zkušenosi.Hodně pěněz,málá účinnost,nasledné problémy....Hodně jsem o tom přemýšlela a dospěla jsem k tomu,že holt zůstanu taková jaká jsem.Musím se s tím smířit.Jsem ráda že jsou muži,kterým se husté ochlupení líbí. Žila jsem v domnění,že už asi nejsou.Jenže když začneš s někým chodit,tak jeho reakci na ochlupení zjistíš až když příjde na věc a to je pak pozdě,protože toho člověka máš pak rád a jeho zklamání tě pak moc bolí.A já si nedovedu představit,že bych se na první schůzce kluka zeptala,jestli má rád když se holka holí nebo jestli radši chlupatou.Tak otevřená teda nejsem.No asi budu v tomhle muset riskovat.Měj se fajn. EvaP.S.Bohužel se mi nepovedlo ti to poslat mailem-chyba severu nebo co.Tak jsem to dala sem.Třeba si to přečteš.

Aňa (Út, 7. 10. 2003 - 22:10)

No, to je úchvatné, já myslela, že muži toužící po nevyholených ženách jsou již dávno tatam! Škoda jen, že Vás je tak málo slyšet, třeba byste ten dnešní trend dokázali zvrátit. Mějte se fajn!

Ládín12 (Čt, 9. 2. 2023 - 12:02)

přírodní klín je úplně top věc prostě to na tu lasturku patří žena bez chloupků je jako muž bez varlat

zabka (Po, 29. 9. 2003 - 20:09)

Fajn, tak se ozvi.:-)3zabicka"centrum.cz

... (Ne, 28. 9. 2003 - 20:09)

Žabko rád bych tě poznal... hmmmm... Chloupky...ach

Ivan, 35 let (Ne, 28. 9. 2003 - 16:09)

Také mám rád chlupaté dámské přirození, přítelkyně se nesmí vyholovat, jen nůžkami lehce zkracujeme a vyholujme jen to, co kouká v létě z plavek, a při orálním sexu mi to vůbec nevadí, právě naopak silně mě to vzrušuje... Přírodní klín je úžasný, možná ho mám tak rád proto, že sám jsem "medvídě", což se zase líbí mé přítelkyni a s chloupkama si vzájemně hodně pohráváme a je to sexuální stimul - zcela určitě...

zabka (St, 24. 9. 2003 - 18:09)

ahojky, oceňuji, že alespoň jeden muž se ozval a napsal, že se mu líbí...Myslela jsem, že se to líbí spíš starší generaci, jsem ráda, že tomu tak není. Přeji hezký den...zabka

Tereza (St, 24. 9. 2003 - 16:09)

Ja sama se neholim a memu priteli se zdam hezka prirozena. Rozhodne si nepripadam spinava nebo uslintana, jak tu napsala Ivanka, ktera zrovna toleranci nehyri. Obcas se tu lide zbytecne urazi a moc to nechapu, kazdy ma jiny nazor a o tom to prece je.Navic kdyz clovek nekoho miluje, tak kvuli nemu muze udelat nekdy vyjimku, aby udelal radost.

Libor. (Út, 23. 9. 2003 - 20:09)

Nu mě je 29 žabko a líbí se mi to a vždycky se mi to líbílo... hmmm ty chloupky... :-))))

Honza (Po, 22. 9. 2003 - 22:09)

Pro Zabku: nevim sice, co povazujes za mladi, men je 26 a jsem rozhodne pro vyholovani, respektive uz bych ani nedokazal nic mit s holkou, ktera by nebyla alespon castecne upravena.

zabka (Po, 22. 9. 2003 - 19:09)

Ahojky, no musím říct, že máte zajímavé názory, ale proč se navzájem zbytečně hádat, každému se přece líbí něco jiného. Mě by například zajímalo, jestli se chlupatý klín líbí i mladším mužům (teď nechci tady nikoho urazit, nevím kolik vám tak asi je let).mně je 20.papa

Michal (Po, 22. 9. 2003 - 17:09)

Kačice, ty se jdi vycpat. Ty si vylíváš svůj vztek na diskuzi s velkýma zadkama a teď i tady??? Bože komplexy se dají léčit i jinak a ne urážet ty, kterým ty tolik závidíš. Táhni prosím tě. Je hloupé být hrubý k ženský, ale ty jsi fakt KUS.

MR (Pá, 19. 9. 2003 - 17:09)

No mně je 24, a osobně jsem ještě nepoznal vrstevnici, která by se nevyholovala.. bohužel. Kdyby jste někdo takovou potkal, tak mi dejte vědět..

Pavel (31) (Pá, 1. 8. 2003 - 11:08)

S timhle nazorem se neda jinak nez souhlasit. Ve veku 23-27 let jsem byl prukopnikem v holeni kundicek. Nyni ale obdivuji poradne zarostle. Idealni, kdyz jsou velmi tmave az cerne a prokukuji jen male stydke pysky. S tou hygienou je to taky pravda. A osobni poznatek - zeny s chlupatou kundickou se mi zdaji vzrusivejsi, mokrejsi a vasnivejsi. Oral je pak nadherny.Zeny piste na mail, rad prodiskutuje nebo se seznamim.

Alena (Út, 15. 7. 2003 - 17:07)

Nemyslím si,že každý,komu se líbí vyholený klín,musí být hned pedofil.Já mám chloupky docela husté a partnerovi se to libí.Nicméně,když se občas vyholím,tak to bere jako příjemné zpestření a ne jako příležitost ukojit své pedofilní sklony.Je to otázka vkusu a ten máme naštěstí každý jiný.

Alena (Út, 15. 7. 2003 - 17:07)

Petře,moralizuješ a přitom sám urážíš.Nebo mám "oškubanou kachnu" brát jako lichotku?

Kacice (Pá, 11. 7. 2003 - 13:07)

Jednou dvakrat tydne par minut??? Chaaaaa, tak to tam fakt nemas zadny kozisek, ale jen par tenkych vlasecku :o)) Ja treba bych to mohla holit porad a nejsem zdaleka ojedinely pripad. Po oholeni je to jako smirek a jak to drhne :o)) Parkrat v zivote jsem se zkousela vyholit at uz na zkousku nebo z nutnosti a zkousela jsem to i opakovane (to abych vyvratila vsechny "dobre rady", co s tim, ze po opakovanem vyholeni se situace zlepsi :o)), ale neda se to. Tak pokud tam ty a tobe podobne/podobni mate jen tu trosicku chloupecku, tak si to tedy vyholujte, abyste o tom mohly vypravet a upozornovat na svoje pohlavi...a nechte se uspokojovat nevyspelymi samecky s tim samym problemem.. Ale nebudte tak netolerantni k tem, co se jim chloupky libi a reknou to. Je to i konecne nazor skutecnych lidi a ne jen marketingu na holici strojky. Pokud tobe a obdobnym vadi ta trocha chloupku pri oralu, tak je mi vas uprimne lito... Vyholovani o hygiene vubec neni, jestli si myslis, ze jses cistsi, kdyz se vyholis, tak to jsi na omylu. Cistsi jsi tehdy, kdyz se myjes..alespon dvakrat denne :o))

Reklama

Přidat komentář