Reklama

Líbí se mi, když má dívka hodně chlupaté přirození

Amistad (St, 15. 6. 2005 - 10:06)

...no jak vas tak posloucham, tak mi je divne. Holeni je moda a doufam, ze brzo prejde. Dneska, kdyz si najdes peknou a sympatickou divku, tak aby mel jeden strach, co ho dole ceka. Nejsem zastancem holeni dole a rozhodne mi to pripada-mirne receno- odporne. Nekde jsem cetl nazor psychologa a spojoval to i s mirnou uchylkou. Pardon panove a milovnici oholenych klinu, ale copak vam oholeny klin nic nepripomina? Tim se, mimo jine, take vyznacuje dospela zena, ze ma chloupky.Jsem pro chloupky(myslen jen klin) a uprimne receno mi to prijde hodne eroticke.

Pankiler (St, 15. 6. 2005 - 10:06)

Má přítelkyně si dělá proužek a nemá ani strniště, ani opruzeniny. Používá Veet, nebolí se a tento krém se důkladně smyje, jestli to nevíš

m (St, 15. 6. 2005 - 09:06)

prirodzene ochlpenie predovsetkym. ziadne strnisko. ziadna chemia. ziadne vytrhavanie.ps: lepsie je vypluvat chlpy ako sa otravit veetom

Pankir (St, 15. 6. 2005 - 08:06)

Tak si di lízat bobra a neotravuj tady..

Susty (St, 15. 6. 2005 - 08:06)

Cistota a oholeni nemaji nic spolecneho. Zena muze byt krasne chlupata (myslim na kundicce) a zaroven byt cista k lizani. kdo si to nemysli je ...

karel (Út, 14. 6. 2005 - 19:06)

taková se nenajde,holky taky vědí asi proč,když jsou čisté krásné oholené

Noe (Út, 14. 6. 2005 - 04:06)

Tak koukám,že diskuse na toto téma už tak trochu usnula...:-)No já jsem další z nekompromisních zastánců chlupatých trojuhelníčků ale žel také mám asi jako spousta chlapů v dnešní depilační době problém najít u žen nějakou tu přirozenou přírodní krásu.Takže pokud by se nějaká taková našla a chtěla by se seznámit s pohledným a pohodovým příznivcem chlupatého klína ať se mi ozve na noe2005"atlas.cz.

patrik (St, 27. 4. 2005 - 20:04)

více se mi vyhovuje žena bez chloupků,hlavně když jí lížu.nemám rád pusu plnou chlupů.jinak mi to nevadí.

janaF (St, 27. 4. 2005 - 12:04)

Já strniště nemám, používám Veet bikiny a hladká pokožka mi vydrží cca 3 - 4 dny a potom rostou měkké jemné chloupky.

Amistad (St, 27. 4. 2005 - 11:04)

to Jana a Kixie:Vážení, jeslti má něco společného holení s pedofilií, nebo ne, tak to nemohu posoudit, protože nejsem psycholog. Leč psychologové tvrdí, že to může (ale nemusí) svědčit o jiné sexuální orientaci. Přesto, mně je to nepříjemné lízat strniště (dámy prominou) a většinou jsem z toho byl dodřenej. Naopak měkké, voňavé chloupky, to je něco. A navíc, líbí se mi průkopnická práce a hledání. Ale pokud to mám "naservírované" hned pod nosem, tak to " e,e..." :))

Iva (Út, 26. 4. 2005 - 15:04)

Jestli je to moda? Asi ano, možná, já osobně si ale holím přirození )jen zezdola), protože takhle miluju orální sex. Někdo tu psal, že jeho přítelkyně na klitorisu chlupy nemá, to já taky ne :o)), ale já mám ráda dráždění na celém přirození, na pyscích a prostě všude a když jsem oholená, je to pro mě prostě příjemnější, nic víc :o)

Amistad (Út, 26. 4. 2005 - 14:04)

Dámy, je to móda, nebo ne? Je tu móda zastříhávání, odbarvování a mpodobné nechutě. Žena by měla být žena a neměla by si z toho, co je intimní a co nevidí každý dělat výkladní módní skříň. Je to sice každého věc, ale já se přikláním k přirozenosti a to ve všech ohledech. Kromě toho, pokud je orálek s neoholeno, která se hygienicky udržuje, tak voní-třeba i po mýdle. Což, pardon některé dámy, bez chlouků není ono...:)Toť můj osobní názor, není to dogma!!!

Anna (Čt, 7. 4. 2005 - 07:04)

Přesťaňte tady plácat, že ta co se holí, se málo myje, to je stejná kravina, jako že oholené mají rádi jen pedofilové. Zdar

Jana (Čt, 7. 4. 2005 - 07:04)

Sorry, to jsou zkušenosti "neoholených kamarádek", které nesnášení tampony. Já se holím, používám tampony a myju se, toť vše k mé osobě. Jinak se přikláním k názoru, že s pedofilíí to nemá nic společného a orální sex s boubínem musí být fakt něco :o))))

Jirina (Čt, 7. 4. 2005 - 02:04)

Jano holka asi by neskodilo trochu osobni hygieny vid a nema to nic spolecneho s ochlupenim. Staci pouzivat tampon a nebo i s vlozkama se jen casto omyvat a zadny problem to neni, jake "chlupy slepene menstruaci" to bys teda i jako oholena stejne tak musela rikat "pokozka opatlana krvi" a jaky je v tom pak rozdil?Bud se dostatecne myjes nebo ne, nerikam ze to jde kazdych deset minut ale jde to natolik ze prezentovat "chlupy slepene menstruaci" spis zni jak tvuj problem osobni hygieny nez padny argument pro holeni. Papa mej se Jirka

kixie (St, 6. 4. 2005 - 17:04)

Nejvic me tady muze vytocit ze tu spousta lidi dava rovnitko mezi preferenci vyholeneho klina a pedofilii.Zblaznili jste se snad ??? To, ze se nekomu nelibi chlupy a povazuje hladkou pi*u za pritazlivejsi z nej vubec nedela pedofila.Vzdyt se jedna o dospelou zenskou tak co to melete.Ja osobne zarostle kliny nesnasim a chlupata kunda se mi fakt hnusi.A predstava ze bych do toho krovi mel zaborit pusu je fakt na bliti. Zato poradne vyholena zenska s dobre viditelnou a vyzivajici broskvickou me muze vyrajcovat jako nic jineho. Na druhou stranu uznavam, ze je spousta chlapu kterym se libi pravy opak.Jejich vkus respektuju a nic proti nemam. Tutez toleranci bych vyzadoval i z jejich strany vuci nam kterym se libi hladke kliny. A bez urazek. S pedofilii to nema nic spolecneho, jak jsem rekl, vzdyt se jedna o dospely zensky.

Jana (St, 6. 4. 2005 - 09:04)

Merline, jsi úplně mimo :o)) Já se taky z části holím a myju se pravidelně.. Chlupy slepené krví při menstruaci teda nemusím, a tomu nezabráníš, to by dotyčná musela sedět celý den ve vaně. :o))) Čau, ty labužníku..

Merlin (St, 6. 4. 2005 - 08:04)

To Clarka: No paklize se nechces prilis casto mejt...;-)

fotr (Út, 5. 4. 2005 - 13:04)

Pořádnej bobr to je vono!!!!!

majk (Út, 5. 4. 2005 - 13:04)

clarka: Nesmysl. Podle tohohle tvrzení je tvá máma - a určitě babi - hnusný, smradlavý prase.

Reklama

Přidat komentář