Reklama

Ve třiceti sama

Bára (Út, 23. 3. 2010 - 11:03)

Radko, zajímalo by mě, jakého partnera očekáváš, jaké jsou tvé priority? Vadilo by ti, kdyby byl jen "chudý zaměstnanec", jak píše xman, nebyl by ctižádostivý a vydělával by podstatně méně než ty?

xman (Út, 23. 3. 2010 - 11:03)

Kamarádko ono je to v dnešní době složité, úspěšné ženy těžko hledají stejně úspěšné nezadané muže, takových žen jako ty se průměrní muži bojí, já třeba jako chlap bych na podnikání neměl, vim to o sobě a ani by mi takový styl života nevyhovoval, výsledkem je ale, že jsem jen chudý zaměstnanec, řekl bych, že spousta mužů je už předem odrazena protože ctižádostivá žena bude i náročná a vybíravá. A není to přece pravda? Přiznejme si otevřeně, ale tím nikoho nekritizuji.

Radka (Út, 23. 3. 2010 - 11:03)

Hm, pánové, ty vaše kecy o podezřelých třicátnicích, jsou fakt sorry, na jednu přes hubu. Vy si dítě zploďíte , klidně i později, i když to už dnes, vzhledem ke kvalitě vašeho biologického materiálu taky neni pravda. Je mi 32, jsem též bohužel bez dětí a též údajně docela pohledná štíhlá , sportovní baba,podnikám 13let a nepřipadám si zrovna jako ambiciozní mrcha, jen jsem nikdy nechtěla vyloženě být na někom závislá, finančně. A co chlapi, podle mé zkušenosti, jsou většinou víc vyčůranější než ženské.A hlavně, jsem ještě nepotkala chlapa, co by neviděl jenom tu hezkou slupku a iluzi, kterou si podle toho vytvořil, moje obživa je tvrdý boj a nic nemám zadarmo, bohužel jsem na to hrdá jen já, nikoli ten chlap, kterého tím ani nemusím převyšovat.Nechci se dotknout těch snad pár výjimek, které běhají někde po světě, ale problém je v tom, že se vytratila vzájemná úcta k sobě, k tomu u některých mamánkovské manýry, nezodpovědnost a když už je toho na vás moc, tak proč nezahýbat s nějakou blbkou, která dá kdykoliv a pohladí vaše sráčské ego. No, jestli to zní hodně naštvaně, tak ano, jsem. Nechápu, proč odsuzujete samostatný ženy,co mají vlastní nebo dobrou práci, byt, názory.A svůj život,.....taky hledám chlapa, co by byl hlavou mojí rodiny, dobrý parťák do nepohody a otec mých dětí.
Netušila jsem, že to bude skoro to nejtěžší.

Kamarádka (Čt, 18. 3. 2010 - 12:03)

Právě čtu Štěstí tady a teď od Květy Fialové, tak se podělím o pěknou Gogolovu větu :)

"Člověk žije a žije a najednou je z toho taková hovadina, až oči přecházejí"

Tak to vystihuje můj momentální pocit :)

rew (St, 17. 3. 2010 - 18:03)

Kamarádko, to ale nebylo myšleno jako urážka,ale jen názor, který na první dojem spousta chlapů prostě má.Záleží jen na tobě, jestli se do tohoto zaškatulkování zařadíš, nebo ne.Já osobně ti přeji, aby jsi se dokázala stát tou výjimkou,která se tomuto zařazení vymyká.

Kamarádka (St, 17. 3. 2010 - 18:03)

=Citace:
No pro mne jako chlapa, je svobodná, bezdětná třicítka opravdu hrozně podezřelá, zvlášt, když je ještě pěkná.Asi potom musí mít nesnesitelnou povahu, nebo musí být blbka, co se dlouho tahala s nějakým ženáčem, nebo cizincem, který ji potom pusti

rew (Út, 16. 3. 2010 - 21:03)

Ještě bych jen dodal, že hlupák, jako jsi ty samozřejmě nemůže pochopit o co vlastně šlo.Tak že po lopatě abys to mohl pochopit konečně i ty,hlupák.Jestliže se někdo chlubí, kolik má vystudovaných vysokých škol a zahraniční university,tak by spisovnou češtinu měl asi ovládat a používat správné názvy států.Tak že o to v tomhle případě šlo a ne o popírání státu jako takového,ale chápu, že tolik inteligence,zvláště po tobě, vyžadovat nelze.:-))

rew (Út, 16. 3. 2010 - 21:03)

Ano, neexistuje žádné Alžírsko, jako neexistuje žádné Česko,to používají jen nedouci tvého ražení.Existuje pouze Alžírská lidově demokratická republika,zrovna jako Česká republika.Je jen smutné,kolik Čechů neumí ani svůj mateřský jazyk.A potom tací pitomci jako jsi ty, kteří se dokáží presentovat jen svou blbost.:-))

Pandur (Út, 16. 3. 2010 - 20:03)

Rew - jak muzes mluvit o neci blbosti, kdyz na diskusi Manzelstvi s muslimem vsem tvrdis, ze neexistuje Alzirsko? Docela rad bych videl, co jsi za zac, vsude jen arogantne vystavujes svoji hloupost

rew (Út, 16. 3. 2010 - 11:03)

No ty by ses zpět do školy potřebovala vrátit určitě, aby ti alespon vysvětlili,co to je rasismus.Ale je zase pravda, že by to byla snaha naprosto zbytečná,omezenec to nepochopí ani kdyby každý stupen opakoval třikrát.A ty bys tam mohla zůstat až do důchodu a stejně bys blbá zůstala.Ale zase by jsi se mohla zbavit těch sadistických choutek,třebaže tobě tu prdel už asi někdo nakopat musel víckrát vid?:-))

růžička (Út, 16. 3. 2010 - 10:03)

Náš velký rew..pojdte se ho všichni zeptat jak je to správně :-)on má totiž na to patent on nepotřebuje napsat názor on potřebuje býti velkým vedoucím.Pro mě jsi neiteligentní rasista a měl by ses používat opatrně-no a taky bacha na dovětky aby s toho vážného umění nakonec nebyla fraška.Potřeboval bys po kulách abys získal vysoké c

Frantík (Po, 15. 3. 2010 - 23:03)

Je hodně samotných ženských i chlapů, jen se prostě najít nebo potkat a být stejná krevní skupina. Jenomže je potřeba pro to něco udělat, nesedět a nečekat. Trochu tomu pomoct!

!!! (Po, 15. 3. 2010 - 23:03)

Další z mozkových průjmů......tedy nic, co by někoho přitahovalo...

Grindoor (Po, 15. 3. 2010 - 23:03)

No pro mne jako chlapa, je...Další z mozkových průjmů našeho předního kuřbuřta a milovníka pánských análů!

rew (Po, 15. 3. 2010 - 15:03)

A ještě malý dovětek,ty raději nic netipuj, ty bys totiž nedokázala správně tipnout ani výsledek zápasu mezi F.C. Barcelonou a F.C.Blšany.:-))

rew (Po, 15. 3. 2010 - 15:03)

Milá Růžičko, nejdřív si najdi ve slovníku pojem RASISTA a jeho smysl a výzmam,čím se takový člověk vyznačuje a potom ho opatrně používej.Jak je vidět, je to pojem pro tebe naprosto neznámý.On totiž není rasista každý, kdo nazve černocha černochem,ale na to ti právě dostatek inteligence asi schází,vid.

růžička (Po, 15. 3. 2010 - 15:03)

Omyl milá zlatá, podle...zastávám se anonymky a Lenky a také nejsem svobodná,nahnědlá třicítka ale...vážený rew..to vy jste případ k pohledání-dle svých názorů jste dokázal že jste rasista,snob s velmi ohraničenými názory...typuji vás na postaršího na společnost naštvaného muže-který vždy ví jak je to správně ale nevidí si ani na špičku nosu a proto pro vás trestných 25 na prdel.

rew (Po, 15. 3. 2010 - 15:03)

Omyl milá zlatá, podle pleti se dá už dopředu usuzovat na jistou kultivovanost a vzdělání,podle rodiny na hodnoty, které zastává,podle vzdělání na stupen inteligence atd.Stupidní klišé, které tu prezentuješ na vyjímkách na tom nic nemění.To jsou jen ojedinělé vyjímky, nikoliv pravidlo.

..... (Po, 15. 3. 2010 - 15:03)

Soudit člověka podle pleti, tomu se říká rasismus. Soudit ho podle výdělku, tomu se zase říká snobství. Co se týče vzdělání, je to taky hodně zavádějící, protože znám kuchařky, které jsou skvělé osobnosti, a naproti tomu vysokoškoláky, kteří skvělé osobnosti nejsou. Také znám spoustu výborných lidí, kteří mají v rodině alkoholiky nebo nespolehlivé flákače apod. Znám slečny i muže, kteří jsou báječní lidé, a přesto mají ve vztazích problémy. Znám naprosto úžasné lidi, kteří jsou ale plaší nebo je přitahují muži, kteří se nechtějí vázat. Znám skvělé lidi, kteří se sami nechtějí vázat. Odsuzovat kohokoliv na základě něčeho jiného, než jeho vlastní osobnosti a povahy, je podle mě hloupé, a jestli jsem kvůli tomu arogantní husa, nevím, co to říká o člověku, který mě takhle soudí. :)

rew (Po, 15. 3. 2010 - 14:03)

Nikdo tu nikoho hned neodsuzoval,jen vyjádřil svůj názor, za což byl okamžitě arogantně napaden právě tou anonymkou.Stačí Lenko pozorněji číst.Navíc, abych měl vůbec snahu někoho víc a lépe poznávat, musí u mne už na začátku něčím ten zájem vzbudit.

Reklama

Přidat komentář