Reklama

Rakovina jater

zase ja :( (St, 10. 9. 2008 - 20:09)

...tak jak jsem vyse psala (25. 8. 2008 14:30:46) ... dva dny na to mi dedecek umrel... bylo mu 76.

Sašena (St, 10. 9. 2008 - 13:09)

Jitko, můžu Vás tímto poprosit o tuto laskavost a zaslání informací na adresu:
limecitro"seznam.cz
Děkuji předem.

alenka747 (Út, 9. 9. 2008 - 17:09)

Je mi to moc líto, píšu Vám, že mě to nejspíš čeká taky babička má rakovinu jater a měla jít na operaci s těma kamenama,ale nešla, protože jak se říká když takového starého člověka rozřežou tak už to pak jde skopce a tak to odmítla a jen doufám,že udělala dobře a vydrží déle. Protože jedna stará paní u nás z vesnice také umřela jen díky, že oni jak se v tom člověku začnou rýpat tak to rozbouří a je konec. Jen nevím proč to dělají! Pokud byste mi chtěla napsat byla bych ráda tak na e-mail alenka747"seznam.cz děkuji.

Klára (Út, 9. 9. 2008 - 13:09)

Jitko, díky za každou radu! klaraherbst"seznam.cz

Jitka (Po, 8. 9. 2008 - 16:09)

Kláro, terapie je pro každého pacienta jiná.
U Vašeho tatínka běží čas, problém jsou ty mestázy na játrech.

Jitka (Po, 8. 9. 2008 - 16:09)

Kláro, můžu Ti napsat, ale pošly mně svůj email. S petroleum nemám žádné zkušenosti v léčbě rakoviny jater, ale ani bych nedoporučovala.

Klára (Po, 8. 9. 2008 - 14:09)

Jitko, Vy snad máte také nějaké pozitivní zkušenosti s užíváním tohoto petroleje D5? je opravdu možné že by mohl pomoci? otec má po těžké operaci tl. střeva (zhoubný nádor), po následných komplikacich proběhla další operace a rekonvalescence se moc nedaří a tak nemůže zatím nastoupit ani onkologickou léčbu přesto, že má mnohočetné meta. na játrech. nevím jak mu pomoci aby se alespoň sebral tak aby zvládnul chemoterapii ( pokud ji ještě onkolog doporučí) Díky za každou radu!

Jitka (Ne, 7. 9. 2008 - 23:09)

Kdyby to bylo tak jednoduchý.

Jirka (Ne, 7. 9. 2008 - 16:09)

Tohle vypadá docela dobře. Jak na rakovinu. Doporučuji.
http://www.mwm.cz/clanek1.php?id=1384

Jitka (Čt, 4. 9. 2008 - 17:09)

Sandro, proc shanite petroleum, je nekdo u Vas nemocen rakovinou jater?

Jitka (Čt, 4. 9. 2008 - 15:09)

petroleum D5, koupite v lekarne napr. v SRN, ale nevim jestli dokaze vylecit rakovinu jater

Sandra (Čt, 4. 9. 2008 - 10:09)

Taky by mě Božko zajímalo, kde se dá sehnat Kosmetický petrolej D5 a jak se užívá .

Jan (Út, 2. 9. 2008 - 10:09)

Zdravim všechny, bohužel jsem se dnes dověděl, že má velmi vytální babička leží v nemocnici a její problém s ramenem je dusledek rakoviny jater a celkového oslabení organismu. K mé smůle leží v mnichově a já skoro nevím, jak je to vážné, s doktorama se moc nedomluvim, ale prý si jí tam nechají a občas jí pustí na víkend. Babička sama moc neví jak to sní je, ale vzhledem tomu jak zle se cítí a tomu, že ji doktoři nechtěj pustit domu to vypadá, že na tom nebude nejlíp. nemám žádné zkušenosti s podobným onemocněním a nevím zda mám babičku převézt do čech nebo ji nechat v německu kde střídavě žije. Bohužel mě čeká asi to nejhorší , nevím jak je rakovina jater pokročilá a zda jde o měsíce nebo týdny, také nevím jak pomoci. Celkově je to pro mne neznámá a krutá situace... Babičce je 74 let a do dnes krom pár problémů s loktem a kolenem nemarodila, Teď mi řekne, že umírá a ještě v cizí zemi. Chtěl bych poděkovat všem co tu píší, vím, že je to pro Vás asi kruté ale vaše poznatky mě aspoň trochu osvětlily danou situaci..Přeji hodně sil a odvahu..

Honza 26 let

(Út, 2. 9. 2008 - 10:09)

docela by mne zajímalo,kde jste koupili ten petrolej?

Bozka (Út, 2. 9. 2008 - 02:09)

Ahoj lidi ,, nevim jak to vysvetlit !!Ale asi jse stal zazrak !!!! Ma sestra se onemocnela na rakovinu jater v kvetnu pred 4 lety .. doktori nam tenkrat rekli ze se neda nic delat ze do vanoc zemre .. STAL SE ZAZRAK pred 14 ti dnama byla na CT zjistilo se ze nic nema Doktor i nase cela rodina jsme z toho pav ..uziva Kosmetickej petrolej D 5 !! Nevim co se stalo ale jinej pripravek neuziva !!!!

:( (Po, 25. 8. 2008 - 14:08)

Zdravím a soucítím se všemi. Právě mi umírá člen rodiny na "rakovinu jater" s meta. Již se projevuje žloutnutí, vyčerpanost, zavodněnost. Kdyby nebylo této diskuze, nevěděla bych co se děje, co mám dělat a že to k tomu to stavu onemocnění vlastně patří i když je to tak kruté. V nemocnici se rodina diagnozu dozví až snad z pitevního protokolu. Nedokážu se smířit s tím, že pokud lékař z nějakého důvodu nesdělí tyto informace pacientovi, proč je nesdělí alespň rodině, která je nakonec pacientovi jedinou oporou, navíc když scénář je v případě tohoto typu rakoviny v 99% snad stejně beznadějný. Netuším kolik času ( týdnů ? ) mi s tímto člověkem ještě zbývá, každopádně už teď vím, že jeho konec bude krutý a pro rodinu taky... i přesto jsem ráda, že alespoň vím co bude a že budu moci a vlastně musím být oporou všem kdo to v nejbližší době bude potřebovat. Neboť tohle není "jen žloutenka, netaklé nohy, zvětšené břicho,..." :(

Monika (St, 6. 8. 2008 - 09:08)

Milá Krystýnko a Katko,
zkušenost bohužel mám. Takto mi zemžela před 9ti lety maminka. Poslední tři týdny života strávila v nemocnici následné péče, kde byla napojena na kapačky s analgetiky. Díky tomu netrpěla. Do té doby však byla doma a měla kruté bolesti v břišní krajině až do zad. Nemohla jíst, později už ani pít. Vše vyzvracela. Nemohla pomalu dojít ani na toaletu jak byla vyčerpaná. Pobyt v nemocnici v jejích posledních dnech života jí "pomohl" od bolestí a to mě jediné uklidňovalo. U rakoviny jater je poměrně rychlý průběh. Bylo mi lékařem řečeno, že se na tento nádor většinou přijde velmi pozdě. Přeji vám oběma hodně sil, neboť svým blízkým jinak nemůžete pomoci.

katka (Ne, 20. 7. 2008 - 12:07)

Vážená Kristýno, reaguji na Váš příspěvek z 17.7. Obdobně je na tom moje maminka. Bolesti nemá, ale poslední 3 dny se objevují strašlivé zimnice a třes celého těla a k tomu 40 stupňové horečky. Zimnice trvá cca 30 minut, potom za totálního vyčerpání odezní. Horečka se vždy pozvona ztratí také. V nemocnici řekli, že to k "tomu" patří. Nemáte kdokoliv zkušenosti ?

Kristýna (Čt, 17. 7. 2008 - 17:07)

Dobrý den,má sestra má rakovinu jater v posledním stádiu.Lékař řekl,že již bohužel nejde nic dělat jen čekat na smrt,která bude v tomto stádiu již brzká. Chci se zeptat jak nebo co můžu pro ni udělat, bude doma do poslední chvíle jen nevím jestli bude mít bolesti,jak tento konec probíhá.
Moc vás prosím o odpověď a popis průběhu, teď je sestra čilá je sice unavená,ale nemá bolesti,doktor řekl,že konec bohužel bude velmi brzký,že to není otázka měsíců,ale spíše týdnů. Prosím Vás bude mít bolesti?Kdy poznám,že ji mám odvézt do nemocnice?Děkuji moc

marek (St, 9. 7. 2008 - 22:07)

Majka, on pôsobi buď v Brne, alebo v jeho okoli. Je špecialista, poznám pripad 15 ročnej holky vyliečenej úplne z rakoviny na prírodnej báze, bez chemoterapie. Zavolajte mu, povie Vám presne. Je ve?mi fajn.

Reklama

Přidat komentář