Reklama

Rakovina jater

Arthur (Po, 12. 1. 2009 - 08:01)

Dobrý den.Chtěl jsem se zeptat, jaký máte názor (nebo dokonce zkušenosti) s léčbou rakoviny, kterou praktikuje italský onkolog Tullio Simoncini.Tento doktor dává pacientům injekce s roztokem hydrogenuhličitanu sodného, popřípadě tímto roztokem omývá přímo nádor.jestli chcete, koukněte na:http://www.curenaturalicancro.com/ nebo třeba http://www.know-the-cause.com/Shows/TullioSimonciniMDWithDougKaufmann/tabid/109/Default.aspx .Přeji všem hodně zdraví a štěstí v novém roce.

Petr H. (Ne, 11. 1. 2009 - 18:01)

Mojí přítelkyni nezbývá nic jiného než jen čekat, doufat a věřit v zázrak.
Lékaři nám sdělili, že ji už nemohou pomoci.
Prodělala dvě různé chemoterapie,ale bohužel žádná nezabrala. Pomozte nám,nevime si rady. Co máme dělat????????? Nevíme si rady, budu vděčný za každou radu.

Prognoza (Ne, 11. 1. 2009 - 13:01)

Martino,
zalezi na mnoho faktorech napr.
-lze odtstranit primarni nador (nebo byl primarni nador jiz odstarnen)
- pokud nejsou znamky (neodstranitelneho) extrahepatalniho rozsireni maligniho procesu
- zadne kontraindikace operacniho vykonu
- lze maligni lozisko radikalne odtranit
Obecne shrnuto - teoreticky by melo platit, ze nador a jaterni metastazy by mely byt operovany, ale v praxi vsak zavisi na mnoho faktorech.
Pro vsechny typy metastazujicich nadoru plati 5 lete preziti mezi 15-20%.
Chirurgicka lecba musi byt kombinovana se systemovou chemoterapii a komplementarni lecbou.
V nedavne minulosti se postizeni jater povazovalo za podstatne neovlivnitelne stadium maligniho onemocneni s letalni prognozou. Tomu odpovidal i terapeuticky pristup.V soucastnosti se uz provadi resekce tumoru nebo metastaz.
Zalezi take kde maminka ma metastazy.
Preziti zavisi na mnoho faktorech.

Jana (So, 10. 1. 2009 - 18:01)

Martino, psala jsem sem 28.12.08 o manželovi a jeho onemocnění jater /meta/.Začal marodit v listopadu 2008 a včera nám ho dali domů z nemocnice po absolvování dvou chemo s tím, že už mu nepomůžou a v podstatě je o práškách doma na dožití. To,co teď zažíváme je šílený. S játrama je bohužel velká potíž, ale záleží, jak už je to daleko. Moc Vám držím palce, dejte vědět jak je.

Martina (So, 10. 1. 2009 - 17:01)

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,mé mamince zjistili rakovinu jater,má i metastázy.Je šance na vyléčení po odstranění části jater? Nebo se operace neprovádí?P.Iveta píše,že její babička zemřela za 4.měsíce.U tohoto vážného onemocnění je stanoven nějaký čas,který člověku zbývá?Děkuji.

Děkuji (Ne, 4. 1. 2009 - 18:01)

Prognóza - můžete mi napsat na můj e-mail: ansava"seznam.cz
Děkuji.

Prognoza (So, 3. 1. 2009 - 13:01)

Zalezi i na mnoho ostatnich faktorech. Samozrejme vysoke hodnoty CEA nejsou zrovna dobrym ukazetelem, ale nemohu nic blizsiho napsat, protoze nevim nic o diagnoze Vaseho manzela.

kuli (Pá, 26. 10. 2012 - 02:10)

vyhledejte rakovina a homocystein

. (St, 24. 10. 2012 - 15:10)

Státní zemědělská a potravinářská inspekce řeší další případ nebezpečného přípravku. Jedná se o preparát Miracle Mineral Supplement (MMS), nabízený hlavně na internetu jako „konečné řešení všech nemocí“. Součástí výrobku je balení chloritanu sodného a balení kyseliny citronové. Návod k použití uvádí postup, jak a v jakém množství si má zákazník z těchto dvou složek namíchat výsledný roztok, který injekční stříkačkou aplikuje do tobolek, které pak má dle stanoveného dávkování užívat.

Smícháním obou složek však vzniká látka zvaná chlordioxid (oxid chloričitý), která má silné dezinfekční účinky a mimo jiné se používá k dezinfekci vody v bazénech či bělení textilu. Samotný chloritan sodný pak bývá součástí zubních past a gelů, ústních sprejů, ale slouží také k dezinfekci například topných a klimatizačních zařízení. V obou případech se jedná o látky nebezpečné, které se do potravin nepoužívají ani v nízkých koncentracích. Konzumentům MMS tak hrozí popálení trávicího traktu.

Složení jednotlivých balení MMS i výsledného roztoku potvrdily rozbory provedené SZPI. Na základě těchto analýz SZPI nyní provádí kontroly s cílem tento přípravek zakázat a nařídit jeho stažení z trhu. Někteří distributoři MMS však při kontrolách tvrdí, že přípravek je určen pouze k dezinfekci bazénové vody, nikoliv ke konzumaci. Různé nabídky tohoto produktu na internetu nebo informace v různých reklamních publikacích však dokazují opak. Zákazníkům je zde mimo jiné slibováno, že MMS dokáže vyléčit rakovinu všech druhů, hepatitidu či dokonce AIDS. I z tohoto důvodu se SZPI rozhodla uvedený případ zveřejnit, aby varovala spotřebitele.

Případ MMS je ukázkou naprosto bezohledného hazardování s lidským zdravím, přípravek slibuje konzumentům nemožné, jeho užíváním si však lidé mohou ublížit. Firmám, které MMS nabízejí jako přípravek k orálnímu užití či přímo jako doplněk stravy, hrozí ze strany SZPI kromě zákazu uvádění zboží do oběhu samozřejmě také citelné finanční pokuty ve správním řízení.

MMS (St, 24. 10. 2012 - 15:10)

z MMS nemusíte mít strach z ignorantů ano

. (St, 24. 10. 2012 - 15:10)

nejdříve si o tom něco...Tady je diskuse s problémem jater! máš chuť tu chemii pořád propagovat? Láduj se tím a neotravuj všude.

MMS (St, 24. 10. 2012 - 15:10)

nejdříve si o tom něco přečtěte a pak suďte. Jim Humble tím lečí tisice lidí. My v rodině máme s MMS jen dobré zkušenosti i s těžšími chorobami. Není co ztratit jen získat.

. (St, 24. 10. 2012 - 12:10)

www.mmsnew.org ... Zázračný lék Miracle Mineral Supplement, údajně vhodný na rakovinu či AIDS a prodávaný hlavně přes internet, je zdraví nebezpečný. Při smíchání jeho složek vznikají látky, které se do potravin nepoužívají ani v nízkých koncentracích. "Po konzumaci hrozí popálení trávicího traktu," varuje Státní zemědělská a potravinářská inspekce

Zdroj: http://ona.idnes.cz/udajne-zazracny-lek-mms-je-dezinfekce-varuje-inspekce-pdu-/zdravi.aspx?c=a101008_115609_zdravi_lf

Marta (St, 24. 10. 2012 - 12:10)

Co je to?

MMS (St, 24. 10. 2012 - 11:10)

www.mmsnew.org www.Jimhumble.com

Sára (St, 24. 10. 2012 - 10:10)

No to mi teda povídej. To slyším po prvé,že by znamínka byly dědičné geneticky,ale věřím ti ,nemáš důvod si to vymýšlet. To je ale fakt smůla. Je ti 47 let,jak asi psla,že? Máš děti? Nechej si je taky testovat i když s tím se asi nedá nic dělat. Jen jsou nutné kontroly na onkologii a každý flíček,piha nebo cokoli na kůži se hned prohlíží,že? Mám kámošku a té na to přišli čistě náhodou,když byla těhotná. Hned ji to vzali a bylo to pozitivní. Pak několikrát šla na nějaké vyříznutí,když se jí něco oběvilo a už několikrát to bylo špatné. Je pod neustálou kontrolou. Měj se pěkně a zase napiš. Ahoj)))

miromira (St, 24. 10. 2012 - 08:10)

Pro Sáru: ano bylo to znaménko v hlavě. A je to zřejmně genetika. Moje babička, maminka, její sestry a teď i moje sestra. Díky a přeji krásný den.

mirka (Út, 23. 10. 2012 - 19:10)

Pro Sáru i ostatní:v roce...V obchodě koupená šťáva z řepy není totéž jako doma odšťavněná bio řepa. Zvaž půst.

Sára (Út, 23. 10. 2012 - 17:10)

Mirimiro,nevzdávej to,to je jisté,ale choď i k našim lékařům. Jenom léčitel ti asi nepomůže i když nevím,nemám s tím zkušenosti.
Můžu se zeptat,ten melanom kterým to asi začalo byl v hlavě,nebo jsi to měla někde ze znamínka? Melanom se tak projevuje,jak popisuješ.
Určitě užívej vše co popisuješ. Vše je totiž jedinečné. Držím ti pěsti.

miromira (Út, 23. 10. 2012 - 12:10)

No já to taky nevím...Pro Sáru i ostatní:v roce 2007 jsem mněla v hlavě melanom. Léčba byla jen imunoterapie, píchala jsem si rok Roferon-A. V 2011 jsem původně mněla jít na laparkou odstranění pravého vaječníku, nakonec byla klasická operace a vzali mi co se dalo vaječníky i slepák metastáze.Pak jsem mněla chemoterapii. a letos v lednu 4.1. resekce jater.a i žlučník šel ven. A teď je to zase na játrech a asi v okolí.Recidiva cholangiocelulárního karcinomu žlučníku. Nevzdávám to. Piji zelený ječmen, čaj z ostropestře ,100% šťávu z červené řepy a příští měsíc 14.11. jedu k léčiteli. Pak se uvidí. Díky moc všem za odpovědi a reakce.

Reklama

Přidat komentář