Reklama

Trombofilie

Tady je nějaká (Čt, 20. 11. 2008 - 10:11)

text

Lenka (St, 19. 11. 2008 - 22:11)

Byla mi zjistena Leidenska mutace. Pred 7 lety jsem prodelala nelecenou trombozu na levem lytku.Tromb je uz za tu dobu v zile zarostly. Planuji prvni tehotenstvi. Rada bych, kdyby se se mnou nekdo podelil o zkusenostech s touto mutaci behem tehotenstvi a porodu. Dekuji predem. Muzete i psat na: placebo36"tiscali.cz.

eva (Čt, 13. 11. 2008 - 08:11)

ahojky. Mám trochu jiný problém. Manžel, 44 let, už rok užívá varfarin. Pracuje velmi těžceš fyzicky a jako zedník, se každý den napije. Je na alkoholu závislý, ale nepřizná si to. Takže varfarin zdárně přepíjí. Ráno si vezme svých 5mg, pak celý den dře a večer si dá svůj půllitr rumu... Já jsem nechodící, mám 8 rokem RS a o svého muže velký strach... Je to takový tichý, unavený alkoholik...

Aluša (Po, 10. 11. 2008 - 20:11)

Dobrý den chtěla bych vědět jesi je pravda ze nemuzu pri teto nemoci brat antikoncepci neni nakej durh antikoncepce kterej muzu brat?přadem díky za odpověd

Návštěvník (Ne, 9. 11. 2008 - 02:11)

Jíťo zkus je píchat strašně jemně a pomaličku, je to lepší a modřiny mnohem menší.

Návštěvník (So, 8. 11. 2008 - 22:11)

POMŮŽEME VÁM UDĚLAT NĚCO PODSTATNÉHO PRO SVÉ ZDRAVÍ.
Většinu zdravotních potíží, i ty, které bývají považovány za neléčitelné, lze úspěšně vyléčit. U těch zbylých je možné alespoň zlepšit celkový zdravotní stav.
Nabízíme vám pomoc při léčení nejrůznějších zdravotních problémů a to pomocí preparátů vyrobených z čistých přírodních surovin. Jednoduchá aplikace buď samotných přírodních preparátů nebo jako součást a podpora stávající léčby.
Nabízíme:
* vyzkoušené a ve světě osvědčené postupy přizpůsobené každému jednotlivému případu,
* dlouhodobé zkušenosti,
* individuální přístup a konzultaci s lékařem,
* účinné preparáty.
Rádi pomůžeme všem, kdo se rozhodnou pro své zdraví něco dělat.
A POSKYTUJEME ZÁRUKU: POKUD BYSTE NEBYLI SPOKOJENI, VRÁTÍME VÁM PENÍZE.
HARMONIE - osobní zdravotní poradenství a přírodní produkty pro lepší zdraví, prevenci a vitalitu. Další informace na: info.harmonie"volny.cz

Jíťa (So, 8. 11. 2008 - 20:11)

Pro Erku:ja si picham cele tehotenství jsme nyni v 21tyd.a prospiváme výborně.počítej s tím že budeš celé těh.i šestineděli na lécích aspon mě na to upozornili chodím pravidelně po 4tt.na hematologii.Nás jen trápí vpichy dělají se mi boule:-( pry je to špatnopu aplikaci inj.,ale me to nikdo nenaučil:-( ted jsem zacala pichat do nohou tak se to treba zlepší.měj se at se daří pa J.

erka (Čt, 6. 11. 2008 - 16:11)

ahojte som v 27 tyzdni tehotenstva po krvnom odbere mi zistili zvysene ddimery 511 o 2 tyždne hodnota vyskočila na 1038 lekarka mi predpisala Clexan´0,4ml mam strach či to nemôže uškodiť mne aj dieťatku.

hana (Ne, 26. 10. 2008 - 13:10)

otázka-vnučka má 2roky,z konečníku šly kapky krve, v nemocnici zjistili špatnou srážlivost krve.Je možná lečba?

Nelly (Čt, 25. 9. 2008 - 11:09)

ahoj mam trobofilii už od 12 let ted mi je 24r. minuli rok jsem byla po prve tehotna bylo to vytužene tehotenstvi, ale hned na začatku se objevili problemi když jsem zistila , že jsem tehotna ihned jsem šla k doktorovi nasadili mi fraxparin nezabiralo to ,fragmin taky to nezabiralo a zvyšili se mi d-dimery na 9000 byla jsem hospitalizovana na silvestra, davalii mi 3 krat denne heparin taky nezabiral jak mnel vymenila jsem za 3 tydny 4 oddeleni doktory si to nevedeli vysvetlit proč to u mne nezabira doted tam nemeli podobný připad pak mne dali na jipku kde mi tekl heparin 24 hod. přimo do žily ani to nepomohlo stejne jsem musela prid o dite že mne to ohrožovalo na živote, jen si nevim vysvetlit proč to iným ženam zabira a mne ne bojim se toho že nebudu mit deti.

Návštěvník (So, 20. 9. 2008 - 22:09)

Pozor, záleží jestli bereš Warfarin nebo něco na ředění krve, tak je menzes tak silná, že s tělískem bys vykrvácela. Většinou vnucují drahou MIRENU s hormonem genstagen, ale jsou s ní problémy a internisté nedoporučují ani tu.

Návštěvník (So, 20. 9. 2008 - 15:09)

Ahoj, jsem protrombin a kdyz jsem si cetla zdejsi diskusi, naprosto me vydesilo, ze nemuzu brat vubec zadnou antikoncepci. Podle nekterych prispevku jsem nebyla jedina. Po navsteve gynekologa jsem se ale dozvedela, ze antikoncepce mozna je, a to pouze nitrodelozni telisko bez hormonu. Proto se, vy se stejnym problemem, nedeste a nehazejte flintu do zita, antikoncepce tu je!!:)

meraia"seznam.c (Čt, 14. 8. 2008 - 11:08)

Ahoj, píšu bakalářskou práci o trombofiliích (Leiden, MTHFR atd.)a potřebuju nutně sehnat lidičky, kteří mi vyplní anonymní dotazník. Prosím napište mi na mail meraia"seznam.cz a já vám obratem pošlu dotazník. Po napsání práce vám ji samozřejmě zašlu, budete-li mít zájem. Děkuji!

Radka (St, 30. 7. 2008 - 18:07)

Ahoj Leni,
mohla by si mi poslat email rozbil se nám PC a nemám žádné adresy jinak v so jsem dorazila s Prahy máme chemoterapii víc napíšu zatím papapapapapap

lenka (Ne, 27. 7. 2008 - 17:07)

Jendísku, já bych to neodkládala, cévy + tromboza + HA dovedou ošklivé věci a bohužel někdy i zabíjí. Chce to nejlépe rozbor krve + SONO.

lenka (Ne, 27. 7. 2008 - 17:07)

Jsou tam zajímavé věci, ale hodně potravin chybí v tabulce, bylo by dobře přidat i ty další. Jinak je super, když člověk nesmí zeleninu s K a má ještě alergii na kořenovou,
jablka, kyselé ovoce atd..

AK (So, 26. 7. 2008 - 17:07)

Pokud máte nějaký dotaz ohledně Warfarinu, napsal jsem o něm článek na www.energy-nature.blog.cz

Jendísek (So, 26. 7. 2008 - 14:07)

Dobrý den, chtěla bych poradit. Nevím zda bych měla jít k lékaři, ale v pravém lýtku mě stále pobolívá a mám takový pocit jako napětí. Užívám již čtyři roky antiknocepci nejdříve sem měla MInervu a poté následuje asi dva měsíce Yadine. Nevím zda s v tomto případě jedné o příznaky trombózy a zda bych měla navštívit lékaře. Prosím poraďte mi!!!

Lenka (So, 26. 7. 2008 - 14:07)

Markéto, mám toho hodně načteno a vždy se píše jen o matkách s těmito diagnozami, tam to někdy není sranda a prevnce je potřeba vždy, tedy injekční ředění krve po celou dobu těhotenství.
Nás se to týká celé rodiny a mám i dceru, takže se o to hodně zajímám.
Pokud ty jsi bez problémů,tak s největší pravděpodobností to Tvé dítě po otci zdědí, ale neovlivní průběh Tvého těhotenství.

Ale taky mě napadá, zda jsi byla někdy podobně vyšetřena, jde o ganentický rozbor krve na hematologii, ale také to někdy odhalí na gyndě.
Např. já mám jiné poruchy srážlivosti krve, manžel taky a tak dcera má kombinaci všeho.
Pokud vážně chceš miminko obrať se na gynekologa, řekni jak je na tom otec a pro jistotu, že chceš být taky vyšetřena, nejspíše se setkáš s reakcí, že to není potřeba, ale není to tak,já jsem donosila a porodila 2 děti bez problémů a vlastně jsem měla velké štěstí,
i když jsem poukazaovala na některé věci z mého zdraví, nikdo to neřešil a vše se odhalilo až při velkém problému.
Pokud máš rodiče či babičky ze strany otce i matky s křečovými žilami, srdečním onemocněním či proběhla nějaká mozková příhoda a ty sama náznaky praskajících cévek na nohách, či mírné křečové žily, tak se nenech odbýt.
Lëiden. m.je poměrně nová diagnoza až od roku 1994, ale jsou i další podobné.

Markéta (Pá, 25. 7. 2008 - 21:07)

Lenko, dík.
Děda - otec otce měl trombózu, otec malého je pozitivní (má nějakou horší formu než malý).
Je i nějaké riziko v těhotenství(např. zvýšené riziko potratu...) pokud otec L. mutaci má, matka OK?

Reklama

Přidat komentář