Reklama

Panic po dvacítce

flowerca (Út, 13. 1. 2004 - 17:01)

No já se zrovna učím na zkoušku tak nestíhám... Jinak je asi pravda, že holka chce vyššího kluka, ale v mém okolí většinou kámošky chodí s někým jen o něco málo vyšším, nebo dokonce stejně vysokým... je to různý. Já jen tvrdím, že by nebyl až tak velký problém se seznámit... mně teda spíš záleží na tom, jak si spolu rozumíme a tak podobně...

Romario (Út, 13. 1. 2004 - 14:01)

Co se děje,už jsem dlouho nedostal žádnou odpověď, odkazy na ty příslušné diskusní skupiny na Doktorce jsem už poslal v minulém týdnu.Romario

Romario (So, 10. 1. 2004 - 21:01)

Omlouvám se,zapomněl jsem vložit ty 2 odkazy:http://www.doktorka.cz/run/chat/treplies.asp?message=2162;http://www.doktorka.cz/run/chat/treplies.asp?message=1719 Romario

Romario (So, 10. 1. 2004 - 21:01)

Podívej se na tato 2 témata a pak mi sděl Tvůj názor, docela mne to zajímá. Jinak panictví v 28 letech je dnes určitě rarita, ale souhlasím s názorem, že není žádný problém zajít za prostitutkou a za prachy si domluvit nějaké číslo,mně ale tenhle způsob nějak neláká. Tak pište, ať slyším nějaké názory!!

Markéta (Čt, 8. 1. 2004 - 18:01)

Ahoj. To je zajímavé. Proc si stále panic? Tobe to nevadí, že ještě si?Ahoj jestli tak napiš

flowerca (Čt, 8. 1. 2004 - 16:01)

Všimla jsem si, že už si na nějaké rubriky narážel (a já to tady nechci znovu rozebírat) ale nemůžu je v tom množství najít - kde by měly jako být? Dík!

Romario (Čt, 8. 1. 2004 - 15:01)

Já se především zaměřuji na menší holky, ale ty, které jsem poznal já, rozhodně Tvůj názor nesdílejí. Podívej se na ostatní rubriky zde na Doktorce, které tohle téma rozebírají(pokud už je samozřejmě nemáš přečtené).

flowerca (St, 7. 1. 2004 - 19:01)

No jo, ale existuji i mensi holky a tem tvoje vyska fakt vadit nebude, spis naopak...

Romario (St, 7. 1. 2004 - 15:01)

K mému včerejšímu příspěvku ještě dodávám o sobě:nízké sebevědomí a nedostatek odvahy a obava z odmítnutí. Právě má malá, podprůměrná výška byla nejednou příčinou mých neúspěchů. O tomto tématu bylo na Doktorce napsáno už mnoho.

Pavlovka (St, 7. 1. 2004 - 04:01)

Zdravim vsechny v novem roce a nejdriv preju hodne stesti. Protoze mam ted vic casu,dostala jsem se napr.k horoskopum a byla jsem hodne prekvapena,jak jsou presne!Tam jsem zjistila,ze moje naladovost,ale hlavne nesmelost,neduverivost jsou pro me jako raka typicke a ne chybou,za kterou jsem je povazovala. A tohle tema s tim souvisi. Potkala jsem cloveka,se kterym jsem se citila naprosto perfektne,ale nebyla jsem schopna mu to dostatecne rict a hlavne jsem neverila,ze by se to mohlo podarit.To souvisi s povahou,i kdyz by to asi nikdo nepoznal,protoze raci maji tvrdy krunyr a hlavne ke zkusenym muzum se chovam jinak,nez ke klukum!A tak jsem Pavle zjistila,ze nejvice mi vyhovuji samostatni muzi,kteri maji spoustu zajmu a tim padem nedovoluji zadnou zavislost.Libi se mi muzi chytri,kteri maji vseobecny prehled, ne prilis zahloubani, ne prilis povrchni,muzi se smyslem pro humor,pozivacni a to je ten problem,protoze u takoveho muze ja nejsem schopna prekonat svoji prirozenou nesmelost a chovam se az trapne.Nastesti mam kolem sebe lidi,kteri mi pomohli se trochu otevrit a to same preju vsem,kteri si potrebuji dodat odvahy.

flowerca (Út, 6. 1. 2004 - 16:01)

No tak z toho co jsi napsal zatim na tvem vzhledu nevidim nic neatraktivniho. Jediny hlavni problem je v te introverci... jsem na tom stejne...

Romario (Út, 6. 1. 2004 - 16:01)

Mně je 28 let a také stále panic,hlavně mi však vadí život bez partnerky.Můj život je dost prázdný, vzhledem k mé introverci a neatraktivnímu vzhledu(168 cm, štíhlá postava)se obávám, že tento stav se jen tak nezmění.

Pavel (Pá, 2. 1. 2004 - 18:01)

Ahoj,preju vsem uspesny vstup do noveho roku.Pavlovko,dali ti tve vztahy nejakou odpoved na to jak by mel vypadat ten tvuj pravy? Musim rict,ze Milan napsal hezky neco co vystihuje presne me myslenky

milan (Po, 29. 12. 2003 - 10:12)

Marie, proč si myslíš, že by mu to mělo vadit? Copak je mu 18 aby se díval na to jestli jsi jako z časopisu nebo ne? Mně je 23 a nad takovouto situací u partnerky bych se teda rozhodně nepozastavoval. Tak přeju hodně odvahy a štěstí.

Marie (Ne, 28. 12. 2003 - 18:12)

Ahojky, zdravim vsechny,kteri ctou prave tuhle zajimavou diskuzi.Nedalo mi,nepripojit se.Jsem moc rada,ze nejsem sama,kdo ma stejny "problem".V dnesni dobe to zni temer jako diagnoza, byt jeste ve 25 panna.Myslim si,ale ze kdyz ma clovek i jine hodnoty a zajmy nez "jen"sex a vztahy,tak se mu muze stat,ze na ceste za dosazenim svych zivotnich cilu jednoho dne zjisti, ze je fajn mit spoustu pratel,vzdelani,uspesnou karieru, ale prece jen by bylo lepsi se o to vse podelit jeste s nekym. S nekym, s kym mohl sdilet kazdodenni radosti, s nekym kdo by ho obejmul,kdyz potrebujete utesit, s nekym s kym by byl stastny.A toho nekoho uz docela dlouho hledam.I kdyz jsem potkala hodne kluku, musim sobekriticky rict, ze diky mym narokum, jsem jen malokdy postoupila dal nez k polibku,predtim,nez jsme se rozesli.Ted jsem znova nekoho potkala,koho by jsem mohla a on me snad mohl mit rad,mam strach akorat z jednoho..rict mu , ze jsem jeste panna.

Jana*20 (So, 27. 12. 2003 - 13:12)

V sednacti to jeste neni tragedie:) teda, ne ze by mi byt pannou vadilo:)Pockej si na toho, koho budes mit fakt rada...nevim,ale rika se, ze cim jsou panny starsi, tim vic to pak prozivaji se vsim vsudy:)) nevim:)) Preju vam uspesny vstup do noveho roku a at vas nekdo udela statsnym:) Jak to tak vypada, ten pravy se asi blizi:) alespon mam ten pocit, tak uvidime:) Na kazdeho jednou dojde..v te lepsi strance samozrejme!

Laala (Pá, 26. 12. 2003 - 20:12)

Tak koukam že v tom nejsem sama.Je mi sice zatím jen 17, takže být o blánku navíc mi nijak nevadí,ale samota mě točí děsně. Hlavně že bych měla dost příležitostí- nevím co ty kluky ke mě táhne, ale pár se jich okolo mě motá.Jenže já jen stále vybíram a ...i když se do někoho zamiluju, je to jen dočasné- dokud neprojeví zájem i on.Také se začínam zabývat myšlenkou, jestli vůbec dokážu milovat.

Pavlovka (St, 24. 12. 2003 - 02:12)

Mejte se vsichni krasne,preju hodne zdravi a v pristim roce treba naschle.

Terry (Út, 23. 12. 2003 - 14:12)

Nový rok je s malým "n", tedy pokud nepřeješ jen 1.1. :-) .K přání se přidávám a přeji všem, ať najdou jimi spřízněnou dušičku.Terry

milan (Út, 23. 12. 2003 - 10:12)

Abych nezapomnelvesele Vanoce a stastny Novy rok (doufam, ze jsem ta velka pismena napsal spravne :-) ).

Reklama

Přidat komentář