Reklama

Panic po dvacítce

Marek (So, 17. 5. 2008 - 14:05)

Upnuté oblečení více sluší ženám(některým) než mužúm. Mě osobně líbí pokud žena nosí sukni než kalhoty. Jenomže dneska potkat holku v sukni je dost vzácné.

marek (So, 17. 5. 2008 - 14:05)

Ahojte,
Ja tez nerad nosim uple veci, nesnasim rifle, jelikoz to neni moc komfortni.
A co se tyce prodavani holek z Asie, kdyz uz by clovek nejakou chtel koupit, tak jednak asi musi byt Muslim a to dost bohaty a za druhe je fakt jiste jak tu nekteri rikali ze si koupis zenu?

Marek (So, 17. 5. 2008 - 12:05)

Tohle je Romane dost děsné,ale uznávám za pravdivé.

Roman (So, 17. 5. 2008 - 12:05)

Marku, takhle je to v prirode rozdeleny. Zensky nosi dite v sobe a rodi (to jim nezavidim), ale zase je jich min a kazda si nekoho najde. Chlapi to maji relativne jednodussi (zadna perioda, zadny tehotenstvi, zadnej porod, nic), ale zase je jich vic a cast z nich je odsouzena zustat do konce zivota sami. S tim nic nenadelas, funguje to takhle uz od pocatku veku.

Marek (So, 17. 5. 2008 - 12:05)

On ten marek se píše s malým m na začátku jména. Jinak to že je nevidomý už myslím psal v některém předchozím příspěvku. Jinak s tím staromládenctvím mě to připadá jako nějaké prokletí. Ať se snažíš jak múžeš,pořád nic.

robyna (So, 17. 5. 2008 - 12:05)

a koukam, ze jsem se asi nevyspala poradne... omlouvam se za chyby.. hlava trochu na vic mistech najednou:-)

robyna (So, 17. 5. 2008 - 12:05)

ahojky....
teda cetla jsem prispevek nekdy v noci, trosku unavena, musela jsme se na to vyspat:-)
Ano, jeden Marek, druhy marek..trosku chaos
Co se tyce sexualne a prenosnejch nemoci...nejsem si jista, ze jsem schopna si tu situaci uplne vybavit, ale rekla bych, ze by me takova otazka jenom preskocila, nebrala bych to jako treba urazku, ze jsem coura nebo tak. Proste i kdyz je clovek zodpovednej, tak nikdy nemuze na 100% mluvit i za svy bejvaly partnery. Ja sama ted trosku resim, jestli tuhle otazku polozit.
Co se tyka bodu 10. Az ted asi po 5 minutach mi doslo, co tim chtel basnik rici. Romane, marek vzal moje slova, a ja rikala, ze neznam nikoho, kdo by byl tak osklivej, aby lidi na potkani padali smichy. O tobe to neni:-).
Homosexualove at si delaji co chteji.
Souhlas s Romanem a seznamovanim pres internet. Muze se stat, ze si lidi tak dlouho pisou, az si nemaji v realu co rict. A taky si mozek slusne pohrava s predstavou ty osoby a tvori ji podle naseho idealu, skutecnost muze byt uplne jina.
Blokovani na icq...no, jestli jsi jim psal nekolikrat a ony nemely zajem, tak to chapu. Ja neblokuju, ale neodpovidam, protoze nekdy proste lidi opruzujou porad dokola.
Chlap muze brecet, kdyz jsou si ty dva trosku blizsi... ne prvni rande, tak podle me to neskodi, neni to dukaz slabosti...a rada obejmu a pohladim
otazka 24...uprimne, nevim odpoved. Asi zalezi na libidu kazdyho cloveka. Ale priklanim se moznosti a)mit sex. zkusenost a pak na nekoho dlouho nenarazit

Roman (So, 17. 5. 2008 - 11:05)

Marku, na zacatku jsem si myslel, ze jsi to ty, ale jak tam pak psal, ze mel holku a spal s ni, tak mi doslo ze ne :-). Je v tech jmenech/prezdivkach trochu gulas.
Jinak co pises, smula na zensky je fakt asi vlastnost, kterou si clovek neodpare. Nikdo snad nebude predstirat, ze neexistujou stary mladenci a ze je jich malo. Podle me je to i tim, ze chlapu je vic, tudiz vzdycky nejaky musi prebyvat (myslim, ze tu nekdo psal cislo kolem 4%, ale uz si to proste nepamatuju). Treba je tohle zpusob, jakym priroda vybira ty, co zbydou.

Roman (So, 17. 5. 2008 - 11:05)

Ahoj lidi, mne to prislo od zacatku trochu zmateny, ale on pak na konci napsal, ze neco pil, tak mozna proto :-)

Návštěvník (So, 17. 5. 2008 - 10:05)

Taky nechapu,proc psal ze nevidi a pak napsal,ze videl Romanovu fotku!!!!

Marek (So, 17. 5. 2008 - 08:05)

Teda to jsou věci.marku píšeš že jseš nevidomý,potom však řekneš,že sis prohlížel Romanovu fotku,to nechápu. Jinak myslím,že řešíme něco co je neřešitelné. Prostě někdo má na ženský štěstí a někdo smúlu. Ten co má smúlu je většinou odsouzen k doživotní samotě(staromládenctví). Stím nejde vúbec nic dělat,pouze tuto skutečnost přijmout a naučit se sní žít.

Roman (So, 17. 5. 2008 - 01:05)

ja na ty body zkusim zareagovat:
1. Nevim jestli nejdrazsi, ale drahy je. Co jsem koukal, zpatecni letenka vcetne vsech poplatku se da sehnat za 24000, to je pohodova cena.
2. Na vyroci? Nikdy me nenapadlo to takhle planovat, ja myslim, ze je to blbost uz z principu, na tom se shodneme.
3. Jasne, ze se takhle nezeptas, to udela jen vul. Od ceho jsou kondomy? A za nejakej cas, nejakou bezpecnou inkubacni dobu - treba pul roku, za predpokladu, ze bude verna a nic se neprojevi, tak na testy, treba i spolecne, at to nebere blbe a pak by se dalo uvazovat o necem dalsim eventuelne (treba prasky, kdyby sama chtela, kdyz ne, tak dal kondomy, no problem)
4. Hura, dalsi clovek co chodi po schodech, takze me chapes :-).
5. Tak se nestastne zamilovavas, to se holt stava :-)
6. Asi uplne nechapu, ty mas nejaky postizeni ze nevidis? Jinak za me - hlas neni dulezitej, dulezity je co rika a jak to rika. Tloustka mi u holky nevadi a jaky ma prsa je mi uprimne uplne jedno :-)
7. bylo by to zajimavy, kdyby byla ze stejnyho oboru a vedela vic nez ja, ze by mi to vadilo... to asi tezko.
8. 100% souhlas, zenska to ma v tomhle vzdycky jednodussi, tim spis jestli jen hleda nekoho na jednu noc. To je bez debat.
9. Stalo se mi neco podobnyho dvakrat - holka davala tak nejak najevo zajem a v momente, kdy jsem ten zajem ukazal taky, konec :-). Tudiz bud si delaly srandu (a moc bych za to nedal), nebo proste nevi co chteji - bavi je usilovat o neco co nemuzou mit a kdyz to maji, tak to nechteji - proste jak maly dite :-). Aby zenska opustila chlapa kvuli mne je neco tak out-of-this-world, az jsem se z toho celej zpotil :-).
10."Neznam nikoho tolik nehezkyho" :-)) diky chlape, to potesi
11. Je to uchylka, ale je naprosto normalni. Ty lidi se tak narodili, maji chodit kanalama protoze tobe se to nelibi? Lepsi fungujici gay par, nez italska domacnost "dvou pohlavi" - kdyz se sejde idiot a kravka, je to neco, ale nastesti se musi potykat jeden s druhym a nekazi zivot dvema dalsim lidem.
12. Taky si myslim, ze to musi poznat. A kdyz nebude extra blba, nebude mu to predhazovat a smat se mu.
13. Nefer vuci ostatnim? Jak to myslis? Jinak souhlas, clovek ma mit svuj styl, myslim si, ze jde bezpecne poznat, kdyz nekdo neco nosi jen proto, aby udelal dojem, ale proste to neni on. (nesnasim pozery)
14. Presne tak, investuju do svych zalib a setrim, v tomhle souhlasim.
15. Ja nic nevzdavam. a) rikam jen jak to je a nic si zbytecne nenamlouvam a b) nevzdavam to, cekam az si me nejaka vsimne a budu ji pripadat neodolatelnej :-))
Svy kamarady mam rad a v ramci moznosti jim verim.
S tvou pritelkyni na dalku - doufam, ze ti to vyjde, ale velky nadeje tomu nedavej. Predpokladam, ze fotky jste si vymenili, takze problem, na kterym pravidelne ztroskotavalo moje seznamovani po netu mas uspesne za sebou :-)), ale i tak pocitej s tim, ze setkani v realu je jiny nez online, a druhak slysel jsem o pripadech, ze ty lidi si tak dlouho psali, az si v realu nemeli co rict (to nastve :-)
"SEx je sice hezka vec, ale mne krome toho chyby i pohlazeni, polibeni atd." - jo, je dobry, kdyz ti nekdo da pusu, sex posoudit nemuzu :-)
16. Psychog mi muze vis co :-) a co se tyce toho ostatniho, nic si z toho nedelej, spousta lidi je hrozne pruderni, moje vtipky taky kazdej nerozdycha. A ze te bez duvodu blokujou holky na ICQ? No boze, jsou to holky, nepotrebujou duvod k nicemu. Jednaji zbrkle a impulzivne, ber to tak. Neznam holku, ktera by o cemkoliv nejak vic premyslela (zajimavej pristup, jen ty nasledky nebyvaji vzdycky nejlepsi...)
17. Nesouhlasim, ty holky se citi uplne stejne a jakejkoliv zajem je pro ne jako mana z nebes. Kdyz jsi neatraktivni a nekolik let sam, nemuzes si tolik vybirat a jestli jsi vybirava, hodne stesti holka :-)
Kdo vi, treba mas pravdu a opravdu to prijde v tu nejneocekavatelnejsi chvili, nebo taky vubec. Tezko hadat, necham to konovi, ten ma vetsi hlavu :-). Cas ukaze.
18. Jak muzes vedet, jestli a jak dlouho to bude fungovat? Blbost, takova vec se neda predvidat. Proc te opustila ta tvoje, kdyz vam to tak klapalo? Taky jsi to predpokladal, jasnovidce? Co prinasi a neprinasi stesti, o tom se hadat nebudu, ale byt celej zivot sam to urcite neni. Vsechno je lepsi nez tohle, tak o co jde?
19. Plne souhlasim, kazdymu se libi neco jinyho, neexistuje obecne oskliva vec nebo osoba, vsechno je jen subjektivni a lze o tom mluvit vyhradne z pohledu svy osoby.
20. Na zakladce :-)). Prijde mi vesely mluvit o milovani nekoho ve veku, kdy jeste chodis zakladku, dobrej joke :-)
21. Jasne ze da, takovych pripadu jsou hromady. Ty lidi v sobe to pravy uvidi az casem jak se lip poznaji a ty city se rozehrajou, ale neni to podminka, nic z toho se stat nemusi, jen rikam, ze muze.
22. Do kamene tesat. Kamaradku ztratit je podle me horsi nez ztratit partnerku. myslim, ze nejde uplne srovnavat kamaradku a partnerku, je to jak srovnavat hrusky s jablkama - neporovnatelny.
23. Prijde mi to strasne vymekly, ale nejsem holka, takze nevim :-).
24. Z vlastniho pohledu asi a). b) se snasi docela v pohode.
25. Ale prijdes o ni, i kdyby se mi to hypoteticky stalo (= rozumej nabizelo), tak ne, viz 22.
26. Nemuzu posoudit, neznam a buhvi jestli poznam :-), proste spanelska vesnice.
27. Jsem tu jedinej kdo si mysli, ze tenhle bod mel byt jako prvni a radu veci by to vysvetlilo? :-)

marek (So, 17. 5. 2008 - 01:05)

Ahojte,
Mam nekolik veci, tak v delsim prispevku,sim neodsuzujte:
1. Nevim Romane, ale stale Japonsko je nejdrazsi zemi na svete, jen letenka cca 15000, to jsem levny.
2. Nevim, ja jsem kdyz mi bylo 18, 20, 21, chtel tez sex na vyroci, ale pak sem si uvedomil, ze bych mohl byt vice sklamany, nez poteseny, tak sem to nechal tak, jak to je.
3. Co se tyce chyceni neceho, tak ted se priznejte ti z vas co ziji sexualne, ptali jste se partnera, jestli nahodou neni podchycen nejakou pohl. nemoci nebo ste meli vzdy kondom?
Ja bych se asi nedokazal zeptat, i kdyz prevence je prevence, ale bojim se, ze kdybych se zeptal slecny, tak v lepsim pripade se rozerve nebo mi jednu flakne, ale nikdo nikdy nevi. Staci se dotknout neceho ceho se dotkl nekdo jiny, mit zaderu aj.
4. NO co se tyce eskalatoru, ja tez je vychazim, nemam 30. kilovy bagl a notebook, jelikoz je to mnohdy rychlejsi.
5. Ja merim cca jen 174 a tez nejsem zadny krasnohled, muj zasadni problem je, ze vzdy jsem se zamiloval do nekoho, kdo mi hodne psychycky pomohl a pretrvavalo to 3 nebo vice let a ja se toho nemohl zbavit, neberu to, ze sem si obcas nezamyslel jake by to bylo s tou ci onou, ale kdo to nedela´ :D?
6. Mne holka ackoli nevidim i tak musi pritahovat, hlavne musi mit hezky hlas, ktery ve mne neco vzbudi, nemela by byt takova ta tlusta, co me zavali, nemela by mit vice jak asi 4. prsa, i kdyz bych to asi v pripade lasky snesl, je to jen co bych rad a kdo by me zaujal.
7. Nevim, ale flustrovalo by me, kdyby holka byla chytrejsi v oboru nez ja :D, podle me by sily mely byt vyrovnane.
8. Robino, ja nejsem devkar, kdybych byl, tak uz sem spal s tolika holkama, ale proste tim chci rici, ma-li nejaka holka v sobe potencial, umi se bavit na urovni, neda ji tolik prace chlapa do postele ziskat, naopak je to tezsi, to mi asi nevyvratis ze?
9. Moje posledni se kterou sem chodil se tez udajne kvuli mne rozesla z pritelem, avsak ze zacatku sem vubec nepochopil, ze me miluje. Nekdy je tezke, jak to vlastne tomu druhemu pohlavi dat vedet, ja kdyz sem nejake rekl, ze ji miluju, tak radej bych mel drzet hubu, protoze se vse pak zhorsilo, coz mi moc na stesti nepridalo, kdyz vam nekdo veri, a potom se to zhorsi, da se to poznat.
10.jo..napada me...jak vidim na fotce, tak absolutne nechapu reakce okoli na Romana ve skole, MHD, a tak. Jako to je doooost divny. Neznam nikoho tolik nehezkyho,

No protoze si jeste nevidela me :D.
11. Nemam nic proti homosexualum, ale proste neprekousnu, kdyz by meli mit normalne svatebni obrat nedejboze deti.
Proc sou potom dvoje pohlavi?
12. Nerikej Nechci Rici, ze holka nepozna panice, tys nebyl pri prvnim milovani?
Ja co vim, tak vetsina byla trosku nervozni a na druhem partnerovi je dodat mu sebevedomi.
13. Nevim, ale nelibi se mi, oblikat se a prehanet to s ruznymi vonavkami, kdyz Robina rekla, ze to cloveku nemusi delat dobre a navic jen aby clovek nekoho zaujal?
Nevim, ale dnesni dobu nekdy nechapu. Jak psal Roman, proste mit co mi vyhovuje, ono zase to prehnat asi se znackovym oblecenim neni tez hezke navic tim clovek ukazuje, na co vse ma a nekdy to je nefer vuci ostatnim.
14. Ja radej zatim penize davam do svych zalib a setrim, rad bych mel deti a diky rodicum, kteri udelali chybu, tak nechci byt nepripraven.
15. Romane, jsi opravdu moc skepticky, neveris si a to je asi zakladni kamen urazu. Pusobi to na me, ze mas vsugerovano nebo si vsugerovavas, ze zadnou mit nebudes a nekdy treba snaha by pomohla, ale ty to vzdas predem.
Chlape, seber se!!!
Ja sem tez neduverivy sam k sobe i lidem, ale doufam, ze ti lidi, co mam jako kamarady, tak sou opravdovi.
Jinak ted snad mozna budu mit pritelkyni, seznamili jsme se prez internet, uz si prez pul roku piseme, sama si me pridala, jedine ted sem v Dansku, tak sme se moc videt este nemohli, ale doufam, ze az prijedu, tak to co nejdrive vyjde.
SEx je sice hezka vec, ale mne krome toho chyby i pohlazeni, polibeni atd.
16. Ten psycholog je dobra vec, ja mam problem, ze treba casto mam jen sexualni narazku a uz par lidi se urazilo, nebo reknu neco nevhod a je to.
Ale taky mam zkusenost, ze me uz par holek blokovalo na ICQ bez vysvetleni duvodu proc.
17. Ano, holek, ktere jsou na tom jako ty je urcite hodne, ale nerekl bych, ze je easy je ulovit, nekdy mozna ty jsou asi vic nedostupni.
Hlavni je, libit se sam sobe a neboj, ona prijde v tu nejmene ocekavanou chvili a budes z toho urcite mit dvojnasobnou radost.
18. Myslim si, ze tu holku nejen, ze prekvapi a potesi, ze nekdo najednou ma zajem, ale taky
si podle me moc dobre rozmysli, jestli ho odmitnout, protoze buhvi kdy prijde druhej takovej a co si budeme povidat, nikdo nemladneme a u zenskych to neni
sranda dvojnasob :-).

No tak tady bych byl opatrny, ono to sice ze zacatku muze fungovat, ale pak urcite dale ne a mit ji, jen protoze si sam a je ti ji pak lito neprinasi stesti!!
19. Krasa je subjektivni co je krasne pro me neni pro jineho.
20. Mela o me kamaradka na zakladce zajem, ale ja sem do toho nesel, proste sem ji nemiloval jako partnerku, byla dobra kamaradka, ale ja ji nechtel zklamat, kdyz sem k ni nic vic necitil.
21. Napada me, kdyz clovek nekoho nemiluje tak moc, da se jit do vztahu, ze ta laska bude pozdeji?
22. Romane, nekdy je lepsi kamaradka nez partnerka, ale jak to poznat? Treba je to ta, se kterou by se ti zilo krasne, ale ja se toho bojim, protoze nekdy prijit o kamaradku je daleko horsi.
23. Robino, Klaro a ostatni, dokazali by ste do naruci vzit chlapa, ktery by se pred vami rozbrecel a hladit ho?
24. Co je vlastne horsi?
a) mit sex. zkusenost a pak na nekoho dlouho nenarazit?
b) nemit zkusenosti, jen teoreticke a nevedet o co asi clovek prichazi?
25. Kamaradka mozna na sex by sla, ale proste..
26. Ja nevim, ale i kdyz sme se rozesli, tak to bylo krasne, kdyz sme yli spolu, ten krasny tres tela, ty horici tvare, ruce, ty polibky, ta jeji vune a jeji muslicka aaaaaaaaaaaaaaa.
27. Tak sem dopil Martiny, ted se jen k nekomu pritulit a krasnespinkat nebo???

Roman (So, 17. 5. 2008 - 00:05)

Patecni noc, tady mrtvo... jste vsichni nekde s tema svyma, popr. to nekde na nekoho zkousite nebo sem nepisete pod obavou, ze vam nekdo vpali, ze mate byt nekde s tema svyma, por. to nekde na nekoho zkouset ? :-)

Roman (Pá, 16. 5. 2008 - 17:05)

Jednou to bude konec nasi civilizace jak ji zname. Blbci nas naprosto zaplavi a znici. Videli jste film Idiokracie? Byla to hrozna blbost, ale ta uvodni myslenka mela prece jenom neco do sebe.

Pozorovatelka (Pá, 16. 5. 2008 - 16:05)

Romane, bohužel ti pologramotní jsou v přesile. A zcela evidentně jim páření nedělá problémy.

Roman (Pá, 16. 5. 2008 - 16:05)

samozrejme, stejne tak jako pologramotny lidi

zewlprincess (Pá, 16. 5. 2008 - 16:05)

panic po 20?? to eště naska existuje?

Roman (Pá, 16. 5. 2008 - 16:05)

Takze jsem mel o tom Teslovi nakonec pravdu :-)). No to je pecka.

mike (Pá, 16. 5. 2008 - 14:05)

tesla coil byla beztak pouze nepovedeným pokusem o erotickou pomůcku (podobně jako hrabě zepelin vyráběl pryžové prostředky proti alimentačním poplatkům , ale byly příliž veliké , takže se nehodili , k ničemu , nežli ku létání)

Reklama

Přidat komentář