Reklama

Panic po dvacítce

Návštěvník (Pá, 23. 5. 2008 - 14:05)

Konečně super IQ test ke kterému dostanete i certifikát, záruka kvalitního výsledku. Vyzkoušejte http://cz.iq-test.eu/?d=12534

robyna (Pá, 23. 5. 2008 - 14:05)

ahojky, vcera jsem byla mimo domov, takze nemohla jsem cist a ani prispivat...
Ano, jsem na tom podobne, dlouho jsme nikoho nemela, jakoze opravdovej vztah. A ted mam a je to krasa:-).
Jo, s tim prispivanim..nevim, co se tu deje (aktualizace nebo tak), ale od 3 do ctvrt na 4 rano i odpoledne prispevky se nedaji pridat, takze je lepsi s tim pockat, protoze pak se clovek snazi a snazi..az je tady spoustu stejnejch prispevku:-).
Jo astk ty diskusi Jirovo. Me by to taky asi vyhovovalo vic. Je to prehlednejsi, jasny je, kdo na koho reaguje.. i kdyz chapu, ze presunout diskusi je trochu problem.

Roman (Pá, 23. 5. 2008 - 00:05)

Jeste nez pujdu spat vam sem dam jednu veselou historku, ktera se mi prihodila. Pred nejakym casem jsem byl u doktora, takovej spravnej pan to byl :-), on mi zakladal kartu a mel takovy ty vstupni otazky:
"Alkohol?", "jen velmi prilezitostne"
"Nejake operace?", "ne"
"Berete leky?", "ne"
"Kourite?", "ne"
"Kava?", "ne"
atd.
...
ne :-) na to se nezeptal, tudiz:
a) tam ta kolonka vubec nebyla
NEBO b) rada "ne" se mu zdala uz dost dlouha
NEBO c) chtel se vyhnout nejhorsimu

;-)

Roman (Pá, 23. 5. 2008 - 00:05)

Nerikej, vazne? :-)
Ja nikdy vanoce ani dovolenou ani nic jinyho s partnerkou nezazil, takze prave proto asi v tech chvilich na to nemyslim, nevim jaky to je a neni tam srovnani. Chlape, kazit si timhle svatky... to ne. Ne ve 26, ne v 28, na to mas cas po tricitce, ctyricitce a tak. Ale to uz partnerku mit budes, minimalne v lahvi neceho ostrejsiho :-)

Marek (Pá, 23. 5. 2008 - 00:05)

Samozřejmě máš pravdu,že vánoční atmosféra u rodičú je super. Jenže právě kdysi to namě právě o těch svátcích hodně doléhalo. Ono víš jak to je,rodiče to je jedna věc,ovšem vlastní partnerka to je zase úplně o něčem jiném.

Roman (Čt, 22. 5. 2008 - 23:05)

No ve skutecnosti, svatky s rodicema jsou jedna z mala chvil v roce, kdy je mi to, ze nikoho nemam absolutne jedno, protoze je mi tam s nima proste dobre, je tam ta atmosfera. Cimz nerikam, ze bych se tam vratil bydlet, ten tyden, tyden a pul bohate staci :-). Vseho moc skodi, jak pravi zname prislovi :-)

Marek (Čt, 22. 5. 2008 - 23:05)

S rodičema mám velice dobré vztahy a Vánoce s nima samozřejmě slavím jenže bych je chtěl slavit s holkou jenže smúla.

Roman (Čt, 22. 5. 2008 - 23:05)

Marku, tak me napadlo, proc neslavis svatky s rodicema? Zvlast kdyz jsi sam mi to prijde jako dobry reseni. Ja uz taky ziju sam, ale svatky slavim vzdycky "doma" u rodicu s nima a se sestrou. Vy mate doma spatny vztahy? Sorry jestli jsem moc osobni.

Roman (Čt, 22. 5. 2008 - 23:05)

Docela zajimavy by bylo zjistit, kolik zije takhle celozivotne osamelych svobodnych zenskych. Vsadim se, ze to nebude ani zdaleka tolik. A jeste zajimavejsi by bylo zjistit, kolik z nich je starych panen. Hadam, ze to bude tak maly cislo, ze ani nebude stat za rec. Co to potvrzuje?
a) jakakoliv zenska si vzdycky dokaze sehnat chlapa, a kdyz ne na vztah, tak aspon na to jedno (nezaujimam k tomu zadny stanovisko, jen konstatuju, ja bych takovou znamost nechtel)
b) zenskych je opravdu min, protoze jinak by takovych bylo stejne jako starych mladencu a to tu snad nikdo tvrdit nechce

Marek (Čt, 22. 5. 2008 - 23:05)

Starých mládencú je opravdu celkem dost. Stačí aby jste se porozhlédli ve vašem okolí. Když jsem po střední nastoupil do svého prvního zaměstnaní,kde pracovali sami muži,tak mě docela zarazilo kolik je mezi nima starých mládencú. Vesměs perfektní chlapi,kamarádští,nikdy nezkazili žádnou srandu. Jenom měli smúlu na ženské. Když jsem pak s jedním u piva se bavil (bylo mu přes padesát let),tak mě řekl,že si už na tu samotu zvyknul tak,že dnes už by nedokázal s někým vúbec žít. Nejhorší je to,že už začínám pozorovat na sobě podobné stavy. Také se někdy ptám sám sebe jestli by mě nevadilo kdyby se mnou v bytě někdo bydlel. Přece jenom mám své zájmy,svúj jistý životní styl,který jsem si vytvořil svým samotářským stylem života. Byl bych ho vúbec schopný změnit. Neslavím ani Vánoce,né snad proto že bych nechtě,ale nemám komu bych koupil dárek,pro koho bych zdobil vánoční stromek. Asi tak před třemi lety jsem seděl v o vánocích v prázdném bytě a do očí mi šly slzy,že jsem sám. Dneska je mi to jedno,stal jsem se chladným. Takže budu schopen ještě někdy navázat vztah? To opravdu nevím.

Marek (Čt, 22. 5. 2008 - 22:05)

Jenomže když je člověk pořád odmítaný,tak už potom nemá sílu pokračovat dál. V tomhle celkem Jiřímu rozumím. Jinak Lído s tím vyzařováním charisma máš pravdu,ale charisma se nedá nějak získat ani koupit,s tím se prostě narodíš. Bohužel ten kdo ho nemá je u holek odepsaný. To potom múže dělat cokoliv a stejně má smúlu.

Roman (Čt, 22. 5. 2008 - 22:05)

Jeste me Lido napadlo, nemyslim si, ze je to nutne spatna vec. Prece jenom i spatna zkusenost je zkusenost, lip rozpoznam, kdy si ze me holka jenom dela srandu, a takovy veci. Navic clovek prijde o takovou tu naivitu a otevrou se mu oci.

Roman (Čt, 22. 5. 2008 - 22:05)

Tady neni na cem pracovat, leda tak konecne povolit, hodit vsechno za hlavu a cekat, jestli se nahodou neco nestane. Mnozstvi starych mladencu ktery behaji po svete me ale utvrzuji v tom, ze sance na to, ze se neco stane je na hranici statisticky chyby. Az sem prijde Marek, tak ti to potvrdi.

Lida (Čt, 22. 5. 2008 - 22:05)

tak to jo, to je blby. Ale jak rikam, na tom se da pracovat, akorat, ze by to bez takovy minulosti bylo kolikrat lehci

Roman (Čt, 22. 5. 2008 - 22:05)

No vidis ja mam kombinaci toho horsiho z obou, vztahy jsem mel dva, ale takovy, ze se tomu ani vztah rikat nedalo a navic oba velmi silne zklamaly mou duveru, takze si jasne clovek dava na urcity veci bacha, tomu se nevyhnes. O zklamani a ublizeni mimo vztahy radsi ani nemluve.

Lida (Čt, 22. 5. 2008 - 22:05)

Ale Jirko, nehazej flintu do obili :-), vzchop se a supky vyzarovat neco kvalitniho :-). To prijde, neboj

Lida (Čt, 22. 5. 2008 - 22:05)

jj, v tu dobu mu bylo 28, ale o to asi az tak nejde. Vem si to z druhe strany. Ja sice pred nim nekoho mela, ale to byli spis vztahy k trapeni. Takze si ze vztahu nesu bloky, ktere kolikrat nevedomky taham do nynejsiho vztahu. Ony ty skody, co na nas napachali svym jednanim partneri v minulych vztazich, to taky neni zadna vyhra. Zbytecne Ti to pak komplikuje pritomnej vztah, protoze kolikrat jsou to dost silny programy v hlave a kolikrat je tezke se s nima poprat a neovlivnovat s tim vztah a partnera, ktery za to nemuze. Jakoze treba nastane situace, ve ktere by Ti minuly partner ublizil a ty zacnes automaticky jasit a byt nervozni,protoze jsi zvykly, ze prijde ublizeni. No a ono neprijde, protoze ten novy pritel ti v takovych situacich neublizuje, ale treba ti naopak pomuze. Jenze tim, ze uz jsi z toho dopredu nervozni ten vztah zbytecne trpi, zejo. Takze ty jsi techto veci usetren. Az si najdes partnerku budes si moct uzivat a neresit bolistky z minula. To vidim na mem partnerovi, porad v pohode, zadny bloky, nikdy nikdo nezklamal jeho duveru ... ten rozdil je mezi nami nekdy dost znat. Ale jasne ze na tom pracuju, ale nekdy to da celkem zabrat :-)

Roman (Čt, 22. 5. 2008 - 22:05)

Ja bych si to i dokazal predstavit, ale je mi to platny jak sandaly na aljasce

Jiří (Čt, 22. 5. 2008 - 22:05)

Omlovám se za chyby.

Jiří (Čt, 22. 5. 2008 - 22:05)

Lida: Já to chápu velmi dobře, akorát je problém to převézt do prakse, taky je mi "teprve" 23, takže se tady s klukama asi srovnávat moc nemůžu, navíc já už ten pocit totální rezignace cejtim teď a co hůř, holky mě už skoro nepřitahujou, teda když je teplo a jsou obnažený tak to ještě jo. Charisma absolutně nemám a už jsem tak zvyklej na samotu, že nevim jestli vůbec bych z holkou mohl bejt.

Reklama

Přidat komentář