Reklama

JEANINE

Simon (Pá, 23. 4. 2010 - 21:04)

ahoj mam dotaz kdyz beru prasky v kuse 3 mesice a pri tretim platu jsem jeden vynechala...Muzu otehotnet ?

Jeanine (Pá, 23. 4. 2010 - 11:04)

Koupím antikoncepci Jeanine ! prosím spěchá ! zaslání na dobírku. [email protected]

Ada (Čt, 22. 4. 2010 - 22:04)

Můj gynekolog mi přímo řekl, že chuť na sex dřív nebo později ztratím s každou HA. Zkusila jsem tři HA a pokaždé jsem se po nějakém čase začala "tam dole" vysušovat až jsem chuť úplně ztratila. Naposled jsem brala JEANINE. Teď jsem vysadila, protože už nás to s přítelem docela štvalo, pořád měnit HA, abych zase na chvíli měla chuť na sex. Chuť se mi vrátila, milujeme se s kondomem a je to fajn. I když to hodně lidí s kondomem rádo nemá, tak je to pořád lepší s ním, než bez kondomu a bez libida. A i přítel je teď nadšený, že jsem zase sexuálně ožila a mám na to pořád chuť. HA už brát nezačnu.
Ale jiné vedlejší účinky než ztráta libida se u mě neprojevily, takže jestli někomu nevadí, že si sex moc neužije, tak Jeanine klidně doporučuju. Menstruaci jsem mívala 6 dní (což je možná dlouho), nepřibrala jsem a ani nezhubla, ani náladová jsem nebyla a na pleti a vlasech jsem žádné změny nepocítila. Toť moje zkušenosti s Jeanine.

Mia (Čt, 22. 4. 2010 - 13:04)

Ahoj, užívám HA Minerva již 2 roky, nevím jestli díky ní, ale během těch dvou 2 let jsem přibrala 10kg, mám celulitidu, ale co mě nejvíc trápí, žádnou chuť na pohlavní styk, Přítel už je z toho zoufalý a já také. Přemýšlím o změně HA, ale jelikož mám pořád akné a mastné vlasy, přemýšlím buď o HA Belara nebo HA Jeanine. Máte s nimi někdo zkušenost skrz váhu, akné a libidu? Předem děkuji za rady!!!

Ada (Čt, 22. 4. 2010 - 12:04)

Ahoj, já jsem brala Jeanine asi rok a úplně jsem ztratila chuť na sex. Před tím jsem brala ještě Lunafem a ty mi neseděly, byla jsem náladová a podrážděná. Potom jsem zkusila Jadine, po kterých jsem ztratila chuť na sex. Doktor mi doporučil přejít na Jeanine a opět se to opakovalo. Libido na bodu mrazu. Takže jsem HA vysadila úplně a jsem teď hrozně šťastná. Chuť se mi vrátila a nemůžu si to vynachválit. Prášky už asi brát nebudu, je to svinstvo.

iva (Út, 20. 4. 2010 - 15:04)

Prodám nepoužité celé...Dobrý den, prosím máte ještě ty prášky Jeanine? Nejde mi bohužel poslat na Vás e-mail...Můj je [email protected]

Jana (So, 17. 4. 2010 - 23:04)

Ahoj, zbyly mi dvě platíčka Jeanine k prodeji, kdybyste měl někdo zájem, zašlu je za 250 Kč poštou nebo předám osobně v Praze. V případě zájmu pište na mail [email protected]

Anna (Út, 13. 4. 2010 - 16:04)

Ahoj prosím o radu, minulý týden jsem začala brát antikoncepci Jeanine. Začala jsem jí brát první den menstruace a stále menstruuji, je to již 9. den a krvácení nepřestává. Všude píší a zároveň i doktorka říkala, že přestanu menstruovat a nebudu menstruovat ani pravidelných 7 dní. Je to v pořádku?

ala (Ne, 11. 4. 2010 - 01:04)

Ahoj!

Včera jsem dostala první výplatu asi dvě stovky z emailingu.

O co jde? Dostáváš mejli a když na ně klikneš přičítají se ti peníze na účet.

Pár kliků denně, které zaberou 5 min. a máš vyděláno. Nejsou to žádné zázračné částky, ale i tak pár kaček dobrých ne? Tady je odkaz:

http://www.emailing.cz/[email protected]

. (Ne, 11. 4. 2010 - 00:04)

neblbni, s tvou diagnozou bych zkusila nehormonální antikoncepci....klikni si na diskusi Pharmatex

Markéta (So, 10. 4. 2010 - 22:04)

Prosím o radu je mi 19 let a léčím se s revmatoidní artritidou a hypofunkcí štítné žlázy a nyní bych chtěla začít brát antikoncepci.Jakou doporučujete ?? Vidím že Jeanine hodně chválíte.Chtěla bych se zeptat na názory než o to požádám doktora.Vím že na každého to působí jinak.Chci to brát už z důvodu aby se mě upravila menstruace a věděla kdy to očekávat a také samozdřejmě abych neotěhotněla.Mám přítele a nechci riskovat.Zrovna jsem narazila na Vaši diskusi tak budu ráda za každou odpověd :-)

Eli (Pá, 9. 4. 2010 - 14:04)

Aahoj holky, brala jsem Minisiston tři roky, první prášek jsem si vzala první den menstruace a ta hned zmizela. Všechno bylo perfektní. Pak jsem tři roky nebrala žádný prášky, ale bolesti přišly znovu. Tak jsem se rozhodla brát Jeanine, začla jsem opět první den menstruace, ale ani po pár dnech menstruace neustála. Mam ji jen o trošku slabší než bez prášků a mam malé bolesti v podbříšku. Když mi doktorka předepisovala Jeanine, řekla mi že první měsíc můžu špinit, ale kdyby to trvalo i druhý měsíc, předepsala by mi silnější prášky. Nerada bych měnila na jiné prášky. Má některá z vás podobné "zážitky". Přijde mi neskutečný měsíc menstruovat v těch 21 dnech a pak aby se to hned upravilo:-( Moc děkuji za každou odpověď

Elca (Pá, 2. 4. 2010 - 09:04)

Tato HA je dobra na akne, ale mne nesedla. Driv jsem mela Minervu, ale zacaly mi hrozne migreny, tak jsem presla na Jeanine. MS je po ni super, ale v cyklu se mi nalila prsa mlekem, migreny neustoupily (dokonce jsem je mela 14 dnu v kuse). Od te doby jsem Jeanine vysadila. Jako prevenci na akne jsem hned po vysazeni zacla pouzivat Tea Tree Oil od Dr. Müller a plet zatim ok. Pokud nemusite HA neberte, je to svinstvo pro vase tela.

Alča (Po, 22. 3. 2010 - 21:03)

Ahoj stalo se vám,že jste to dostali i přes prášky bez vynechaní?navim zda je to nromalní..prášky beru již 5.měsic a prozatim jsme takovy problem nemela ani u predeslych prasku.I kdyz sem pred 14ti dny brala antibiotika,tak je to mozna tim...nevim muzete mi poradit?

gaba (Út, 16. 3. 2010 - 15:03)

Piste jakekoliv zkusenosti s...ahoj lauro.jsi kuracka?ja jen jak to na tebe pusobi kdyz beres tyhle praska.chci je taky brat ale kourim tak aby to nemelo nakej vliv na to.dik za odpoved

Aneta (Po, 15. 3. 2010 - 23:03)

Chtěla bych se zeptet jestli...Mě by zajímala úplně ta samá odpověď, také užívám oboje současně... Děkuji, mail mam [email protected]

. (Po, 15. 3. 2010 - 20:03)

to se pozná až později - kardiovaskulární potíže

gabina (Po, 15. 3. 2010 - 20:03)

jeste sem se chtela zeptat.kourite_ja jo a v pribalovem letacku pisou ze by ste nemeli.tak jestli to ma nakej vliv na vas.

gabina (Po, 15. 3. 2010 - 19:03)

ahojky holky.jak jste spokojeni s praskama jeanine?chtela bych je taky brat a hlavne jestli pomohla na plet.diky

lena (Po, 15. 3. 2010 - 16:03)

prodám 1 načaté platíčko HA jeanine chybí 6 prášků, expiracce je 8/2011 cena 90kč plus poštovné .kontak na [email protected]

Reklama

Přidat komentář