Reklama

Bible a dnesni svet

údiv (St, 25. 4. 2018 - 20:04)

Typické diskuzní fauly..
Ve skutečnosti je to přesně naopak - to homoagenda "tlačí na pilu". Jen situaci totálně nesledující člověk se tady může spokojit s "homoagenďáckými kecy".

Trochu mě tady "homoagenďáci" připomínají naše režimníky za Komárů s jejich neustálou mantrou "ruce pryč od Sovětského Svazu" atd ..
Prostě typické převracení situace.

paradox (St, 25. 4. 2018 - 20:04)

proti domnělým homosexuálům, zatímco se Evropa islamizuje.

Je s podivem, že homoagenda (třeba ta Sorošova, že..) islamizaci Evropy stále podporuje.

Eva (St, 25. 4. 2018 - 19:04)

Nedávno skoro vypukla...Boj proti homosexualitě a jiným odchylkám je stejný extrém jako přehnaná prezentace ( např. Prague pride ). Oba extrémy ( boj za a boj proti ) se samy o sobě nikdy nebudou snažit o vyváženost, pochopení stavu, ve kterém se lidská společnost nachází.
Několik příspěvků zpět jsem psala o tom, že na jedné straně je nezájem o děti, které vyrůstají v neosobní ústavní péči, na druhé straně zájem homosexuálů o výchovu dětí. Tímto jsem byla označena za levičáka apod. ( opět extrémní odpor ). Nevím, proč nikoho nenapadne děti umístit do těchto alternativních rodin s poučením, že děti budou během svého života informovány o tradiční rodině ( muž, žena ), o důležitosti rodinné výchovy a informování o mužském a ženském vzoru. S touto podmínkou by umístění do rodin homosexuálních párů nemělo být žádný problém. Argumenty o možnosti častého zneužívání jsou chabé. V heterosexuálních rodinách je zneužívání rodinnými příslušníky mnohem rozšířenější, než si myslíme. Stačí dítěti vyhrožovat smrtí nebo vnutit mu myšlenku, že to způsobilo samo a nikdo se o tom nedozví.

Nebudu toto téma dále jitřit, ale je na čase zklidnit emoce na obou stranách a podívat se na to, co s nastálou situací v lidské společnosti lze udělat, aniž bychom směřovali k zániku.

luci (St, 25. 4. 2018 - 19:04)

Nedávno skoro vypukla...Ale těmhle lidem ani nejde o to,jestli to má smysl,ale chtějí se zviditelnit. Jako ti,co již několik let vyvěšují vlajku Tibetu. Proč nevyvěšují vlajku Katalánska? Také má právo na sebeurčení. Jako Kosovo Pole,nebo Krym. Ale oni dělají jen to správné a to je co se zrovna hodí našemu velkému bratru. Potřebují se zavděčit pánu.

Ouha (St, 25. 4. 2018 - 19:04)

Nedávno skoro vypukla...Vyborne napsano

vadí jim homose (St, 25. 4. 2018 - 18:04)

,ale jak u koho. Takovej panáček v kostele jim nevadí a nevadí jim ani když przní malé ministranty.

Pobožní posedlí (St, 25. 4. 2018 - 17:04)

Nedávno skoro vypukla třetí světová - viz Sýrie, Evropa se islamizuje, je tu tolik problémů v ČR s exekucemi, nízkými důchody, lidi mají problém sehnat bydlení, spousta dětí a žen je týraných, ale i mužů, spousta lidí zažívá útoky v práci, výčet problémů společnosti by byl velmi dlouhý, ale pobožní si usmysleli, že budou bojovat proti homosexualitě a statečně mávají praporem.

Je to stejně absurdní jako kdyby žena s rakovinou, cirhozou jater a cukrovkou šla přednostně řešit plastiku svého nosu.

Poku pobožné tak palčivě tlačí a ničí homosexualita nějakých spoluobčanů, tak to nemají v hlavě v pořádku. To je obsese...

Ouha (St, 25. 4. 2018 - 16:04)

Nikdo nejsme z homosex...Ve firmach hlavne korporatnich kde uz nikdo neresi jake je tvoje sexualni zamereni. Holky a kluci maji vice casu jen nekdy maji rodiny a veskerou energii venuji kariere a tak funguji i jejich profesionalni vazby

N (St, 25. 4. 2018 - 14:04)

N....jestli sis rozklikával...aha, tak to som asi videl inu zenu ;-)

Mare (St, 25. 4. 2018 - 14:04)

N....jestli sis rozklikával nick a gůgloval, tak to nejsem já......

Tony (St, 25. 4. 2018 - 14:04)

°
Prozu na druhou stranu spolehlivě prozrazuje jeho "pobožní" a "zkoumání ložnic".°

to ale může Zkoumal při svém imitování použít také, v tom se on vyžívá, imitoval takto jiné, tak proč by tak neimitoval hvězdouna

Tony (St, 25. 4. 2018 - 14:04)

Pobožní draci,...Já proti žádným homosexuálům nebojuju, nevím ani, kdo tu začal s tímto tématem. Asi tu některý z nich vystrčil rohy. Ty tu vystrčil už hvězdoun.

d. (St, 25. 4. 2018 - 14:04)

jako dobře poznám příspěvek diduse, ať ho tu didus napíše pod jakýmkoliv nickem.

já vím :-)

d. (St, 25. 4. 2018 - 14:04)

Re: Třeba Mare. Mezi nohama pavučina a na krku nasazená bible.

tohle asi od Prozi není. Je možné, že "Zkoumal" občas imituje..

Prozu na druhou stranu spolehlivě prozrazuje jeho "pobožní" a "zkoumání ložnic".

Blázni (St, 25. 4. 2018 - 14:04)

Pobožní draci, vyčerpáváte se tu bojem proti domnělým homosexuálům, zatímco se Evropa islamizuje. To máte zcela na háku. Jenže buzíci vám vaše kostely nezapálí a vaše faráře nepodřežou. To udělají spíše muslimové. Budete tak dlouho běhat s praporem proti buzíkům, až vám muslim za prdelí odpálí rachejtli, která vás pošle k vašemu Jehovovi.

Tony (St, 25. 4. 2018 - 13:04)

Jak tak sleduji diskusi,...Nejde o žádné konspirace. To individuum mne tu stalkinguje už téměř tři roky a proto ho dobře poznám, jako dobře poznám příspěvek diduse, ať ho tu didus napíše pod jakýmkoliv nickem.

N (St, 25. 4. 2018 - 13:04)

N.....tuhle jsi psal, že...ziadna fabulacia Majka :-) videl som ta na fotke ;-)

N (St, 25. 4. 2018 - 13:04)

Ahoj eN
Nejdříve...ahooj mimko :-)
ale aaka si na mna prisna ;-) ranne vtaca, noo len ked musim, pracovne, ale zostatok skor nocny vtak :-)
alee to duchovno som tiez myslel :-) len, tam to na prvy pohlad nie je az tak vidiet ;-) ale ked tak nad tym rozmyslam, tak vasa zranitelnost a krehkost je tiez dost relativna, vid napriklad slecny fitnesky, kulturistky, karatistky :-) tam je to dost diskutabilne, kto je v tom vztahu zranitelnejsi :) nechcem si ani predstavit pocity zranitelneho krehkeho chlapa, ked by nemal doma poupratovane, navarene a pani priatelka mu volala, ze uz ide z posilnovne domov a je vytocena :)

inaak ake hezke spojenie, ze potes koste :-) sa mi lubi :-)

Jo jo (St, 25. 4. 2018 - 13:04)

Třeba Mare. Mezi nohama pavučina a na krku nasazená bible.

Posedlost pobož (St, 25. 4. 2018 - 13:04)

Jak tak sleduji diskusi, pobožní jsou posedlí sexualitou, zejména homosexualitou. Nejenže skládají pobožné konspirace, ale i konspirace identit přispěvatelů. Je to crazy a ukazuje to, jak jim náboženství vypatlává hlavy. Žijí už jen svojí fikcí v hlavě a tu si pěstují. To je tedy smysl náboženství? Zakládání témat na internetu a boj proti sexu nebo nevím čemu to tady bojují? :-)

Tragédie pobožnosti

Reklama

Přidat komentář