Reklama

Bible a dnesni svet

Pro Pablo (Út, 29. 5. 2018 - 12:05)

Nyní má dojít k..."Nyní má dojít k celosvětovým změnám."

K celosvětovým změnám dochází stále

"Stvořitel vesmíru Bůh Jehova se ujme svého majetku i zde na zemi a nikdo ho nezastaví. Zatrhne veškeré války a násilí. Pod vládou jeho Syna Ježíše Krista nebudou moci žít na Zemi žádní násilníci, protože budou zničeni. "

Kdyby takový strejda existoval, udělal by si svět hned podle sebe, ne až dodatečně. Nemá logiku, co píšeš, Pablo.

"Bůh dal lidem takovou svobodu, kterou mi lidé jsme zneužili k vzájemnému zabíjení a chamtivosti, která nás vedla k ničení přírody. Varoval nás prostřednictvím Bible, že když se nebudeme řídit jeho radami tak zničíme tuto planetu i s veškerým životem na ní. Abychom mi lidé nezničili tuto planetu, tak Bůh zasáhne a udělá pořádek na této Zemi."

Aha, takže jednou jim tu svobodu dal, podruhé jim ji zase bere. Má šguláš v teologii, Pablo

"Jako vzor si vybral Izraelity na kterých ukázal jak to bude vypadat v budoucnosti. Když se řídili jeho radami a měli k němu úctu, tak jim pomáhal. Když ale se chovali amorálně a začali uctívat jiné bohy tak je potrestal."

Touctívání jiných bohů je samozřejmě problém, potřebovali židovský kmen unifikovat. Nechápeš, že unifikace je jen prostředek k politkcé moci.

"Izrael měl dodržovat morálními hodnoty, které okolní národy neznali a nechtěli se jimi řídit. Naopak chtěli Izraelce zničit, aby mohli provádět svá zvěrstva, např. jako obětování životů svých dětí jejich bohům. Zvrácený sex, mučení tzv. nepřátel i zneužívání žen i dětí. "

Zvrácený sex dělají hlavně pobožní v kostelích s dětmi. A zvrácené je vaše náboženství, viz obětování Izáka úchylnému Jahvemu.

"Proto tyto národy museli být zničeni, aby tyto zvěrstva se nestali normou a lidé ztratili svou lidskost."

Zvěrstva se dějí hlavně ve jménu náboženství. A lidskost člověk ztratí, když se stane pobožným.

"V dnešní době nemá cenu se spoléhat na to, že ty narůstající problémy vyřeší nějaká lidská vláda. To může vyřešit jen majitel této planety a to je Stvořitel vesmíru Bůh Jehova a jeho Syn Ježíš Kristus.Každý ať si věří čemu chce, ale musí počítat s tím, že ty problémy budou narůstat a jejich řešení se bude hledat v násilí, které bude nezvladatelné. Já věřím stoprocentně Bohu Jehovovi, protože mi lidé jsme nespolehlivý a kdokoliv z nás může podlehnout různým svodům tohoto světa jako je moc peněz i moc ovládat druhé lidi pomocí násilí, takže předtím proklamované hodnoty nenásilí i morální chování a pomoc slabším vemou za své."

Vlády problémy rozhodně řeší. Některé. I věda. Viz minimální dětská úmrtnost. Tvůj Jehova nechával hynout tisíce let miliony dětí. Proč? Páč je vymyšlený. A náboženství je jen způsob manipulace s lidmi. Nemáte žádnou lepší morálku, pobožní, Jste jen více pokrytečtí a falešní. Hrajete si na nadřazené, ale reálně nic nenabízíte. Tam, kde mají lidi bibli na snídani, oběd a večeři, tedy USA, je vysoká kriminalita.

Pobžní - jste jen namachrovaní šašci.

Mare (Út, 29. 5. 2018 - 11:05)

.5.2018 10:40 - a

A ti řekl kdo?
.................................................

DANIEL 2.KAPITOLA, 44 VERŠ:

44Ve dnech těch králů dá Bůh nebes povstat království, které nebude zničeno navěky, a to království nebude předáno jinému lidu. Rozdrtí a učiní konec všem těm královstvím, avšak samo zůstane navěky,

Mare (Út, 29. 5. 2018 - 11:05)

Pablo,
je hezké co píšeš, ale nikomu nedáváš řešení z této problematiky.

DODRŽOVÁNÍ BOŽÍCH ZÁKONŮ NENÍ ŘEŠENÍ !!!!!!!!!!!!!!!

Máš pravdu, že to dělali Židé, ale přístup k Bohu a přijetí Boha jim to nezajistilo.
Alespoň drobný přístup k Bohu zajišťovalo obětování zvířat a další prostřednictví chrámu, proroků atd.

Ale skutečné přijetí Bohem, vrácení se dokonale k Bohu, čili dokonalé očištění, zprostředkoval jen Ježíš Kristus !!!!!!!!!!!!

Jen Kristus je dveřmi, kterými vcházíme k Bohu dnes, teď a tady.

Můžeme být dnes vykoupeni dokonale.

Pokud se to během našeho života tady na zemi nestane, NEPOČÍTEJ PABLO S TÍM, ŽE JEDNOU DO KRÁLOVSATVÍ VEJDEŠ !

Můžeš se snažit řídit jeho radami, nikdy tě Jehova nepřijme !

Řídit se jeho radami je možné až poté, co jsi dokonale očištěný Kristem a narodí se tvůj duch z Ducha svatého !

Pak jsou skutky dělány z Ducha a pro Boha přijatelné !

Jehovistický model je starozákonní a kdyby to stačilo, Kristus by nemusel umírat s našimi hříchy.

MODELEM SVĚDKŮ JEHOVOVÝCH NIKDO SPASENÝ NEBUDE A TO ANI PO SMRTI !

ZAVÁDÍŠ LIDI NA SCESTÍ PABLO !!!!!

a (Út, 29. 5. 2018 - 10:05)

A ti řekl kdo?

Pablo (Út, 29. 5. 2018 - 10:05)

Nyní má dojít k celosvětovým změnám. Stvořitel vesmíru Bůh Jehova se ujme svého majetku i zde na zemi a nikdo ho nezastaví. Zatrhne veškeré války a násilí. Pod vládou jeho Syna Ježíše Krista nebudou moci žít na Zemi žádní násilníci, protože budou zničeni.
Bůh dal lidem takovou svobodu, kterou mi lidé jsme zneužili k vzájemnému zabíjení a chamtivosti, která nás vedla k ničení přírody. Varoval nás prostřednictvím Bible, že když se nebudeme řídit jeho radami tak zničíme tuto planetu i s veškerým životem na ní.
Abychom mi lidé nezničili tuto planetu, tak Bůh zasáhne a udělá pořádek na této Zemi.
Jako vzor si vybral Izraelity na kterých ukázal jak to bude vypadat v budoucnosti. Když se řídili jeho radami a měli k němu úctu, tak jim pomáhal. Když ale se chovali amorálně a začali uctívat jiné bohy tak je potrestal.
Izrael měl dodržovat morálními hodnoty, které okolní národy neznali a nechtěli se jimi řídit. Naopak chtěli Izraelce zničit, aby mohli provádět svá zvěrstva, např. jako obětování životů svých dětí jejich bohům. Zvrácený sex, mučení tzv. nepřátel i zneužívání žen i dětí.
Proto tyto národy museli být zničeni, aby tyto zvěrstva se nestali normou a lidé ztratili svou lidskost.
V té době se to dělo jen kolem izraelského národa, aby nebyl izrael a jeho morální hodnoty sepsané ve starém zákoně zničeny. Tak tyto národy museli být zničeny.
Takže dnes to musí být úplně vyřešeno jednou provždy, jak to říkal Ježíš Kristus.
V dnešní době nemá cenu se spoléhat na to, že ty narůstající problémy vyřeší nějaká lidská vláda. To může vyřešit jen majitel této planety a to je Stvořitel vesmíru Bůh Jehova a jeho Syn Ježíš Kristus.
Každý ať si věří čemu chce, ale musí počítat s tím, že ty problémy budou narůstat a jejich řešení se bude hledat v násilí, které bude nezvladatelné. Já věřím stoprocentně Bohu Jehovovi, protože mi lidé jsme nespolehlivý a kdokoliv z nás může podlehnout různým svodům tohoto světa jako je moc peněz i moc ovládat druhé lidi pomocí násilí, takže předtím proklamované hodnoty nenásilí i morální chování a pomoc slabším vemou za své.

luci (Út, 29. 5. 2018 - 09:05)

"Člověka, který se...Máš pravdu,hrdinové skončili na bojišti,ideály na smetišti a svět se točí dál. Lidé jsou nepoučitelní a komu není rady tomu není pomoci. Veškeré filozofování v tomto směru je jen zatěžováním mozku balastem a utrácením času,kterého nikdo nemáme nazbyt. Bohužel už jsme takoví.

mima (Út, 29. 5. 2018 - 08:05)

"Člověka, který se...
Ano, společnost to nezměnilo, naopak pokračují v takových zvěrstvech dál. Nebyl to jen Pavel, Petr, ale je tady i Jan Hus a další..... společnost chce zasahovat do svědomí člověka.

Překvapil jsi mě tvou reakcí, to znamená, že jsi na straně těch co tyto hrozné činí dělají, tak se chovají a jedinou tvou starostí je společnost, která se chová jak se chová.

to je stejně za (Út, 29. 5. 2018 - 05:05)

A jej, ty pořád musíš..."Člověka, který se setkal s Bohem, jak Pavel, Petr, Jakob a další mají sílu za svou víru položit i život. "

položit život za víru. Ale když se nad tím zamyslím z hlediska historie, tak je to počínání, které stejně nic na chodu lidské společnosti nezměnilo.

terasa (Po, 28. 5. 2018 - 12:05)

to sluníčko pálí, že?

mima (Po, 28. 5. 2018 - 12:05)

to jsi psala mně a ne jemuVy jste dva, on a ty :-)

mima (Po, 28. 5. 2018 - 12:05)

Na špagetová monstra nad...Dej pozor až ti nepříčaruji rohy :-)))

ale (Po, 28. 5. 2018 - 12:05)

Takže běž o dům dál a...to jsi psala mně a ne jemu

Já věřím všemu (Po, 28. 5. 2018 - 12:05)

Na špagetová monstra nad planetou Země, i bohy, vodníky v rybníku, bludičky a víly v lese, sirény v moři, mizení pinzet z břicha. A samozřejmě na nadpřirozené schopnosti lidí, zejména žen. Každá správná čarodějnice byla vždycky ženského pohlaví, a to Mima i Mare splňují.

mima (Po, 28. 5. 2018 - 12:05)

zajímají mě důkazy. To,...Takže běž o dům dál a nezdržuj se, vždyť jsem ti psala, že je to zbytečná ztráta času pro tebe, můžeš klidně za ten čas něco užitečného udělat pro společnost.

Měj se krásně při hledání důkazů. Já raději ten čas využijí pro odpočinek na terase, než se tady s tebou přít :-)))))))

Báchorkám nevěř (Po, 28. 5. 2018 - 12:05)

zajímají mě důkazy. To, co tady předvádějí pobožní, je úsměvné. To je totéž, co historky podomních prodejců.

? nějak se v t (Po, 28. 5. 2018 - 11:05)

.i ten had ten starodávný lhář může mluvit, lhát, nadávat, urážet....v člověku.

proč by takovou obyčejnou pinzetu v břiše Bůh nemohl zničit, když všechno co je v člověku učinil.

:-) (Po, 28. 5. 2018 - 11:05)

Podívej já jsem tam nebyla,...Děkuji, jdu dál.

mima (Po, 28. 5. 2018 - 11:05)

co si o sobě namýšlí a...Sám ses teď oběsil na svém prováze, kravka mima píše, má rozum, chodí, pracuje, mluví......i ten had ten starodávný lhář může mluvit, lhát, nadávat, urážet....v člověku.

mima (Po, 28. 5. 2018 - 11:05)

Odpověz prosím jednou...Podívej já jsem tam nebyla, tak tento případ nemůžu komentovat. Já píšu za sebe.
Ale věřím Mare, protože určitě tady nebude psát něco co se neudalo. A Bůh činí ještě větří zázraky, než je pinzeta v břiše.

Podívej co všechno je schopen učinit člověk, jen ti kouzelníci, mágové..... proč by takovou obyčejnou pinzetu v břiše Bůh nemohl zničit, když všechno co je v člověku učinil.

mimo (Po, 28. 5. 2018 - 11:05)

Odpověz prosím jednou větou. Také si myslíš, že ta pinzeta zmizela z břicha Božím zázrakem?
Děkuji.

Reklama

Přidat komentář