Reklama

Obřízka

Martina (Út, 22. 5. 2018 - 21:05)

Chtěla bych vědět, jestli...já se starám o syna své sestry, v červnu mu je 14, přitom mi je jen 30, sestra je starší. Teď už ho mám oficiálně, má mě radši jak svoji mámu a já jsem si ho taky moc oblíbila. Jednak mu jsem jako máma ale docela mě bere i jako partnerku. Fakt je, že co ho mám, tak jsem bez přítele.

Vysvětlila jsem mu, že se mi líbí obřízka a on si ji chce nechat udělat, když ví, jak se mi to líbí. Sehnala jsem skvělou paní doktorku, co to dělá, vyloženě se na to specializuje. Prohlédla ho a řekla, že to půjde pojišťovnu, protože tu předkožku má trošku užší. Jen to necháme až na podzim. Zatím si jen zvyká na to nosit obnažený žalud, když třeba koukáme večer na televizi, tak je jen v tričku a nechává to stažený. Spodní prádlo mu vadí, ale i tak mu dost stojí. Zkouší to asi měsíc a zlepšilo se to. Jde o to, aby mu nestál po operaci, až bude obnažený žalud pořád, k tomu prý dochází a takto bude už zvyklý.

Jinak vím i o další paní doktorce, dělá dětskou chirurgii a dost právě obřízky, operuje občas i dospělé. Prý to vyjde docela levněji a jak je zvyklá na děti, tak je celkově jemnější a citlivější.

Proč (Út, 22. 5. 2018 - 20:05)

Chtěla bych vědět, jestli...mu to doporučili?

Tony (Út, 22. 5. 2018 - 20:05)

Chtěla bych vědět, jestli...Jak k tomu přijdou těžce nemocní, pro které se nedostává peněz pro náležitou léčbu, když chce někdo jako ty dělat podvod na pojišťovnu.

Tony (Út, 22. 5. 2018 - 20:05)

Mužská obřízka na...Na webnode o nich byly špatné reference.

Majda (Út, 22. 5. 2018 - 20:05)

Chtěla bych vědět, jestli zde má někdo informace, doporučení, kde u nás dělají nejlépe obřízku na pojišťovnu. Jedná se mi o doporučovanou úplnou (celkovou) a těsnou obřízku pro přítele. Děkuji

Obřízka (Út, 22. 5. 2018 - 19:05)

Mužská obřízka na plastické chirurgii v Brně
Uvažujete o obřízce z důvodu hygienických či jiných? Rádi Vám pomůžeme. Dlouholetá praxe

sardanapal* (Út, 22. 5. 2018 - 18:05)

Tady snad mají někteří v palici nasráno a možná nejspíš ani to ne ...
Ať se každé řeže , jak chce ...
Ale zeptám se - necháte své dítě tetovat , roztahovat ušní boltce , propichovat obočí a frńák atd. ?
No , do patnácti snad ne ?
A s tím opižláním , by se mělo zacházet podobně (pokud zdravotní okolnosti nedovolí jinak) .

Tony (Po, 21. 5. 2018 - 07:05)

Ještě jednou - zmrzačující amputace předkožky - obřízka je primárnéí zlo, se kterým začal už člověk jeskynní.

Tony (Po, 21. 5. 2018 - 04:05)

a ty sám jsi postiženej?...Psali tu, ale byli vždy agresivními cirkumfetišisty slovně kamenováni, proto do jámy lvové jako je doktorka nechodí. Před 4 lety jsem se rozhodl, že budu advokátem těch postižených na internetových diskuzích. Sám jsem byl kdysi cirkumfetišistou, ale když jsem zjistil o co ve skutečnosti jde jde, tak jsem ten cirkumfetišismus začal těžce nenávidět.

Sorry ale, (Po, 21. 5. 2018 - 01:05)

Do toho, cos udělal vůbec...a ty sám jsi postiženej? Určitě ne obřízkou a kritika z hlediska "postižených" TY MÁŠ OD POSTIŽENÝCH NĚJAKÉ MANDÁT?. ...
Sorry ale, co to je? Je pozoruhodné, že ty o nich víš, ale oni sem nikdy nic nenapsali.
Až budeš ty sám postižený obřízkou, tak můžeš sdělit veřejně své dojmy, což neděláš naopak, ale vyjadřuješ potřebu počmárat veřejný prostor, podepsat se či jinak "zvěčnit" na veřejném místě, což již ale pociťují převážně lidé nevzdělaní, málo bystří, mladí, nezkušení či v kultuře málo zběhlí. Dále potřebu zvěčňovat se na zdi mají POSTIŽENÍ i TOURETTEŮVÝM SYNDROMEM....

Tony (Ne, 20. 5. 2018 - 19:05)

Do toho, cos udělal vůbec nekecám, pouze to kritizuju z hlediska postižených, jiní o tom mluvili jinak.

Milý Matěji, dle tvého agresivního vyjadřování jsí pouze další nepovedený fejk mistra Zkoumala, takže další nepovedená báchorka z tvé strany.

Tony (Po, 6. 3. 2017 - 06:03)

Pozor na ty tvé slovní...Každý moc dobře ví, že se intaktivistické hnutí staví i proti ženské obžízce, je jasné, že šlo o nadsázku.

Jsi zvrhlé individuum a děláš tu z doktorky žumpu, takže slušný člověk tu o diskuzi nezavadí. Já tu jsem jenom kvůli tomu, že tu jsem hrází vůči takovým zvrhlým individuím, jako jsi ty.

Tondo (Po, 6. 3. 2017 - 03:03)

... a nebo o tom, že ti budeme o teďka říkat Adame, to zní hezky ne? Ale buď za to hodný, Adame (doufám, že na to přijdeš a polepšíš se), ať už tam nemusíme dávat o lopatku víc....
Ale jinak mi bavíš vcelku dobře, a dokonce jsem si vzpomněl i na ten starý film...o:)

Matěj (Ne, 20. 5. 2018 - 14:05)

Dnes vím o obrovské fůře...Kdo si, že mi budeš do toho kecat? Jsi normální, to jsou moje pocity, vůbec mi nezajímáš. Já jsem happy a to mi stačí. Chci se podělit s mými pocity, laskavě piš za sebe! Moje holka to domluvila a oba si užíváme naplno a já jsem za to rád. Fakt a mám z toho takovou radost, že se o ní chci podělit. Ta výdrž super. Škoda, že jsem to neměl už dříve. Doporučuji!

Tony (Ne, 20. 5. 2018 - 06:05)

Dnes vím o obrovské fůře takových případů, jako je novel 2007, kterým zmrzačující ammputace předkožky zničila jejich sexuální život, takže bych každému doporučil, aby s takovou obřízkuchtivou nánou jako je tvá partnerka, vyrazil dveře. Jeden Slovák tu před třemi roky napsal, že to tak poté, co si přečetl mé příspěvky se svou obřízkuchtivou nánou udělal.
Ten Novel 2007 napsal mnou uvedený příspěvek právě jedné takové obřízkuchtivé náně, Anarxik.

Tony (Ne, 20. 5. 2018 - 05:05)

A nyní profil toho dotyčného:

Muž z Moravskoslezského kraje, kolem 30 let

Nechal jsem se obrezat jen kvuli vam, holkam, a pripravit se tak temer o veskery prozitek ze sexu, protoze se vam to libi, a mate rady obrezane muze. Doufam, ze to alespon nektera z vas oceni

Tony (Ne, 20. 5. 2018 - 05:05)

Obřízka je super! před 3...Z principu musím vždy a pokaždé kontrovat, když vidím takové stupidní doporučení. Před čtyřmi roky bych takové stupidní doporučení sežral i s navijákem, jenže jsem narazil na případy mužů, kterým zmrzačující amputace předkožky zničila sexualitu. Tento, z www.lide.cz byl jeden z prvních.

::::
novel2007:
Anarxik: 1) Nic o obrizce nevis, 2) Jsi zena a nemuzes to posoudit z muzskeho pohledu, 3) Ja jsem muz, ktery obrizku podstoupil v dospelosti a dobrovolne, takze muzu posoudit ... a rikam, ze je to opravdu brutalni rozdil v prozitku - po obrizce skoro nic, proto delsi vydrz. Nejsem sam, existuje rada vedeckych studii, ktere to dokazuji. 4) Vetsina chlapu, co tady chodi byli obrezani ze zdravotnich duvodu, proto nemuzou srovnat, 5) Obrizka v USA je spise byznys, vsak uz procenta obrezanych v USA klesaji. ... Tak tu prosimte netvrd nesmysly, kterym nerozumis

Matěj (Ne, 20. 5. 2018 - 03:05)

Obřízka je super! před 3 roky mě partnerka přesvědčila abych se nechal obřezat, po navštěvě u lékaře jsme se dozvěděli, že jsou dvě možnosti částečná a totální obřízka. Nechal jsem to na partnerce ať si vybere. Po zaplacení na soukromé klinice mi provedli, na přání mé partnerky totální obřízku (odstranění celé předkožky a uzdičky), za hodinu jsem měl po zákroku a jeli jsme domů. Po 14 dnech jsme měli první soulož. Od té doby je to prostě super. Za sebe, DOPORUČUJI.

Steve (Ne, 5. 3. 2017 - 18:03)

Tony, už zase? :-) chjooo

Tony (So, 19. 5. 2018 - 20:05)

to je jak ten untrvasrman. Dršťky jsou die Kuttelflecke.

Reklama

Přidat komentář