Reklama

Kastrace

medulienka (Út, 14. 8. 2012 - 15:08)

Pavla ...
Jedna Pavla už na nete o kastrácii manžela písala. To je iba náhodou rovnaké meno, alebo...?

Radim predsa chcel aby mu nestál - takže to chce prehnať. Otázka je, koľko má odvahy.

David (Út, 14. 8. 2012 - 12:08)

Radime, doufám, že jsi to...Pavlo, a proč si tedy nenechali napsat mužské hormony? Vyřešilo by to sex, samozřejmě k otěhotnění by se dárce spermatu najít musel ... Jinak jako příběh se mi to moc líbilo.

Pavla (Út, 14. 8. 2012 - 11:08)

Tak jak pokračuješ? Co...Radime, doufám, že jsi to nepřehnal. Mám s tím zkušenost. Jsme mladý manželský pár, který rád užívá. Jednou jsme s přáteli, také manželský pár, popíjeli a trochu i kouřili. Situace se vivinula tak, že jsme přistoupili k erotickým hrátkám, my holky jsme si zaškrcovaly prsa, zasouvaly různé předm. no a na kluky jsme použili elastrátor. Děláme to běžně a je to velmi rajcovní. Šuká, má úplně promodralý a studený pytel a visí téměř na vlásku kůže. Asi tušíš, co se nemělo stát. Alkohol a mariánka udělali svoje a my všichni usnuli. Druhý den to probuzení nikomu nepřeju. Kluci čuměli do rozkroku jak vyjevení. Prý vůbec nic necítili. No po 12 hodinách už stejně asi nemohli. Měli mezi nohama modročerné až fialové boule a úplně studené. Byl to fakt hrozný okamžik. Nevěděli jsme, jestli gumičky přestřihnout, jako vždy předtím a nebo je už raději nechat. Báli jsme se otravy z těch odumřelých pytlíků. Nakonec zvítězil zdravý rozum, naskákali jsme do auta a dojeli do nemocnice na urologii. Kluci byli úplně mimo. Do ambulance šli postupně ale oba již v nemocnici zůstali. Byla neděle. V pondělí po práci jsme s přítelkyní vyrazily na návštěvu. Kluci byli spolu na pokoji, ale nebylo jim do smíchu. Oba měli mezi nohama obvazy. Po jejich odhrnutí přišel šok. Místo pytlíku jen několik stehů a rozkrok natřený oranžovou dezinfekcí.Je to už víc než rok, co máme doma kastráty. Přátelé jsou na tom relativně lépe, mají dvě malé děti. My jsme se na ně teprve chystali. Příteli už penis vůbec nestojí i když nějakou dobu po kastraci fungoval. Popravdě nemá na sex ani chuť. Nejhorší je, že jsme s tím nepočítali a nemá ani uchované sperma, proč také, kdo to dělá. Teď jsme v období, kdy ho připravuji na to, že se nespokojím jen s umělou náhražkou, chci zase cítit, jak do mě nějaký sameček stříká semeno a ráda bych i otěhotněla. Zatím o tom stále mluvíme, ale on ví, že to udělám ať s ním, nebo bez něj. Samozřejmě se nechci rozvádět. Jsme oba dobře finančně i materiálně zabezpečeni. Děťátko ale chci!!

Radime (Po, 13. 8. 2012 - 21:08)

Tak jak pokračuješ? Co kulky?

Radime, (Pá, 10. 8. 2012 - 00:08)

Ještě jsi vydržel?

radim (Čt, 9. 8. 2012 - 19:08)

prave som si nahodil konecne kastorovaciu gumicku mam ju 5 min koule menie farbu a zacinaju chladnut drzte palce aby som to vydrzal

D (Út, 7. 8. 2012 - 18:08)

Chci se nechat vykastrovat....Zadarmo ani kure nehrabe.

? (Út, 7. 8. 2012 - 15:08)

Aby jsi nemusel doma mámě cákat do mrazáku!

Noel (Út, 7. 8. 2012 - 14:08)

Chci se nechat vykastrovat. Nevíte jestli se někde dá nechat zmrazit sperma pro pozdější použití?

! (Pá, 3. 8. 2012 - 08:08)

Teď jsi se nazval pravým jménem a máš stoprocentní pravdu!!

50 (Čt, 2. 8. 2012 - 22:08)

Zřejmě budu bez zubů, jsem debilní blboun.

radim (Čt, 2. 8. 2012 - 21:08)

Odskrt si
Nevzrušuj sa ty....Ja skusim co sme pisali a pak dam vediet ako som natom.
dokaze ma vy tocit taky blud ako napisal Odskrt si:a urizni s temi svymi cibulemi rovnou i ten klobas ta to ma nasralo asik sa potrebuje niekto za pc...

Ble (Čt, 2. 8. 2012 - 17:08)

Akorát, že ti ty koule nemůžou explodovat v ruce!

medulienka (Čt, 2. 8. 2012 - 13:08)

Odskrt si
Nevzrušuj sa ty. Predpokladám, že u radima ide o jedného z tých vzrušovačov, čo si predstavia, ako to na sebe robia, prečítajú si, vytečú, a v pohode sa vyspia. A keby aj - napíš mu, že v postate ide o stopercentne zaručenú sterilizáciu. A klobás si odrezávať nemusí. Stačí ho podviazať.

radim
Ak máš záujem výhradne o to, aby ti eroticky zostalo všetko tak, ako to je, ale aby sa ti iba nepostavil, lepšie je zamerať sa priamo na vtáka a nie na kastráciu. Je to v podstate jednoduchšie, rýchlejšie a účinnejšie (teda so spoľahlivejším účinkom). Má to ale nevýhodu v tom, že baby (ak si na baby) ťa budú vzrušovať aj ďalej, ale nedá sa ti vytiecť. A to je veľmi náročné na nervy, resp. psycho. Toto napokon obvykle aj tak dovedie k snahe o kastráciu.
Je len treba, tak ako je to u krabičiek s cigaretami, pokaždé varovať pred akýmikoľvek zásahmi do kompletnosti spomínaných orgánov.
To všetko je ale na dlhšie diskusie ( podobne ako so zábavnou pyrotechnikou).

Odskrt si (St, 1. 8. 2012 - 21:08)

nuz teda idem nato.a urizni s temi svymi cibulemi rovnou i ten klobas.

radim (St, 1. 8. 2012 - 20:08)

radim
Kastrovacie gumičky...nuz teda idem nato.

medulienka (St, 1. 8. 2012 - 13:08)

radim
Kastrovacie gumičky sú suverénne najlepšie a to preto, lebo majú vlastnosti určené práve na tento účel. Predovšetkým sú mimoriadne pružné, silné a trvanlivé. Pružnosť a sila sú výborné na to, aby sa gumičky dostatočne roztiahli na to, aby si mohol cez gumičku prestrčiť svoje vajcia (jedno po druhom), bez toho, aby gumička praskla a aby sa potom zas silne stiahla. Trvanlivosť a odolnosť by si ocenil pri prípadnej origoš kastrácii gumičkou, keď ti táto spoľahlivo vydrží ten potrebný mesiac. Preto odporúčam použiť tieto. V sáčku, ako sa dodávajú, ich je dosť na to, aby si sa nimi takto postupne vykastroval. Nanajyýš - ak by bol "z ocele" spotrebuješ balenia dve. Ak budeš na sebe aplikovať vyššie popísané, určite ti stáť nebude. Nesporná výhoda oproti kliešťam, či odrezávaniu, je, že gule ti ostatnú a to mechanicky nezmenené a nepoškodené. Na ohmatanie nikto nespozná žiadnu zmenu - ani ty. Podobne je to pri natáčaní, zahrievaní a zčasti aj liehovaní.
Ďalší dobrý druh gumičiek je ten, ktorý používali, resp. používajú leteckí modelári na pohon vrtuľových papierových lietadielok. Tú treba používať tenšiu.

!?!
Také tie mikroténové sáčky majú tú chybu, že nie sú pružné. Preto stiahnu povrchovú kožu vrecka ale už nedostatočne zaškrtia žily vo vrecku. Okrem toho tým, že nie sú pružné, ich tlak sa nezvyšuje, ale naopak povoľuje. Dobré sú ale (ako fólia) proti tej pálivej bolesti kože vrecka pri nasadení gumičky.

!?! (St, 1. 8. 2012 - 08:08)

Naco schánět nějaké gumičky? Stačí když si v obchoďáku vezmeš několik pytlíku co jsou na zeleninu nebo pečivo.Takové ty mikrotenové s ušima( jsou dost dlouhé ) Několikrát stočíš jako provázek a můžeš podvazovat.Jednou kolem uzel a ještě jednou obtočit a podruhé zavázat na mašličku. Správně utažený poznáš podle toho, že po 10 min. máš úplně studený pytlík.Je to z toho co můžeš použít to nejlepší, nejméně to řeže do pytlíku a snáz se to nechá vydržet.

radim (Út, 31. 7. 2012 - 21:07)

ja ako som povedal.
ide mi...a o samotnej kastracke silne zvazujem ak tato varianta nebude podla predstav

radim (Út, 31. 7. 2012 - 21:07)

Pri kastrácii je ale z...ja ako som povedal.
ide mi oto aby mi nestal ale aby mi ostali gule.:D
a to znamena ze musim pouzitiba kastrovacie gumicky? alebo ake kolvek ktore si poriadne stihnem.ak mozes daj link na ake gumicky sa mam shanat aby som vedel presne. dik

Reklama

Přidat komentář