Reklama

Kastrace

Karel (St, 6. 11. 2013 - 07:11)

Podle Tvého vyjádření...Přesně tak Nikol.

Nikol (Út, 5. 11. 2013 - 22:11)

Máš naprostou pravdu,zpět...Podle Tvého vyjádření tomu rozumim tak,že nepoužily lokální anestesi a vyřezaly Tě naživo.To svědčí o ukájení sadistických choutek,asi byly opravdu sjeté.To sis opravdu "přišel na své".Manželka se snaží protože jí zřejmě došlo co provedla a jak jsi musel trpět.

Karel (Út, 5. 11. 2013 - 22:11)

Souhlas muže s kastrací je...Máš naprostou pravdu,zpět nejde nic vrátit.Nicméně se manželka všemožně snaží být ta nejlepší.Takže jsem to nechal být.Nejde vcelku o varlata,spíše o ty strašné bolesti,které to doprovázeli.

Nikol (Út, 5. 11. 2013 - 21:11)

Vcelku s tebou Nikol...Souhlas muže s kastrací je přece nutný.Pokud to udělaly násilím proti Tvé vůli je to hnusná podlost.Můžeš je žalovat,ale bude to poněkud kontraproduktivní.Tvým ponížením se bude živit bulvár a vyjde veřejně ve známost že jsi eunuch.To muže v očích lidí poněkud deklasuje a společensky znemožňuje.A vyřezaná varlata Ti ta žaloba do šourku nevrátí.

Karel (Út, 5. 11. 2013 - 13:11)

Pokud jim jde o to aby muže...Vcelku s tebou Nikol souhlasím pokud s tím muž souhlasí,ale když při běžných erot.hrátkách kdy jsem byl dobrovolně svázán(jako jindy)mě brutálně vykastruje vlastní žena s kamarádkou a potom tvrdí že byla pod drogami to je silná káva.

Nikol (Po, 4. 11. 2013 - 22:11)

Připadá mě že ať...Pokud jim jde o to aby muže zbavily nejen plodnosti,ale i erekce,potom musí varlata podvázat,případně vyřezat.Je to kruté ale účinné.Takto ošetření muži jsou poslušnými otroky žen.

Petr (Po, 4. 11. 2013 - 16:11)

Podvazovani je idealni zpusob...Připadá mě že ať kastrace či podvazování varlat je šílenost,není li to nutné z důvodu rakoviny prostaty,jinak stačí podvázat chámovody vstřebatelnou chir.nití a už žádné děti.Jde to i bez míst.umrtvení,trochu to zabolí ale je to OK.Nemá to vliv na erekci.Dělala mě to manželka,která to viděla jak to dělala její kámoška.

Eda (Ne, 3. 11. 2013 - 21:11)

Michale, trochu bolí jen to...Vykašli se na vpichování nějakého preparátu do varlat.Kámoš taky někde koupil tyhle rozumy vstříkl si tam nějaké svinstvo,dostal ošklivý zánět až z toho začal blouznit.Ta jeho ho nechala odvézt do špitálu a tam ho vyléčily navždycky,vykastrovaly ho kvůli akutní otravě.Zrovna minulý týden mi u piva říkal že už jen líže.

Q (Ne, 3. 11. 2013 - 10:11)

Má žena už je na mě...Podvazovani je idealni zpusob pro ty, kteri chteji chcipnout bolesti, prijit i o sourek, zemrit na nekrozu, nebo - a to zcela nejpravdepodobneji - nedosahnout vubec niceho.

I kdyby se ale timto zpusobem - bez jakychkoli dalsich dusledku - varlata podarilo zahubit, nakonec se stejne scvrknou tak, ze si toho kazdy vsimne.

Kdo chce prijit pouze o schopnost produkovat ve varlatech sperma a testosteron, mel by usilovat o testikularni pulpektomii. Pri ni se z varlat pouze vyrizne tkan, ktera je za tvorbu spermatu a testosteronu zodpovedna, a nahradi se plastickymi implantaty.

Dokud se pak (v dusledku nizke erektibility) nezacne scvrkavat penis, neni - po zahojeni chirurgickych rezu - opravdu na takto modifikovanem pohlavnim ustroji videt nic neobvykleho.

Dej někam fotky (Ne, 3. 11. 2013 - 09:11)

Michale, trochu bolí jen to...ať vidíme, že nekecáš

kastrat (So, 2. 11. 2013 - 18:11)

Ty vole napíchl jsem levou...Michale, trochu bolí jen to první napíchnutí. Jak varlata postupně atrofují stávají se necitlivými. Chce to ale trpělivost. Do varlete to chce tak okolo 6 až 8 dávek po 1 až 3ml, 85 až 95% alkoholu. /koncentrace 98%, je jen teoretická a v reálu na trhu zcela nedostupná/ Na začátku procesu i 5ml, ale na konci je varle malinké, zcela tvrdé a 1ml stěží pojme.
Ještě pomaleji probíhá celý proces s nadvarletem. Mezi vpichy je třeba dělat delší přestávky, skoro týden.
Mě to trvalo zhruba půl roku. Dnes mám obě varlata i s nadvarletem o velikost malé olivy a zcela necitlivá.

Jirka (So, 19. 10. 2013 - 12:10)

Má žena mi podvazuje koule...Nemusíš se Lado bát,mě dostala žena s podvazováním až na dvě hoďky,ale to je už max.Jsem potom i čtyři dny naprosto bez erekce a i poměrně silné bolesti.

Laďa (Út, 15. 10. 2013 - 10:10)

Má žena už je na mě alergická jak jsem pořád nadržený a když si to zrovna nedělám tak hledím na druhé,proto mě chce vykastrovat a když mě minulí týden přistihla z neteří jak ji lákám tak jsem s tím souhlasil z podmínkou že to nebude poznat a tak žena došla s tím že mi bude podvazovat koule a ony postupně přestanou pracovat,ale šest hodin bych to nevydržel a bojim se že by mi po takové době odumřel celí pytel a mohl bych mít nějaké problémy. poraďte nějaký způsob

Laďa (Út, 15. 10. 2013 - 10:10)

Šest hodin? Nechci přijít o pytel ani o koule chci aby to vypadalo stejně jen to nefungovalo a nebyl pořád nadržený.

Tina (Út, 15. 10. 2013 - 09:10)

Má žena mi podvazuje koule...Nevykastruje příliš krátká doba důkladné podvázání by muselo trvat min.šest hodin.

Laďa (Út, 15. 10. 2013 - 08:10)

Má žena mi podvazuje koule gumkou až je mám fialové a sundá mi ji cca po 45 minutách.Otázka ,vykastruje mě to?

Jana (Út, 8. 10. 2013 - 09:10)

Že mě podvážou varlata by...Máš doma sadistku a když potkala spřízněnou duši využily příležitost a pěkně si tvé ponížení vychutnaly.Někdy žijeme s člověkem léta a přesto ho neznáme.

Jirka (Po, 7. 10. 2013 - 19:10)

O tom že budeš zbaven...Že mě podvážou varlata by mě ani ve snu nenapadlo a nešel bych do toho nikdy!Nenapadlo mě,že můžou být takhle zvrácené a mít takovou radost když jsem šílel několik hodin v bolestech a smát se při tom!

Jana (Po, 7. 10. 2013 - 10:10)

No tohle je tedy blbý...O tom že budeš zbaven plodnosti jsi věděl a dobrovolně ses nechal samčí schopnosti zbavit.Nepočítal jsi s tím že to udělají tak důkladně a docela chápu ten šok z toho,že probíhá likvidace funkce tvých varlat a nemožnost proti tomu něco dělat.Buď rád že ti z toho nehráblo a že ještě s pilulkami můžeš.

Jirka (Po, 7. 10. 2013 - 09:10)

Ono nic není v životě...No tohle je tedy blbý kompromis...

Reklama

Přidat komentář