Reklama

Kastrace

lucka (So, 7. 6. 2014 - 15:06)

No podle mne je nejlepší obřezaný těsně za zaludem a s malým pytlíkem po dětech udělat povinné pod až tzn vasektomii a nabídnout kastraci obřízka je základ slušnosti ma ji táta Deda brachove a táta je i podvazany a můj přítel jde na obřízku v pondělí. PS je mu 19 a mne taky

Helena II (Ne, 25. 5. 2014 - 23:05)

Ja som mala jedného, už bol síce trochu starší, a ten, aj keď nebol stvrdnutý, ho mal asi tak okolo 10 cm. Keď stvrdol. tak sa mu zväčšil asi len o polovičku pôvodnej dĺžky. Keď mu visel, vyzeral tak komicky, visel vták, viseli mu akoby dosť vyťahané gule. No a žaluď mal holý stále. Ale výkon mal dobrý.

gin (Ne, 25. 5. 2014 - 22:05)

A nie náhodou každý...Každýmu ne, mě se při stvrdnutí neobnaží. Poněvadž jsem četl, že to tak má být, tak jsem si pomalu do třicítky myslel, že ho nemám v pořádku. Dnes už vím, že to tak má více mužů. Nevím proč jsem se do toho uvrtal, je to posledních pár měsíců, ale za dobu jsem tu problematiku nastudoval dost podrobně.

Helena II (Ne, 25. 5. 2014 - 22:05)

A nie náhodou každý žaluď je holý, keď mužovi stvrdne? Ja som ich síce zas až také kvantá nevidela, ale tým zopár mužom, čo som ich videla tvrdých, všetci mali žaluď holý.

gin (Ne, 25. 5. 2014 - 22:05)

Ja osobne si myslím, že...Na německém fóru je jakási Anja, která je zblázněná do penisů s holým žaludem. Její manžel se na její přání nechal obřezat. Své dva syny však obřezat nenechala, poněvadž zastává názor, že o tom můžou rozhodnout pouze oni sami. I když ten starší se dobrovolně obřezat nechal, to zas trochu prý zapracovala jeho holka.

Helena II (Ne, 25. 5. 2014 - 22:05)

U vás je hygieničtější...Ja osobne si myslím, že nikomu do 18 rokov, by sa na pohlavných orgánoch nemalo nič rezať. Platí to aj o obriezke. Plnoletí potom nech si režú čo chcú a ako chcú.
Otázkou ostáva, čo sa rezaním čoho-toho má naozaj dosiahnuť. Ja mám taký pocit, že keď mamičky nechajú svojim malým chlapcom odrezávať kožku na ich čuráčikovi, tak si skôr kompenzujú nejaké svoje skryté sexy problémy a nie kvôli nejakej hygiene. Čo ja mám ako matka napr. 5-ročného decka teraz riešiť nejaké hygienické záležitosti s tým, aký, ako a kde si ho bude zohrievať, keď bude dospelý a samostatný. Nech si to rieši on s jeho partnerkou.
Ja mám za to, že ak by niečo na pohlavných orgánoch bolo až natoľko na závadu hygiene, príroda by to asi vo vývoji odstránila už dávno. A nakoniec - mne nerobí žiadne problémy, aby som môjmu mužovi na jeho vtáka dala tekuté mydlo a riadne mu ho na mokro vyhonila. A ako mu to robí dobre... Keď ani takú primitívnu vec nejaké netýkavky nezvládajú, nech sedia v kláštore, tam im podobné hygienické problémy od mužov nehrozia.

dlouhokožoun gi (So, 24. 5. 2014 - 16:05)

no obřízka by měla byt...U vás je hygieničtější vyřezat vnitřní laple, to vyjde nastejno. Vnitřní kůžička je totiž mnohem citlivější než žalud, a u mnohých obřezanců, kteří ji nemají, patří někdy ve 40 letech, v extrémních případech už ve 25 letech orgasmus pouze do říše vzpomínek.

holka ze zdravk (So, 24. 5. 2014 - 15:05)

Hele Lucko kde mu to dělali za kolik a který doktor ? Nechal si uříznout šourek a má vypnutou kůžičku přes varlátka ????? Vy úchylové co se podepisujete jako ženský nevíte už co napsat že ? Proč se raději nedíváte na večerníčka a po obědě v neděli na pohádky ??, LOL

dan (So, 24. 5. 2014 - 11:05)

Ahoj našli by se ženy které by udělaly kastraci mě s mým svolením nebo si tu o tom jen povídáte?

Tamara (So, 24. 5. 2014 - 09:05)

Jiří tím se netrap obřízku by jsme ti nechali udělat a pokud by jsi byl hodný tak o kuličky by jsi nepřišel,to k chlapům patří.

Jiří (So, 24. 5. 2014 - 05:05)

Lucko s kastrací zaké...Tamaro a Lucko Vás bych chtěl mít za manželky.Vy byste se mi dobře staraly o pindíka.On by byl stále středem vaši pozornosti. Veškerou péči o něj bych Vám svěřil.Určitě by mi dělalo dobře.

Tamara (Pá, 23. 5. 2014 - 16:05)

Lucko s kastrací zaké nesouhlasím,to je dost brutální,jedině tam kde třeba chlap znásilní nezletilé děti jako trest,to ano.S tou povinnou obřízkou od 15 roků souhlasím,ale klidně by se mohla dělat klukům v menším věku,tam je to jednodušší a je to malý zákrok.Moji synové ji mají od 3 a 5 roků a je to v pohodě a vřele doporučuji.Je to hezčí o hygieně nemluvě.

lucka (Pá, 23. 5. 2014 - 08:05)

no obřízka by měla byt povinna od 15 je to hygieničtějsi a hezči. U nás doma měl obřízku brácha i táta. kastrace je az moc brutalni staci vasektomie neoplodni mne a sex s nim muzu mit i kdyz je pravda ze mne taky lakalo jak by vypadal pritel uplně bez pytliku. O tom ale nechtěl ani slyset tak jsme se dohodli že se necha podvázat a obřezat, je to super vyrdzi treba i pul hodiny ve mě. při tom pofbázání si nechal uřínout šourek a ma tam jenom vypnutou kuži přes varlatka je to sexy ma maly kulicky tak to vypada jak kdyby je tam vubec neměl:-D Obřízku povinně od 15

Pepa (Ne, 18. 5. 2014 - 09:05)

Jano přijít o kuličky bych nechtěl,to je dost blbé obzvlášť když ti je má odstřihnout vlastní ženská,to bych raději vyměnil za obřízku,to můžeš ušmiknout taky.

Jana (So, 17. 5. 2014 - 20:05)

Nad klasiku určite nie je,...Já jsem byla vždy pro klasiku a ověřila jsem si že to bylo správné rozhodnutí,zejména když se můžete aktivně účastnit odebrání kuliček a sama si je odstřihnout za pohledu manžela/ovšem mimo tuto republiku/.
Věřte,že tento společný zážitek vás stmelí a budete si bližší než kdy jindy.

Tomáš (So, 17. 5. 2014 - 00:05)

Dá se tady najít nějaká reálná odbornice, která by vyříznutí provedla? Nebo prosím o odkaz. Rád bych se skontaktoval. Odpověď prosím na email: [email protected] Díky moc Tomáš

Helena II (Ne, 4. 5. 2014 - 18:05)

Eriko a jak se odstraní...Keď občas pozeráš televíziu, tak si sa relatívne nedávno mohol dozvedieť, že občas aj nejaká atraktívna dáma si nechá dobrovoľne preventívne proti rakovine odrezať cecky. Skús jej poslať meil, možno ti napíše podrobnosti. Teda - dámske prsia sa preventívne proti rakovine režú tak, ako hocičo iné. Oproti tej tvojej výbave ich je ale väčší kus.

Helena II (Ne, 4. 5. 2014 - 18:05)

Není nad klasiku.Pytel...Nad klasiku určite nie je, ale on to chce tak, aby sa po úprave zdal byť kompletný a to klasika nerobí. Ber to ako taký iný level.

Helena II (Ne, 4. 5. 2014 - 18:05)

A je to uz trvala kastrace...Ja osobne nemá skúsenosti ani s jedným. Čo o týchto zelinách viem, mám iba z literatúry.
To prvé užívala u nás jedna, aby sa jej zväčšili cecky. Je pravdou, že ich má teraz o dosť väčšie, než prv. Ja len neviem, či z tých granúl alebo si dala spraviť plastiku. No a ja ich mám podľa mňa dosť dobé, tak som to neskúšala. Každopádne sa píše o tom, že mužom to riadne schladí horúcu hlavu. A vraj to pri dlhodobom užívaní potenciu poškodzuje natrvalo.
O bolehlave som čítala, že sa takto kastruje spoľahlivo a natrvalo. Vrecko by to malo bez problémov zvládnuť.
A ešte som nespomenula, že by si si mohol pravidelne na noc natáčať vrecko s guľami. Aj to potenciu dostatočne pokazí a pre vrecko je to úplne bezpečné.

Adolf (So, 3. 5. 2014 - 13:05)

Eriko a jak se odstraní dámská prsa jako prevence proti rakovině?

Reklama

Přidat komentář