Reklama

Incest

Alan (So, 17. 11. 2007 - 11:11)

Když mi bylo 9, táta se zabil v autě. Máma se na mě hrozně upnula a já se stal smyslem jejího života. Dělali jsme spolu uplně všechno, ona žádné jiné přátele neměla. Ani nevím kdy mi poprvně sáhla na pinďoura, ale vím že to pro ní žádné tabu nebylo. Když mi bylo asi 13, tak už mi na něj sahala skoro pořád. Třeba skoro každou neděli ráno jsem ležel v pyžamu na koberci na břiše a koukal na televizi a ona si sedla na zem vedle mě a začala mě hladit zezadu na pytlíku, a přitom bysme se dál koukali na televizi. Nebo když sem se koupal, tak mě jednou rukou mydlila a druhou rukou mi ho celou dobu držela. Po koupání mi ho vždycky dlouho natírala krémem a před spaním si s ním zase hrála. Vždycky mi říkala jakej je hezkej a silnej, protože mě samozřejmě přitom pořád stál. Prožíval jsem spoustu orgasmů ale to jsem z toho ještě neměl rozum.

Minx (So, 20. 10. 2007 - 20:10)

Natálko, jako bys popisovala to, co se dělo v dětství mezi mnou a bratrancem, jakmile jsem si to kolem patnáctého roku uvědomila, ukončila jsem to, byli jsme stejně staří,...líbali jsem se, osahávali a mazlili při každé příležitosti. Pak jsem to utnula.Až na to, že teď se to po mnoha letech rozjelo nanovo. Začalo to nevinnými nerážkami v smskách, pak se stavil na kafe, bez jediného slova mě začal líbat a skončilo to šíleným divokých sexem na pračce!!! Ještě několik dní jsem pro sebe neměla pojmenování a nemohla se z toho vzpamatovat. Bylo to krásné, ale stejně jako Ty a ostatní, kteří mají tu zkušenost, vím, že to není správné. Řekla jsem, že se to nesmí opakovat. Za pár dní se to ale opakovalo. Vášnivý divoký sex, jako zvířata. Mám výčitky i když to bylo hezké, zlobím se na sebe a přeji si, aby se to stalo i nestalo znova....
Jinak svého bratrance si samozřejmě vzít můžeš, ale nevím, jestli byste od maminek dostali požehnání :))) když pominu riziko nemocných dětí kvůli tomu, že jste příbuzní...

natálka (So, 20. 10. 2007 - 17:10)

ted' jsem si všimla jednoho předchozího příspěvku, s bratrancem že to není incest a můžu si ho vzít? vyveďte mě z omylu, ale myslím že to není pravda...

natálka (So, 20. 10. 2007 - 17:10)

stalo se mi něco podobného jako Suzan.. byli jsme ještě velmi mladí (já a bratranec), samozřejmě úplně nezkušení a ani nevím jak se to stalo, ale začli jsme společně objevovat tajemství sexu.. a to pravidelně.. byla doba kdy jsem si naplno uvědomila že to co jsme dělali bylo hodně špatný, že kdyby nás někdy někdo chytil byl by to neskutečný průšvih (párkrát k tomu nebylo daleko). hodně moc jsem se za to styděla a nikdy bych to nikomu neřekla, ale snad nejsem sama kdo má takovou zkušenost.. ted' už jsem se s tím nějak "vnitřně" srovnala, prostě jsem neměla rozum.. dnes jsou z nás dospělí lidé, skvěle si rozumíme a o tom nikdy nemluvíme. asi by nám oboum bylo hodně trapně. byla to chyba, ale co se stalo, stalo se.

tima (Pá, 12. 10. 2007 - 22:10)

Svedla jsem jednou brachu. Bylo to super. Ma nadherne telicko. Uplne bez chlupu. Samy sval. Udelala jsem se dvakrat i kdyz se mi to s pritelem jeste nestalo. Moc me laka to zopakovat, ale za ten prusvih to nestoji.

Líza (Pá, 12. 10. 2007 - 02:10)

Já žádnýho bratrkance nemam.Koho si teda múžu vzýt z rodiny?Všechny je pravda!

DOTAZ (Pá, 12. 10. 2007 - 01:10)

Stejne by me zajimalo, kolik tehle historek je pravdivejch... :))

Petr1331 (Čt, 11. 10. 2007 - 22:10)

S bratrancem uz to neni incest kote:)))) Toho si muzes i vzit, i kdyz je to ponekud proti moralce.

456 (Čt, 11. 10. 2007 - 12:10)

Pěkné, milé, úpřimné, ze života. Konečně!

Suzan (Čt, 11. 10. 2007 - 11:10)

Zaujímalo by ma, či aj peting sa už berie ako incest? V minulosti som mala nazvyme to prázdninový románik z bratrancom. Vlastne šlo len o "vzájomnú výpomoc". Vtedy som to tak nevnímala, ale dnes viem, že to bol dosť velký hazard. (asi by som sa vtedy nebránila, keby chcel všetko) Noo keď má dievča 15 a tam dolu ju to hrozne svrbí neraz sa stane, že vyvedie poriadnu hlúposť, ktorú neskôr o?utuje.

michal (Út, 9. 10. 2007 - 14:10)

Někdy je to velice složité, kdo to nezažil,těžko asi pochopí

georgis (Út, 28. 8. 2007 - 13:08)

a myslis, ze si to nemohla vymysliet - to s tym otcom? Ze iba chce aby si ziarlil alebo co? Co ak je v tom ten otec nevinne? Neviem, ty ju poznas, ty o nej musis vediet viac, ale... kludne si to mohla aj vymysliet. Tak ci tak ju pust k vode. Pretoze ak jej nevadi to s otcom, tak moze byt, ze je do neho zamilovana viac ako do teba a s tebou chodi iba preto, aby mozno oni dvaja s otcom nebudili pozornost. Tym, ze ju nasilu prestahujes niekam inam nic nevyriesis, ani jej nepomozes. Ona si najskor musi chciet pomoct sama. Ty sa budes iba zbytocne trapit. Je uplne pochopitelne, ze sa ti hnusi s nou spavat. Kludne si to vsak moze aj vymyslat a hrat sa na taku uz trochu odrastenu lolitu. Keby ona sama nechcela, tak by ju vyhrazanim sa k sexu nik neprinutil.

martin (Po, 27. 8. 2007 - 11:08)

mam problem ktery me trapi uz dlouho a nevim jak dal.chodim 2 roky s holkou ktera bydli se svym otcem.otec po rozvodu se svou zenou mel sebevrazedne sklony a vydiral tim svou dceru.ma 16 let a je studentkou.vety jako budes me mit na svedomi pokud se se mnou nevyspis nebo me neudelas se promenily v realitu.otec ma lupenku,stydi se za ni a nevychazi skoro vubec ven.jen do prace.stavalo se to driv nez jsme se potkali ale ona porad s nim bydli.mam hodne velke obavy jestli se neco nedeje v moji nepritomnosti.urcite chapete ze mi to jako jejiho pritele dost vadi a jeto tema nasich castych hadek.udelal jsem vsechno co jsem mohl.prestehoval jsem ji k matce ktera bydli se svym pritelem.dlouho tam nevydrzela a za mymi zady se vratila zpet k otci.duvodem bylo pry volnost a vlastni pokoj ktery mela u otce.rok jsem nevedel ze otce nastevuje a nekdy i prespava az jsem ji sam pristihl.ona tvrdi ze otec uz nic nechce ale ta nejistota po te jeji lzi kde bydli mi nedava klidne spani.uz se sni kvuli tohodle rozesli 2 kluci a ja asi budu treti.stykam se sni skoro denne ale uz sni nejak nechci spat a uz se k ni nejak nemam.porad ji ale chci pomoct.matce se to boji rict,nahlasit na policii taky a bez jeji pomoci nemuzu delat nic.prosim porad te mi.

tak (Čt, 23. 8. 2007 - 11:08)

Zkus to udělat tak,aby tě u toho přistihla. Uvidíš její reakci a podle toho se buď svěříš s tím, že tě vzrušuje nebo ne. Nečekej ale zázraky.

Bel (St, 22. 8. 2007 - 17:08)

Lukáši, myslím si, že to není nic špatného. Vzhledem k tomu, že žiješ jen s mámou, jseš na ni víc fixovaný. Je to pro tebe nejbližší žena v tvém okolí, tak se sexuální představy upínají k ní. Možná tě vzrušuje i to, že tě může při masturbaci načapat. Sám si uvědomuješ, že je to máma a cítíš k ní mateřskou lásku. Pokud zůstane jen u představ, tak je to podle mě v pořádku. Až si najdeš nějakou holku, určitě se to změní.

Pip (St, 22. 8. 2007 - 17:08)

No, moc hezké, ale nepochopil jsem asi tak nějak sovislost, co psal prve Lukas...

Lukáši, já proti incestu nejsem, ale v dnešní společnosti je to nemorální, nedělá se to. Aby se s tím dalo něco dělat, tak by si sem musel napsat, jestli o tvém problému tvoje maminka ví, což asi ne...

Záleží ale hlavně na tobě, jak chceš tento problém řešit... Buď na střední odejdi někam na intr, nebo to zkus mámě říct a uvidíš její reakci. Přeju hodně štěstí

Návštěvník (St, 22. 8. 2007 - 14:08)

Pepíček přijde za maminkou, že by chtěl koupit kolo.
Maminka mu však říká, že nemá peníze, že mu splní každé přání, ale že kolo ne.
Pepíček se toho chytne a přeje si, aby si zahráli na maminku a tatínka.
Mamince nezbývá než splnit jeho přání. Po dohodě si musí lehnout do ložnice v noční košilce.
Maminka v ložnici s úzkostí čeká co se bude dít.
Najednou ve dveřích se objeví Pepíček v tatínkovém kvádru a říká:
"Vstávej stará, jdeme klukovi koupit kolo !"

Lukas (Út, 21. 8. 2007 - 16:08)

Ahoj, lidi,

Potřeboval bych poradit - já (14)- moje maminka (39)...

Žiju s mámou sám. Mám ale strach z toho, co by se mohlo stát. Masturbuju skoro každý den, tak jak na to mám chuť, ale přijde mi divný, že prožívám krásnější orgasmy, když jsem v její blízkosti... Tím myslím, třeba že jsme spolu v bytě, nebo ona je na záchodě a tak podobně. Cítím k ní jenom klasickou mateřskou lásku (doufám), ale když se vzruším, tak se se mnou něco stane a moje máma je pro mě ta jediná, co by mě mohla uspokojit a myslím na ni až do mého orgasmu. Prosím, napište mi sem vaše názory, co si o tom myslíte a jak by jste to řešili ? ? ? ? Nevím co s tím... Děkuju

Tatik (Út, 21. 8. 2007 - 08:08)

fascinuje mě, jak všichni incest odsuzují a nejvíc si u něj honí péra právě ti, kteří nejvíc řvou. nesouvisí to s prim itivní společností, naopak se to vyskytuje i u společností vyspělých a nikdy, podotýkám nikdy se to neodstraní. Člověk není na to naprogramován.

Návštěvník (Po, 20. 8. 2007 - 09:08)

Humus

Reklama

Přidat komentář