Reklama

Incest

Pak (So, 7. 3. 2015 - 11:03)

Šukat krásnou a udržovanou...ta tchýně nestojí za nic.Nedokážu si vůbec představit spát se zetěm,to je hnus.

Jan (So, 7. 3. 2015 - 11:03)

Šukat krásnou a udržovanou tchýni musí být nádhera...
Já jsem to neměl, já měr starou můru !!
Jen si užívejte pokud na to oba máte chuť!!
Já vám držím palce !!!!

sardanapal (Pá, 6. 3. 2015 - 18:03)

devianti za to nemohou,je to...Ale přinejmenším do " klece " patří obojí ho.vada !

Ano, (Pá, 6. 3. 2015 - 15:03)

Ne to nejsou úchylové, ale...devianti za to nemohou,je to jiné,než když má někdo potřebu a klidně někoho přepadne,nebo souloží se svými dětmi.To jsou dobytci,jak píšete.

v létě (Pá, 6. 3. 2015 - 14:03)

myslím,že jsou to...Ne to nejsou úchylové, ale jsou neskutečný dobytek. Úchl znamená deviaci, tady "pouze" chybí zábrany, což je rozdíl. Stejně jako kdo znásilní ženu, tak nemusí být deviant, ale "pouze" zločinec.

Znal jsem jednu, otec ji ve 12 zneužil, v 17 šlapala chodník, nebo spíš stopovala auta poblíž hranic do Německa na Teplicku.

A (Pá, 6. 3. 2015 - 11:03)

myslím,že jsou to vyloženě úchyláci.Ani ve snu by mě nenapadlo spát s bratrancem,příbuzným,to už jsou vyloženě čunata,kterým je úplně jedno s kým spí.

vilda (Pá, 6. 3. 2015 - 11:03)

Jo taky to nechápu.A navíc hrozí,že se při incestu narodí dítě s dvěmi hlavami :-))nebo jinak zdeformované.zkrátka není to normální,je to proti přírodě, aby spolu spali sourozenci nebo matka ze synem,připadá mi to dost zvrácený a ten kdo si myslí,že je to normální,má pravděpodobně chorý mozek :-)

Jsou (Čt, 5. 3. 2015 - 23:03)

Incest je odsouzeníhodné...ti lidé úchylní.Normálního,inteligentního člověka by něco takového nenapadlo,nic takového by je nevzrušovalo.Asi za to nemohou,vrozené od své rodiny.

Pepa (Čt, 5. 3. 2015 - 23:03)

Incest je odsouzeníhodné smilstvo. Páchat ohavnosti v rodině může jen slaboduchý jedinec.

v létě (Čt, 5. 3. 2015 - 13:03)

si opravdu,že se pleteš,že...Jistě, neptal jsem se jich, ale když jde padesátiletý chlap s patnáctiletou holkou, tak to asi nebude jeho přítelkyně, ale nejspíš dcera. Možná nevlastní, ale to je míň pravděpodobný, ale možný to je.

Už v tý vodě mi přišli divný, ale co dělali pak na pláži, to byl hnus. Nejsem puritán, zažil jsem, že třeba holka na pláži klukovi vyhonila péro a nebo tam i souložili, sice už k večeru, ale stále dost lidí. Ale aby si padesátiletej chlap nechal honit honit ptáka od nejspíš dcery nebo nevlastní dcery, sotva asi od cizí holky, to je fakt hnus.

Myslím (Čt, 5. 3. 2015 - 13:03)

na nuda jsem zažil, přišel...si opravdu,že se pleteš,že sis to špatně vyložil,holka v 15 cti letech by si jistě nezačla s vlastním otcem,krom toho nevíš jak to skutečně bylo,mohl to být nevlastní otec.Celkově hnusné.

v létě (Čt, 5. 3. 2015 - 13:03)

to něco...na nuda jsem zažil, přišel tam otec s dcerou, ona tak 15, on kolem 50. Ve vodě dováděli, jak by byla jeho partnerka. Pak tam leželi pod dekou, různě se objímali. Z pohybů bylo zřejmý, že on jí dráždí prsa a ona mu zas honila ptáka. Ona byla trošku silnější, ale hezká holka, on šeredný tlustý prase. Bylo to už za šera, já odcházel, když tam začínali...

Je omyl si myslet, že vztah mezi otcem a dcerou je nějakým násilým, může to oběma skvěle vyhovovat.

domnívám se (Čt, 5. 3. 2015 - 13:03)

to něco...že v řadě případech nejde o znásilnění nebo zneužívání, např. kdy čtrnáctiletá dcera s tím souhlasí, nicméně i kdyby nebyl příbuzná, tak to je stejně trestný. I kdyby mu třeba jen honila ptáka.

Pokud ale dcera kolem dvaceti žije s otcem, tak jde o dobrovolný vztah dvou dospělých lidí. Je to trestné, ale není-li žalobce, není ani soudce.

Je (Čt, 5. 3. 2015 - 13:03)

tohle je asi častější...to něco hrozného,nepochopitelného.Stejně moc nerozumím tomu,že ta dcera se nikomu nesvěří,mamce,komukoli,vždyt to i na ní musí někdo poznat,musí se ho bát.Je to hrozné,co se to děje.

Elo (Čt, 5. 3. 2015 - 12:03)

Dobrý den, jsem obět...tohle je asi častější věc, než si lidi obvykle myslí. Obávám se,že sex mezi otcem a dcerou je hodně rozšířený, pouze se to málokdy prosákne. Pokud to oběma vyhovuje, tak kde není žalobce, není soudce.
Teď někde ukazovali, jak na japonském ostrově žije plno koček. Malý ostrov a obrovské množství koček. Ty kočky jsou evidentně příbuzné, desítky téměř stejných či velmi podobných koček. Několik různých koček, každá v desítkách exemplářů.
Jestli nemáš genetickou vadu, nějakou dědičnou nemoc, není třeba se čeho obávat.
Egyptští faraoni měli děti se svými sestrami, takto po více generací, nejsou známy genetická postižení. Jen by otcem dětí měl být někdo jiný, tj. ne děda ani vlastní otec či bratr, nejlépe ani bratranec, ale někdo nepříbuzný. Ani na testy bych nechodil, pokud bych byl normálně sám zdravý.

Ano, (Út, 3. 3. 2015 - 14:03)

Pokud tchán souloží se...já vím.

Linda (Út, 3. 3. 2015 - 14:03)

toho je mi na...Pokud tchán souloží se snachou,není to incest.Pouze nasazuje parohy vlastnímu synovi,pokud to ovšem není s jeho souhlasem.

icik (Po, 2. 3. 2015 - 15:03)

Dobrý den, jsem obět...Elo,pokud budoucí partner nebude z rodiny, je pravděpodobnost problémů malá. Genetické vyšetření plodové vody a krve je už na vysoké úrovni. Testů se neboj. Pokud to dělají odborníci, není to tak strašné.

Z (Ne, 1. 3. 2015 - 15:03)

toho je mi na zvracení,věc,kterou nikdy nepochopím.Nemám ani z okolí žádnou zkušenost,že by se to někomu dělo,ale od bývalé kamarádky,tak tchán spal se snachou.Bydleli v jednom baráku,bylo to nenásilné,i tchýně o tom věděla,dokonce je měla načapat.Taková rodina se mi protivý a musím říct,že jsem je povahově neznala nijak blíž,ale opravdu jen málo.Jednoduchá jak ta snacha,tak ten tchán a celá jejich famílie.

Ela (Ne, 1. 3. 2015 - 14:03)

Dobrý den, jsem obět incestu, narodila sem se jako dítě mé matky ale i mého dědy, ano moje matka měla se svým otcem sexuální vztah, dozvěděla jsem se to až ve svým 21letech, a jelikož sem uvažovala o vlastní rodině potřebuju vědět jestli mužu vůbec mit vlastni děti :( ještě sem nebyla na testech plodnosti a genetických testech a ani o tom mimo moji rodinu nemluvila, ma s tim někdo zkušenost? :(

Reklama

Přidat komentář