Reklama

Incest

Jan (Po, 10. 7. 2017 - 15:07)

Bylo mi 14, matka chytila mánii, že nejsem zcela v pořádku jako muž, - jestli jsem na chlapce. Láska matky je bizarní v ostýchavosti a přitom v cielavedomosti.Myslela si, že opilý se podvolím, ale opila se dříve, než já, a překvapená zjistila, že ho má v sobě. Od té doby výzkumy skončili. U mámy jsem opět normální chlap, - a zdá se mi, že vzpomíná na to s nostalgií, 20 let nestačilo vymazat sílu zážitku. U nás to nenarušilo vztahy, a na mně nezanechalo stopy. Snad až na to, že mám slabost pro starší ženy. Manželka je samozřejmě mladší, přiměřeně, a sexuální zdatná a vzdělaná KAMASUTRA

Lenička (Út, 23. 5. 2017 - 22:05)

Jak jsem minule psal, mama...Když tě matka rodila tak měla asi taky tak 3 promile...

Vyzkumozneuziva (Po, 22. 5. 2017 - 22:05)

Dobrý den,

studuji psychologii a dělám výzkum žen, které mají zkušenost se sexuálním zneužíváním v dětství. Svůj výzkum bych chtěla zaměřit na to, co Vám pomohlo, co nepomohlo. Výzkum dělám za účelem získání co nejvíce reakcí, zkušeností žen, které bych mohla jednou mohla třeba použít pro pomoc jiným ženám, které byly zneužívané. Jinak tématu rozumím, mám i bohužel vlastní zkušenost z dětství. Když někdo budete mít zájem, můžete se mi ozvat na mail a podělit se o své zkušenosti. Zároveň můžete zůstat v anonymitě.

Zdraví Pavlína
VyzkumozneuzivaniZVINÁČseznam.cz

Vitalij (Po, 8. 5. 2017 - 23:05)

Milujem ten pocit pozerat incest videa a rad by som to skusil s nejakou mamickou ktora sa so mnou zahra na mamku a synacka napis mi [email protected]

rambo (Po, 8. 5. 2017 - 06:05)

Najdu zde starší dámu nebo slečnu která by se ke mě chtěla chovat jako k mladém synovi nebo vnukovi? Je mi sice 30 ale nějak to zvládneme...mám rád starší ženy a rád potěší[email protected]

Plzen

Joao Moutinho (Ne, 7. 5. 2017 - 20:05)

Incest rozhodně není proti přírodě. Je potřeba si uvědomit, že jistá forma sexuální přitažlivosti vůči členům vlastním rodiny je u lidí přítomna takřka od narození. Teprve po údajně nějakých prvních třech letech soužití s dalšími jedinci u člověka výrazně klesá pravděpodobnost, že ho některý z těchto členů rodiny bude sexuálně přitahovat. Lze tak říci, že občasné případy incestu ve společnosti jsou naopak naprosto v souladu s přírodou ;-) Ale jelikož většinu lidí členové vlastní rodiny skutečně výrazněji sexuálně nepřitahují, je poměrně logické, ač do jisté míry možná i trochu neférové, že incest je většinovou společností odsuzován.

Pokud jde o můj názor na incest obecně, je naprosto zásadní jednoznačně rozlišit dobrovolné provozování sexu od sexuálního zneužívání. Odsuzuji otce, kteří osahávají pětileté dcery na přirození, za další tři roky je připraví o panenství a na celý život jim připraví trauma.

Jsem však jednoznačně pro legalizaci a legitimizaci incestu, jde-li o dobrovolný čin dvou dospělých lidí, kteří se zároveň zavážou, že z jejich vztahu nevznikne potomek. Proč trestat jinak normální a slušné dospělé lidi jen za to, že v soukromí bezpečně provozují sexuální aktivity, které je uspokojují víc než jakékoliv jiné?

David (Ne, 7. 5. 2017 - 10:05)

Incest mně rozhodne...Jsem na tom stejně. Je mi 19 let a představa sexu s vlastní mámou mě paradoxně nikdy vůbec nelákala, ale na druhou stranu mě vždycky mě moc vzrušovaly povídky, nebo filmy, kde se jednalo o sex matky se synem.
Mám přítelkyni, která je o 22 let starší a v sexu si vždy hrajeme na incest, oslovuji ji přitom mami a ona mi v tom plně vychází vstříc, bere jako syna a neustále povzbuzuje, např. abych se udělal do maminky, atd. a to mě šíleně rajcuje.
Je mi jasné, že tady budu za úchyla, ale je mi to fuk.

Johny (So, 6. 5. 2017 - 23:05)

nepritahuje me predstava sexu...Incest mně rozhodne nepritahuje ale sex s ženou starou jako je moje matka provozuji

Johny (So, 6. 5. 2017 - 23:05)

No podle mě když je matka s...Matka s dcerou je incest lesbický sex je sex jako každý jiný

Potrefenej jsi (Pá, 5. 5. 2017 - 08:05)

Copak, potrefená husa? Stačí si přečíst tvoje příspěvky v jiných vláknech.

Legalizovat inc (Čt, 4. 5. 2017 - 13:05)

Je vlastně je jen otázka času, kdy bude incest legalizován.V Německu se vede debata na toto téma už dlouho.Pokud se předejde oplození, oba partneři jsou dospělí, sex je dobrovolný a nikomu se tím neubližuje tak neexistuje žadný důvod k odsouzení.Naopak může to mít příznivý vliv na utužení vztahů mezi členy rodiny....Chce to však rozumnou debatu a ne zbytečné emoce. Před několika lety se zdálo také nemožné akceptovat homosexualitu.Prosím, aby můj názor byl přijat bez zbytečných hysterických reakcí. Chovejme se k sobě slušně a snášenlivě.

chtivejkocourek (St, 3. 5. 2017 - 17:05)

najdu zde ženu která by se ráda seznámila s mladíkem ve věku svého syna?

luci (Ne, 29. 7. 2018 - 18:07)

myslíte, že matka může...Nemyslím to je jisté pokud spermie doputuje do dělohy.

nenapíšu (Ne, 29. 7. 2018 - 16:07)

myslíte, že matka může otěhotnět ze synova semene? Podotýkám, že se nejednalo o soulož, jen při tření žaludu o vulvu došlo k ejakulaci, že zkrátka pak byla celá zastříkaná od semene.

kluk (St, 26. 4. 2017 - 15:04)

Nekecej, hraješ si tady na...Copak, potrefená husa?

Honza (Út, 25. 4. 2017 - 18:04)

Laskavě si dej vlastní nick...Nekecej, hraješ si tady na velkého mravokárce, tak se nevymlouvej na nick, beztak to všechno smolíš pořád ty.

Kluk - původní (Út, 25. 4. 2017 - 13:04)

No jasně, už podle tvého...Laskavě si dej vlastní nick a nezneužívej můj. Díky.

pepa (Út, 25. 4. 2017 - 13:04)

neměla to být fantazie, jen...a jen ukazuje, kam až může dovést pití alkoholu. Ztráta soudnosti a zábran ženy, nejen matky

pepa (Út, 25. 4. 2017 - 13:04)

No jasně, už podle tvého...neměla to být fantazie, jen popis, jak lze žít na hraně, a odolat. To ostatní má mamku přivést k rozumu, že zůstane v přijatelných mezích. Takže Nehledej v tom vlastní vzrušení, je to jen o realitě.

kluk (Út, 25. 4. 2017 - 12:04)

Jak jsem minule psal, mama...No jasně, už podle tvého stylu vyjadřování je vidět, že i tebe zplodil tvůj táta se svou matkou.
Jestli se pokoušíš tady zveřejňovat svoje deviantní sexuální fantazie, tak bys na tom měl ještě zapracovat. Tohle je velká slabota.

Reklama

Přidat komentář