Reklama

erekce v sauně a na nuda- pláži

Leoši (Čt, 24. 10. 2013 - 22:10)

Existuje erekce klitoru a...ano, o tom jsem psal. O těch naběhlých genitáliích, erekce klitorisu, zvětšená labia, což vede k rozevírání. Je to prostě vidět.

Leoš (Čt, 24. 10. 2013 - 21:10)

No tak muzi se urcite divaji,...Existuje erekce klitoru a zevního genitálu u žen, také často změna barvy.

Hanko (Čt, 24. 10. 2013 - 20:10)

No tak muzi se urcite divaji,...těch příznaků je přece víc. Pootevření, ale hlavně určité naběhnutí, tj. zvětšení velikosti. Myslím,že dospělý muž to obvykle pozná.
Přitom k erekci u mužů může dojít i jinak než vzrušením, ráno to bývá plný močový měchýř, v horku tomu napomáhá překrvení. Já erekci mívám třeba při usínání, jak v MHD, tak i doma v posteli. Nemusí to být spojené vůbec s nějakými myšlenkami, spíš spontánní reakce těla. Myslím, že i většina spontánních erekcí u malých chlapců (od mimin)je bez sexuálního vzrušení.

erekce v sauně (Čt, 24. 10. 2013 - 20:10)

Tý brďo, a co ona je to ta erekce?
Už su dědek. Nevím, možná jsem snad asi na něco takovýho kdysi trpěl, ale to už je dost dávno a taky ty odborný termity se mi pletou.
Co že máte s těma termitama? Jo, že jsou odporný, to jo.
Ale s tou erekcí mi to musíte vysvětlit co je to za chorobu. Jestli to není nakažlivý. Dá se proti tomu očkovat? A jestli je něco jako prasečí erekce?
Dá se na tu erekci umřít? To nevím, jak by pak v úmrtním listu vypadalo "umřel na následky prudké erekce".
A v nekrológu: Zákeřná erekce jej nečekaně srazila na vrcholu jeho tvůrčího rozletu...
Jo, taková akutní erekce může být mrcha!

Hanka (Čt, 24. 10. 2013 - 20:10)

No tak muzi se urcite divaji, ale vlhkost je maskovana potem a ze je to mezi nohama vice pootevrene muze byt u kazde zeny individualni I bez vzruseni.

Hanko (Čt, 24. 10. 2013 - 20:10)

Me docela vzrusuje pobyt v...ono to vzrušení pochopitelně je vidět i u ženy, zvláště při dnešním trendu vyholování. Jenže asi tak, když se mužovi postaví (v sauně, na N pláži), tak je vykázán jako nemrava. Když je vzrušená žena, tak se všichni tváří, že si ničeho nevšímají. Nekoukají se přece ženám mezi nohy, že?

Hanka (Čt, 24. 10. 2013 - 19:10)

Me docela vzrusuje pobyt v saune, nastesti to neni na zenach tak poznat jako na muzich.

Hanka (Čt, 24. 10. 2013 - 19:10)

Me docela vzrusuje pobyt v saune, nastesti to neni na zenach tak poznat jako na muzich.

Petr (Čt, 24. 10. 2013 - 17:10)

No, bylo jasné, že je to...Měl jsi jim říct, že se ti postavil tady z pána. A ono už by jim sklaplo... ;-)

Tak 100% si chtěly popovídat a možná nejen to...

Tomáš (Po, 21. 10. 2013 - 19:10)

A sebevědomí jim taky...No, bylo jasné, že je to kvůli nim, musel jsem do vody kolem nich, jetkali jsme se očima, okoukli jsme se navzájem... Stydlivost mne zahnala do vody, ale fakt nevím, možná si chtěly popovídat..

dr.dick (So, 19. 10. 2013 - 01:10)

musel jsem přestat nosit trenýrky...i ted v 35letech si je nedovolím vzít...nevim proč ale v trenkách mi často a nečekaně topoří...proto boxerky...lip se to aj kryje :)

dr.dick (So, 19. 10. 2013 - 01:10)

musel jsem přestat nosit trenýrky...i ted v 35letech si je nedovolím vzít...nevim proč ale v trenkách mi často a nečekaně topoří...proto boxerky...lip se to aj kryje :)

Grizzli (Po, 14. 10. 2013 - 20:10)

Každý nechť se sám ptá:...Pro Ignácia
5) Účelem manželství je děti nejenom zplodit, ale i vychovat. A protože lidský druh dospívá extrémě dlouho, je účelem sexu i udržení rodičů spolu. Proto příroda (nebo to byl bůh? ) obdařila muže i ženu touhou po sexu v průběhu celého roku.

vasek (Ne, 13. 10. 2013 - 16:10)

mám také obnažený žalud a problém s nechtěnou erekcí mám pořád, ve sprchách po bazéně, v sauně

Honza (St, 18. 9. 2013 - 21:09)

Byly, a docela se i ukazovalyA sebevědomí jim taky nechybělo, když byly přesvědčený, že se ti péro postavilo zrovna z nich. A eště se tě na to zeptaly. Tomu se dá řikat frajerky. Ale takovejch je jak šafránu.

Mirek (St, 18. 9. 2013 - 20:09)

Každý nechť se sám ptá:...Drahý Ignácie,jen uvedu několik poznámek ke tvému "moudrému"a moralistickému příspěvku.V prvé řadě tvá představa že manželský sex slouží pouze k plození dětí je naprosto směšná,nikdo kromě pár fanatiků dnes nic takového netvrdí,takže by bylo vhodné kdyby jsi příště napsal že takový názor zastáváš osobně,žádná všeobecně přijatelná norma to není.V dalších bodech které uvádíš to číší samým pokrytectvím a náboženským fanatismem,je to přepjaté a naprosto žádný takový "ideál"v reálu nikdy neexistoval a ani neexistuje.Nevím jestli si to všechno doopravdy myslíš,nebo to jen předstíráš,ale doufám že je ti jasné že takovým stylem života jak ty píšeš nikdo nežije a že je to v podstatě i nemožné.Erotické fantazie patří k životu každého normálního zdravého člověka a na tom nejde nic změnit.Nikdy žádný člověk nebude št'astný jestliže nebude žít přirozeným způsobem života a vším co k němu patří.Lidská sexualita a to co ní souvisí je naprosto běžná věc každodenního života nás všech.A myslím si že náboženský dogmatismus a pokrytectví nikoho st'astným učinit nemohou,spíše naopak,právě ony vedou k celé řadě problémů ve společnosti,nedorozuměním,celkovému nepochopení a fatálním omylům v životech spousty lidí.Rádo se tvrdí že to všechno perfektně funguje, tak jak to říká církev a jiní náboženští fanatici,jenže skutečnost bude asi trochu jiná,nemohlo by jinak být tolik lidí v duchu nešt'astných.Takže tobě bych doporučil aby jsi méně dogmatizoval a přestal psát nefunkční návody na život a nepřenášel jsi své osobí přestavy na zdravě uvažující lidi,včetně rádoby moralizování.

A proto si svoj (St, 18. 9. 2013 - 17:09)

Je jen otázka času, kdy si...předkožku nedám uříznout, mám v penisu díky ní krásné pocity.

otázka času (St, 18. 9. 2013 - 15:09)

Já mám problémy s...Je jen otázka času, kdy si zvyknete. Citlivost žaludu otupí a zároveň velmi pravděpodobně dojde k prodloužení styku, což partnerky spíše ocení. Ovšem až přijdete do věku snižování citlivosti žaludu z důvodu stárnutí, což pánové nesou dle doktorů "velmi nelibě", potom pan Pán Bůh s vámi.............

Jan (St, 18. 9. 2013 - 15:09)

Já mám problémy s nechtěnou erekcí po obřízce kterou mi dělali na jaře. Mít trvale celý žalud venku je hrozně nepřirozený a nezvyk. Na nuda je to pak extrémní protože se stačí dotknout žaludu třeba ručníkem a už to jede.

IGNACIUS (St, 18. 9. 2013 - 14:09)

Každý nechť se sám ptá:

1.) Vyhýbal(a) jsem se důsledně všem hříšným příležitostem k hříšnému pokušení, a tím jsem lehkomyslně nevystavil vlastní duši riziku spáchání nějakého hříchu?

3.) Dopustil(a) jsem se svým lehkomyslným jednáním nevyhýbání se důsledně všem hříšným příležitostem k hříšnému pokušení v oblasti šestého či devátého Božího přikázání ohrožení své stavovské cti kněze, řeholníka (řeholnice) či poustevníka (poustevnice)?

4.) Chodil(a) jsem oblečen(a) v neuctivém, nedůstojném, urážlivém či vyzývavém oblečení (například v krátkých kalhotách, v minisukni, s krátkými rukávy, s výstřihem na prsech a podobně)?

5.) Souložil(a) jsem v manželství skutečně pouze s úmyslem zplodit dítě, anebo jsem činil(a) něco takového, co je proti účelu manželství?

6.) Dopustil(a) jsem se smilstva, případně sváděl(a) jsem ke smilstvu, či naváděl(a) na smilstvo jiného člověka?

7.) Dopustil(a) jsem se cizoložství, případně sváděl(a) jsem ke cizoložství, či naváděl(a) na cizoložství jiného člověka?

8.) Četl(a) jsem dobrovolně a úmyslně něco nestydatého, anebo dal(a) jsem něco takového číst jinému člověku?

9.) Činil(a) jsem něco nestydatého ať již sám či sama anebo s jiným člověkem či jinými lidmi?

10.) Připustil(a) jsem anebo souhlasil(a) jsem s tím, aby se jiný člověk jakkoliv fyzicky dotkl mého těla?

11.) Připustil(a) jsem anebo souhlasil(a) jsem s tím, aby se jiní ke mně nestydatě chovali?

12.) Činil(a) jsem ve společnosti nemravné žerty anebo hrál(a) nemravné hry?

13.) Zneužíval(a) jsem své pohlaví nepřirozeným či protipřirozeným způsobem (tj. projevy homosexuality)?

14.) Miloval(a) jsem bezbožný a nemravný život či vyhledával(a) jsem mravně zkaženou společnost?

15.) Ohrozil(a) nebo dokonce rozvrátil(a) jsem svojí hříšnou známostí rodinné štěstí jiného člověka?

16.) Myslel(a) jsem dobrovolně a úmyslně na něco nestydatého?

17.) Žádal(a) jsem si dobrovolně a úmyslně něco nestydatého vidět, slyšet, číst nebo dokonce činit?

18.) Mluvil(a) jsem něco nestydatého?

19.) Zpíval(a) jsem nějaké nestydaté písně?

20.) Neposlouchal(a) jsem se zalíbením něco nestydatého?

-APOKALYPSA JE BLÍZKO !

Reklama

Přidat komentář