Reklama

erekce v sauně a na nuda- pláži

Jarda (Ne, 17. 11. 2013 - 10:11)

Takže seš homosexuál?Honziku, líbí se mi kluci...

Honza (Ne, 17. 11. 2013 - 10:11)

v saune mam erekci pořád...Takže seš homosexuál?

Jarda (Ne, 17. 11. 2013 - 01:11)

v saune mam erekci pořád když jsou tam pekní kluci a mam co ukázat...

Honza (So, 16. 11. 2013 - 20:11)

Tak že taky vejráš.Nevejrám.

Vejrání a podivání je snad rozdíl, ne?

. (So, 16. 11. 2013 - 01:11)

Vona se mi na ptáka...Tak že taky vejráš.

Honza (Pá, 15. 11. 2013 - 22:11)

No a co? Tak se ti koukala na...Vona se mi na ptáka nekoukala. Vona mi na ptáka civěla.

A já ženskejm na prsa nevejrám. Já se jim na prsa jenom podivám.

Petr (Po, 4. 11. 2013 - 02:11)

Jane, jsi primitiv. Erekce...A tohle jsou přesně ty vyjímky, který jsme tu zmiňovali! Lesby, feministky, puberťačky, zakomplexovaný krávy a Adéla... všechny ostatní už pak jdou po erekci jak slepice po flusu.

Nechápu, proč hned Janovi nadáváš do úchylů? Připadáš si snad sama úchylná pokaždý, když ti zvlhne?!

Jan (Ne, 3. 11. 2013 - 14:11)

Jane, jsi primitiv. Erekce...Vím, že každou ne.

Jan (So, 2. 11. 2013 - 19:11)

Jo a je fakt, že ženský...Souhlasím, mnoho žen je fascinováno procesem erekce a erekcí samotnou. Ale, většinou to nepřiznají.

. (So, 2. 11. 2013 - 19:11)

u mne je v saune erekce...Ty raději nikomu nic "nenabýzej", blbej jsi jak necky, když neumíš psát bez hrubek. To jsi ty, ten dement, co onehdy napsal "vúl, debyl, vyděl, nabýdnout"? Je vidět, že znáš jen tvrdý Y.

Honza (So, 2. 11. 2013 - 18:11)

Honzo,

není to tak docela...Jo a je fakt, že ženský taky vočumujou chlapy. Když jsou chlapi voblečený, civěj jim do rozkroku a na prdel, a když jsou nahatý, tak jim civěj na ptáka.

Když jsem v práci (teda dokud jsem eště práci měl) přišel každej den na pokec k jedný partičce, s kerou jsem kdysi dělal, tak jedna holka vodtamtud, kerý je 38 let (mně je 32), se mi pokaždý nejdřiv podivala mezi nohy, přestože jsem byl voblečenej... Sice je fakt, že vona byla na vejšku mně tak do pasu, tak jí voči asi nemohly padnout jinam než tam, kam je to nejblíž, což teda v tomdle případě byl pták, ale i tak si myslim, že mi čuměla mezi nohy z jinýho důvodu.

Asi ji teda zajímalo bud' to, jestli nemam v rozkroku roztrhlý montérky (což jsem mimochodem míval často), nebo jestli nepude aspoň trochu poznat, že mi stojí pták. Von mi sice nikdy nestál, ale vona si třeba myslela, že by třeba někdy moh... A z koho jinýho, než z ní...

A pak jsem taky kdysi dávno, tak před jedenácti lety, byl v erotickym privátě za účelem souložení. Byly tam dvě prostitutky. Když jsem tam přišel, tak vony nejdřiv pily kafe, pak se ta jedna šla vosprchovat a druhá furt pila kafe. Já jsem se mezitim slíknul do naha a čekal jsem pár minut, až ta druhá vyleze ze sprchy. No a tamta, co tam seděla a pila kafe, mi celou dobu civěla na ptáka jak vyvoraná myš, až málem zapomněla to kafe dochlastat. Když ji trklo, že tam má kafe, tak pokračovala v chlastání, ale pokaždý, když si tu skleničku dala k puse, mi zas těch několik vteřin civěla na ptáka, dokud si tu skleničku zas nepoložila. Přitom mi pták taky nestál (teda potom při souložení už jo), ale vona třeba čekala, že se mi začne stavět, a asi nechtěla prošvihnout ten vokamžik.

marek (Pá, 1. 11. 2013 - 14:11)

u mne je v saune erekce okamžite, je to následek horka a atmosféry, vúbec to neřeším, práve jsi to vychutnávám protože mám co nabýdnout.

Leoš (Pá, 1. 11. 2013 - 10:11)

Honzo,

není to tak docela...Když trochu zestárneš, tak nebudeš mít problém.

erekce a reakce (Pá, 1. 11. 2013 - 08:11)

Rozumná holka erekci chápe jako přirozenou reakci organismu. Větší problém mají ženy s "neerekcí", to už chápou pak daleko méně, i když jsou v tom muži úplně stejně nevině a nemohou to nijak ovlivnit..

Honza (Čt, 31. 10. 2013 - 22:10)

Honzo,

není to tak docela...

Napsal's to dobře. Máš recht!

Tak já jsem na nudistický pláži viděl se vykecávat tři nahatý chlapy tak vokolo 40. let s jednou nahatou ženskou tak vokolo 35. let. Vona se jim taky ukazovala v celý kráse, vůbec se nesnažila něco schovávat. Ale zas teda musim říct, že se nedalo poznat, jestli se znaj, nebo se viděj poprvý v životě. V tom je samozřejmě velkej rozdíl, a když jsou navíc všichni nahatý, tak tuplem. A samozřejmě jsem si jaksi nevšim ani toho, jestli začali první mluvit voni na ni, nebo vona na ně.

Pak jsem tam viděl ve frontě přede mnou před stánkem s vobčerstvením nahatýho chlapa tak vokolo 40. let, kerej měl vedle sebe holku v plavkách, tak vokolo 25. let, a s tou se vykecával. Taky se nedalo poznat, jestli se znali, nebo ne, a taky jsem si nevšim, jestli mluvil první von na ni, nebo vona na něj. Nevim zkrátka, kdo a jak to začal.

Mimochodem - ve vobou případech jsem ty chlapy viděl zezadu. Samozřejmě mě chlapi nezajímaj - jsem heterák. Mam na mysli to, že nemohlo bejt vidět, jestli se jim z těch holek postavil pták.

Co se týká mě, tak se přiznám bez mučení, že já bych komunikaci s cizí nahatou holkou, natož se dvěma, určitě nezačínal. To neni vo tom, že bych se styděl, a vo to víc, když jsem nahatej. Ty holky jsou taky nahatý, tak vo co jde. Kdybych se styděl, tak na nudistickou pláž vůbec nejdu. To je vo tom, že to nemam ve zvyku. Prostě se vševobecně s lidma nebavim, a s cizíma teprv ne. Ty pišeš, že se ti nikdy nestalo, že by na tebe někdo reagoval nelibě a podrážděně, když's na něho promluvil. To je možný. Ale nikdo nemá napsaný na čele, že je na mě zvědavej, a votravovat nikoho nechci. Ovšem pokud by začaly komunikovat jako první ty holky se mnou, tak jako u Tomáše, už je to něco jinýho! Člověka samozřejmě nemusí hned napadnout něco kloudnýho, co by jim řek, ale to nejdůležitější je využít situace a reagovat, aby ty holky viděly, že to oslovení z jejich strany mělo ňákej smysl. Dál už je to lehčí - slovo dá slovo, a jak jsem psal, i pokecání s pěknejma prsatejma nahatejma holkama je příjemná věc, ze který musí mít každej kluk dobrej pocit; jednak proto, že to přišlo samo, jenom proto, že byl ve správnou chvíli na správnym místě, a jednak proto, že si při tom pokecání ty nahatý uolky taky celý prohlídne.

Takže Tomáš to bohužel nezvlád. Ale já bych si poradil. Jenom dostat šanci, a určitě bych ji nepromarnil.

Petr (Čt, 31. 10. 2013 - 17:10)

Jedno je dost divný,...Honzo,

není to tak docela pravda. Když mi bylo zhruba 20 (+/-5) let. Tak se mi téměř pravidelně stávalo, že se mi postavil třeba ve společných šatnách, při převlékání. Vlastně stačila už jen představa, že by mě mohl někdo vidět s ptákem nahoře a už šel.. trvalo to vždy tak asi 5min. Takže si možná dokážeš představit, co jsem zažíval po tělocviku, bazénu, posilce.. to se jinak než studem nazvat nedá a pořádným, neb žádná bukvice nejsem. Při sprchování jsem se pak mydlil čelem ke zdi a doufal, že než budu muset začít šahat po ručníku, tak už dá pokoj... Ta psychika holt asi u každého funguje trochu jinak.

Jinak z vlastní zkušenosti mohu říct, že erekce se ženám v drtivé většině líbí. Prostě si myslej, že to máš z nich, že se líběj a to je tudíž těší. (Tedy pokud nevypadáš jak úchyl a nevejráš na ně s votevřenou hubou a vyplazeným jazykem). Dospělé ženy vědí, že pták si tak nějak žije vlastním životem bez ohledu na vůli jeho majitele a také je jim jasné, že až jim bude 40+, tak už se jim takového pohledy (rozhodně tak často) naskýtat nebudou.

Občas zajdu na nudu i do sauny a občas se tam dám i s někým do řeči. A ještě se mi nestalo, že by na to dotyčný/či dotyčná reagovali nějak nelibě a podrážděně. Lidé si tam chodí odpočinout, relaxovat, přijít na jiné myšlenky a tak jsou celkem rádi, když jim někdo naruší tu jejich nudu a šeď všedního dne. Když se nechováš nějak vlezle a dotěrně, tak v tom opravdu nevidím problém.

A je rovněž bláhové myslet si, že ženy nevočumují chlapy. Také se rády podívají! Většinou jen tak nenápadně - po očku, ale občas narazíš i na takovou, která ti civí na ptáka zcela nestydatě snad ještě hůř než by to dokázal ten nejslizčí chlap.

Tomáš každopádně promarnil šanci. Ty dvě krasotinky prostě provokovaly a začly komunikaci a je škoda, že toho nedokázal využít. Ovšem, ruku na srdce, kdo z nás chlapů by to s odkrveným mozkem zvládl... :-)))

Honza (Ne, 27. 10. 2013 - 23:10)

No, bylo jasné, že je to...Jedno je dost divný, Tomáši:

Pišeš, že stydlivost tě dohnala do vody. Takže ses styděl, ale i tak se ti postavil pták? Mně se nepostaví, když se stydim.

Jinak's tady eště dřív psal, že se tam ty nahatý holky bavily s ňákym mužem. Takže jestli se tam už teda s někym bavily, tak nemusí bejt nutně pravda, že si stoprocentně chtěly popovidat i s tebou, jak psal kolega. Každopádně's ale měl využít situace, nelízt do vody, zůstat i s postavenym ptákem na břehu a ňák těm holkám nahrát, aby se s tebou vopravdu bavily, bez vohledu na to, že už se bavily s někym jinym.

Jedná se totiž vo to, že vočumovat nebo civět na ně sice je neslušný, ale když si budete povidat, je to něco jinýho! To už si je prohlížet mužeš. Když ti vony čuměly na postavenýho ptáka, moh by sis při vykecávání taky eště trochu víc prohlídnout celý jejich figury, a nejen to. Třeba byste si mohli domluvit grupáč... Ale vono ani povidání s hezkejma prsatejma nahatejma holkama neni špatný.

Každopádně je škoda, že's tu situaci nezvlád. Už totiž třeba nikdy nebudeš mít příležitost, abys to napravil. Hned bych chtěl bejt na tvym místě, abych zažil to samý, třeba i s těma samejma holkama. Jak jsem psal - na nudistickou pláž chodim, ale todle se mi tam bohužel nikdy nestalo.

y (So, 26. 10. 2013 - 14:10)

Můj brácha říká že...řebřiňák se dá podložit kamenem...

Olina (Pá, 25. 10. 2013 - 20:10)

Můj brácha říká že když má ženská pěknou postavu tak na ksicht se hodí polštář.Ten by opíchál žebřiňák kdyby neujížděl.

Olina (Pá, 25. 10. 2013 - 20:10)

Můj brácha říká že když má ženská pěknou postavu tak na ksicht se hodí polštář.Ten by opíchál žebřiňák kdyby neujížděl.

Reklama

Přidat komentář