Reklama

erekce v sauně a na nuda- pláži

Nototo (Pá, 26. 6. 2015 - 12:06)

Sama na nuda pláže chodím...jánanudu chodím s celou rodinou a s erekcemi se tam občes setkám. považuji to za normální,pokud s tím někdo neexhybuje. Ani syn,ani dcera to neberou jako nepatřičné. Ovšem že by nekdo na nudě mastruboval,nebo souložil,s tím jsem se za ta léta nesetkala. Pokud by se tak stalo,určitě bych své děti nenechala se na to dívat a nejspíš by některý z mužů zakročil. Nejspíš si vymýšlíš, nebo jsi pěkně blbá. A zdalipak víš,že tak vážně ohrožuješ mravní výchovu? Mohla bas tak vyfásnout pěknou pálku a přijít i o syna. Dej se dohromady a používej kousíček mozku.

tony (Pá, 26. 6. 2015 - 12:06)

Když byste byli stranou, tak...Ahoj Petro přeji hezké zážitky z nuda a zase někdy napiš.Hezký víkend.

Petra (Pá, 26. 6. 2015 - 11:06)

V tomhle máte ženské...Když byste byli stranou, tak nevidím problém, aby ho vyhonila manželka na pláži. Nedávno jsem něco takovýho viděla, bylo to navečer, ten pár byl trošku stranou, tak co.

Víckrát se mi stalo, že mi chlap z vody čuměl mezi nohy a přitom si ho honil. Když pak vylejzal, tak měl ještě červenej žalud z toho honění. Mně to nevadí, baví mě, že se chlapům líbím, i když ty honiči nejsou ty, o který bych zrovna stála. Nemám ale ráda, když si chlap přisedne s dekou moc blízko a nebo by měl dokonce oplzlý řeči. Na nuda pláž nikdy nejdu sama, jezdím tam se synem, někdy i s kamarádkou. Syn už je větší, je mu letos 14, tak těch "zájemců" je míň, než když byl malý.

M. (Pá, 26. 6. 2015 - 11:06)

Sama na nuda pláže chodím...V tomhle máte ženské výhodu.Taky chodíme s manželkou na nudu a když se mně postaví tak si ho vyhoním ve vodě.To semeno už potřebuje jít ven.

Petra (Pá, 26. 6. 2015 - 10:06)

Sama na nuda pláže chodím a ráda. Erekci u chlapů a kluků beru jako normální věc loni mýmu třináctiletýmu synovi občas taky stál. Když byl menší, tak jsem ho tak nechala i chodit. Takhle mu říkám, že to nevadí, když leží nebo sedí na pláži, nebo přejde do vody. Ale producírovat se mezi lidma s tím nemůže.

Na nuda vidím občas všelicos, párkrát tam šoustali, ve vodě a nebo i na břehu, když byl menší provoz. Naposledy ho zas jedna paní partnerovi vyhonila a a vykouřila. Já se klidně kouknu, syn po takových párech taky čumí.

Honza (Čt, 25. 6. 2015 - 23:06)

Kočičí hřbet děláme v...Nojo, byl jsem tam, a občas mi normálně stál, žádná "polo-erekce".

Dalibor (Pá, 19. 6. 2015 - 10:06)

Holky děkuji za informace a ať vás svrbí pipiny.

Fialka (Pá, 19. 6. 2015 - 10:06)

Já jsem trochu stydlivá a...Kočičí hřbet děláme v posteli při poloze ze zadu aby byla kundička přístupnější.

Bára (Po, 15. 6. 2015 - 16:06)

Erekce je přirozená věc a...Aleno souhlas, o víkendu jsem na Lhotě viděla několik penisů i dětských pinďourků v polo-erekci. Ráda se na ně podívám, s úsměvem, vždyť je to příroda. :)

Alena (Po, 15. 6. 2015 - 15:06)

Erekce je přirozená věc a komu se to nelíbí a´t se na ní nedívá.

Pavel (Pá, 20. 3. 2015 - 09:03)

Prudérnost je příčinou nenávisti ve společnosti,druhou je lenost a endogení agresivita jedinců.
To že se někomu postaví a je to podkalhotama nebo zakryje se to ručníkem je oslava životního zdraví těla.jen závistivé staré megery a náboženští dědci a prudérní měšťáci odsuzují jak nudy tak sauny a nejradši by zavedli šáriju a burky,džiháby.

Matů (So, 14. 2. 2015 - 13:02)

Musím přiznat, že mi se to...Jako v bordelu,proto se ostatní ženy stydí,Je to sprosté,jste ubohé.

Matů (So, 14. 2. 2015 - 13:02)

Na nuda pláži jsme všichni nahatí,Jestli mě někdo zeptá jestli si pamatuji svoji sousedku na vedlejší dece,s kterou jsem navázal hovor,tak nevím jestli dovedu popsat.Když se stavíme večer v zahrádce na pivo opravdu si nepamatuji jak vypadala sevlečena.Jestli je to jen moje vada nevím,snad ano.mně to nevadí a susedce z deky také né.

Honza (Ne, 18. 1. 2015 - 23:01)

Nic na tom není, když se klukovi postaví. Normální reakce. A je to bezva, když se to stane.

Slávek (St, 7. 1. 2015 - 17:01)

A toto je další příklad...Tak ona byla taky odhalená a ještě sama měla blbé kecy?To je k neuvěření.S naprostou jistotou lze říct že tam byla jen opruzovat a hádat se,ne možná ale určitě.Ale že se ztrapnila až na úřadě a udělala ze sebe pošahanou krávu,to ji zřejmě moc nevadilo.Takové lidi by tam neměli ani pouštět.Jinak onen příspěvek na který jsi reagoval je další příklad krávy,primitivní blbky Josky která by popřela i nos mezi očima,jen proto aby měla poslední slovo.

Lojza (St, 7. 1. 2015 - 07:01)

no do tý sauny můžete...A toto je další příklad krávy.Nebo vola? ani se neumí pojmenovat tak,aby to bylo zřejmé.Tyto velekrávy při svém pošramoceném IQ nejsou ani schopny chápat smysl a filozofii saunování.A ještě bych dodal,že v té naší sauně se při pohybu po prostorách každý kryl osuškou.Chudáčci byli odhalení jen při sezení,nebo ležení v potírně.Mimochodem svoji chuderu si tam odhalenou vyvalovala i ona prudička.Myslím,že tam lezla jen aby prudila.Ale účel si mohu jen domýšlet.

Leoš (Út, 6. 1. 2015 - 23:01)

ak radi chodievate do saun...A pocity jsou potom v prdeli. A co tam po tom co cítí muž, že?

Leoš (Út, 6. 1. 2015 - 23:01)

ak radi chodievate do saun...A pocity jsou potom v prdeli. A co tam po tom co cítí muž, že?

gin (Út, 6. 1. 2015 - 22:01)

Radko, neboj, nejsou všichni...Moderních je plno nesmyslných píčovin.

Taky muž (Út, 6. 1. 2015 - 22:01)

To lobotomie byla svého času moderní byla taky.

Reklama

Přidat komentář