Reklama

erekce v sauně a na nuda- pláži

Alča (Ne, 28. 6. 2015 - 11:06)

Klitoris mám trochu větší.Když jsem se poprvě úplně vyholila a šla na nuda pláž, cítila jsem se trochu nejistě a to jsem už se koupala nahá přes deset let, ale už jsem si zvykla a nevadí mi když jde někdo cizí okolo a vidí mně tam dole.
Dnes je po delší době pěkné počasí a chystáme se na nudapláž. Včera mi skončila menstruace a manžel se už nemůže dočkat večera. Je dost vášnivý a občas je obtížné ukrotit jeho nenechavé ruce, když mne vidí na pláži celý den nahou po delší odmlce.
Nevadí mi krátké pomazlení když jsme dál od lidí. Také mu ráda mažu pindíka aby si ho nespálil. Jen někdy bývá problém najít osamělé místo, tak aspoň si lehnem poblíž stejného páru jako jsme my.

Jan (So, 27. 6. 2015 - 12:06)

Erekci na nuda pláži vidím snad každý den co tam jsem. I mně se občas postaví, nejen vzrušením ale prohřátím sluncem.
Pokud není voda teplá voda až ke dnu, erekce v ní opadne, moc nechápu jak v ní může někdo masturbovat.

Pokud jste si žádné masturbace nevšimla aspoň vidíte, že je to dobře skryté a kdo nepátrá, nic nevidí.

Nototo (So, 27. 6. 2015 - 09:06)

"zdejší...Myslíš? Tak to by mne docela uklidnilo. Já jsem si myslela,že naturisté jsou morálně na úrovni a představa, že by to mělo být tak jako tady, mě docela vyděsila. Chodíme na nudu i s dětma a to bychom museli utnout. Občasná erekce nás nepohoršuje, je to přirozené. Ale nic víc na pláže nepatří.

Don Juan (Pá, 26. 6. 2015 - 21:06)

Nuda pláže, společné sauny i ty oddělené jen pro pány, tam já chodím často a rád. Fakt je ten, že v pánské sauně nemám erekce tak často, asi sedmkrát se mi stalo, že jsem se díval na pěkného mladíka, s krásným vyholeným tělem, vypracovanou postavou, někteří měli i delší vlasy a nějakou tu náušnici či piercing a měli velmi jemné rysy v obličeji, že až připomínali mladou krásnou dívku v květu mládí, asi sedmkrát se mi přihodilo, že když jsem na takto krásné mladíky v sauně koukal, můj "pipísek" jaksi začal trčeti více než bylo mým spolusaunářům milé a jednou dokonce na mě zavolal jakýsi fešný blond mladík s jednou náušnicí v uchu a pierciengem v obočí policii, takže to bylo velmi nepříjemné. Ale do saun a na nuda pláže chodím pořád a velmi se mi líbí všechny nahé ženy a i všichni nazí muži s jemnými rysy v obličeji a způspbnějším chováním.

Leona (Pá, 26. 6. 2015 - 20:06)

Už se s manželem těšíme že se konečně oteplí a budeme chodit na nudu.Za 15 let už dovedu odhadnou který chlap půjde brzy do vody aby si vyhonil.Zajímavé je jich v té vodě pozorovat když dělají jakože nic a přitom si honí péro.Někdy mě ta představa i dráždí,obzvlášt když vedle na dece leží na břichu jeho žena a ruku má mezi nohama.Hezky a výstižně o tom píše Petra.

Nototo (Pá, 26. 6. 2015 - 16:06)

Jestli jsou zdejší diskutéři vzorek naturistů, měl by být vstup na nudu od 18. let.

Petra (Pá, 26. 6. 2015 - 16:06)

Mě to tak dělá manžel,...Tak hlazení není tak vidět, to je proti mužům výhoda. Jinak to vaše objímání, tak to tak bývá, na nuda plážích to není neobvyklý. Kdo tam chodí dýl a jednou si třeba všiml, tak ví, o co jde. Pokud to je trošku stranou, tak to myslím nevadí.

Před lety jsem zažila, když tam bylo málo lidí, že poblíž si přisedl nějaký muž. Že se koukne by mi tak nevadilo. Ale on si ho vyhonil, normálně seděl na dece, kousek ode mně a honil si péro. Tak tohle tam nepatří a tolerovat to nejde.

Když ale je pár více stranou a vyhoní třeba ona jeho, tak v tom nevidím takový problém. Nedělají to, že by se chtěli ukazovat a nejvíc vadí, když je žena sama a cítí se obtěžovaná. Takový osamělý honiči, co vedou ještě oplzlý řeči.

U Branickýho mostu sice není pláž, ale nudisti tam chodí. Přitom tam je cestička, chodím tam lidi s malými batolaty, kočárky atd. Jeden týpek, něco přes 60 tam číhá na mladý ženský a před nima si ho pak honí. Dokonce i začíná hovory, jednou mě obtěžoval, myslel, že tam s ním snad pudu nebo co. To sem tam byla sama a se synem bych tam nikdy nešla. Nechci, aby viděl takový úchyly, co číhaj na ženskou, aby si před ní vyhonili péro.

Natírání prsou od partnera je v pořádku, stejně jako masírování vnitřní části stehen. Krátký hlazení po prsou beru taky v normě, nesmí jít ale o dlouhý vydražďování. To by takový pár měl jít trošku stranou od lidí.

Alča (Pá, 26. 6. 2015 - 15:06)

Mě to tak dělá manžel, ležím na břiše, on vsune mi pod podbřišek ruku, kolikrát jsem už zvlhlá, tak i prst do pipiny a já si masíruji klitoris. Jednou jsme to dělali čelem k sobě, on ruku na pipině a já na pindíkovi.
Zdálky to vypadalo jen jako objímání.
Jinak natírání prsou olejem od manžela mi před lidmy nevadí.

Jan (Pá, 26. 6. 2015 - 15:06)

Tak to co dělal pod stolem,...To nebylo pod stolem. Jsou tam jen nižší lavice k sezení a vyšší místo stolu.
Ale je pravda , že zdálky to vypadalo jen že má náhodou ruku mezi jejíma nohama a pohybující se prsty byly vidět opravdu jen zblízka. Ale jak je rudá studem vidět mohli všichni.

Petra (Pá, 26. 6. 2015 - 15:06)

Sexuální škádlení na...Tak to co dělal pod stolem, což není normálně vidět, pokud tam člověk vyloženě nekouká, tak to bych vůbec neřešila. Jinak sahat na bradavky jí neměl. Ale toberu jako běžnou věc, že se pár mazlí a on jí hladí na prsou. Když jsou trošku stranou, tak mi to přijde normální.

Petra (Pá, 26. 6. 2015 - 14:06)

Já jsem se taky kolikrát...Já mám klitoris normálně velký, když si to dělám, tak se mi zvětší a mám tak trošku vylezlý malý pysky. Toho si ale nikdo nevšimne. Některý ženy to mají jako já, když nejsou vzrušený pořád.

Petra (Pá, 26. 6. 2015 - 14:06)

Já jsem se taky kolikrát...Já mám klitoris normálně velký, když si to dělám, tak se mi zvětší a mám tak trošku vylezlý malý pysky. Toho si ale nikdo nevšimne. Některý ženy to mají jako já, když nejsou vzrušený pořád.

Petra (Pá, 26. 6. 2015 - 14:06)

My ženy máme výhodu že se...já jse klidně udělám i při ležení na zádech, samozřejmě to jde dělat, když jsem kus od lidí a syn je pryč ve vodě. Vidět není nic.

Leona (Pá, 26. 6. 2015 - 14:06)

Já jsem se taky kolikrát udělala na dece ale vždycky jsem měla pocit že je to na mě poznat.Mám i dost velkého poštěváčka a při vzrušení je mezi pysky vidět.Je ale pravda že hodně ženským je to jedno ale je poznat že si honí.Na druhou stranu proč to oddalovat když to potřebuji ted.

Jan (Pá, 26. 6. 2015 - 14:06)

Sexuální škádlení na nuda se občas neděje jen stranou.
Jednou jsem viděl jak muž seděl u občerstvení čelem ke stolu, jeho přítelkyně seděla bokem ke stolu nohy po obou stranách lavičky. Muž se opřel rukou o lavičku a palcem hladil jí přirození a nenuceně se bavil s přáteli, zatímco přítelkyně byla rudá v obličeji jak se styděla a okolo byla spousta lidí. Nakonec jí zakroutil bradavkami a přestal si jí všímat.
Z jejích špičatých vzrušených bradavek se mi okamžitě postavil, nemohl jsem tomu ani zabránit. Všimla si toho a zrudla ještě víc zatímco její muž spokojeně pil pivo.
Léto, pohoda, spousta mladých nahých žen na jednom místě, podobné scény se dějí často, když je člověk všímavý.

Alča (Pá, 26. 6. 2015 - 13:06)

My ženy máme výhodu že se můžeme udělat nenápadně klidně na pláži v leže na břiše. Párkrát jsem se musela tak uďělat mezi lidmi a nikdo si mě nevšiml. Stačí si jen lehnout na ruku a hladit si klitoris.

Leona (Pá, 26. 6. 2015 - 13:06)

S manželem taky navštěvujem nudapláže a i jemu se tak jako jiným mužům občas postaví.Nikdy jsem mu ho ale na pláži nehonila,vždy si to jde udělat sám do vody.Pokud mám takový"problém"já tak se udělám ještě před odjezdem v autě a co jsem viděla tak nejsem sama protože pohled na hezkého chlapa udělá u ženské své.

Karolína (Pá, 26. 6. 2015 - 13:06)

S manželem chodíme na nudu už dlouhá léta. Užívám si ukazování nahé pipiny mužům s velkými penisy, dlouhý sex na veřejnosti. Manžel hledá muže aby mu pomohli mě uspokojit a nic není příliš nestydaté.Jedině dva penisy v pipině a jeden v puse zkrotí mou nadrženost.
Miluji když muži si mne užijí dle své chuti a přání, klidně i na pláži.

Nototo (Pá, 26. 6. 2015 - 13:06)

Svoji blbost si právě potvrdila. I kdyby tam souložil nevím kdo a jak, ty odpovídáš za výchovu.

Petra (Pá, 26. 6. 2015 - 12:06)

jánanudu chodím s celou...Setkala jsem se víckrát s masturbováním ve vodě, když dotyčný na mě zíral a při tom si ho honil. Párkrát tam i ve vodě šoustali, zaklesnutý do sebe, pohyby, tak bylo jasný, o co jde. Loni na Lhotě jeden pár souložil na pláži, sice trošku stranou a trošku navečer, ale lidí stále dost. Pak si ho ten muž šel do vody umýt, ona tam jen ležela, opláchnout se nešla. Ale letos jeden pár, více stranou, tak mu ho honila a kouřila, bylo to za menšího provozu, navíc odešli ještě víc stranou.

Blbá jsi ty. Já ohrožuju mravní výchovu?? Snad ty honiči a souložníci? Že si všimne i syn je jasný, neříkám k tomu nic, takže se koukne. Tvářím se, jako by tam nic nebylo.

Možná toho vidím vicí, protože před ženskou, co je sama a nebo s dítětem si asi dovolí víc než před ženskou, co tam je s chlapem.

Když si ho před lety honil jeden sochař na nuda před 14letou holkou a pak za to šel sedět, tak to je taky vymyšlený? On měl smůlu, že je známá osobnost, kdyby to byl anonymní ksicht, tak se nic neděje. Já tyhle příhody nedramatizuju, tak si ho vyhoní nebo si ho nechá vyhonit nebo si zašoustají, když to je trošku stranou od lidí, tak kdo chce, tak tam nemusí koukat. Asi jsem měla klukovi říkat, že tam nemá čumět?

Reklama

Přidat komentář