Reklama

Gynekomastie

Vendy (Čt, 10. 2. 2011 - 01:02)

Bára asi ví o čem mluví. Zavidím ženám prsa a posdprsenky.Strašně rád si ji navlékám, ale bohužel téměř žádná prsa nemám ale podprsenek mám hodně. Neodolám a občas si nějakou krásnou koupím, objednávám je přes internet. Co byc dal za slušný 3........Ahoj

Pavel (St, 9. 2. 2011 - 20:02)

Jsi nějak nervozní.Dej si...Zkoušení podprsenky je kapitola sama pro sebe, znám to u ženy. Já mám tak něco mezi A-B a nemám potřebu podprsenku nosit. Ovšem občas mi to taky dělá problémy, ze zvědavosti a pro vyzkoušení jsem koupil obyčejnou levnou podprsenku. V mém obvodu byly je v B. Prsa se do měkkých košíčků celkem naformovala a drží. Pro některé činnosti je to určitě lepší a odstraní to nepříjemné pocity. Prozatím nepředpokládám, že bych ji musel nosit pravidelně, tak problém s nákupem a zkoušením nemám.

Pavel (St, 9. 2. 2011 - 20:02)

Muzu se zeptat kdyz mam...Už jsem psal, že tyto problémy souvisí s hormonální nerovnováhou v dospívání. Doktorka má pravdu, že to může přejít samo a ve většině případů to taky přejde. Je třeba to hlídat a pokud to nepřejde, tak to řešit. Kdy to "už nepřejde" by měla vědět doktorka.
Pro tebe můžu jen poradit, abys to bral jako normální věc, čím víc se tím budeš trápit, tím víc si tě bude okolí dobírat.

Alik (St, 9. 2. 2011 - 13:02)

Kdyz mame Tellocvik tak se prevlikam radsi na zachlodech sam protoze kluci mi rikaj ze mam prsni bradavky jako holka ...
Zmizi to casem nebo ne moje prakticka doktorka rikla ze to casem zmizi tak se ptam :(...

Alik (St, 9. 2. 2011 - 13:02)

Kdyz mame Tellocvik tak se prevlikam radsi na zachlodech sam protoze kluci mi rikaj ze mam prsni bradavky jako holka ...
Zmizi to casem nebo ne moje prakticka doktorka rikla ze to casem zmizi tak se ptam :(...

Nedramatizovat (St, 9. 2. 2011 - 11:02)

Nejspíš teď počkat. Jinak nevím. Jako ženu mě nic nenapadá....Co by kluk měl v tomto případě dělat. Asi zatím nic.

Alik (St, 9. 2. 2011 - 11:02)

Muzu se zeptat kdyz mam zvetsene prsni bradavky a mam je citlive co mam delat...? jak se toho znbavit je mi 16 tak se vas chci zeptat

Bára (St, 9. 2. 2011 - 10:02)

Jsi nějak nervozní.Dej si pozor, ať se ti nerozklepou, mimochodem jak si opatřuješ novou podprsenku? já si jich musím zkusit tak 15, než mi jedna sedne perfektně. Prvda, na rozdíl od tebe mi musí ladit s kalhotkama. Nevím, kdy skonším v posteli s chlapem. Ahoj. A nezlob se.

!!!!! (St, 9. 2. 2011 - 09:02)

Tak si čti klině dál a netvrď něco o čem víš H....

Bára (St, 9. 2. 2011 - 06:02)

Pavel má pravdu. Ještě bych dokdala , že poměrně hodně kluků by si ženská prsa přála, nebo by raději dokonce byli ženou. Hodně kluků se obléká jako ženy, podprsenka a kalhotky patří k základním proprietám. No, někdy z příspěvků cítím, že přání je otcem myšlenky. Seriozní čísla nemám, četla jsem o tom.

Pavel (Út, 8. 2. 2011 - 20:02)

Končím! Mě to tady v...Možná je dobře, že končíš. Moc nechápu, co jsi chtěl vyjádřit. Nikdo nezpochybňuje fakt, že existují muži s opravdu velkými prsy i muži s mírně zvětšenými. Je možné to operovat i s tím žít.
Zde v debatě lze najít zkušenosti jiných. Pokud máš dotaz nebo konkrétní problém, tak to napiš a neblábol o honičích.

!!!!! (Út, 8. 2. 2011 - 08:02)

Končím! Mě to tady v ničem nepomůže a přesvědčovat tady nějaké honiče a ty kteří nevěří jenom tomu co si někde přečetli, hlavně v angličtině to nemá význam.Moje starosti to nevyřeší a o napadání nemám zájem.Že naše problémy existují, víme sami nejlépe a nezmění to nikdo ať si přečte třeba bobkový list nebo list českých paní a dívek!

Pavel (Po, 7. 2. 2011 - 20:02)

Pořád nechápu, proč ten...Doktorka.cz nijak nereguluje uživatele, proto zde přispívají mnozí a u některých jde o "výkvět inteligence". Pak i ti slušnější reagují podrážděně na opačné názory. "Pro Báru" nějak nezvládá nervy. Máš pravdu, že na různých webech jsou obrázky mužů, kteří operaci ani moc nepotřebují - ovšem to je jejich volba, ale jde spíš o kšeft plastických chirurgů. Na uvedeném odkazu je ovšem důkaz, že muži s velkými prsy existují.
Mne mrzí, že někdo v debatách o různých problémech začne otravovat vulgárními příspěvky a odradí normální návštěvníky.

Pro Báru (Po, 7. 2. 2011 - 09:02)

Protože tady tvrdíš něco a přitom o tom opravdu nemáš páru. Asi podle tebe neexistujem a jsme podle tebe asi duchové! A co se týká ženských tvarů viděl jsem dost žen, které by daly nevím co, kdyby takové měli.Klidně bych se mohl postavit s nima do řady a věřím,že by se musely červenat.Tak se potom nediv, když ti někdo tvrdí že neexistuješ a že je to jen blábol, tak to tě potom nazvedne!

Bára (Po, 7. 2. 2011 - 05:02)

Pořád nechápu, proč ten vztek! Nikoho jsem neurazila. prohlédla jsem si to foto na amatérech. Tak ten dotyčný je opravdu má. já bych řekla že to je víc než 2. An podprsenku to nesporně je. A k mé osobě - jsem trochu kulatější ženská, nosím podprdu 80C. nemám si ci honit. to pro úplnost. Ale prč jsem na to narazila. Zajímá mě vše vše okolo tkz. úchylek jako transsexulita, přeměna pohlaví. Logicky jsem narazila i na téma "muži s velkými prsy. Ahoj.

ladak (Ne, 6. 2. 2011 - 14:02)

milá Báro, najdi si www.amateri.cz a najdi si nick rominofest. Tam uvidíš, v co nevěříš. Ten pán má prsa větší než polovina žen. Žije s tím, ačkoliv má řadu problémů. Už věříš ???

Pro Markétu,Pav (Ne, 6. 2. 2011 - 09:02)

Tak už jsi si ho vyhonil???

!!!!! (So, 5. 2. 2011 - 10:02)

Přesně tak! Je to jen naše věc a po tom mu je hovno!!

Pro Báru (So, 5. 2. 2011 - 10:02)

Blafeš tady o něčem o čem nemáš ani páru! Je nás takových dost a za sebe mohu říct, že nemám sebemenší zájem se někde ukazovat a nějakejm nevěřícím blbečkum něco dokazovat!V tomto asi nejsem sám a proto těžko budeš hledat nějaké foto.Sice jsme tak trochu postiženi, ale nejsme nějací úchyláci a tím méně toužíme aby nás nějací úchyláci zneužívali k vlastnímu vzrušení, případně ukájení!Je tady na doktorce několik uchyláků, kteří píší pod různými i ženskými jmény ve snaze nás vyprovokovat k nějaké nepředloženost a snaží se nás vyprovokovat k zveřejnění svých fotek.Je to snaha zbytečná a raději se věnuj něčemu užitečnějšímu!

Bára (So, 5. 2. 2011 - 05:02)

nechápu ten vztek. To nebyl žádný článek ale stránky věnované Gnekomastii. A chlpa se 4 nebo v+tšíma tam nebyl ! Doložené snímk podle mě jen potvrzují, že se jedná o pseudoproblém- Já bych to hodnotla jako trohu zduřelá prsa. Ale o "ženských kozách" nemůže být řeči. Pokud někdy takový kluk vlastní tuto ozdobu, ráda bych ho viděla. Pokud vůbec takoví kozatí kluci jsou, a musí nosit podprsenku vzhledem k velikosti asi se dají spočítat na prstech jedné ruky. Nic nechci zlehčovat

Reklama

Přidat komentář