Reklama

Gynekomastie

Pepa (St, 18. 5. 2011 - 21:05)

Nežrat a cvičit je hezká...Tento problém nemá u všech stejné příčiny. Můžu potvrdit z vlastní zkušenosti, že jsem měl prsa větší i jako celkem hubený sportovec s dobrou kondicí i jako plnoštíhlý. Tuk se v prsou ukládá vždy výrazně víc.
Na operaci jít nehodlám, tak volím vhodné oblečení.

Václav (St, 18. 5. 2011 - 11:05)

Nežrat a cvičit je hezká rada, ale při cvičení jsem si akorát namakal prsní svaly, které ty moje kozy ještě zvýraznily.
Celý život tím trpím. Teď je mi 38 a mám je furt stejný už od puberty. Zhubnout sice trochu pomůže, ale kozy mi začnou mizet až jako poslední a začnou zas bobtnat jako první. Svalnatej chlap s kozama. Nic s tím nenadělám.
Takže nevím. Asi si jen zvyknout a dlabat na blbý řeči i pohledy z okolí.

Foxy (Po, 16. 5. 2011 - 15:05)

Měl jsem AIDP a v rámci léčby jsem dostal supermasivní dávky kortikoidů (vyhánění ďábla belzebubem). Jedním z následků byla krásně rozvinutá gynekomastie.
Jediné, co proti tomu pomohlo, bylo pravidelné a vydatné cvičení (musel jsem, už kvůli rehabilitaci) a chtě nechtě i drsná dieta (léčba mi dokonale rozházela cukr v krvi).
Vypadá to, že kombinace "nežrat a cvičit" je nejspíš jediná zaručená cesta, jak se této nechtěné ozdoby skutečně zbavit.
Tolik alespoň má zkušenost.

Kadliček (Po, 16. 5. 2011 - 15:05)

Ahoj jsem si vzpoměl na můj příspěvek. jsem zatím dost spokojený. Operace myslím dopadla velmi dobře.Zatím akorát mam méně citlivé prsní bradavky ale to se srovná. Jináč by jste nevěřili ale udělá to se svobodu duše i těla mnoho. Už se nehrbím, v pohodě nosím trička a nic mě také nevadí. Já osobně doporučuji a to konkrétně Sanus.
8tisíc je více peněz (oproti jiným "ústavům" stále za pusu) ale nelituji toho. Bylo to naprosto perfektní rozhodnutí. Pak byl jsem měsíc na nsechopence...a nemusel do práce. Jinak myslím do týdne pokud chcete můžete jít makat (v případě kanclu).

Deny (Út, 26. 4. 2011 - 05:04)

Než opareace a platit takové sumy, snad bych si nechal kozy.....

Johnny (St, 23. 3. 2011 - 02:03)

Ahoj,taky o tom silně uvažuju a taky v Sanusu,jak si byl celkově spokojenej?a bolí to po operaci?ta vesta mě na tom štve,je vidět,že ji máš pod trikem?

Kadliček (Čt, 17. 3. 2011 - 18:03)

Ahoj dělali mě Gynekomastii v Sanusu hradec. V pondělí jsem nastoupil okolo14.h Večer me dali prášek na spaní. V útery rano dva oblbováky. Okolo 11hodině jsem šel na sál a v 16.h už bylo po všem. Ve středu v 10.00 si pro mě přijel fotr a už jsem jel domů. Ted budu týden na neschopence. Jedine negativita jsou to že hned po operaci nosím bandáž okolo hrudníku a děsne to škrábe a clovek se ani moc nenadýchne.Jinak měl jsem vysetreni od endokrinologa a stálo to 8tisíc.

Pavel (Po, 28. 2. 2011 - 20:02)

Před půl rokem jsem byl na...Před lety jsem podstoupil podobné vyšetření. Hormony mám v pořádku a prsní žláza není zvětšená. Zvětšení prsou je dáno zvýšeným ukládáním tuku v prsou. V tvém případě jde asi o něco podobného. Zhubnutí může něco pomoci nebo se obrátit na plastického chirurga, které provede liposukci - ovšem za peníze.
Do operace (jak jsem již psal) nechci jít, tak nosím oblečení, které to maskuje. Na léto mám retro plavky, které to taky zamaskují a jsou i velmi pohodlné.

Jouda (Po, 28. 2. 2011 - 16:02)

Před půl rokem jsem byl na vyšetření, z krve gynekomastii nezjistili a řekli, že moje prsa jsou normální, ale já a moje obvodní doktorka takový názor nemáme. Radila mi, abych tam zašel ještě jednou a řekl panu doktorovi, jestli by mi nemohl napsat doporučení na operaci z psychických důvodů. Abych upřímně řekl, už se mi k němu opravdu nechce, protože tak zlej, protivnej a bezcitnej doktor se jen tak nevidí. Paní doktorka mi tedy poradila alespoň trochu zhubnout a posilovat, že prý prsa zmenší svůj objem. Ale z blížícího se léta mám opravdu panickou hrůzu...

! (Út, 22. 2. 2011 - 10:02)

Bla, bla, bla .........

Pavel (Po, 21. 2. 2011 - 22:02)

Myslím, že se shodneme, že mužů s opravdu velkými prsy srovnatelnými s ženskými je opravdu málo. Představa, že si pár navzájem rozepíná podprsenku, je dost ... Ovšem úplně ji určitě nejde vyloučit. Aby muži rodili, bylo by třeba i jiných orgánů a to pak už nebudou muži.
Jinak potřeba nosit podprsenku nemusí být dána jen fyzickými parametry. Nyní nám etické zvyklosti přikazují u žen zakrývat kousek prsou a něco málo dole, u mužů je vhodné zakrývat relativně dost dole. To je pěkná nerovnováha. Možná časem feministky a spol. (nevím zda existují stejně pominutí muži) prosadí rovnoprávnost i zde.

Ale (Ne, 20. 2. 2011 - 05:02)

počet kluků kteří potřebují podprdu, asi nepřesáhne počet prstů na jedné ruce ....Jinak já jako žena se necítím dotčena ve svém ženství tím, že by kluk měl prsa větší než já. Nevidím důvod. Neumáím si představit, jak na mě kluk vyvaslí takové 3 - 4. A ještě bych mu musela rozepínat podprsenku. Ale - třeba budou jednou chlapi rodit a kojit. A my ženy ??????

Pavel (St, 16. 2. 2011 - 20:02)

Je zajimavé, že zde o...Řekl bych, že máš problémy se čtením a hlavně pochopením napsaného. Jestliže někdo napíše, že na fotkách, které viděl(a) není nic moc, tak hodnotí ty snímky, které viděl(a). Netvrdí, že ty nebo další nemají prsa C, D, F, ... Tak nevím, proč tady děláš hysterku!
Já taky souhlasím, že v mnohých publikovaných případech jde hlavně o kšeft některých plastických chirurgů. Ovšem to nevylučuje existenci mužů s opravdu velkými prsy. Sám mám trochu větší prsa a nemíním se nechat řezat a ani z toho nemám nějaké komplexy a nehodlám tě nějak omezovat ani s tebou soutěžit, kdo je má větší. Uznávám, že TY!
Myslím, že názor Dany zde plně patří, protože ukazuje, že není třeba mnohé (ne všechny) případy zveličovat a lze je řešit vhodným oblečením nebo i něčím jako podprsenka.

(St, 16. 2. 2011 - 13:02)

Je zajimavé, že zde o gynekomastii nejvíce kecají ženský o kterých se tady vůbec nejedná.Každá je chytrá jak rádio a přitom nejsou schopny pochopit a ani nechtějí se smířit s tímto faktem. Cejtí se uraženi v hlouby jejich ženství a vytrvale hájí svoje privilegia.Je to pro ně naprosto nepřijatelné, že by muž mohl mít ženská prsa.Jsou schopny použít kdejaké i psané bláboly a mnohdy je ještě překroutit ke svému účelu.Jen aby dokázali i když pofiderně jejich práva! Doufám, že nebudou pořádat za svoje práva demonstrace!

. (St, 16. 2. 2011 - 08:02)

Takže další co viděla hovno!Hlavně, že tomu rozumí!

No jistě, (St, 16. 2. 2011 - 04:02)

co jsem viděla na fotkách, tak nic moc zvláštního. Stačí to nezdůrazňovat. Dana

Pavel (Pá, 11. 2. 2011 - 22:02)

Co mam delat jak se toho...Ten tvůj stav je není úplně výjimečný. Pokud by to přetrvalo, tak by asi mělo nastoupit chirurgické řešení, ale teď ti každý doktor doporučí počkat, jak se to vyvine. To už jsem víceméně napsal. Nyní jde spíš o problém psychický. Zkus to probrat s doktorkou, aby ti někoho doporučila. Důležité je to brát jako celkem běžnou věc, kterou nemusíš někde moc vystavovat, ale ani se za ni nemusíš stydět.

Alik (Pá, 11. 2. 2011 - 18:02)

Co mam delat jak se toho zbavit nevite :(

Alik (Čt, 10. 2. 2011 - 09:02)

Snad se to srovna casem zacnu posilovat v posilovne ... a uvidime.... :( snad to pomuze nak

Alik (Čt, 10. 2. 2011 - 09:02)

Ja skousim si jich nevsimat ale nejde to....
Kdyz se divam do zrcadla na svuj hrudnik nevypada jako Chlapsky ale jako Holcici ...
jakjo kdyz zenskym zacinaj rust prsa... a to me v tahu :(
Nepripadam si jako chlap ale jako zenska s tema prsama :(

Reklama

Přidat komentář