Reklama

Gynekomastie

Nadal je má hod (Pá, 20. 4. 2012 - 00:04)

http://gallery.fansshare.com/gallery/photos/194464/Rafael-Nadal-Body/

http://www.fanpop.com/spots/rafael-nadal/images/10805054/title/rafa-big-breast-photo

http://images2.fanpop.com/image/photos/9800000/rafa-and-carlos-naked-rafael-nadal-9893584-500-375.jpg

Tady je vidět že je má větší než přítelkyně
http://gossip.rateometer.com/rafael-nadal-basks-in-the-mallorca-sun/

tt (Čt, 19. 4. 2012 - 23:04)

Takový ty zvětšený prsa (ale ze svalů) vypadaj dobře..jako má například Rafael Nadal..Prsa jsou mu vidět ve všech tričkách a měl je vždycky větší než jeho plochá přítelkyně :-) http://www.fanpop.com/spots/rafael-nadal/images/13519192/title/rafa-big-breast-photo (tahle fotka jsou sice záda,ale u něj to vypadá jako prsa :-) na týhle fotce si je Rafa osahává http://www.fanpop.com/spots/rafael-nadal/images/10805056/title/rafa-touch-breast-photo
tady je má hodně pěkný http://www.fanpop.com/spots/rafael-nadal/images/15409128/title/rafa-breast-photo

http://www.fanpop.com/spots/rafael-nadal/images/16866738/title/rafa-sexy-breast-photo

v triku http://www.fanpop.com/spots/rafael-nadal/images/21041688/title/rafa-big-breast-2011-photo
tady rafa civí na prsa http://www.fanpop.com/spots/rafael-nadal/images/15162744/title/rafa-thinks-oh-nice-big-breast-photo

jo jestli je máte jako Rafael můžete bejt spokojený :-)

XXX (Čt, 19. 4. 2012 - 23:04)

Kluci, zkuste...Ahoj , mám stím také problém . Stydím se o tom někomu říct . Mám to už asi 3 roky . Od 13 a je mi skoro 16 . Nevím co stim a říkat se mi to nikomu nechce . Stydím si slékat triko na veřejnosti . Chci mít normální jako normální kluk . Poradil by mi někdo prosím ? :-(

Honza (Čt, 22. 3. 2012 - 18:03)

No já jsem měl od 15 let přesně pod bradavkama takový malý bulky, velký jak hrášek. Máti si toho všimla, tak mě objednala na ultrazvuk. Tam mi řekli, že to nic není, že to na konci puberty odezní. Je mi 23, a je to čím dál horší. Dělám denně 100 kliků a je to zbytečné. Ramena jak Rambo, ale prsa jak holky na základce. Rozhodl jsem se ale, že to začnu řešit. Docela mě to už obtěžuje. Začnu zase na ultrazvuku a budu požadovat řešení.

D (Ne, 11. 3. 2012 - 22:03)

Tak dík..Řekl bych že mám...No, kdyz jsi tak kvalifikovany, ze se umis sam odiagnostikovat, tak tez urcite budes sam nejlip vedet, ja svuj problem resit. Nechapu potom, proc tu vlastne zadas sirokou anonymni verejnost o tip na nejakeho brnenskeho plastickeho chirurga...

Pokud pak jde o me osobne, mam prsa nadprumerna a plno hrcli kolem prsnich dvorcu, nicmene to neresim. Kdybych to ale mermomoci resit chtel, postupoval bych systematicky a obezretne, jak jsem uz naznacil ve svem predchozim prispevku.

Ty si ale delej co uznas za vhodne - jsi uz za chvili plnolety, takze si se svym vlastnim zivotem, zdravim a usporami muzes delat, co jenom se ti zamane. A ja jsem ten posledni, kdo by ti v tom snad chtel ci mohl branit.

Roman (Ne, 11. 3. 2012 - 12:03)

A co takhle napred vyuzit...Tak dík..Řekl bych že mám gynekomastii toho nejmenšího typu,když se v posilovně přeslíkám tak si toho nikdo ani nevšímne protože je to symetrické k ostatním částem těla.A můj nej. kamarád se kterým se bavíme o všem,a řekl jsem mu že bych na tu operaci šel,tak se mi doslova vysmál,a řekl že tam nic nemám.On jí má taky,ale o dost větší.Ještě mi řekl že to má 70% chlapů,ale ani o tom neví..Podle toho co jsi mi napsal se vsádím že GM nemáš,a ani se nedovedeš představit jaké to je.Toť můj názor :-)

D (So, 10. 3. 2012 - 21:03)

Jo kdyžtak...A co takhle napred vyuzit verejny zdravotni system a konzultovat problematiku svych prsou napred se svym praktickym lekarem? Ten bude kompetentni posoudit, co by ty "ztvrdle casti kolem prsnich dvorcu" mohly byt, a pripadne te posle na nejake odborne vysetreni. Tak ti bude zcela zadarmo receno, zda se jedna o nejaky zavazny zdravotni problem - a pokud je to jen problem esteticky, bude ti rovnez objasneno, zda je mozne ci vhodne jej resit prostredky plasticke chirurgie, a co by pro tebe takove reseni znamenalo po strance financni, ci po strance dodatecnych zdravotnich rizik a omezeni.

Byt naprosto neinformovany a chtit se nechat jakymkoli anonymnim ctenarem teto diskuse nasmerovat k nekomu, kdo te tez muze ocesat o tve skromne uspory, a pripadne te jeste i zmrzacit - to se mi jevi jako projev naproste mladicke zbrklosti a nezkusenosti.

Hope it helps - and don't take any offence m8 ;)

Roman (So, 10. 3. 2012 - 14:03)

Jo kdyžtak E-mail:[email protected]

Roman (So, 10. 3. 2012 - 13:03)

Dobrý den,když mi bylo 14 let,tak se mi trochu začali zvětšovat prsa.Řekl bych že jsem vždy býval celkem chudej,od těch 14-cti posiluji už skoro 4 roky,teď mi bude 18 let,ale cvičením se toho na 100% nezbavíte.Tak jsem si řekl že s tím chci něco udělat protože i když mám prsní svalstvo poměrně vypracované,tak kolem prsních dvorců mám takové ztvrdlé části a celkově ty prsa nevypadají ani trochu jak bych chtěl.Když jsem neposiloval tak jsem byl psychicky uplně na dně,prosím poraďte mi,co a jak?,potřeboval bych kontakt na něakéh fakt odborníka tady z Brna,Jsem student takže ty prostředky fakt nemám.Ale už mám našetřeno 10.000Kč,doufám že o prázdninách dám do kupy zbytek..Pls napište..S pozravem Roman

Honza (Čt, 16. 2. 2012 - 17:02)

Ahoj, nemá někdo zkušenost s Plastickou chirurgií Praha - MUDr. Vrbický??

Zdeněk (Út, 7. 2. 2012 - 20:02)

Zdar pánové, jak dlouho jste měli otoky po operaci odstranění zvětšených prsních žláz?
Já jsem 5 týdnů po operaci a otoky mám dost velké. Teda vlastně nevím, zda je to otok, ale předpokládám, že ano. Na dotek je podobné jako prsní žláza a bradavky jsou zduřelé podobně jako před operací. Prosím podělte se o vaše zkušenosti, ať se trochu uklidním...PS: Po 3 měsících od operace vám tu napíšu jak to celé probíhalo u mě :-)

Pavel (Ne, 29. 1. 2012 - 19:01)

Dobrý den.. mám problém.....Val k doktorovi, příště nedělej kraviny.

Tomáš (Ne, 29. 1. 2012 - 18:01)

Dobrý den.. mám problém.. dělám kulturistiku.. a užival jsem steroidy.. konkretně testosteron.. a nyní mam kuličku pod bradavkou v prsu.. bral jsem na to prasky zabranujici tvorbe testosteronu ktery se přebytkem mení v estrogen. Kuličku tam mám už měsíc a půl co se s tím dá dělat? uvažuji že vemu ještě nějaké takové přípravky tenhle sport bez toho nejde dělat :( může se na to umřít? děkuji za odpověd..

Láďa (Út, 3. 1. 2012 - 10:01)

Já měl trochu větší prsa celý život, i když jsem byl úplně vyhublý na kost. Posilování a cvičení jednoznačně pomáhá, ale určitě ne ve větších případech gynekomastie. Základem je kondiční cvičení na spalování. Nejúčinější je běh. Poté samozřejmě posilování prsnáích svalů - bench press, cviky na kladce, kliky...Základem je vytrvat a cvičit jak na spalování tuku, tak na nabírání svalové hmoty. Pokud byste chtěli použít doplňky potravy, vystačíte si s proteinovým nápojem (ideálně bez cukru) a BCAA (aminokyseliny, chrání svaly před poškozením a námahou). Doufám, že jsem třeba alespoň trochu někomu pomohl.

D (Ne, 1. 1. 2012 - 23:01)

Tak proč do toho kecáš...Ma prsa jsou na muze nadprumerna, a vubec se za ne nestydim.

Zalezi opravdu na kazdem, jaky postoj zaujme ke svemu telu a jeho jednotlivym castem - komu se na jeho tele neco nelibi, a ma moznost si to nechat chirurgicky nebo jinak zmenit, at si jde za tim a udela to.

Problemem ovsem je, ze v kapitalismu je clovek neustale konfrontovan s predstavou, ze jeho vlastni situace je naprosto nemozna a ze si bezpodminecne musi koupit nejaky konkretni produkt nebo sluzbu, aby mohl jako clen lidske spolecnosti prezit do dalsiho dne.

Myslim si, ze predstava, ze spravna muzska hrud musi byt plocha, je jednou z milionu takovych sugesci, kterou se lidem snazi prodat ti, kteri na nich chteji vydelat. Kdo tomu ale mermomoci chce uverit, a investovat cas, penize a energii do odborneho vyriznuti svych prsnich zlaz, tomu nikdo prekazky do cesty stavet nebude.

Pokud jde ovsem o me samotneho, ja mam svoje bytelna muzska prsa rad, a jsem rovnez rad, ze mam na rozdil od rady jinych muzu citlive prsni bradavky, diky kterym si uzivam spoustu legrace pri sexu. Myslim si, ze bych byl blazen, kdybych tohle vsechno obetoval, riskoval spoustu dodatecnych zdravotnich komplikaci, a jeste za to vse nekomu platil svoje tezce vydelane penize.

Pro D (Ne, 1. 1. 2012 - 14:01)

Tak proč do toho kecáš když nás neznáš? Neznáš naše problémy a přitom si myslíš, že přeháníme. A proč by jsme to dělaly? Aby jsme se udělali zajímavý? My máme svých starostí s prsy dost a nejvíce mě může nadzvednout, když nějaký blbec, který o tom nic neví tak do toho nejvíce kecá!Odmítám se dále o tomto bavit s někým kdo naše problémy akorát zlehčuje a naše problémy jsou mu jen k pobavení a krácení dlouhé chvíle!!Pochopit to opravdu může jen ten, kdo to na své vlastní kůži zažil.

D (Pá, 30. 12. 2011 - 20:12)

Je vidět, že nemáš o tom...Mozna ze jsem byl i navzdory urcite oparnosti porad jeste prilis kategoricky. Ona jsou velka prsa a velka prsa. Nektera muzou byt treba asymetricka, svesena, valcovite neforemna, zkratka nevzhledna - a muzou je i hyzdit zbytnele, osklive bradavky.

Taky asi zavisi na sexualni orientaci a sexualni identifikaci konkretniho muze, jak to bere. Nejaky gay, nebo dokonce transsexual, asi lip nez bezny straight.

Myslim si ale, ze je rada muzu s pomerne symetrickymi, vzhledove uspokojivymi velkymi prsy, a ze spechaji pod chirurgicky nuz jen proto, ze nedovedou byt sami sebou. Az jim nejaky plasticky chirurg za cenu nezanedbatelne penezni sumy a ruznych dodatecnych zdravotnich rizik notny kus tkane z jejich cecek vyrizne, budou si hledat zase dalsi, nove duvody, proc jsou vinou prirody, netolerantni spolecnosti a kdovi ceho jineho mene uspesni, nez by si podle sveho vlastniho nazoru spravne zaslouzili.

A snad jeste neco - ma muzska prsa jsou mirne az znatelne nadprumerna a hezky zensky kulata, ale jesli by me kvuli tomu nejaka zenska nazyvala zrudou, asi bych se v prve rade podival, jak je na sve hrudi obdarovana ona sama. A jestli by mela hrud plochou, jeste bych se ji kvuli tomu vysmal.

! (Pá, 30. 12. 2011 - 15:12)

Je vidět, že nemáš o tom žádnou páru.Kdyby jsi je opravdu měl tak by jsi jinak mluvil.Z vlastní zkušenosti ti mohu říct, že takovou netolerantnost jakou projevuje většina žen bys asi nečekal. Přesto, že zato nikdo nemůže, že nám narostly, přesto jsme u většiny žen jenom úchyláci a zrůdy! Co by asi řekly ženy, kterým pod nosem raší vousy a my muži by jsme je začali nazývati úchylačkami a zrůdami ? Tak by se jim to asi taky nelíbilo!Jinak pro muže, mít ženská prsa není to nic záviděníhodného!! Okolí hlavně ženy vám to opravdu dokáží pěkně osladit!

D (Pá, 30. 12. 2011 - 00:12)

Nechci zde nikoho soudit, ale myslim si, ze kdybych mel jako muz velka prsa, ze bych je proste akceptoval jako soucast sebe sama, a zadne plasticke chirurgy ani nikoho jineho na teto sve telesne zvlastnosti nenechal vydelavat. Videl bych v tom predevsim otazku sebevedomi - lidem takove veci na tele vadi, protoze toho sebevedomi maji malo; kdyby jim nechybelo, primeli by i lidi ve svem okoli, aby si na jejich velka prsa zvykli. S velkyma kozama, byt i na muzske hrudi, prece muze byt navic celkem dobra sranda - takove utvary skytaji napriklad netusene moznosti pri erotickych hratkach :D

Anonym (Pá, 30. 12. 2011 - 00:12)

A kolik takový zákrok...Ahoj, cena operace v Usti je cca 15 tisic. Uz si to presne nepamatuju. Ja bych asi k normalnimu statnimu doktorovi nesel. Bal bych se ze nema s timhle dost zkusenosti. Operace trva 1hodinu a na klinice se musi prespat. 3-4 dny po zakroku zadna namahava prace. Pak se musi jeste 1 mesic nosit vesta. No a potom je to uz jenom super, protoze je vsechno jak ma bejt....

Reklama

Přidat komentář