Reklama

Diane 35

Diane 35 - prod (Čt, 17. 1. 2008 - 20:01)

Zdravím všechny,
užívala jsem Diane 35 asi 12 let s menšíma přestávkama, které mi byly doporučeny gynekologem, pleť jsem měla výbornou, žádné negativní účinky. Před rokem jsem podstoupila operaci břicha, několik měsíců jsem užívala hormonální léčbu kvůli otěhotnění a Diane jsem musela vysadit, pupínky jsem měla všude ... nicméně mi 1 balení Diane 35 na 3 měsíce zůstalo doma a antikoncepci teď užívat nebudu, expiraci má do 4/2010. Pokud máte nějaká zájem, pište na jj-email"seznam.cz
Jana

Maine (Pá, 11. 1. 2008 - 12:01)

Ta bolest byla v LEVÉ ruce, nikoli pravé, jak jsem se upsala.

Maine (Pá, 11. 1. 2008 - 12:01)

Mně ji doktorka předepsala, i když jsem žádné akné neměla, jen jsem chtěla zkusit něco slabšího na omezení maštění pleti. Po pěti dnech užívání se mi pleť změnila na téměř suchou a svědila, začaly mi padat vlasy, zrychlil se mi matabolismus, takže jsem měla často hlad a začala jsem hubnout. Kromě toho se po několika týdnech dostavily úporné bolesti v obou nohou a pravé ruce (mám náběh na křečové žíly, mám to i v rodinné anamnéze, na což jsem doktorku upozorňovala). Dále po pravidelném týdenním vysazení mě pak pokaždé deset až čtrnáct dní ukrutně, ale ukrutně bolela hlava z prudkého hormonálního spádu (na neurologii mi po několika vyšetřeních stanovili diagnózu neuralgie trigeminu vyvolaná hormonálně, HA je pro mě absolutně nevhodná, ba až nebezpečná). Tehdy mi došlo, že je to zřejmě vysokodávkový preparát, navíc na prahu čtyřicítky. A to mi doktorka, když mi ho předepisovala, řekla, že nemám být vyděšená z toho, co se dočtu v příbalové bružurce, že to tam firma napsat musí. (Pak jsem se v jedné knížce dočetla, že jistý doktor nekde v cizině horoval pro to, aby u hormonálních preperátů žádné informace o možných špatných vedlejších účincích nebyly. Proč, to chytrému dojde, ale v té knize to bylo podrobně rozebráno.) Já jsem se s hormony definitivně a ráda rozloučila po dvou měsících. Maštění pleti se sice vrátilo, jak jsem i předpokládala, ale raději řeším tohle než třeba trombózu, mozkovou příhodu nebo náběh na infarkt. A moje nová kožní doktorka mi jen potvrdila, že každá hormonální léčba má svá rizika a ona osobně že to nedoporučuje, že to v těle rozhází kdeco.

Návštěvník (Pá, 11. 1. 2008 - 11:01)

Ahoj, měla bych zajem si je koupit, kdyžtak se ozvi..díky moc Eliška 724 805 148

Návštěvník (Po, 7. 1. 2008 - 12:01)

.....tedy to je reakce na diane a minervu......

Návštěvník (Po, 7. 1. 2008 - 12:01)

to je tedy velice zvlastni.....nebot obe zminovane antik. jsou naprosto totozneho slozeni....

kačí (St, 21. 11. 2007 - 11:11)

holky nejezte takovyhle silny sracky...hele ja sem mela plet otresnou a na ni mi pomohla vrea=diane 35 jenze..nebylo to ono..a byla sem otekla,deprese,nemohla sem zhubnout,zrala a zrala...ted?jim 2tydny yadine a vsechno je pryc!!!akne stopro lepsi takrka zadne,4 kila dole,odfoukla sem se,deprese zmizely ..problemy zatim zadne..snad uz neprijdou..sem proste nadsena..tak to vyzkousejte taky..neni tak draha 830 kč pro nic za nic..fakt to funguje!
pa a hodne stesti

Peta (Čt, 15. 11. 2007 - 21:11)

ahoj holky,
rada bych Vam dala radu ohledne diane 35. Ja beru dianu od patnacti, kvuli moji tragicky pleti..Strasne moc mi pomohla, cejtila sem se po ni lip, proste super..Ted na jare jsem ji vysadila a bylo to uplne priserny..Plet katastrofa, samej obrovskej bolak, v dekoltu a na zadech to samy..Ale hlavne mi bylo i je priserne po psychicke strance..Doktorka rikala ze je to hormonama, ktery ´telo najednou postradalo..Ted ji beru zase a uz asi nikdy neprestanu, pokud nebudu cekat miminko..Takze si na dianu davejte pozor:)
Myslim ze je to antikoncepce, kterou by nemela brat kazda slecna a hlavne by ji lekari nemeli predepisovat na par pupinku ale na "skutecne" akne..s pozdravem Peta

Diane 35 (Čt, 25. 10. 2007 - 01:10)

Prodam za cenu v lekarne, snazim se otehotnet. Praha, osobni predani, dobirka + 70 Kc. petra_o"volny.cz

Lída (Čt, 4. 10. 2007 - 09:10)

Verčo,ale diane by taky měla pomáhat na snížení ochlupení,je to i v příbalovém letáku napsané.Má úplně stejné složení jako Minerva,obsahuje cyproteroni acetas a ten brání mužským hormonům.Já diane 35 taky užívám kvůli zvýšenému ochlupení,mně gynekolog řekl,že tak za půl roku by měl být vidět efekt.Jsem sama zvědavá,jestli to pomůže.Jsem světlovlastá,takže chloupky mám světlé,ale daleko delší než jiné ženy.Mám i takové chmíří v obličeji a s tím mám strach něco dělat,aby to nebylo ještě horší.

verča (St, 3. 10. 2007 - 13:10)

No ja beru Diane už pár let, zatím mi nic nespůsobili...kromne pár kil navyše a trocha chloupků na brade...teď beru minervu, je to presne to stejné, ale je to levnejší:-) a v Diane nebilo spomenuto, že pozitivne pusobi na odbouráváni chloupků a v minervě je to spomenuto...ale zatím nic...neví nekdo z vás poradit, co s chloupkama teda okrěm žiletky a laserů?

misa (Po, 17. 9. 2007 - 19:09)

Martina18: to je zvláštní, že ti potíže ustaly, protože Mineva a Diane mají uplně stejné složení.

Martina 18 (Po, 17. 9. 2007 - 16:09)

Ja Diane 35 brala asi 6 mesicu a po 3 mesicich mi zacali zdravotni problemy, stres, take problemy ze srdcem a hrozne stavy. Nikdo nevedel z ceho to mam, a ze by to bylo z prasku nikoho nenapadlo a vsichni to vylucovali. Je to asi mesic co sem zacala brat Minervu a Diane sem vysadila. Je mi skvele, stres zmizel. Takze ja s tim mam velmi spatne zkusenosti. A akne se mi po tom nezlepsilo, brala sem pres 3 roky minervu a je to take hormonalni a mozna to i vic zabira aspon me :)

Štěpánka (Ne, 16. 9. 2007 - 12:09)

Diane beru s pauzami a obměnami za jiné pilulky již 7 let..Zacla jsem ve 14 letech kvuli masivnímu akné a opravdu mi to pomohlo.Když jsem ale přešla na jinou antikoncepci akné se objevilo znovu.Proto ho beru vlastně tak dlouho.V poslední době uvažuji,že zkusím opět přestoupit na jinou antikoncepci.Je pravda,že po začátku užívání jsem velmi rychle vyspěla a rychle se obejevila i celulitida atd.Navíc jsem zpěvačka a až nyní jsem se dozvěděla,že po prášcích hrubne hlas a nepřirozeně se vyvíjí...Tak teď vůbec nevím zda brát či nebrat.....Co myslíte vy?

Štěpánka (Ne, 16. 9. 2007 - 12:09)

Diane beru s pauzami a obměnami za jiné pilulky již 7 let..Zacla jsem ve 14 letech kvuli masivnímu akné a opravdu mi to pomohlo.Když jsem ale přešla na jinou antikoncepci akné se objevilo znovu.Proto ho beru vlastně tak dlouho.V poslední době uvažuji,že zkusím opět přestoupit na jinou antikoncepci.Je pravda,že po začátku užívání jsem velmi rychle vyspěla a rychle se obejevila i celulitida atd.Navíc jsem zpěvačka a až nyní jsem se dozvěděla,že po prášcích hrubne hlas a nepřirozeně se vyvíjí...Tak teď vůbec nevím zda brát či nebrat.....Co myslíte vy?

DeeDee (Pá, 7. 9. 2007 - 20:09)

Ahoj, beru Diane asi 2 měsíce a nepociťuji zatím zlepšení pleti..spíš ty negativní účinky, bolí mě prsa a hlava, ale není to nijak hrozné...poraďte, mam přejít na jinou antikoncepci nebo s HA úplně seknout..docela jsem dostala strach..ale to proklaté akné!

Lenka (Po, 3. 9. 2007 - 23:09)

Katko- já jsem po dětech vlastně začínala s Diane 35 kvůli akné na dopor.lékaře. Trvalo asi 5 měsiců než si tělo zvyklo na hormony a pleť se mi opravdu vyčistila. Pak jsem na chvíli, asi 4měsíce přešla na mírnější Marvelon..to byla hrůza, okamžitě pleť zase samé boláky ..pak jsem se zase vrátila k Diane 35.. no zase tak 5 měs.než se pleť dala suprově do pořádku..Po 5 letech jsem na doporučení lékaře přestala brát "silné" Diane a přešla na Yadine...řekla bych, že tak čistou pleť jsem snad nikdy neměla...no ale vznikly jiné zdravotní problémy ( strašné padání vlasů, migréna, nechuť k sexu, bolesti prsou před menzes..) tak jsem úplě HA vysadila..taky i z toho důvodu, že nechci dál "trávit" tělo..a za to teď platím daň formou akné !!!
Dám na Vaše rady a Pangamin vysazuji...koupím zinek, betacaroten, něco na očistu jater...budu doufat, že se tělo snad v mém věku srovná... Díky za rady všem a uvítám i další ..mějte se všichni fajn Pa Lenka

Katka (Po, 3. 9. 2007 - 16:09)

Deana: Vrátit se Vám akné nemusí, ale po pravdě řečeno, o takovém "případu" jsem myslím nečetla ani neslyšela, většinou se to opravdu vrátí do starých kolejí. To spíš některé ženy vysadily Diane a začaly brát jinou HA, která jim pleť udržela. Ale pokud chcete vysadit, tak asi nezbývá, než se přesvědčit sama, co to s Vámi udělá. O tom acnexu jsem uvažovala, než jsem si přečetla, že obsahuje právě ten vit. B12, a já právě předtím četla o tom, že zhoršuje akné. Ale proč by ho pak dávali do přípravku proti akné? Je to opravdu těžké najít nějaké řešení.

Deana (Po, 3. 9. 2007 - 09:09)

Ahoj, já za chvíli budu stát před podobným problémem, jako vy. Beru Diane 3 roky. Před tím jsem měla akné, nevím, jestli ho označit za silné, nebo ne. Mívala jsem třeba 3 - 5 velkých boláků, které se postupně vyléčily, ale mezitím se objevily další. HA jsem začala brát kvůli antikoncepčním účinkům, ale pomohla mi i s akné. Občas se jeden bolák objevil, ale proti dřívějšku paráda. Teď jsem se rozhodla pro vysazení, tak jsem zvědavá, co to se mnou udělá. Docela se bojím. Na některé diskuzi taky doporučovaly Acnex. Jsou to nějaké přírodní tablety, na měsíc to taky vyjde asi na 500. Nezkoušely jste?

peta (Po, 3. 9. 2007 - 09:09)

ja sem chodila asi pred ctyrma mesicema na injekce B12 a mela sem plet uplne silenou..Celej oblicej uplne v zanetu, no des bes..Vlstne ty injekce nastartovali tohle moje akne obdobi..

Reklama

Přidat komentář