Reklama

laparoskopie

Alen (So, 6. 6. 2009 - 19:06)

Ahojky holky,
pořád se hlásím...jsem ještě celá:o))
zatím pořád NIC:o((
Ted jsem přijela od kámošky, která rodila v neděli a ve středu už jí pustili i s malým domů.Je teda strašně unavená a hrozně jí bolí...no víte co:o(( chudinka.tak to mi moc odvahy teda nedodala.Když jí chudinku vidím.
Tak já se jdu najíst a jdu dělat hají, třeba se v noci baru probere a pojedem.Ale nevím s kým, manžel šel zapíjet toho prcka,tak mám v pohotovosti bráchu:o) to by bylo fakt zajímavé:o)
tak se mějte a užívejte soboty, pa alen

Alen (So, 6. 6. 2009 - 10:06)

Ahojky Ivuš,
tak tenhle datum si říkám celou dobu....protože ten se mi líbí od samého začátku:o))ale na dnešek to nevypadá, je klidná a hodná..a prostě se jí asi nechce ven do té zimy...se jí ani nedivím:o))Ale mamka mi volala před chvíli a zorvna říkala, že nedělní děti jsou prý strašně hodný a mají to prý v životě všechno snažší.Tak nevím kde to vzala,ale taky to není špatná informace:o))No necháme se překvapit,ale dneska to určitě nebude:o((
tak pa beruško.Alen

Iva (So, 6. 6. 2009 - 08:06)

Alen,6.6.09 není vůbec špatné datum!!!!:-)))

Alen (Pá, 5. 6. 2009 - 17:06)

Ahojky holky moje,
jste skvělé..fakt moje obr podpory!!! Bez vyjímmky..moc všem velké díky.Jsem fakt dojatá, jak na mě tady myslíte..i když jsem tady ted nebyla.
Takže včera jsem byla na další kontrole,dopler dopadl trošku vyšší a záznam byl dobrý.A na samostatné gyndě to dopadlo taky dobře.Jnže tím, že byl dopler včera trošku vyšší,tak si mě tam pozvali ještě dneska...dneska zase zjistili, že dopler je dobrý a že se ještě vubec neotvírám.Tudíž usoudili, že mám jet ještě domů a že pokud neporodím přes víkend samovolně, tak v pondělí už mě to nemine a čeká mě vyvolání porodu.
Holky připadám si už jak blázen, pořád jen někde po doktorech a furt jen ježdění sem a a tam a to je teda psycho:o))Už se nemůžu dočkat až to budu mít všechno za sebou.Hrozně moc bych si přála,aby mě to vyšlo na víkend a nemuselo se v pondělí nic odehrávat pomocí čípků a tak...no necháme se překvapit.Rozhodně se určitě ozvu:o))co a jak.
Ivuš..to je skvělé, že je potvrzen páreček!!!Hlavně, že jsou miminka v pohodě a nic jim není!! Jen tak dál.
Evičko moc držím palce ,aby IUI vyšla...uplně si vybavuji, jak jsme měli už skoro vypsané papíry, že do toho taky jdem a ejhle přesně ten měsíc jsem otěhotněla...u mě to bylo opravdu asi v psychice.Takže třeba dopadneš uplně stejně:o))Hlavní je, že i když na Tebe sice pán doktor neudělal na první dojem dobrý dojem:o)), tak je důležité,že jste se nakonec takhle hezky domluvili!!
Vendýsku..no vidíš, vždyt vy vlastně máte ještě "mimi" v mrazáčku..to je fajn, já na to uplně zapomněla..tak moc držím palečky.Ted už se to určitě povede.Ona příroda ví co dělá.
Tak kočky samozřejmě zdravím Leničku a Lucíka a třeba se zítra ještě ozvu.Zatím pa kočky MOJE!!!!!!!!!alen

Iva (Pá, 5. 6. 2009 - 07:06)

Ahojte,tak Alen :pátek!!!!Copak se nám děje v tělíčku?Těším se na tvou sms...:-)

Evi,není co obdivovat,zvládly to jiné ,coby ne já.Jen mě začíná doma sužovat nuda!Bez vycházek jsem závislá na telce.netu čí knížce a toho se člověk také přejí.Chlapi mi chodí pozdě domů,a to jěště po práci si přítel jde do posilky či na tenis.Nezazlívám mu to,ale až mě mrzí ,že se neumí vžít do mé kůže,že jsem celý dny sama doma.Asi mu to budu muset povědět jak se cítím:-).
Evi divím se že Ti VZP nechce hradit nějaké výkony,mně hradila všechno,jen se musela dát včas žádost .To dělá příslušnej doktor.Nevím ,jestli mají na každej rok nějakou normu a pak když se to překročí...to vážně netuším.Ikdyž jsem byla u Metalaliance tak mi tehdy zaplatili vše.Chce to si zajít přímo na pojištovnu a sama se zeptat,abys neplatila třeba něco 2x.Oni jsou někteří mudři vyčúraní.

Jinak ,včera jsem si volala na výsledky plodovky,ráno v 9 mi řekli výsledek jednoho mimča ,druhý že jěště nemají ,až ve 14h.No docela mě to znervoznělo,nicméně,výsledek je skvělej,mimča jsou ok a navíc je potvrzen páreček!!!Takže jsem spokojená a ted už jen vydržet jako naše Alen ,co nejdýl!!!

Holčiny mějte se hezky,myslím na Vás.pa Iva

Eva (Čt, 4. 6. 2009 - 19:06)

Málem bych zapomněla, dík Leni za podrobné informace. Pomohlo nám to trochu s rozhodnutím. Jestli chodíš i do Polanky, tak se tam někdy asi potkáme. Na začátku nás hned upozornili, že v Polance nejsou pořád a že někdy budeme muset jet do Olomouce. Včera jsem tam nechala první tisícovku. Od manžela pojišťovna nehradí nějaký test ohledně toho, jestli jeho spermie projde stěnou vajíčka. No a já budu muset přejít k jiné pojišťovně, protože jsem u VZP a ta jim nechce hradit některé výkony. Eva

Eva (Čt, 4. 6. 2009 - 19:06)

Ahoj holky! To je novinek a zpráv. Alen držím palečky, ať porod proběhne hladce a rychle :o) a na světě bude krásná a zdravá Barunku.
Včera jsme byli ve Fertimedu. První pohovor nás trochu šoknul. Človek nečeká, že když půjde do centra pro léčbu neplodnosti, že mu doktor řekne, že těhotenství nedoporučuje apod. Asi chtěl trochu odlehčit atmosféru. No, ale nakonec jsme se domluvili, že do konce roku bude zkoušet IUI a příští rok umělé. Akorát budu mít problém s dojížděním, nevím, jak to v práci pořeším.
Ivo, to těhotenství ti teda dává zabrat, pomalu tě začínám obdivovat, jak to zvládáš.
Mějte se hezky.
Eva

Vendy (St, 3. 6. 2009 - 21:06)

Ahojky kočky,

Alen - hezky domluv Barušce, ať to vydrží a netrojčí, moc držím palečky, jsi statečná a když jsi to zvládla až sem, tak ten cíl, už taky zvládneš kočko.

Ivi - ty taky kočko, hezky odpočívej a opatruj se, všechno bude v pořádku a za chvilku nám tu budeš psát své pocity jak se to přiblížilo.

Tak jsem dneska byla na kontrole a od pondělí jsem taky již pracující, s doktorem jsme to vše probrali, říkal, že podle hystologie, se prostě brouček dostatečně nevyvinul, proto ty problémy se srdíčkem :( prý normálně by to bylo na půl roku pauza i s HA, ale tu mě psát nebude, at?prý z toho manža taky něco má a užije :D a kdybych do dvou měsíců neotěhotněla, tak to zase bude řešit, tak mu říkám, že máme mrazáčky, takže prý drží palce a přijdu až budu těhu :D :D :D zítra jedu do práce se domluvit se šéfem :D

Pa pa kočky Vendy

Alen (St, 3. 6. 2009 - 10:06)

Ahojky Ivuš,
to jsi zlatíčko!!!číslo mám uložené:o)),takže určitě hned písnu.No zítra jdu na kontrolu, tak tam se rozhodne co a jak, jestli si mě tam už rovnou nechají a v pátek se porod vyvolá a nebo si mě nechají až na osudné pondělí,ale to je prý úplně poslední termín, všechno se to bude zítra odvíjet od množství plodovky:o((tak jsem sama zvědavá.
Takže ty máš neschopenku bez vycházek na 14 dní...to je teda síla.Ale neboj určitě to bude všechno dobrý, bud ráda, že nejsou žádné pařáky a že nemusíš doma koukat z okna jak venku svítí slunko,ale co by jsme pro ty mrnouse neudělaly ,co?Magnezko jsem taky měla brát,přesně kvuli tvrdnutí břicha,ale pak mi někdo řekl, že o to je prý horší porod, tak jsem se na něj vyprdla:o)...doufám, že to nebyla ted chyba a porod bude i tak dobrý:o)
To tvrdnutí jsem taky pocitovala dost dlouho,ale pak když jsem se hnula na jinou stranu, tak to bylo v pohodě.Jééé..už se taky moc těšíš, vid? Tak aspon , že záda jsou v lepším stavu:o)
Tak holky zdravím Vás všechny, všem velké díky a nevím jestli zítra napíšu:o(( raději bych ano a byla tady s váma:o((.
Určitě jak to půjde tak se vám průběžně ozvu.....pa alen

Iva (Út, 2. 6. 2009 - 18:06)

Alen,beruško,ježišííí,já na tebe moc myslím,jsem ráda že číslo jsi zaregistrovala,tak hned písni!Hele,každej je z toho vyplašenej,zvlášt poprvé,teda v pátek,mačkám všechno co mám aby to proběhlo ok a Báru i ty jste byly v pohodičce.
Já včera od mudra přišla s neschopenkou bez vycházek na 14 dní,mám ležet,beru zase utrogestan a magnezko a to jsem si jen trošičku postěžovala že mi nějak tuhne břicho a jestli to nemůžou být pohyby miminek a hned že možná ano ale každý tuhnutí břicha je blbý....takže já zase zakletá princezna mezi stěnami ložnice .Záda malinko povolila,tak aspon tak :-).
Tak palečky a drž se!!!!!

Alen (Út, 2. 6. 2009 - 11:06)

Ahojky holky,
všem moc děkuji za podporu!!
Ivuš číslo jsem si ted uložila, takže na milion procent napíšu jak vše dopadlo.A jak to probíhalo.Pokud budu schopna:o))
Včera jsem přišla z kontrol,byla jsem na natáčkách, kde malá kupodivu sekala latinu:o)) a za pouhých 15 minut jsme byly venku:o))Pak teda šílené čekání na UZ,přede mnou asi šest maminek....tak jsem zašla za kámoškou,která rodila v neděli,přesně na termín.No byla pořádně zpráskaná po tom porodu, takže mi moc sebevědomí nedodala.Ale malej Vládík je moc krásnej a hlavně zdravej!To je důležité.
No pak jsem šla ještě nahoru do patra na další kontrolu a tam mi řekli, že na UZ tím, že je málo plodové vody, tak musím ještě ve čvrtek na kontrolu a pokud jí tam bude ještě min,tak mi porod hned v pátek vyvolají.Když né prý v pátek tak v pondělí bude malá už prý na 100% na světě!! Holky začínám se pěkně bát, mám už druhý den normálně průjem!!!Já myslím, že klistýr ani potřebovat nebudu:o))
Tak zatím pa,ještě se určitě ozvu..ahoj alen
P.S. jen doufám, že to bude hodně rychlé a bezbolestné:o))ale to asi né,co? :o)

Vendy (Po, 1. 6. 2009 - 13:06)

Ahojky Kočky moje, nebojte neztratila jsem se Vám, poctivě jsem Vás četla, ale něják nebyli síli reagovat.

Alen - teda tak to uteklo šíleně rychle, držím teď moc palečky aby jsi měla porod co možná nejpohodlnější, v klídku a rychle, ať tě Barunka moc netrápí.

Ivi - rádá čtu, že jsi v pohodě a krásně si to užíváš i když s malím trápeníčkem, ale jsi holka šikovná a i to tuhnutí zvládneš. Jen hezky těhotni.

Lucí - no ahojky a k pejskovi gratuluju, taky máme labrouše a je to skvělý pes, občas se až divíme co vše dokáže udělat, ale za rohlík on prostě udělá vše, je to naše zlatíčko i když drobet odrostlejší

Evi - tobě gratuluji ke cvíčko, hezky pohodičku, teď už se to u Vás taky hejbe, tak hned je lepší nálada co.

U mě nic nového, ve středu jdu na kontrolu a chci zkusit aby mě doktor nechal doma do dalšího pokusu, jelikož při revizi to jen odsáli a nemuseli seškrabovat sliznici, takže jsem to po třech dnech hned dostala, takže druhá MS v červnu a třetí MS v červenci a to už se budem objednávat na další pokus, tak manža nechce abych se v práci nervovala a čuchala tam ty smrady, takže uvidíme, jinak jsem si byla domluvit cvíčko ve fitku i s osobní trenérkou, tak od nového týdne začínám, prostě je pořád co dělat.

Mějte se kočky moc krásně a hezky se rozmazlujte pa pa Vendy

Iva (Ne, 31. 5. 2009 - 19:05)

Alen,
strašně moc držím palečky,aby až to na tebe příjde,vše proběhlo rychle a měla jsi ten nejkrásnější zážitek.Kdyby něco tak mi písni sem: 777619417,ju?
mně teda docela trápí tuhnutí dělohy,ale prej je to normální/zatím psaly holky na dvojčatech/,zítra si počkám na verdikt mudra,ale je to někdy docela nepříjemný.Dnes jsem si opět blokla bederku,to vám byla šlupka,hned mě hrkly slzy do očí a doted mě provází šílená bolest .Zítra se mám dopravit k mudrovi a k zubařovi,tak sjem zvědavá ,jestli to aspon malinko neustoupí.Co mě jěště potká!!!Pa a mějte se hezky

Alen (So, 30. 5. 2009 - 10:05)

Samozřejmě moc zdravím Leničku i Evičku a kde je Vendýsek?

Alen (So, 30. 5. 2009 - 10:05)

Ahojky holky,
jen se hlásím, že jsme ještě 2v1 :o)
zatím je ještě čas.první termín už je sice 7.6. ale to taky nemusí být přesně.Jen jsem chtěla v rychlosti všem moc poděkovat za podporu a za držení palečků!!!V pondělí byla kontrola docela zajímavá,místo,aby Baru ukázala co umí, tak opravdu ukázala....hodinu jsem ležela na natáčkách a pořád si mě tam přehazovali ze stranu na stranu, protože Barunka byla strašně akční a jim se to samozřejmě nelíbilo.Takže mi řekli, pokud bude i dopoledne takhle akční,tak budou muset vyvolat porod.Naštěstí odpoledne už byla hodnější,tak se mi docela ulevilo.Měla jsem i horší průtok pupeč.šnůrou.Ale odpo už byl dupler taky lepší.nakonec jsem jela s taškou zase domů:o)Na jednu stranu jsem si říkala,že už to mohlo být a nadruhou stranu si říkám, že vždycky je lepší když ten porod je samovolný a né ničím dopovaný.
Takže ted v pondělí další kontrola:o)) snad už bude hodná.Minule tam hodinu spala,ted hodinu řádila, tak snad to bude něco mezi:o)
Jinak všem vám přeji hodně štěstíčka,tak jako vy mě.
Ivuš,fotečky to je paráda co? Já se s nima doma pak pěkně dlouho mazlila:o))A jsou tam vidět oba nebo jsou nějak za sebou schovaní? Už teda víš přesně co to bude?
Luci gratuluji k hafíkovi:o))
pa alen

Iva (Čt, 28. 5. 2009 - 13:05)

Ahojte kočky,dovča se zatím nekoná,až v červenci.teda doufám!!! Ale měli jsme tu návštěvu,malého synovečka Martínka,dokonalý zlatíčko,tak jsem mezi poleháváním vozila kočárek.Jinak poctivě relaxuji,na netu jsem tak chvilinku,páč se bříšku moc nelíbí sed na tvrdém.Ikdyž balon mám ale jěště se nikdo nenašel aby mi jej dofoukl a já když do toho dejchnu,tak se mi navaluje.

Jinak zdravím samozřejmě všechny bojovnice,holky držív vám v tom urputném boji všechny palce,jen my víme co to je!!!

Leni ke cvičení ti přeji hodně píle,hodně vůle...Haničku samozřejmě moc pozdravuj,"ztráta" takovýho člověka mě hodně ochudila,je to člověk na svým místě,pořád jsem z ní po troškách tahala moudra a pak jsem byla ve svý práci za "hvězdu":-)).Ale je jasný že krátkodobost nic neřeší,opravdu se musí vytrvat,já mám v týhle vlastnosti velkou díru,takže aspon tobě to přeji.

Jinak se mi daří v celku dobře,co nejsem v práci tak se cítím i psychicky dobře naladěná,hodně poslouchám relaxační hudbu,pozvějuju si....tak uvolněně jsem se dlouho necítila.myslím ,že i tomáš tyhle změny zaznamenal.V pondělí jdu a ko ke svýmu mudrovi,vždycky jsem zvědavá jak to vevnitř vypadá.Škoda,že vám nemůžu poslat fotečky z utz,mám úplně nádherný detaily šprčků.

Holčiny,jdu něco pro ty moje princátka klohnit,a odpledne už jen nožky nahoru....šíleně se mi shoršily žíly na nohách...opravdu takovou rychlou změnu jsem nečekala,tolik metliček,takový klikiháky...takže já a plavky v budoucnu,nebo jen sukně....to nepůjde dohromady...papá

Leni (Čt, 28. 5. 2009 - 10:05)

Ahojte holky moje - i ty ztracené a znovu nalezené :o) - takže zdravím navrátilce Lucku.
Luci, k pejskovi gratuluju. My tohle řešili před rokem a půl a nemá to chybu - jen to holt nemá vliv na to, že člověk nějak víc zapomene na to, že by rád mimčo. My jen přehodili pořadí, protože jsme si naivně mysleli, že pořídíme hafany až bude malé na světě. Takže ať si Julču hezky vypipláte - v noci bude kňourání, sem tam nějaká ta loužička, no prostě mimino, ale psí...
Taky gratuluju k dalšímu kroku, čili Fertimed na obzoru. To, že tam dr.Vodička už není vím. Vlastně nám ještě on oznámil tu špatnou zprávu potvrzenou z krve, že se IVF nevydařilo a při další kontrole už nás měla doktorka. Ta je ale taky fajn. Sobka jsme měli za celé ty dva roky jen asi 2-3x, jinak vesměs právě Vodička n. ta doktorka. Asi bych neváhala a do Fakultky bych nešla. U nás to byla jasná volba, protože od pár známých jsem slyšela o Fakultce ne moc pozitivní věci ohledně přístupu atd. Rozhodnutí je ale na tobě. Po dovolené jsi jistě odpočatá a tak vzůhru do boje, ať už tam nebo tam...
A Evi, co se týče toho anovulačního cyklu, tka mi tehdy ještě můj gynekolog Turčan říkal, že u mě zřejmě dochází k tomu, že nedozrává to žluté tělísko nebo co a taky mluvil o částečném anovulačním problému. A jak často jsme tam docházeli? No, vždycky na kontrolní utz po braní těch léků Clostilbegyt, většinou 9.-11. den a pak na utz měřili jak sliznici tak folíky a podle velikosti folikulu - většinou byl jeden nebo max.občas dva jsme museli přijít třeba za den nebo dva zase na utz a to už jsme ten den buď hned podstupovali IUI, nebo až další den. Takhle jsme to vyzkoušeli celkem 6x - takže 6 měsíců čili 6 cyklů s IUI. Dvakrát z toho se nám dokonce stalo, že už ten 9. den cyklu jsme rovnou šli na IUI, že už bylo asi díky těm lékům vše nachystáno už tak brzy. Takže hned injekce pregnylu, manžel šel dát vzorek, pak asi 20 min. čekání, takže si dáte kafčo v čekárně, pak podepíšete nějaké ty papíry ohledně souhlasu v laborce a mezitím oni protřídí ty spermie a pak už volají do ordinace, kde ti to katetrem zavedou až do děložního hrdla. Chvilku poležíš a jedete domů. Pak jsem vždy musela zavádět ten Utrogestan na případné udržení těhu až do měsíčků, které se u mě vždy bohužel dostavily. Takže to nic není. Proti procedurám u IVF je tohle naprostá brnkačka. Je fakt, že procento úspěšnosti je opravdu dost nízké, ale na netu jsem už tehdy hledala různé statistiky a nějaké diskuze, takže vím, že jsou i ty holky, kterým se zadařilo hned při prvních pokusech. Nám minule nám doktorka nabízela, že než bychom šli da 2. pokusu IVF opět můžeme zkusit i pár IUI, protože máš vlastně nárok 6x za rok bezplatně, takže si hradíš jen ty léky a to nejsou položky tisíců korun jako u umělého, ale řádově pár stovek (my to měli za jeden cyklus se vším všudy asi tak kolem 250,-Kč, ale to ještě k tomu beru denně 2x na zvýšený Prolaktin ten Medocriptine a ten budu prý muset brát až do těhotenství pořád). Za každé objednání se ve Fertimedu platí 60,-Kč, takže pak to sestra sečte nakonec i s těmi léky a ono to fakt vycházelo s Utrogestanem atd. kolem tří set. Takže Evi a Luci, možná se tam spolu brzo potkáme. My jim teď řekli na pár měsíců sbohem a když tak pak zkusíme zase to IUI. Ale nejdřív chci projít tou rehabkou ohledně narotované pánve a taky dalšíma alternativama. Vám oběma hodně štěstí a pak si můžeme dát klidně někdy scuka :o) Souhlas?

Jo a ještě, Evčo, k té Mojžíšové, jak jsi psala. Tak já si od ní koupila dříve už i knížku a tam jsou ty cviky i s fotkama vysvětlené, ale přesto jsem to teď cvik po cviku procházela s tou fyzioterapeutkou a zjistila jsem, že skoro polovinu z těch 10 cviků jsem před tím rokem cvičila špatně. Takže to pak nemá ten efekt a může to být i na škodu, takže to, jak se doporučuje, aby tě při tom někdo vedl, alespoň na začátku pořádně vysvětlil a ukázal, tak to je asi fakt zásadní. Jsou u něčeno minimální pohyby, ale jde hlavně o to stažení a zatnutí určitého svalstva a někdy to podle popisu nejde pochopit, co je tím přesně myšleno. Musí se to pak cvičit poctivě denně aspoň půl roku a to je další kámen úrazu, protože to pak si člověk musí i časově rozplánovat a mnohdy bojovat s nechutí a leností. Snad to vydržím. Včera jsem se donutila až po příjezdu domů, takže jsem docvičila krátce po půlnoci. Ale měla bych výčitky, kdybych si do kalendáře ten den to cvičení neodškrtla jako SPLNĚNO. Tak to snad vydržím. Pak se to stane spíš jako rutina, zatím ještě občas koukám do "taháku", který jsem si udělala na A4, jako takový výcuc z té knížky, všechno jsem si naskenovala a k tomu ty popisy na provádění. Takže na mejl ti můžu klidně zaslat v JPG ten můj výtvor, když bude zájem. Tak jsem se rozepsala a jdu něco dělat.

PS: o Ivče nevím, ale ještě jí dám chvilku, než ji budu urgovat přes mobil :o) Není náhodou taky na dovče i s klukama? Teď si nevzpomenu, na kdy plánovala tu chatičku... A když už píšu, Ivčo, o tobě, tak se ti muselo minulý týden pěkně škytat, protože jsme se o tobě bavili s tou Hankou na rehabce, kdy na tebe tak vzpomínala :o) Taky si mimo jiné posteskla, že ses odstěhovala! Zítra tam jedu znovu, je to teď 2x týdně, takže docela se to všechno nahromadilo.

No nic, holky, mějte se. L.

Eva (Čt, 28. 5. 2009 - 07:05)

Ahoj holky! Opravdu jsem v poklusu a už mě to trochu zmáhá. Ještě dvě zkoušky a letní semestr mám hotový a bude trochu volna. Jinak ve středu jsem objednaná do Fertimedu, tak jsem zvědavá, co tam nám řeknou. Včera jsme byli na genetice, tak máme papíry do Ostravy na odběr krve a na testy. Pokud bude mít manžel stejnou mutaci krve jako já (vrozenou trombofilii, mají ji v rodině), tak máme jen 25 % šanci, že naše dítě tuto mutaci mít nebude, 50 % že bude mít stejnou formu, co mám, a pak je tam 25 %, že bude mít těžkou formu, což by nebylo moc dobré. Uvidíme, co zjistí. Na krev jsem objednaní na červenec a výsledky budou začátkem záři. Snad tam nic nenajdou. Koukala jsem se na net, že úspěšnost IUI je jen 5 až 15 %. Bojím se toho proč mám ten anovulační cyklus, snad to není nic závažného. Tento týden jsem byla i u psycholožky a musím říct, že to do sebe něco má. Nevím, jestli jsem o tom psala, ale bojím se té zodpovědnosti za toho malého tvorečka, tak to s ní řeším a člověk přijde na plno věcí, které by ho jinak ani nenapadli.

Lucko, to se už nemůžeš dočkat, jak si zítra dovezeš Julču. Štěně pomůže člověku zapomenout na hodně starostí. Taky bych si nějakého pořídila, ale manžel je hodně proti tomu. Tak mi musí stačit ten od segry. :o) Kde jsi byla na dovolené?

Leni, ty jsi měla taky problém s ovulaci nebo ti to dávali, aby bylo víc folikulů? Ještě jsem se chtěla zeptat, jak často v měsíci-během cyklu si jezdila do Fertimedu? Cvičení podle Mojžíšové je dobré.Jednou jsem o ní viděla dokument a bylo to hodně zajimavé. Mám doma okopírované cviky podle ní, když je problém s neplodností, ale nějak se k tomu nemůžu dokopat, abych to pravidelně cvičila. Nevíš, co je s Ivo, že už se tak dlouho neozvala?
Eva

Lucka (St, 27. 5. 2009 - 23:05)

Ahoj holky,
hlásím se po dlouhé době. Ale všechno jsem si poctivě dočetla. U mě jaksi nebylo nic nového, tak jsem jen přihlížela. Událo se toho opravdu hodně.
Alen, to je neuvěřitelné, jak to rychle uteklo. Vzpomínám si, jak jsi se poprvé tu zmínila o svém štěstíčku. Za pár dní ti to všechno ale teprve začne, tak hodně zdaru a zdravíčka.
Zdravíčko i pro Ivču, to je nejdůležitější. A máš to krásně naplánované - tu slečnu:-) Moc ti to přeju.
Leni, poprvé nevyšlo, každý holt nemá to štěstí. Ale pamatuj na kartářku, určitě to vyjde příště nebo prostě někdy!
Vendy, já jsem vždycky málem vylítla z kůže, když mi někdo řekl, že aspoň vím, že to jde. Nejhorší ale je, že nevíš, proč to nevyšlo a já ani si nejsem jistá, že to ještě někdy půjde. Proto ti nic takového říkat nebudu. Uvidíš sama. Časem to ale opravdu mírně přebolí. Ne úplně, to nikdy. Drž se!
Evi, ty jseš pořád v běhu, přeju hodně sil a dalšího elánu.
Moje švagrová přišla o miminko v 11tt, přestalo mu tlouct srdce. Už mají jedno dítě, ale 2x o mimi přišla. Takže je to všude kolem.
Snad jsem na nikoho nezapomněla.
Já jsem se konečně rozhoupala nějak začít řešit svou situaci a zajít do Fertimedu ke kamarádovi MUDr. Vodičkovi. Jenomže malý zádrhel - on už tam nepracuje. Takže teď jsem nalomená, jestli jít k Sobkovi nebo do Fakultky. Před týdne jsme se vrátili z dovolené, byli jsme se trochu ohřát u moře a za poznáním. V pátek si jedu pro pejska, bude to labradorka Julča.
Mějte se krásně a hezky se vyspěte my už jen dvě klidné noci:-)
Pa
L.

Leni (St, 27. 5. 2009 - 21:05)

A co naše Vendy??? Jak je? L.

Reklama

Přidat komentář