Reklama

Silné ženy

Lucaso (Út, 24. 11. 2015 - 06:11)

Za sebe rikam ze silne zeny rozhodne pro vetsinu normalnich muzskych pritazlive nejsou.Vybiraji si je zoufaly nebo osklivy muzi ktery zadna hezka nechce.
Asi to vyzni hnusne ale zadna prirozene inteligentni zena nedopusti aby mela praseci postavu.Kecum ze je nenocna neverim.Staci se hybat,sportovat,nejist tucna jidla a nebo nejaky den nejist.
Nektere jsou i namyslene a vybirave a nemaji na co.Dve brady,nebo teleci nozky odirajici si stehna o sebe,tlusta stehna,otekla kolena a lejtka,tluste ruce.No proste bleeeee.

ZdenkaM. (Pá, 12. 4. 2013 - 13:04)

Milý Luboši, Tvůj...Milá paní Martino, já bych Vám doporučila si vyhledat na netu videa s psychologem MUDr. Savčenkem. Ten by Vám to vysvětlil nejlépe, ale já se pokusím to vysvětlit.
On tvrdí a já souhlasím (je mi 56 let)že ženy procházejí v životě třemi fázemy vývoje. 1. Fáze života= puťka, služka atd. ta dbá vždy vyhovět přáním těm okolo, ona je na posledním místě finanční závislá na muži...
2. Fáze vývoje= úspěšná žena, ona převzala již některé schopnosti mužů a v jejich světě se stala úspěšnou, většinou jde o podnikatelky, manažerky, mají přední pozice na pracovišti...jsou finančně nezávislé, ale nechovají se žensky

3. Fáze vývoje= silná žena, ona je nejen úspěšná manažerka, finančně nezávislá, ale zároveň má vysokou sebeúctu, její vzhled je výborný a ona se také v kůži ženy cítí výborně !!

Promiňte mi moji upřímnost, ale vy jste ve fázy číslo 1. stejně jako 70% žen, to co píšete je jak říká MUDr. Savčenko postoj oběti. My ženy ale nemáme být ani v roly oběti, ani v roly kata co na muže řve, případně s ním v tichosti vede monolog ve své vlastní hlavě. Co Vám to říká? Kdo za Váš stav může? Manžel? Držím vám palce, aby jste se vzchopila a opustila stav oběti. Zdenka Moserová

Katka (Čt, 23. 7. 2009 - 20:07)

Všechny ženy jsou krásné. Nezáleží jestli boubelky, nebo vychrtliny. Každá má něco do sebe a vlastní kouzlo.

lol (Út, 7. 7. 2009 - 10:07)

si tlusta

Smoky (So, 30. 6. 2012 - 17:06)

Sorry, ale řeči typu "na vzhledu nezáleží" nebo "na postavě nezáleží" jsou největší klišé, jaké můžou být. Kdo je používá, tak lže.

Krása je relativní, to je pravda, ale naprosto každý člověk si vybírá protějšek podle vzhledi. To platí i pro "ošklivé" lidi.

No při výšce 155 cm a váze 106 kg musíš být širší než vyšší. Promiň, ale postava vypovídá o tom, jaký má k sobě člověk vztah a jak žije. S takovými parametry se musíš doopravdy nesnášet, protože to už vyloženě hazard se zdravím respektive se životem.

Já bych tlustou holku vedle sebe nesnesl a to z mnoha důvodů...

Beruška (So, 30. 6. 2012 - 14:06)

Já jsem taková, že si z kluků dělám legraci, napíšu, že jsem pohodová, milá, kamarádská, zábavná, hezká v obličeji, ale že měřím 155 cm a vážím 106 kg...měli byste potom číst ty reakce!!! Všichni se dušují, jak jim na postavě nezáleží, a pravda je jiná :D

Blanka (Po, 1. 1. 2007 - 09:01)

Také si myslím,že ženská přitažlivost není v kilech.Znám pár žen,hlavně těch kolem 50,jsou sice štíhlé,ale vypadají jak tresky.A naopak některé boubelce to tak sluší,že se neudržím a musím se za ní otočit.Pokud je hezky oblečená,upravená ,není co řešit.Hlavně se mi líbí,když má žena formovanou postavu,t.j.žádný extrém nad pasem ani pod ním.Teď v přechodu jsem přibrala 20 kg,177cm a 92kg.Než abych se neustále trápila,tak se s tím snažím vyrovnat,právě tím ,že si všímám i jiných boubelek.Jím celkem zdravě,ale miluji pečivo a sladké,nedokážu se toho vzdát.K tomu ještě hormon.terapie.Prostě za všechno se platí.

chlapek (St, 26. 4. 2006 - 14:04)

Rozhodně se najsou muži, kteří mají rádi i takovéhle bubelky. Například já jsem jedním z nich. Taky mám doma jednu takovou a její faldíky miluju.

Jean Paul (St, 26. 4. 2006 - 13:04)

Tvůj muž je asi pěknej vůl....... Naprosto ho nechápu. Hezká ženská je sexy, ať je hubená nebo je to boubelka. Dokonce podle mého názoru ženám daleko víc sluší oplácanější postava.....Anorexie je nemoc, ne přednost!!!

Helin (St, 13. 7. 2005 - 22:07)

Ahoj, mám kamarádku, je to pěkná ženská, upravená, dlouhý nazrzlý vlasy. Je jí 33, měří kolem 165 cm, je baculatější, větší prsa... A hledá chlapa. Bohužel bydlí v malé vesnici v Jihomoravským kraji, kde nemá moc možností se seznámit. Vím, že to tady neslouží jako seznamka, ale jestli to čte nějakej normální chlap, kterýmu se podobný ženský líbí, ozvěte se mi na mail. Díky.

Demi (St, 13. 7. 2005 - 18:07)

Kdyz me silna zena povida "ja jsem tlusta", temer vzdy se ji snazim uchlacholit, neuprimne, ze je to dost v pohode, ze ma spoustu jinych prednosti. Ano,priznavam se, v tomhle smeru jsem neuprimna.Ve skutecnosti mam vsak rada u zen stihlost,a jsem celkem rada, ze s tim nemam zatim problemy.Pokazde kdyz vidim na plazi zenskou, co ma pres 50 let,a vypada vysportovane, hlasite ji obdivuji, a pevne doufam, ze pokud mi bude slouzit zdravi, tak budu v techto letech vypadat stejne.Nemuzu za to, ale je to tak.Znam par silnych lidi, kteri z toho skutecne nejsou nadseni,a casto to komentuji. Tak snad je lepsi si to nechavat pro sebe, protoze ve vetsine pripadu s tim jde vzdy neco delat. Na druhou stranu, vyrovnana silna zena by se nemela nechat hubenourem vykolejit,a tak by to melo byt naopak. Kdyz me nekdo rekne, jezizmarja "ty jsi hubena", tak s usmevem odpovidam " je mi v tomhle tele dobre" tak o co jde Tobe? Nevypadat tak? taky nemusis....

kapka (St, 13. 7. 2005 - 16:07)

me prijde zabavne, jak jsou tenci i tlusti poboureni temi druhymi, jak se vzajemne ostentativne omlouvaji za svou neestetickou vyhublost ci sinost, jak se rozdelujem na dva valcici tabory, jak resime, co ma kdo na sobe a co kdo sni!!! To je fakt parada.ale nechci se vydelovat. me samotne to bylo hodne dlouho uplne u prdele, docela pozde jsem pochopila, ze kdyz jsem silnejsi, ze to muze nekomu vadit (driv jsem se snad pohybovala v nejakem tolerantnim vakuu nebo jsem byla nechapava). v te chvli to teprve zacalo vadit i me. Trvalo to docela dlouho a ma touha po stihlosti me privedla az na nemocnicni luzko. Zabavne. Pak jsem se jakoze opet se svou znovunabytou tloustkou vyrovnala a dokonce se pristihla, ze se na stihle lidi divam lehce prezirave. To me nastesti rychle preslo, takze dnes uz to mam v hlave jako driv a konecne zase ziju v klidu, a myslim si, ze nic neni cernobile a ze njhorsi je myslet si, ze nejlepsi je merit vsecko a vsecky svymi meritky. Co plati pro me, nemusi platit pro ostatni. nazdar.konec. Fakt jsem skvela, ze ve triceti horkotezko prichazim na veci, ktere byly v patnacti tak samozrejme, ze vlastne ani neexistovaly!!!mejte se pekne

Roman (Ne, 10. 7. 2005 - 22:07)

Pokud Vás trápí Vaše postava, tak Vám rád poradím, jak se jí navždy zbavit. Vyžádejte si informace na http://www.hubnete.cz/havel nebo na mailu.

Sissi (Čt, 7. 7. 2005 - 16:07)

Zdeňku máš pravdu, taky lidi nehodnotím podle váhy, vživotě by mě taková kravina nenapadla. Ale dost se mě narážky dotýkají, ani si to ten dotyčný neuvědomuje. Je to složitý...

Zdeněk (Čt, 7. 7. 2005 - 15:07)

Mirko a Sissi, to není o hubených nebo silných lidech, to je o nevychovancích a to na obou stranách. Moje manželka je velmi silná, ale nemá sebemenší potřebu se do někoho navážet. A rozhodně nezávidí. Každý máme svůj osud.

Sissi (Čt, 7. 7. 2005 - 12:07)

Jsem hubená od přírody a co si zažiju narážek od silnějších žen, to si nepřejte! Udělala jsem jim něco? Svou hubeností provokuju? Tak to se omlouvám!

Mirka (Čt, 7. 7. 2005 - 08:07)

Ahoj lidi,mám normální váhu,ale udržet ji ve věku po padesátce vyžaduje velké úsilí.Pravidelný sport,jídlo do 17.hod.,nemlsat.Taky nevím jak zvládat pošklebky obézních kolegyň při stravování na pracovišti.Některá jídla prostě nejím.Rozhodně neplatí,že tlouštíci jsou pohodoví,spíš závistiví.Mirka

Ocelot (Út, 13. 7. 2004 - 11:07)

Ja odmitani jidla nezduvodnuju, proste reknu ze nebudu jist. Oni mi to jidlo stejne naserviruji, ale nejim ho. Kdyz me do neho nuti, tak opakuji to same. Dekuji, nebudu jist, nemam hlad. Podruhe ho nenaserviruji:o)

julie (Út, 13. 7. 2004 - 11:07)

tak to by me Moniko zajimalo taky.ja vetsinou reknu ze proste nemam hlad,ze jsem jedla ale oni to nejak neberou.Taky si mzsil,ze nektere zenske nemaji doma zrcadlo

Monika (Po, 12. 7. 2004 - 20:07)

No, když vidím jak z trička kouká místo hezkého bříška hromada špeků nijak zvlášť mne to nepobouří, ale zaručen si pomyslím něco o soudnosti majitelky. Ale jinak lidi nedělím na štíhlé a tlusté, u mne samotné mi vadí každá "galuska", ale když je někdo spokojenej s michelinkama proč ne? Co mne ale vytočí, když mi někdo donekonečna nabízí jídlo, které považuju pro sebe za tabu a argumentuje tím, že jsem hubená( což nejsem, mám normální váhu). Když odpovím, že mám normální postavu jen díky tomu, že prostě podobná jídla nejím, berou to často jako urážku své vlastní postavy. Jak slušně odmítnout jídlo?

Reklama

Přidat komentář