Reklama

Výprask

AV (St, 4. 6. 2008 - 14:06)

Ja bych na zadacek nechtel mozna jako zprestreni pri sexu takove to poplacani ;)
Jinak asi vim, tezko se muzes bat kdyz od Tebe ma dostat i on a subdomka nebo domsubka ne-e ... to by jsi byla spis switch ;)

PETRUŠKA (St, 4. 6. 2008 - 14:06)

av-a jak si na tom ty??taky bys chtěl na zadeček bez stop???? :o)

PETRUŠKA (St, 4. 6. 2008 - 14:06)

tak jsem asi sub-domka nebo dom-subka hihihi.mě to nevadí nabacat klukovi.no stopy jsou nepříjemné a blbě se schovávají než zmizí.jen bych měla problémek kdyby byl výprask vzájemný s tím abych se toho muže bála-víte jak to myslím,ne?

Kamil (Út, 3. 6. 2008 - 22:06)

Petruško, rozumím ti, dělám to samé. Jenže jako muž těžko vyprovokuji ženu, aby mi dala na zadek. Leda dominu. Výprask bych ti dal malý, resp. takový, aby nebolel (s citem). Líbí se mi, když má žena červený zadek, ale nesmí to být víc, aby to zanechalo stopy. To bych nechtěl jí (ti) udělat takovou stopu.

AV (Út, 3. 6. 2008 - 21:06)

Mno jo taky nemám s kým ;)) A dominka si myslím nejsi ;) ale můžu se mýlit ;)

PETRUŠKA (Út, 3. 6. 2008 - 20:06)

HIHIHIHIHI JASNĚ.KDO VÍ-,JÁ VÍM.RÁDA SI HRAJU ALE NEMÁM S KÝM =O) SEM SAMÁ SRANDA TAKŽE BYCH BYLA HIHA HA DOMINKA

AV (Út, 3. 6. 2008 - 19:06)

no pokud je to v rámci hry a se souhlasem, tak bych řekl, že se toho nebojí většina, ale určitě se nejací najdou ;)
se uvidí ne :-)
horší nebo lepší - tak to neber, každý je jiný ;)
no to je otázka, možná ano kdo ví

PETRUŠKA (Út, 3. 6. 2008 - 18:06)

no jo ale někteří muži jsou proti i malinké bolesti kterou způsobí ženě.
no jestli budu plakat a pak nebudu moci sedět tak nevím jestli se mi to bude líbit.
znáš i další případy?horší snad než já ani nemůže být :o) hihihi
třeba bych zvládla roli dominičky :o)

AV (Út, 3. 6. 2008 - 17:06)

Petruško ;)
Ano je to o tom si říct co se komu líbí a druhý se tomu přizpůsobí ;)
Jinak muži sice zastávají pravidlo a s tím souhlasím, že se ženy nemají bít, ale dodávám bít jako agresivní počin, v tomhle případě je povoleno vše a vítáné co je příjemné :-)))
A až jednou dostaneš tak uvidíš jak se ti to líbí, určitě ano a co bude dál uvidíš :-)
-
Kamile, souhlasím s Petruškou - není domina, je spíš ta provokatérka, která se snaží sama dostat a proto je nucena chovat se dominantne - neni prvni ani posledni, znam i dalsi pripady

PETRUŠKA (Út, 3. 6. 2008 - 15:06)

KAMILEČKU-jasně že bych ti dala tak aby se ti to líbilo.u tebe bych věděla že se ti to líbí a že nějaké au mě nesmí zastavit.on byl na tom jinak taky dělala machry a říkal nabolí a pak ho to bolelo.dostal vařečkou asi kolem 15ranek a pak sem do nej tak bouchala ,no nožky a do stejnýho místa chudáček.na pivko moc nechodil ale už se zase pohoršil.přestali sme se vídat.
domina nejsem.to ze mě spíš dělá to že chci vyprovokovat abych dostala na zadek sama .a zatím se mi to teda moc nedaří.muži fakt zastávají pravidlo že holky se nebijou a to už jak na zadek tak přes obličej nebo jinde.u kamoše to tak bylo nechodí ani šupat:-0
Výprask chci ten co moc nebude bolet.
Akio-ale to se ti snad líbilo,nedělal bys přece nic proti své vůli.?takové touhy nemám, to by mě osobně ponižovalo až moc.už to že dostanu na zadek je pro mě dost ponižující.ale chci to.třeba až dostanu tak mě to probere a pak už nikdy:o)

Akia (Út, 3. 6. 2008 - 13:06)

Já jsem měl přítelkyni a ta mě fackovala za každou maličkost a trestala mě rákoskou a bičem na holou. Musel jsem vkleče poprosit o trest a pak jsem dostal tak 80-100 ran, po trestu jsem musel poděkovat, políbit jí nohy i rákosku nebo bič a jít si kleknout do kouta na struhadlo.

Kamil (Po, 2. 6. 2008 - 22:06)

Ani když víš, že to chci a líbilo by se mi to, byť bych u toho třeba křičel bolestí? A co po výprasku? Chodil na pivo dál?
Jsi domina, ale taková zvláštní - soucitná :-)
Ty bys sama asi chtěla výprask, ale takový, aby moc nebolel.

PETRUŠKA (Po, 2. 6. 2008 - 20:06)

jsem měkota bylo by mi tě líto a nechtěla bych aby tě moooc bolelo.
je fakt že sem dala,na zadek kamarádovi a dělal machry a říkal nebolí nebolí a já bila a bila a on za chvíli auuu to bolí.a pak sem přestala.ale to bylo něco jiného.tobě bych dala jěště trošku.no vidíš tak sem domina.kámoš zlobil.často chodil na pivko a nedbal na své zdraví.řekla sem že dostane na zadek a on hm to bych chtěl vidět -tak viděl :o)

Kamil (Po, 2. 6. 2008 - 20:06)

To bych moc rád a ty to víš :-) Aspoň by bylo na co vzpomínat.

PETRUŠKA (Po, 2. 6. 2008 - 19:06)

hm ale kdybys padnul pod ručičku mě tak bych se moc snažila ti dokázat že to bolí a i tvoje prdelka by pak smutnila.ale měl bys památku na dlouho :oD

Kamil (So, 31. 5. 2008 - 16:05)

Tak já nevím, možná by dvě stačily. Až potom pdole následků bych třeba litoval, že jsem to nezastavil dřív. Ale za to vzrušení by to myslím stálo.

PETRUŠKA (Pá, 30. 5. 2008 - 19:05)

pro mě to taky není.no já mylslela že když budeš prosit že mám dát tak dvě a stop.aha takže řezat jěště víc.už chápu :o)

Kamil (Pá, 30. 5. 2008 - 15:05)

Petruško, ale to víš, že mám. To je taková provokace, však to znáš. To si piš, že bych prosil, ale to je právě ten okamžik, kdy bys nesměla končit. Naopak, klidně ještě přidat :-)
Přesně tak, facka a ubližování jiných částí těl než zadku, to už není ono, aspoň pro mě rozhodně ne.

PETRUŠKA (Pá, 30. 5. 2008 - 09:05)

Kamilečku ty si nedáš říct.ty nemáš v zadečku cit?jak ti mám vysvětlit že i nějvětší tvrdák bude pod rákoskou plakat.a právě taková Dominka by ti to mohla ukázat.to tvoje psaní o tom kolik toho vydržíš mi vždycky dodává odvahu a chut ti ukázat že to bolí a každej se dá zlomit.a nastane chvíle kdy i ty budeš fnukat a říkat stačí už to bolí budu hodný.pokud bys to neřekl bila bych a bila.jak myslíš že by tvůj zadeček vypadal??
AV jsme oběti nechápaný okolím.
Kamilo-pořádná facka přes mojí pusinku-to bych chlapovi moc nedovolovala.pak si může myslet že tě může i zkopat.ne, vím že je to o domluvě

AV (St, 28. 5. 2008 - 21:05)

Domina: Když jsi tak chytrá tak nás pouč místo vyřvávání :/
Kamila: Sen se dá zrealizovat - stačí se ozvat ;)
PETRUSKA: obeti nejsme, jen mame jine zajmy :-)

Reklama

Přidat komentář