Reklama

Výprask

Kamil (Po, 16. 6. 2008 - 08:06)

To se samo sebou předpokládá, že by to bylo na holou. Kroucení se dá zabránit připoutáním a výprask se dá motivovat, třeba hecováním, že to nebolí, nebo prostě nějak naštvat vyplácejícího a přinutit ho k reálnému výprasku a ne komedii.

Petr (So, 14. 6. 2008 - 00:06)

Nebojíš se zkusit nové věci, a vyjít vstříc, to se mi líbí. Třeba by si zkusila navodit druhému to co se ti na tom líbí, a ona i hra jako "komedie" by i tobě možná nakonec přinesla nové pocity.

PETRUŠKA (Pá, 13. 6. 2008 - 12:06)

AHOJÍK no s jedním sem si psala a myslím si že by mi nedělalo problém dát na zadek .muselo by to být na holej zadek a nesměl by se kroutit pak bych se bála abych ho nebouchla jinam.vzrušuje mě dostat a dát ani ne.byla by to spíš taková komedie

Petr (St, 11. 6. 2008 - 21:06)

Ahoj switch Petruško, jak jis na to vlastně přišla, že ti nevadí dát chlapovi na zadek? A nevadí ti to, nebo vzrušuje?

Kamil (St, 11. 6. 2008 - 15:06)

Jistěže potom bolí ta modřina. Nejdřív bych chtěl vyzkoušet, jaký ten výprask od druhé osoby je a pak teprve, co jsem schopen zvládnout. Nevím, co to se mnou bude dělat, když to nemám vyzkoušené.
Bohužel nemůžeme s tím nic dělat, všichni jsou stejní :-(

PETRUŠKA (St, 11. 6. 2008 - 07:06)

hihi hygiena jasně já nelepím :oD
mě furt ale nejde do hlavy to že nechceš modřiny.to fakt asi nepůjde.já si myslím že pak právě ta modřina bolí.si myslím že tím jak bys říkal kolik toho vydržíš tak bys použil stopku hned na poprvé.
Dado to tvé nářečí mi ale dává :o) ale rozumím ti.jsou to šmejdi a s tím my obyčejný lidi nic nezmůžem.

Kamil (Út, 10. 6. 2008 - 15:06)

Petruško, ty mě oslovuješ jako malého kluka, který je neposlušný a měl by dostat na zadek :-) Mě jako malému stačilo také těch 15 minut než zadek přestal bolet. Někdy bych ale chtěl vyzkoušet, kam až jsem schopen zajít, v jaké fázi výprasku bych musel dát stopku.
Klidně můžeme a i kdyby ne, lépe se mi o tom sní, jako že se sejdeme.
Aha, to je jasné, že určitá hygiena je nutná :-)

PETRUŠKA (Út, 10. 6. 2008 - 07:06)

DADO-jo politiky vymlátit za to co pořád melou za píčovinečky.a jak nám znepříjenujou život.debilové.(trošku drsná ale je to tak,hihi hmize zákeřný vymlátit.jojo jsem stejného názoru).
Kamilečku-no právě sedí kdeko a já to pak musím svojema ručkama zachranovat.:o /
no abys nemohl sedet několik dnů tak to by musel být ale pěknej masakr :o) a s pořádným jelitem tam kousek pod zadečekem kde začínají stehýnka.ale ty modřinky nechceš a zadek tě bez nich bolet nebude.to je jasný.mě by bohatě stačilo kdybych si nemohla sednout 15minut?hihi
:o)
Na co se těšíš?píšeš jako kdyby sme se měli sejít?
zadek sem neměla ulepenej(ale přilepila sem se),se přece myju né??ikdyž občas někde něco lepí od malýho.

Kamil (Po, 9. 6. 2008 - 16:06)

Neberu to jako urážku. Nic jiného neumím a u počítače dnes sedí v práci kdekdo. Právě proto je výprask ještě lákavější. Opravdu jsem jako dítě nezažil, abych nikdy nemohl sedět na zadku několik dnů. Svým způsobem mě to i láká, zažít jaké to je. Doposud mě zadek bolel maximálně jen pár hodin po výprasku. Takže se na to, Petruško, opravdu těším. A nezůstanu ti nic dlužen :-) Neboj, budu se řídit tvým přáním. Na ulepený zadek, to by byl hezký výprask :-D

dada (Po, 9. 6. 2008 - 14:06)

Ten výprask bi mněly dostat Ty Pyče ze Pražskýho hradu a pořádnei abi se jym rosvýtylo,nebo neilýp ty hmize zákeřný umlátyt.

PETRUŠKA (Po, 9. 6. 2008 - 06:06)

jo přesně tak.ach jo hruza hrůzoucí samí Pražáci a jěště "kancelářský krysičky"nebo líný makáči.neberte to jako urážku já jakožto oběť teda v práci nesedím.ale aspon kdyby došlo k dramatu tak jsem v pohodě :o) stejně sem ted na mateřské a do práce chodím jen o víkedech na brigádičku.
ted mi došlo,taky bych trpěla.když bych seděla těch pár hodin u pc.ale zase si můžu vzít polštářek.....:o)
už tě Kamilečku vidím jak si oprtně sedáš .hihihi
ikdyž já e o víkendu přilepila k židli a rychle jsem vzatla auuuvi to byla bolest.ono sedět jen v kalhotkách není až tak super.ale zase je vedro.
mám deformaci ,místo abych hezky spinkala s dítkem tak už tady sedím.no,o víkendu jesm nemohla tak aspon ted .:o)

Kamil (So, 7. 6. 2008 - 20:06)

Tak jo, jsem připraven nést následky.

AV (So, 7. 6. 2008 - 09:06)

Nene žádnou dovolenou :-D to by jsi měl ještě lepší trest zlobile :-D

Kamil (Pá, 6. 6. 2008 - 23:06)

Petruško, já mám právě sedavé zaměstnání a po pořádném výprasku bych si asi musel vzít dovolenou, protože těžko bych v práci vysvětlil, proč nemohu sedět :-)

PETRUŠKA (Pá, 6. 6. 2008 - 20:06)

jo jasně.jen pokud nemá jelítka a následky špatného sedění na pár dní.ale stejně to musí být super dát někomu výprask tak hezky tam jak se sedí a on má sedavé zaměstnání to ho to asi pak bolí když si sedá :o)jěště že já v práci cupitám a makám rukama a nesedím.

Kamil (Pá, 6. 6. 2008 - 16:06)

Jsou horší věci na světě. Tímto nikomu neubližujeme, maximálně sobě a jen na chvíli než bolest zmizí :-)

PETRUŠKA (Pá, 6. 6. 2008 - 14:06)

SME BLÁZNI.ale jen malinký.

Kamil (Pá, 6. 6. 2008 - 11:06)

S tím počítám :-)

PETRUŠKA (St, 4. 6. 2008 - 20:06)

no tak by to šlo.ale kdyby mě to moc bolelo tak by tě to taky bolelo.
switch ty mě já tobě :o)

Kamil (St, 4. 6. 2008 - 17:06)

Petruško, chápu. Ty bys prostě měla problém bát se muže, kterému si předtím nasekala na nahý zadek a on třeba brečel bolestí. To já strach mít nepotřebuji. Už jen to, že budu bit "slabší" ženou je pro mě dostatečné.
Šlo by to udělat tedy tak, že bych ti dal výprask nejdřív já a byl bych přísný a ty bys mi to pak vrátila :-) To by ti vyhovovalo?

Reklama

Přidat komentář