Reklama

Výprask

Lud (So, 6. 9. 2008 - 22:09)

Ahoj zlobivá Pavlínko, písni mi na můj-email ludanek123"centrum.cz a dočkáš se svých představ.

Kamil (So, 6. 9. 2008 - 21:09)

Umíte jen kibicovat a prožít nic. A na internetu jen anonymně rýpat. Pokud by se uskutečnil sraz, pochybuji že by se tam někdo z vás rýpalů objevil.

Návštěvník (Pá, 5. 9. 2008 - 14:09)

Doopravdy není co závidět....

kuki (Pá, 5. 9. 2008 - 14:09)

Milan je boreček.Ví toho hodně.Vy mu závidíte.Trapáci!!!

Návštěvník (Čt, 4. 9. 2008 - 18:09)

každej je nějakej.mě se její psaní hezky čte.

PETRUŠKA (Čt, 4. 9. 2008 - 18:09)

amazonko osvěž mi pamět ,kam nemám lézt??Nejednou jsem se tu setkala s vtipálky kteří se vydávali za mě nebo za Milana.To tady bohužel neovlivním.Nikoho nenapadám jen anonym napsal že na nás sere tak co mu mám na to napsat?Nikoho jsem nevykopala z těchto stránek.Možná to bude tím že si s většinou píšu přes email.Dík anonyme další co ses mě zastal.Ale než abych byla za kurvu atd, tak to fakt nemám náladu číst a psát sem nebudu.Robertka mám a ne od Milana.A doma chlapa na sex.Jestli jsem troska to bys musel posoudit sám.Věřím tomu že kdyby byl sraz tak tam budou všichni koho znám a z vás co tady píšete ted naposledy tak nikdo.

Návštěvník (Čt, 4. 9. 2008 - 18:09)

jste paka nechte ji být.rád čtu co tady píše.a vy jděte do prdele.nepíšete nic k tématu!!!

Návštěvník (Čt, 4. 9. 2008 - 16:09)

:-)))))))))

Návštěvník (Čt, 4. 9. 2008 - 16:09)

Vona ta Petruška bude ňáká kurva.Vodjede si za milanem zašukat a von ji radějc když ji uvidí prodá robertka.bude to asi trochu vylízaný primitivní přitroublý retardátko ta petruška

amazonka (Čt, 4. 9. 2008 - 16:09)

petruško souhlasím s tou větou

NEZAJÍMÁ TĚ TO CO PÍŠEM??NEČTI TO !!!A NENÍ CO ŘEŠIT

a proto bych byla ráda když ti vadím já či cokoliv tak se do mě neser a péct s námi nemusíš a lézt tam už vůbec ne.TO CO VADÍ TOBĚ NEDĚLEJ OSTANÍM!!

když dokážeš člověka napadat aniž by si ho znala a zeptla se či normálně pokecala,tak pak jde přesně vidět kdo tady je bez charakteru a anonim to není ale ty.

nashledanou.

za příslušné chyby jestli je tam mám se velmi omlouvám....

PETRUŠKA (Čt, 4. 9. 2008 - 15:09)

:o) můžu se jen smát,nic jiného :o)
Jaká moudra píšeš:o)
Nikdy jsem nikde bez nicku nepsala ale tobě ty inteligente to těžko budu vyvracet.Prasák jsi asi taky když sem lezeš.Kdyby sme si vystačily tak se nehzahazujem s milými lidmi jako jsi ty :o)VOĎ SAĎ-co to je??nové názvosloví??Je mi víc než jasný že to co bylo napsáno pod mojím jménem jsi psal-psala ty.Ani nevíš jaká by byla nuda kdyby tu nebyl žádný rejpal.Musím napsat zase stejnou větu:NEZAJÍMÁ TĚ TO CO PÍŠEM??NEČTI TO !!!A NENÍ CO ŘEŠIT :O)A spát sprostě umí jen člověk jako jsi ty ,bez charakteru.Nikoho jsem nevyhnala .Nikomu sem nepsala že na jeho příspěvky seru atd jako ty!

Návštěvník (Čt, 4. 9. 2008 - 13:09)

Zato ty jsi hvězda.Sama píšeš jinde bez nicku a druhý budeš poučovat.Každýmu je tady fuck,jestli si se sešla s tím prasákem.Nám to nevnucuj.My ti na něho sereme a na tebe dvakrát tolko.vy dva si tady vystačíte.koukám co ste voď saď vyhnali lidí.

Návštěvník (Čt, 4. 9. 2008 - 12:09)

nedělej druhým to co nechceš aby bylo děláno tobě...

PETRUŠKA (Čt, 4. 9. 2008 - 12:09)

No srazík by mohl být aspon by přestaly ty keci,ale abych Ti pravdu řekla o ty idioty co tady stále rejou nemám zájem.S těmi co sem se chtěla sejít ,sem se sešla a o další nemám zájem.
Milane nic jim nevysvětluj.Umouněnci si z toho vemou své,a překroutí to.Přítel mi dal nůž na krk a budem rušit net.Asi budu mít velký abstáky ale budu to muset zmáknout.Počítám že tak do konce roku ho budem mít.A pak budu na netu-sebevražda z důvodu frustrace po netu :o) a vy budete mít klid.Je mi jedno kdo si co tady píše.Když vás to baví.Mě je to FUCK :O)Milan sem dává své velmi užitečné rady a já sem píšu jen zlomek toho co jsem prožila.Jestli vás to prudí tak se tady na to můžu vykáknout už ted ,a vy si tady melte to svoje.Ale mě nerozhodíte:o)Jste jen nic co si ani neumí vymyslet nick,jak ubohé :O)

Milan (St, 3. 9. 2008 - 22:09)

Ještě aby bylo jasněji, tak Péťa mě požádala, zda bych jí neporadil do začátku a nevybavil jí. Přijela i s capartem - tak jsem jí nechal si vybírat a hrál si s ním. Byla nervozní a nesvá, ale pak se uklidnila. Odvezla si co chtěla a pak to všechno začalo.
Umouněnci to zase zpochybní, ale mě to prostě připadá naprosto normální.

Milan (St, 3. 9. 2008 - 21:09)

:-)))))) Už to tady zase frčí :-)
Tak co - neuděláme sraz Doktorky? :-)))) Já si z toho udělám kšeft a přivezu nějaký zbóžo :-))))) Pak už skončej ty kecy o dvojroli :-)

Návštěvník (St, 3. 9. 2008 - 21:09)

Petruškamilan je schyzofrenik

PETRUŠKA (St, 3. 9. 2008 - 20:09)

hihihi dobrý.Nechávám to být.To že ho chválím neznamená že ho chci.Víte-nevíte.Můžeš si myslet co chceš ,brát Ti to nebudu.

Návštěvník (St, 3. 9. 2008 - 20:09)

ahoj... jedeš poněm jak cigán po uzeným, všichni to víme....

PETRUŠKA (St, 3. 9. 2008 - 19:09)

Kdepak Milan a pár dalších se kterýma si píšu nebo sem se sešla tak moc dobře ví že po něm nejedu!!A mě je víc než jasné že od něj bych nedostala.To se nestane.Takhle já nepíšu.Nebudu se hájit kdo chce at si to myslí.A kdo ví ,tak ví.
ahoj milý anonime :o)

Reklama

Přidat komentář