Reklama

Vzrušuje mě, když mladá žena něco rozšlápne

Dave (Pá, 2. 1. 2015 - 23:01)

To Dave:A už se ti povedlo...Vlastně ofous se mi to nepovedlo.. Šlo jen o tržnou ránu.. :)

Dan (Pá, 2. 1. 2015 - 18:01)

To Dave:A už se ti povedlo to někdy neodhadnout??

Dave (Pá, 2. 1. 2015 - 13:01)

To Dave:To by asi moc...Já si dělal srandu.. ;) Je to trochu za hranou, ale každý to máme jinak.. U někoho má pevné kosti, někdo jiný ne. Proto zkrátka nemůžu s dívkou, že jí řeknu "Vem si podpatky a dupej si, jak chceš".. Je třeba začít nejdříve na boso, každý si pak zjistí, co snese..

Dan (Čt, 1. 1. 2015 - 20:01)

To Dave:To by asi moc nepomohlo.
To Jana:To už by asi pomohlo, ale není toto už trochu za hranou...
Ale je to hodně lákavé...

Jana (Čt, 1. 1. 2015 - 18:01)

Sádrou?

Dave (Čt, 1. 1. 2015 - 17:01)

Ahoj lidi.
Začetl jsem se..."Náplasti?" :D

Dan (Čt, 1. 1. 2015 - 09:01)

Ahoj lidi.
Začetl jsem se tady do těchto rozhovorů.Je to zajímavé téma.... Ale co když dojde k nějakému zranění.... Jak to potom řešíte.

josef (Út, 30. 12. 2014 - 21:12)

Někdo další zážitky?

dáša (Út, 30. 12. 2014 - 17:12)

kolik vážiš? a co jsi...Dnes jsem se vážila v koupelně úplně nahá a váha ukazovala 61,5 kg, když to chceš vědět přesně:-) Na nohách jsem měla domácí pantoflíčky s plochými podpatky, takovou tu normální domácí obuv, nazouváky.

pro Dášu (Út, 30. 12. 2014 - 17:12)

kolik vážiš? a co jsi měla na nohach?

KM (Út, 30. 12. 2014 - 14:12)

Co myslíte? Rozšlápla by takové autíčko žena, která váží 58 kg? Co myslíte, že by takováto žena asi mohla rozšlápnout? Jaké´asi předměty by pod její váhou praskly anebo by je svou váhou slisovala na placky?

dáša (Út, 30. 12. 2014 - 10:12)

Teď zrovna o Vánocích a ne zrovna nechtěně. Můj sedmiletý syn dostal pod stromeček nové plastové autíčko a to staré, plechové, se kterým si hrál předtím, chtěl zřejmě vyhodit a snažil se jej před tím demonstrativně rozšlápnout, což se mu nepovedlo, jelikož jeho váha cca 20 kg na to nestačila. Tak jsem mu s tím pomohla. Stoupla jsem si na ně celou váhou a jedním stoupnutím jsem je slisovala na placku. Syn jen v úžasu zašeptal: "Maminko, ty jsi tak strašně těžká? Je to vůbec možné?".

brad (Ne, 28. 12. 2014 - 14:12)

poslední době rozšlápli jste neco?

pavel (Čt, 25. 12. 2014 - 21:12)

ty vole a tohle už je co za úchylku?,to snad není možné:))

Ludvík (Čt, 25. 12. 2014 - 09:12)

Udělala to úmyslně nebo...No, ono už je to dost dlouho, a tak podrobnosti už si moc nevzpomínám, ale pamatuju si to právě proto, že když zjistila, čem stojí, tak se sice lekla, ale tím podpatíkem neuhnula tak rychle, jak bych čekal. Povolila sice trochu, ale ne úplně a chvilku se namě dívala, co to se mnou dělá. A od této příhody zjistila společnou věc - trampling. Takhle mile a přitom brutálně se jí to už myslím nikdy nepovedlo.

jarda (St, 29. 5. 2013 - 11:05)

Já si vzpomínám na jeden týden, kdy jsem byl v dětské ozdravovně. Chodli jsem do třetí třídy. Byli jsme rozděleni do skupin a každou skupinu cca po 20 dětech měla na starosti jiná zdravotní sestra. Nás měla jedna taková asi třicátnice menší postavy s širšími boky a kratšími, ale poněkud stehnatými nohami. Vím, že vážila 54 kg, protože se s tím občas u oběda svěřovala ostatním sestrám a my to slišeli. Pokaždé, když jsme se chodili sprchovat do společných sprch, ona se svlékla do plavek a nás, malé naháče pod těmi sprchami mydlila a umývala žinkou. Pod sprchami byly takové rošty z dřevěných latěk. Jak okolo mne při tom mydlení chodila, pokaždé jsem pod nohama zřetelně cítil, jak se laťky v roštu pod její váhou mohutně prohýbají a já jsem pokaždé cítil respekt k tomu, jak je ona proti mě těžká a jak já jsem proti ní malinký a lehounký. Byla samozřejmě zřetelně vyšší a silnější než já, i když oproti jiným ženám byla menší. Její mohutná stehna jsem viděl těsně před obličejem, ty moje dětská stehýnka vedle nich vypadaly jak párátka, a dobře si pamatuji, jak jí z plavek po stranách vylézaly z nohaviček kudrnaté chloupky. Tak to bylo při každém sprchování a já jsem po jejím odchodu, když šla umývat jiné dítě, marně zkoušel, zda se laťky pod mojí váhou také prohnou jak pod sestřičkou. Samozřejmě se neprohýbaly, na to moje váha dítěte zdaleka nestačila. Jednou jsem měl dokonce s touto sestřičkou i jiné štěstí, ani nevím, jak jsem k tomu přišel. Zapomněl jsem si ve sprše ručník a nenapadlo mně nic lepšího, než do sprch ze šatny vběhnout pro něj. Sestřička se tam ale právě převlékala a sušila si plavky, takže když jsem otevřel dveře, zůstal jsem jak opařený stát s otevřenou pusou, neboť přímo na mě zíraly dvě úžasně veliké, mohutné, široké, pro mně tehdy doslova obrovské nahé půlky dospělého zadku naší sestřičky, která si právě sundala plavky. Stála tam náhle přede mnou úplně nahá dospělá žena, veliká, mohutná, více než padesátikilová, mezi nohama a v podpaždí chlupatá, těžká, prostě, měl jsem k ní náhle respekt ještě větší než v té sprše... Rychle jsem se omluvil a vypadl ze dveří ven, překvapený, oči vyvalené, pusu dokořan, rudý jak rak, ale ten obraz mám dodnes před očima.

Milé dámy, (Út, 23. 12. 2014 - 15:12)

ukažte nám, jak jste krásně těžké. Jak vaše šedesátikilová dospělá těla krásně drtí věci na placky pod vašími nohami. Ukažte nám, jak jsou těžká vaše silná stehna, vaše veliké hýždě, ukažte nám, jak jsou krásně chlupaté vaše dospělé klíny.

Dave (Út, 23. 12. 2014 - 13:12)

Tak milé obecenstvo.. Před Vánoci jsem se nějak rozhodl vyzkoušet trampling. Rozhodně není to jen tak, když se na vás postaví kámoška s podpatkama, to je dost hnusná bolest.. Inu jsem vydržel jen minutu vzdorovat její váze, ale řekl jsem si, že si uděláme alternativu. Naboso se po mě prošla i poskákala, no ale kdo mají rádi klapot podpatků....zkusil jsem i tu možnost, že si kámoška obula podpatky a já jsem si na sebe dál desku. Ona se vesele procházela i skákala, je to celkem zajímavé ještě s tím klapotem... Řeknu vám, nejlepší zkušenost a zároveň dárek na Vánoce.. Dámy, jaký na to máte názor?

Jane (So, 20. 12. 2014 - 14:12)

Udělala to úmyslně nebo...Evi,tohle my kočky neuděláme umyslně.
Jedině omylem pánové.

Eva (Út, 16. 12. 2014 - 09:12)

Nevím, jak Honzovi, ale mi...Udělala to úmyslně nebo omylem?

Reklama

Přidat komentář